Unet

2 posts, 1 page, 1,151 views

Nitta

Posts: 5,021

#1 • • Nitta Sateenkaaren päässä
Tsekkasin haulla enkä löytänyt unitopikkia joten tässä tulee. Antakaa kuulua, kummallisimmat, kauneimmat ja oudoimmat unet. Ja niitä muitakin saa kirjoittaa. Ihmismielen syövereistä löytyy ne mielenkiintoisimmat jutut ;) Ja saa keskustella ja analysoida. Ja jos ei halua itse kirjoittaa niin sosiaalipornoa parhaimmillaan: tirkistelijät you're also welcome :D

Startteriksi oma uneni viime yöltä:

Ajoin autolla pohjoiseen. Sinne ajoivat kaksi hyvää ystävääni myös omilla autoillaan. Oulu tai jokin pohjoisempi paikka. Tarkoitus oli mennä patikoimaan. Olin tilannut retkieväät, joista ainoastaan piimä (joka sekään ei ollut oikeaa merkkiä) oli tullut perille. Tapasimme jokin vanhan rouvan luona, talo metsän keskellä. Alkoi sataa lunta, täydellisiä isoja hiutaleita, kämmenen kokoisia. Pelkäsin että jäämme taloon saarroksiin, eväitäkään ei ollut ja autoilla ei kohta pääsisi liikenteeseen. Siispä lähdin ajamaan pois... päädyin synnyinkaupunkiini ja menin kauppaan ostoksille. Aloitin ottamalla käteeni salmiakkisuklaata ja söin sen pois. Toinen suklaalevy meni Fazerin sinistä, sitten otin nuudeleita ja lämmitin ja söin ne kaupassa. Myyjät moikkailivat vain ja hymyilivät, lopulta yksi tuli kysymään miten voisi olla avuksi. Sanoin että jokin makea voisi vielä maistua ja otin myyjän suosittelemat viinirypäleet ja parsakaalin (*nauru* joo tykkään myös parsakaalista) Jonotin kassalla tyhjien pakkausten, rypäleiden ja parsakaalin kanssa ja yksi asiakas oli edelläni. Kassaneiti piiloutui äkisti tiskin alle. Näytin ilmeisen kummastuneelta, sillä kassaneiti totesi että kohta se alkaa. Yläkerran striptease-show. Alkoi kuulua kovaäänistä musiikkia ja katto rupesi rymisemään. Heräsin.

Autolla ajaminen unessa merkitsee minulle että päätän itse elämästäni ja ohjaan sitä eteenpäin, minne itse haluan. Lumesta en vielä tiedä, mutta kaipa minulla on ollut kova nälkä ja olen kulenut liian monta lööppiä Kanervasta ja siitä blondista muijasta :D Ainakaan en tunnusta että ajattelisin seksiä ;)