RENEGADE presents PENDULUM & NOISIA 15.11.2008 @ Voimala Helsinki FINAL INFO HERE!!!

361 posts, 19 pages, 82,507 views

Vteich

Posts: 187

#341 • • Edited Vteich

tiberiuz, 18.11.2008 01:22:
Aika jännä sattuma että Pendulumin dj oli soittamassa suomessa samaan aikaan kun muut bändin jäsenet heittivät live keikan wienissä, ja kuulemma oli aivan älytön setti siellä mitä jo liveltä osaa odottaakin.. mutta ite ainaski odottelen milloin saadaan koko bändi suomenkamaralle livenä...
Tekevätköhän jätkät kuitenkin eri kiertuetta saman lipun alla, kun dj kiertää dj:nä ja bändi eri teitä livenä...



Juu, itsekin huomasin saman, että varsinainen bändi esiintyy samana päivänä toisaalla kuin tämä "Pendulum (dj)". Onhan tuosta nyt ennenkin puhuttu, että näitä dj-settejä monesti mainostetaan bändin nimellä ja se "kuuluu asiaan", kuten nyt myös Noisiankin tapauksessa, mutta erona yleensä kuitenkin on se, että se dj oikeasti on osa sitä ryhmää (Noisialla esiintymässä käsittääkseni 1/2 osa ryhmästä), toisin kuin Pendulumilla. Pendulumin dj-setithän ovat oikeasti El Hornet -dj-settejä jonkun vierailevan MC:n kanssa, ja kummallakaan ei ole mitään roolia Pendulumin levyillä, jos ei lasketa kiitettävien listalle pääsemistä. Tuskin ovat edes Pendulumin live-seteissä ikinä mukana, kun kerran samana päivänä voivat olla aivan eri paikassa esiintymässä. Vähän huono maku tuosta siis suuhun jää, enkä taida enää jaksaa vaivautua näitä "Pendulumin" vierailuita mennä katsomaan, ainakaan pääesiintyjän itsensä takia.
ovv

Posts: 43

#342 • • ovv

Syntse, 18.11.2008 08:53:
Olihan siellä takkeja säilytyksessä sellaiset määrät etten kyllä ihmettele että haettaessa samaan kasaan eksyy jonkun toisenkin takki, ikävä juttu että luultavasti noin on käynyt. Ja että takkejaan hakenut on vain viskonut ylimääräisen takin lattialle sen huomattuaan, eikä palauttanut takaisin narikkaan.



Joo varmaan jotain tollasta käyny kyllä. Tosin kun sen siitä ite sit jossain vaiheessa bongasin ja kävin sanomassa narikkajannuille että löysin takin ja mistä löysin niin reaktio oli "aha" tyylinen.

Tosin kun ekan kerran huomasin sen puuttumisen, pääsin toisen narikkatyöntekijän kanssa selailemaan naulakoita ja hän otti sitten lapulle tuntomerkit ja puhelinnumeron. Narikkatyöläisiäkin on moneen junaan.


Anyway toistaiseksi muistaakseni suurin narikkamaksu mitä muistan itse maksaneeni (2.5eur) joten siihen hintaan kyllä olettaisi jotain tasoakin.



Rose Gardenin narikka oli 3e pakollinen kaikilta. Ihme kyllä että vaikka tasarahaa kaipailtiin päätapahtumaan, sitä ei kyselyistä huolimatta missään vaiheessa kerrottu.
Amma

Posts: 2,383

#343 • • Amma Hapanimelä. On-Off. Kennurupoliisi tungelissa.

ovv, 18.11.2008 10:28:
...Tosin kun ekan kerran huomasin sen puuttumisen, pääsin toisen narikkatyöntekijän kanssa selailemaan naulakoita ja hän otti sitten lapulle tuntomerkit ja puhelinnumeron. Narikkatyöläisiäkin on moneen junaan.


Narikka OT jatkukoon...
Tätä mä en vaan voi käsittää, että päästetään asiakkaita tonkimaan narikkaan. Sillonhan sieltä voi lähteä asiakkaan mukaan ihan kenen tahansa tavaraa. Tai vähintäänkin ennen tonkimista pitäs sitten tyyppisesti kertoa tarkat tuntomerkit kamoistaan ja taskujen/laukkujen sisältö, jotta voitas edes periaatteessa jotenkin varmistua omistajasta.

Voimalan narikkakin tais olla niin avoin, että sieltä ois sitten voinu käydä sivusta bongaamassa jonkun omaa silmää miellyttävän vaatekappaleen ja mennä sanomaan hlökunnalle, että: "Joo, se on tuolla reunassa sellanen-ja-sellanen takki/laukku/ihanmitävaan."

--
*etsiskel*

Stonewoman

Posts: 204

#344 • • Stonewoman

Foxmagon, 17.11.2008 15:05:
---
wiwi, 17.11.2008 14:41:
En muuten tiedä, oliko lattia vai mun kengät tosi liukasta matskua, mutta tuli aikalailla sudittua siellä ja yhesti vedin turvat kesken tamppaamisen. :D

---


Mulla oli kans aikamoinen luistelukokemus loppuvaiheessa, päätin sit turvallisuussyistä viedä kameranki kuikkaan ku ois voinu käydä huonosti :D onneks ei sentään tullu kaaduttua. :P



Joo liukasta oli huomasin itsekin *hihu* yhdet turvat ja vähän luistelua. Onneks ei ollu missään hirveis lärveissä, muuten ois ollu aika mielenkiintosta *tirsk*


Oli kyllä muuten hyvät bileet, mutta yhdyn muiden postauksiin järjestelyistä. Onneks ei iteltä hävinny mitään narikasta ja takit saatiin takasin. Mut aika jonot oli joka paikkaan kunnes ryysimme sinne toiselle puolelle, missä oli yllärinä kaks melkein tyhjää baaritiskiä o/

Miinusta kans siitä, että siellä reunoilla, missä ois paremmin mahtunu tanssimaankin, ääni oli aika moista bassopuuroa. Sitten vasta kun meni taakse kajarin viereen, rupes löytymään melodiaakin biiseistä.
Anyway.. kiitos järjestäjille bileistä!
Minnalilla

Posts: 418

#345 • • Minnalilla
äh, ku malttamaton *toktok* *blush*
Tahtoo kuviaaa.. *tanssittel*

--
tilulileii!

mza

Posts: 2,954

#346 • • mza Erikoismies erikoistehtävässä
IT WAS MAYHEM!!
...and I *sydän* IT!


Paikka oli itselle hyvin suuri positiivinen ylläri.

Kunnon iso kolkko halli, sen mukainen soundi, ei turhia valoja & decoja, ei sohvia eikä muitakaan yökerhomaisia turhuuksia, tiukkaa settiä yhdeltä areenalta ja asiallisella voimakkuudella.

Karu on kaunista... *pahis*

Porukkaakin oli just sopivasti täyttämään ton tilan. Edessä ei jalat saaneet välillä kosketusta lattiaan kun oli sen verran tiivis tunnelma ja takana oli sit sitä tilaa heilua ihan kunnolla.

Omalla kohdalla narikat, vessat, sisääntulot, baaritiskit, röökipaikka pelasivat moitteettomasti.
...eli eipä ole oikeastaan mitään moitittavaa.


Tässäpä vielä muutama vaappuva videoklippi illalta:

Noisia
Pendulum1
Pendulum2
Aarro

Posts: 134

#347 • • Aarro
Jepajee!! Taisi olla ensimmäiset kunnon rumpubassopippalot missä oon ollu, mut ei todellakaa viimiset*nauru* Tultiin paikalle ajoissa eikä jouduttu jonottelemaan 10 minuuttia enempää. Hyvää saundia tuli alusta loppuun. Parhaiten uppos Noisia ja loppuillasta infekto*sydän**sydän* nams nams.
Pendulumin setin aikana oltiin ihan eturivin paikkeilla. Hirveesti ihmisiä. Ei oo koskaan aikasemmin joutunu taistelemaan konemusapippaloissa paikastaa tolla tavalla. Porukka yritti tosissaan päästä mahd. lähelle. Kyynerpäätä tuli taukoamatta takaraivoon*grr* Setin loppupuolella siirryttiin rauhallisemmille hoodeille tanssahtelemaan.
Jatkoille joutuki sitten kunnolla jonottaa. Ehkä noin tunnin verran. Eipä se jonottaminen niin paljoa haittaa. Oli kaikinpuolin kivaa. Omasta puolesta ei ole juurikaan valittamista, vaikka miinuksia kyllä löytyi...
ovv

Posts: 43

#348 • • ovv

Amma, 18.11.2008 14:45:
Narikka OT jatkukoon...
Tätä mä en vaan voi käsittää, että päästetään asiakkaita tonkimaan narikkaan. Sillonhan sieltä voi lähteä asiakkaan mukaan ihan kenen tahansa tavaraa. Tai vähintäänkin ennen tonkimista pitäs sitten tyyppisesti kertoa tarkat tuntomerkit kamoistaan ja taskujen/laukkujen sisältö, jotta voitas edes periaatteessa jotenkin varmistua omistajasta.

Voimalan narikkakin tais olla niin avoin, että sieltä ois sitten voinu käydä sivusta bongaamassa jonkun omaa silmää miellyttävän vaatekappaleen ja mennä sanomaan hlökunnalle, että: "Joo, se on tuolla reunassa sellanen-ja-sellanen takki/laukku/ihanmitävaan."



Joo itekki vähän ihmettelin, mutta toisaalta olin jo tosi tarkat tuntomerkit antanu. Mutta annoin lähinnä narikkajannun käännellä niitä ja ite seisoin kädet taskuissa siinä mielessä ettei ainakaan kukaan voi sanoa että tongin sieltä kamoja. :/

Mutta vaikka tässä nyt on tullu "kaikenlaista" valitusta tjsp niin kyllä koko reissusta silti jäi positiiviset vibat. :)
DnB-Soldier

Posts: 188

#349 • • DnB-Soldier
MC:t rulz.

--
Time to Drum n Bass!!!

ValaX

Posts: 3,891

#350 • • Edited ValaX
Tää narikkalapun hukkaaminen on tapahtunu ihan jossain muualla. Ei riittäny takin kuvailu, vaan piti kertoa myös mitä on taskuissa. Sielä sattu oleen mm. puhelin. Multa kysyttiin pin-koodi ja poke myös testas sen, jonka jälkeen sain rotsini. Aika hyvässä suojassa oli mielestäni rotsit sielä verratuna tähän renegade touhuun, mitä olen tätä kirjoittelua lukenut...
zadine

Posts: 8

#351 • • zadine
Otimpahan sitten narikkavastaavaan yhteyttä. Oli ehkä jokseenkin turhautunu kaveri. Samaan aikaan väitti ettei ole mahdollista että narikasta olisi pudonnut tavaraa ja kuitenkin ilmoitti että tapahtumasta on löytytynyt tavaraa... Sen verran sain kuitenkin irti vastaavasta että tavarat ovat menossa hänen kauttaan Kampin löytötavaratoimistoon, lupasi kuitenkin sitä ennen tänään soittaa. Eipä ole kuulunut :E
Junssi

Posts: 3

#352 • • Junssi
Mahtavat kemut! Pendulumin setillä aivan törkeä tunku, johon myös itse syypää. Hyvä maku jäi suuhun. Infekted oli mahtis ja bassoa riitti...Tänks järjestäjille! *nauru*
Apo

Posts: 1,574

#353 • • Apo Asiallisen Profeetallinen Oppinut

VaLa, 18.11.2008 20:15:
Tää narikkalapun hukkaaminen on tapahtunu ihan jossain muualla.



Mihin tuo selitys liittyy? Ei taida ainakaan liittyä tähän tapahtumaan..?
ValaX

Posts: 3,891

#354 • • Edited ValaX

Apo, 19.11.2008 19:51:
---
VaLa, 18.11.2008 20:15:
Tää narikkalapun hukkaaminen on tapahtunu ihan jossain muualla.

---


Mihin tuo selitys liittyy? Ei taida ainakaan liittyä tähän tapahtumaan..?



Kyllä se mielestäni tuohon tämän tapahtuman narikkahässäkkään liittyy...
Rintintin

Posts: 1

#355 • • Edited Rintintin
Menevät kekkerit kyl kieltämättä oli. Porukkaa oli sopivasti ja musiikki oli maan mainiointa! Noisia ja Pendulum veti pisimmän korren.

Voi mennä hiukan off topiciin, mutta mikä tämä tämä kyseinen biisi on?
SESSIONS2

Posts: 532

#356 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]
Tuulas Photos are now ONLINE!

Hello!

Tuula has been quite busy for the last week, so here are the photos and text will follow up later!

- Karo


@ SESSIONS2

Mikkos photos are still on their way :)

010.jpg
DnB-Soldier

Posts: 188

#359 • • DnB-Soldier
vittu lisää kuvii?

--
Time to Drum n Bass!!!