Pinky * 2nd Anniversary * John Askew * 24.05.08 @ The Club, Turku

65 posts, 4 pages, 16,434 views

villelope

Posts: 2,846

#61 • • villelope Lope of Lope & Kantola

Parker, 26.5.2008 10:25:
Kiitos Loopylle ku jakso lähtee (selvinpäin) mukaan. *hih*


Ei enää ikinä uudestaan. *igor*

Eipä siinä, toi videokuvaaminen oli kyl loistavaa sijaistekemistä ja virkistävä vaihtoehto tuopin ulkoiluttamiselle, mitä nyt pääsääntöisesti on tullut harrastettua.

The Club tuntui taipuvan varsin mainiosti Pinkyn uudeksi venueksi. Ei se nyt niin matala tila ollut mitä annettiin etukäteen odottaa.

Alkuilta meni terassin ja pääareenan välillä sahattaessa. Defa pisti ilmoille muutaman meikäläisen tämän hetken suosikin kuten Surinin ja Spincyclen. Aki nyt oli Aki. Tampereen länsisataman ruuhkatukka ei kyllä petä. :)

Askew pamautti kyllä niin trademark-soundia pihalle, että huhhuh. Ensimmäiset kolme biisiä meni tuntumaa ottaessa. Neljäs raita oli joku hemmetin synkkä mörköily, jonka aikana biitit nousivat 130 iskun minuuttivauhdista kohti Askewille tutumpaa 140:ia.

Ja sitten sitä tykitystä tulikin täyslaidallinen.

Täytyy lisäksi antaa tunnustusta, mies soitti teknisesti erittäin hyvin. Biisit vaihtuivat jäätävää vauhtia ja breikeissäkin oli aikaa kikkailla vaikka kuinka.


Pinky on kyllä vakiinnuttanut paikkansa Turun yöelämässä ja on jatkossakin tapahtuma johon tulen mielelläni vierailemaan. Onnea kaksivuotiaalle!
Yallu

Posts: 1,910

#62 • • Yallu The Bullies / www.ricerocketracing.fi
Olipas kivat kekkerit. Täytyy sanoa, että kaikilta soittajilta tuli hyvää settiä. Askew soitti ehkä hinan verran lujaa, mutta ei valiteta..

Kuvia tulee, jahka saan paranneltua itseni (Vatsatauti + jälkilöylyt)*nuha**sars**igor*
Pinky Club

Posts: 70

#63 • • Pinky Club
Pinky 2v. bileet sujuivat loistokkaasti, kiitos siitä kaikille paikalle saapuneille! Kiitos myös tiskijukille, valo ja visuaaliosastolle sekä koko työryhmälle suurenmoisesta työstä. Paikka näytti toimivuutensa joten jatkoa on luvassa helteiden hellittäessä.

Aurinkoista kesää*plur*
Progression

Posts: 2,691

#65 • • Progression www.LiquidCrystalSounds.com
Missed this one...

Was in Helsinki with Storyteller... Pictures look good and deco's lovely as per usual :)

... and here is Aki.A in 10-15 years time: *vink*