Aero 2 year anniversary 30.4.2008 @

48 posts, 3 pages, 13,416 views

-Casper-

Posts: 1,363

#41 • • -Casper- FADE / React^ resident DJ
Sisään päästiin tosiaan helposti ku oltiin ajoissa liikenteessä. ja vappuna ryysis on oikeestaan saletti. Mut narikka kusahti kyl aika huolella. Harmi bilejärkkääjille huonoo mainosta, vaik eivät asialle mitään voi *igor* muutenhan mestassa mahtui liikkuu ihan jees. Soittolistoja ei näkyny missään? mut pääsalin ulkomaan heebe (vissiin) soitti kyllä NIIN skeidaa musaa että oksat pois!
Loppuu kohden musa kyl tietty parani*joo*
Propsit yläkerran musalle kans. Paljon tuttui ja hubaa riitti
hrdkvr

Posts: 3,929

#42 • • hrdkvr KURGO
aika katastrofi bileet.

sisään tai ulos ei päässyt 12 aikaan kun portsari ei ollut tyhjentänyt oven edustaa vaan siellä oli ihan viidakon laki. tosi hyvin oltiin myös erotettu "VIP" jono, etukäteen lipun ostaneiden jono ja ilman lippua tulevien jono.

ekaksi musa oli ihan kauheaa, mutta parani loppua myöten.

Suuri miinus kuitenkin ihmisille. ei ollut kovin kiva tanssi kun ylhäältä keitellään laseja rikki sun jalkoihin. onneksi ei osunut päähät tjms.

--
-keep it hard-

Mar6

Posts: 2,178

#43 • • Mar6 Team Apinaorkesteri
Olihan taas perinteinen vappuaero..
Monivammasta jengiä oli kyllä liikenteessä kun pítää änkeä ja tunkea niin vitusti että saa sen muovikassinsa sieltä narikasta ongittua ennen muita..Itse pyristelin eniten siinä kohtaa kun laukku jäi ihmismassojen väliin poislähtiessä enkä saanut vedettyä sitä sieltä välistä ihan helpolla. Mutta se siitä, jos ei pientä ryysistä ja kontaktilajeja kestä niin joutuu melkein vappuna jäädä himaan. Ennen kun laukkaskabat alko niin musakin upposi ja tuli tampattuakin, tuttuja oli liikenteessä aika paljon. Kiitos myös etkoporukalle *hymy*

--
-Where there is house there is a home-

Avatar
#44 • • tanja Guest
Vappuaerot oli juuri sellaiset kuin olin odottanutkin. Paljon ystäviä ja tuttuja. Ilta taas meni aivan liian nopeasti juttelemassa kaikkien kanssa. viimeiset puoli tuntia tuli vietettyä tanssilattialla ja jujun setti uppos hyvin! kiitos kaunis ja kumarrus!
juju

Posts: 1,050

#45 • • juju a e r o

Super-Kerttu, 2.5.2008 07:15:
Eka dj siinä pääsalinpuolella (en muista kuka) soitti kyllä aikamoista kuraa, jotain listahittejä toisen perään..*ding*



casper-dj, 2.5.2008 07:46:
mut pääsalin ulkomaan heebe (vissiin) soitti kyllä NIIN skeidaa musaa että oksat pois!



oletan että näissä molemmissa viitataan pete goodingiin, joka siis soitti pääsalissa melkoisen hittiputken. toki ajankohdan huomioiden on ihan ymmärrettävää että saundi on vähän "helpompaa" ja näyttihän se uppoovan suureen osaan porukasta, mutta kyllä toi meni jo hiukan yli hilseen itselläkin. plus että volat karkas käsistä jo alkuillasta vaikka koitettiin niitä käydä pariinkin otteeseen ruuvaamassa alaspäin...

nakadian settiin toi puolestaan ikävän lisämausteen toi jo moneen otteeseen mainittu neulojen pomppiminen. ko. neitihän on teknisesti mitä mainioin dj, sikälikin tosi harmi ettei päässyt näyttämään koko osaamistaan.

hesarin toiminnasta onkin sitten jo sanottu kaikki tarpeellinen. liian vähän liian osaamatonta henkilökuntaa töissä vuoden kiireisimpänä iltana, ja seurauksena oli täysi kaaos ovella ja narikassa. en voi kuin pahoitella omasta puolestani, jätti todella ikävän jälkimaun tästä illasta *uuh*
pyllyjumala

Posts: 469

#46 • • pyllyjumala Ansku aka Pyllis
Harmittaa kun ei itse päässyt paikalle, sisälle pääsi vain jos oli nimi listassa tai ostanut lipun ennakkoon, ensimmäinen kerta kun ei ollut ennakkolippua ja tottakai näin sitten kävi, okei vappuna tungosta on joka mestassa. Kun sitten pettyneenä käännyin hesarin ovelta, päätettiin mennä Rose Gardeniin, meno oli kyllä hyvää ja samoin musakin *joo* Mietin vaan illan aikana, että oliskohan pitänyt kuitenkin mennä Studiolle...

--
*känni*hölökyn kölökyn!

Jago

Posts: 4,039

#47 • • Jago un-trained monkee
Paikalle pääsin joskus 23 aikaan. jono ravintolan sisällä oli kammottava ja kestikin todella kauan päästä sisään. Henkilökuntaa tuntu olevan muutenkin vähemmän, kun normi aeroissa, joka ei ehkä vappuna ollut hirveen hyvä idea.


Alku ilta meni tosi kivasti. Loppu iltaa kohden rupesi tulemaan huono olo*sars*

Nakadian setti oli aivan älyttömän hieno. Neulojen pomppiminen oli kyll todella valitettava lisä, mutta biisit oli aivan mahtavia(toivottavasti tulee viellä tulevaisuudessakin suomeen*joo*)

Pois pääsy osottautu aika vaikeeksi, kun takana oleva massa työnsi päin narikan puista tasoa, joka rupesi hajoamaan ihmisten painosta.
siellä alkoi ilmeisesti myös melkein tulla tappelukin*huoh*

Järjestelyjen puolelta koko ilta oli aika fiasko, mutta muuten illalla olisi ollut potenttiaalia olla todella mahtava

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

Mikcore

Posts: 914

#48 • • Mikcore Eternity has passed
Sanokaa mitä sanotte, mä tykkäsin :) Kiitos Airo-posse *iloinen*

Tos jäi pari ennakkolippua
käyttämättä, käykö ne myös seuraavissa Airoissa?