reinoh - lattialla

7 posts, 1 page, 1,647 views

reinoh

Posts: 818

#1 • • reinoh
tämäkin yhden päivän tai itseasiassa eihän näihin ku pari tuntia menny. jos jotain hellää palautetta ensikertalaiselle niin ois kiva. semmosta rakentavaa kato... et tietäs mitä pitäs tehdä?
tekno, jotain

lisätiedot - kuuntele
Syntse

Posts: 1,652

#2 • • Syntse Hardstyle/Freeform DJ
Että sellainen biisi. Ensimmäisenä tossa tuntuu pistävän korvaan et tuo melodia on kyl aivan liian kovalla ja peittää alleen melkeen kaiken muun. Melodia kyl parempi kuin siin toisessa ei ole yhtä randomin kuuloinen. Pikkuisen yksitoikkoinen tämäkin vähän enemmän vaihtelua ehkä toivoisi sama melodia tiluttaa lähes koko biisin läpi parin pienen tauon kanssa ja taustoilla tapahtuu jotain pientä mutta muuten melkeen alusta loppuun samaa. On tässäkin ihan potenttiaalia lisää harjoitusta vaan ja toivottavasti lisää rakentavaa palautetta niin tietää missä parantaa, en ole paras tuossa palautteen antamisessa musiikinteossa voin vain antaa kuuntelijan mielipiteen.
Daniel Braun

Posts: 1,626

#3 • • Daniel Braun wednesday?
Eilen iltasella kuuntelin tän nopeasti ja nyt palautetta.

Itse ideoihin ja sisältöön en sano mitään muuta kuin ei tarjonnu mitään uutta tän tyyppisessä tavarassa.

Miksaus oli vähän sekaisin, ei löytyny oikein balanssia. Rumpuosasto oli yksitoikkoinen, varsinkin haitsu naputti läpi biisin tylsästi. Soundi muutenkin oli kuollut, vähän räkäisyyttä olis kaivannu.

Melodian roundista jotenkin diggailin, mut oli tosiaan miksauksen puolesta aivan liian pinnassa.
blender

Posts: 2,552

#4 • • blender Arcade | KAIKU
kyllä tässä on jotai ainesta ideioiden puolesta, miksaus tosin hukassa niiku yleesä tässä vaiheessa onkin. parempi geari monitorointiin voi tosin auttaa ;)

itse lähtisin tekemään tästä vähä enempi sellasta "suhauttelu" biisiä ettei kaikki raidat mee tollee mattona läpi biisin vaa käy välillä näyttäytymässä ja equilla/efekteillä piiloon. jotai suhinaa ja tota jo mainittua räkäisyyttä myös lisää :)

Joku sellanen koukku vielä keskivaiheille, semmonen offbeat hässäkkä. Täs nyt on läjä luuppeja ilman rakennetta. Eli keskity siihe rakenteeseen enemmä. Miksauksesta ainakin sen verra et keskiäänet tuntus olevan aika kovalla ja kirkkautta vaati lisää.. Myös bassolla tuntus olevan tilaa mut se tilan tuntu vähä hukkuu ku on noin olematon kikki.

Eipä tullu muuta mieleen, jatka vaan pusertamista
reinoh

Posts: 818

#5 • • reinoh

Daniel Braun, 29.2.2008 10:22:Toi melodia tässä oikeestaan se juttu oliki mitä lähin tekee ja hakee. Muut osat ympärille on sit pitkälti hakusessa... Vois tätä kyl koittaa työstääkki tässä kuha taas inspis iskee.

blender, 29.2.2008 11:17:

...parempi geari monitorointiin voi tosin auttaa ;)Mitäh?! Lähetkö nyt ihan vakavalla mielellä haukkumaan behringerin ms40 aktiiveitani? *tirsk* Tosiaan toi monitorointi ollu ongelmana ku lappuihin ei voi luottaa sitäkään vähää mitä näihi behkuihin. Dj luureilla tuntuu vetäsevän saundimaailman aika pahasti katolleen ku aluks niillä koitin säätää. Mut koitan kyl pusertaa juu.

*piis*
meizi m

Posts: 398

#7 • • meizi m Jytkemeister supreme

näköradiomies, 29.2.2008 18:46:
lisää tempoo ja masteri ruvelle ja noi progekohinat helvettiin.

ja laitat basarin, eikä mitää onnetonta tömähdystä saati napsua.Jäbä on semisti oldskool :D

--
...