VENETIAN SNARES @ Ilosaarirock 2008

9 posts, 1 page, 4,696 views

thebbo

Posts: 346

#1 • • thebbo free spirit
Voi helvetin kuustoista. Ei voi mitenkään luvata tekevänsä aikatauluun tilaa saatikka kyetä ostamaan lippua etukäteen minuuttiaikataululla, mutta nyt alkais olemaan jo syytä sille...

http://www.ilosaarirock.fi/2008/bandit/venetian_snares.html

Venetian Snares (CAN)

Ilosaarirockin rankinta musiikkikokemusta eivät tänä vuonna tarjoile mustanpuhuvat metallibändit. Kanadalainen muusikko ja tuottaja Aaron Funk paukuttaa elektroniikkalaitteistostaan sellaista meteliä että varoituksen sana lienee paikallaan: Venetian Snares on saapunut tänne synkentämään iltapäivänne.

Venetian Snaresin musiikki kuulostaa vaaralliselta, kaahaa ylinopeutta kaoottisesti ja ratkeilee liitoksistaan, mutta jollain ihmeellä onnistuu silti kuulostamaan tarkasti hallitulta kokonaisuudelta. Jokainen isku, tahdinvaihdos ja ääni puolustaa paikkaansa kokonaisuudessa, joka kuulijasta riippuen aiheuttaa joko ihastusta, ahdistusta tai päänsärkyä. Livetilanteessa Venetian Snares on todistajalausuntojen mukaan vieläkin tylympi ja äärimmäisempi. Hullu mies moshaa ja vääntää nuppeja konevuoren takana samalla kun yleisö yrittää epätoivoisesti tanssia pysymättä salamannopeissa tahdinvaihdoksissa mukana.

Tämän tuotteliaan miehen monilukuisesta levytyshistoriasta on helppo poimia useita kiinnostavia äänitteitä. Synkkääkin synkempi Doll Doll Doll (2001) esimerkiksi yhdistelee kotimaista Apocalypticaa armottomaan breakcore-paukkeeseen. Aaron Funkin herkkä rakkaudenosoitus kotikaupungilleen, Winnipeg Is a Frozen Shithole (2005), ei varmasti ollut Winnipegin matkailunedistämiskeskuksen mieleen mutta muodostui pienehköksi klassikoksi. Miehen viimeisin täyspitkä My Downfall (Original Soundtrack) (2007) on puolestaan ambientin, klassisen musiikin ja breakcoren hämmentävä fuusio.

"Tätä haluaisi tanssia, mutta se on mahdotonta", totesi eräs Venetian Snaresin keikalla moshpittiin ajautunut kuuntelija. Kestävätkö tukirakenteet, kaatuuko teltta vai saammeko sittenkin kuunnella tunnin rauhallista ambientia? Mitä tahansa saattaa tapahtua ja yllätyksille on sijansa kun Venetian Snares saapuu kaupunkiin.

--
Vittu tähän on nyt tultu paljon spekulaatioit on kuultu vähän on tiedetty vitusti enemmän on luultu paskaa puhuttu huhuttu yksityiskohtiin juututtu, mut totuus puuttuu mikää ei edelleenkää oo muuttunu

toma

Posts: 2,009

#2 • • toma Tototoototo
Ui vittu! HUH HUH!

--
In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, its the exact opposite. -P.A.M. Dirac

Avatar
#4 • • Edited astaroth Guest
venetian snares omfg!!! <3<3<3

joutuukohan sitä oikeasti lähtemään festareille ensi kesänä

np. my downfall
Avatar
#5 • • Rujo Mutantti Guest
WOOOOO WOOOOOO SAATANA!" WOOOOOOOOOO!
Juhgu

Posts: 7,921

#6 • • Juhgu Virnistelijä
Ilosaari kiittää ilmaisesta mainoksesta :D mut joo, kiinnostaa itseäkin kovasti tuo ozric, toivottavasti ei osu mikään muu päälle.

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

ipe

Posts: 1,845

#7 • • Edited ipe X-Rust / Holvi

Rujo Mutantti, 16.2.2008 14:30:
WOOOOO WOOOOOO SAATANA!" WOOOOOOOOOO!



Hei must jotenki tuntuu et tätä kuullaan jo muutaman tunnin päästä... *nauru*


Joo siis mut venetsian virvelirummut vois kyl olla kokemisen arvoinen livenä.

--
I am 100% certain that Elwira and Miss Jarea are just two sides of the same person and this whole thread is just a really good promotion/publicity trick. And this is a fact.
- jUSSi

diezel

Posts: 430

#8 • • diezel -
Tämä oli kyllä melko hämmentävä uutinen... muu tarjonta ei kiinnostaisi juuri lainkaan, mutta Venetian Snaresin takia voisi jo pyhiinvaeltaa tuonne