Vähemmän tärkeät uutiset

796 posts, 40 pages, 275,813 views

lopez

Posts: 1,972

#761 • • lopez pahan päivän pakkasukko!

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.

Max Power

Posts: 186

#771 • • Max Power Techno hoodlum

Replying to Vähemmän tärkeät uutiset:

Miksi Audi-kuskit ärsyttävät muita tielläliikkujia?

http://www.aamulehti.fi/Autot/1194713997394/artikkeli/miksi%20audi-kuskit%20arsyttavat%20muita%20tiellaliikkujia%20.html

giddings me?



kato, mä oon päässy lehteen *grr*

en kyllä tunnusta mitään noista kohdista, audilla on vaan niin vitun kiva ajaa, ainakin isolla sellasella. mites se nyt topgearissa menikään, kukko elikäst cock vai onks se sittenki .yrpä ?
Hendryk

Posts: 510

#778 • • Hendryk Sen verran, että sapiens
Onhan tämä Ruotsista kantautunut uutinen autossaan kaksi kuukautta viruneesta ja kelottumisestaan hengissä selvinneestä miehestä aika shokki.

Sen perusteella, mitä olen tapauksesta lukenut, niin mieleeni nouse väistämättä taiteellinen jotakuinkin-dokumenttielokuva Sound of Insects. Se kertoo miehestä, joka tekee itsemurhan näännyttämällä itsensä nälkään ja joka pitää riutumisestaan päiväkirjaa. Elokuva ei väitäkään olevansa täysin totuuspohjainen, mutta se seikka mitä siinä pidin vähiten totena - eli riutumakuoleman käsittämättömän pitkä kesto - taitaakin sitten olla täysin mahdollista...

Rujoa.

--
Härifrån tvättas och linkodes. Och huumori kuivades.

lopez

Posts: 1,972

#780 • • lopez pahan päivän pakkasukko!
Mitä enempi tämän kaltaisia uutisia lukee, sitä vakuuttuneemmaksi moisten tyhjänpäiväisyyksien tarpeettomuudesta ks. laitteistoissa tulee. Käsittämättömiä on ne rahavirrat, jotka mahdollistavat kaiken maailman kertakrääsän, ja paskan pakkosyöttämisen muka tarpeellisena surullisen riistokapitalismin raivohyödyntämisessä. Lcd-led-tv on tämän päivän hehkulamppu, joka palvelee yksinomaan valmistajien pohjatonta ahneutta.

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.