KaZantip 16 (Mustameren Ibiza) 1.8.2008 @ Z-republic

39 posts, 2 pages, 20,054 views

LUNA Promotion Group

Posts: 60

#1 • • LUNA Promotion Group
KaZantip - the rave republic and ultimate beach party!
LUNA - Not official KaZantip Republic Embassy in Finnland.


Jaksakaa lukea vaikkapas puolet, niin pääsette loppuun!
Teidän käsissä on mahdollisuus tehdä tästä kesästä unohtumaton .
Code:
[img]http://baikonur.pp.fi/z16/z16.gif[/img]
Joka vuosi keskikesällä tuhannet ja taas tuhannet biletyshimoiset venäläis- ja ukrainalaisnuoret, teknofriikit, hipit sekä auringonpalvojat pakkaavat keltaisiin matkalaukkuihinsa bikininsa, uimahousunsa sekä roimasti juhlamieltä ja suuntaavat matkansa kohti "Mustanmeren sinisiä aaltoja, aurinkoa ja tanssimusiikkia" . Matkan määräpaikka on Kazantip - paikka jota hyvällä syyllä voi kutsua Venäjän Goaksi. Festari on IMHO yksi maailman parhaista tekno kulttuurissa .

Jokaisen vuoden heinäkuun puolivalissä pieni ja idyllinen Mustanmeren rantakaistale julistautuu kuukauden ajaksi itsenäiseksi valtioksi, jolla on omat ja eriskummalliset mutta samalla niin kiehtovat ja viehättävät sääntonsä. Nuorten auringon- ja musiikinpalvojien hallitseman valtion nimi on KAZANTIP.

Kazantip on 15 vuoden toimintansa aikana ehtinyt muodostua jo varsinaiseksi myytiksi: se on paikka josta kukaan ei oikeastaan paljoa tiedä, mutta josta jatkuvasti nuorison keskuudessa puhutaan. Se on synnyttänyt legendoja ja tarinoita joiden todenperäisyyttä saattaa skeptisempi kuulija epäillä. Suurin osa hurjimmistakin taruista on kuitenkin totta.

Kazantip, tai toiselta nimeltaan Z-republic on yksi maailman suurimmista kesäfestareistä. Ne kestävät heinäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin ja keräävät paikan päälle yhteensä satoja tuhansia kaikkenmaalaista nuorisoa. Festarit tarjoavat hiekkäisiä, aurinkorantoja, surffailua, tapahtumia, erotiikkaa, eksotiikkaa sekä tanssimusiikkia maailman huipulta.

Kazantipin bileetasavaltaan päästääkseen täytyy hankkia viisumi. Viisumi oikeuttaa koko kuukauden aikaiseen oleskeluun alueella ja se maksaa noin 100 dollaria. Tasavaltaan on ollut mahdollisuus päästä myös maksutta: ehtona on se, että ottaa mukaansa keltaiseksi maalatun matkalaukun jonkä sisapuolelle on laitettu omistajan nimi ja valokuva. Laukun pitäisi rekisteröidä jarjestäjillä ja se pitaisi olla aina mukana , niin minun mielestä on helpommin maksaa viisumista. Myos alastomille pääsy on ilmainen .

Majoittua voi joko omaan telttaan, lähikylien vuokramökkeihin tai Kazantipin omiin majoitustelttoihin. Yö majoitusteltoissa maksaa noin 7-10 dollaria. Kazantipin telttamajoituksessa on omat sääntönsä: telttoihin ei nimittäin anneta majoittua, ellei majoittuvassa seurueessa ole edustettuna tasapuolisesti molempia sukupuolia. Mikali siis paria ei ole löytynyt, täytyy sellainen käydä vaikka etsimässä, jos nukkumaan menoa mietit. Alueelta löytyy myös noin parikymmentä 2,5 x 2,5 metria kokoista koppia. Koppien kalusteina on ainoastaan yksi sanky ja niiden seinat on koristeltu Kama-Sutraa mukailevin piirroksin. Koppien tarkoitusta voi tälläinen siveellinen nuorimies vain arvailla:o)

Juhlijoiden pukeutumiskoodi on vaihteleva - useissa tapauksissa jopa naturistinen - minkä tarkkasilmäinen lukija voi valokuvista ja videostakin (linkkit lopussa) päätellä. Juhlavaki suosii usein myos melko friikahtavia asusteita. Nyrkkisääntö kuitenkin on: mitä vahemmän, sitä parempi.

Mutta Kazantip ei kaikesta huolimatta ole pelkkää aurinkoa, seksiä ja teknomusiikkia. Kuukauden aikana biletasavallassa järjestetään nimittäin useita surffailutapahtumia, rantalentopalloskaboja ja muutakin enemmän tai vähemmän urheilullista ajanvietetta. Tasavallassa voi halutessaan solmia myos pika-avioliiton. Lähes päivittäin Kazantipin alueelle rakennetussa häätemppelissa vihitään pika-avioliitoissa "virallisia" Kazantip-pariskuntia.

Festarin historia alkaa vuodelta 1992, jolloin nykyisen alueen viereisessä kylässä järjestettiin ensimmäinen festivaali . Se on tapahtunut entisella ydinasemalla . Vuonna 2001 Kazantip siirtyi nykyiselle rannalle, johon on vuosien kuluessa rakennettu Rauha(Mirnyi) niminenrantakaupunki. Tapahtuma on vuosien varrella paisunut huomattavasti, mutta se on silti onnistunut säilyttämään epäkaupallisen maineensa. Viime vuosina Kazantipin yhteydessä on järjestetty talvisin myos Kazantip-kiertueita sekä "lämmittelybileitä" Venäjän ja Ukrainan suurimmissa kaupungeissa. Myöskin Saksassa, Latviassa ja Puolassa.

Jarjestajat eivät olisi tasavallalleen voineet parempaa paikkaa loytää. Mustameri on täällä rauhallinen, vesi lämmintä ja ilmasto erityisen miellyttävää. Merivesi on puhdasta ja kirkasta.
Festarille osallistuu pää-asiassa venäläistä ja ukrainalaista nuorisoa, mutta Kazantipan maine on alkanut kiiriä jo muuallekin Eurooppaan.

Kazantipin kotisivut:
http://www.kazantipa.net/
http://www.kazantip.com/
http://www.kazantip.de/
http://www.kazantip.lv/

Kuvat ja videot:
http://kazantipa.net/index.php?part=22
http://klubitus.org/kuvasto.php?id=1378
http://www.kazantipvideo.ru
http://www.snp.crimea.ua/photogal_32.htm
http://gallery.kazantip.lv/main.php?g2_itemId=7777
http://baikonur.pp.fi/images/album/KaZantip%202007%20Z15%20at%20Black%20sea/

Dj Cosmonavt @Z14 Opening party video:
&eurl=http://www.kazantip.com/ru/category/esprit/

Live sounds @ Z15
http://baikonur.pp.fi/SOUND/Electro/kazantip_2007_elektro_set1_part1.mp3
http://baikonur.pp.fi/SOUND/Electro/kazantip_2007_elektro_set1_part2.mp3
http://baikonur.pp.fi/SOUND/Electro/kazantip_2007_elektro2_set7_part1.mp3
http://baikonur.pp.fi/SOUND/Electro/kazantip_2007_elektro2_set7_part2.mp3
http://baikonur.pp.fi/SOUND/Electro/kazantip_2007_elektro2_set7_part3.mp3
http://baikonur.pp.fi/SOUND/Electro/

Code:
Kartta [img]http://baikonur.pp.fi/z16/map.jpg[/img]

Sou mitä varten tämä on esitetty teille?
!!!Kyseessa on 10 päivän matka mustameren rannalle 8-18.08.2008(aika voi muuttua +- 10pvä)!!!
Jos asia kiinnostaa niin sitten täytyy lukea tämäkin:

Lähdetään Helsingista lentokoneella Kiovaan, ja Kiovasta lentokonella Simferopoliin .
Tai sitten suoraan simferopoliin . Majoitus paikka on !jo! sovittu 40-50 hlo ryhmälle.(noin 10$/1hlö/1vrk)

Transfer:
Lentoasemalta voi päästää festarialuelle sekä taksilla että paikallisbussilla. Taksin taksa oli viime vuonna 250 Grivnaa (Ukrainan valuutta, jatkossa UKRG) eli noin 35E (1E=7.25UKRG) taksi on kallein mahdollinen tie. Matka on siis 150km. Kyllä taksikuljetuskin hyvin kelpaa , koska bussit yms eivät ole maailman parhaat .

Pääsylippu:
Pääsylippu eli viisumi "Z":lle maksaa noin 100$ (600UKRG) ja voimassa koko festarin aikana. Tai kertaviisumi on 50$ ja voimassa on kokoajan kun olet sisäpuolella, vaikkapas koko festarin aikana, mutta ihmiset kestävät korkeintaan 3vrk - sellainen ei sovi meille :Z) Viisumin hukautessa voi hankkia sen uudellen maksaessaan 30$ (200UKRG)

Ukrainan viisumi:
Ukrainan viisumia ei tarvitse hakea , koska kaikki EU:n kansalaiset (paitsi Romania ja Bulgaria + USA,Kanada,Sveitsi,Monako ja Norjan kansalaiset). Tietysti Venäjän ja Ukrainan kansalaiset saa olla ilman siitä passin leimatun tarraa Ukrainassa korkeitan 90vrk. Jos sinulla on eri kansalaisuus niin se on jo eri kysymys, mutta meidän kautta saat tiedot miten voi tehdä Ukrainan viisumi.

Rahat:
Dollareja ja Euroja Krimissä voi ihan vapaasti vaihtaa Grivnaksi. Mutta mieluummin ota rahat pankkikortilla. Kazantipan kassojen lähellä löydät muutaman pankkiautomaatin, ja teille tulee maksettava 2% joka nostolta (ei kassalle vaan pankille, joka palveli :Z)

Ruoka:
Ruuan hinnat ovat EU-maihin verrattuna pienet , päivittäiskuluihin voi mennä alle 20 euroa .
Joka nurkasta löytyy paljon erilaisia kauppoja, kioskeja, basaareja, kahviloita ja baareja.

Puhelimet:
Tarkistakaa omalta operaatorilta "roaming" palvelun ja sen hinnat Ukrainassa. Mielummin jos se olisi auki, mutta jos ei ole niin ihan helposti voi ostaa pre-paid starttipaketti 25UKRG:ksi. Hinnat puheluihiin ovat melkein samat kuin Suomessa. "Roaming" puheluista tulee maksettava enemmän.

Pikkuneuvot KAZANTIP.COM:ista:
Yrittäkää pärjätä ilman ongelmiä , mutta jos jotain tapahtuu soittakaa meille .
Muistoksi: kaikki kansalaiset (Z-people) ovat avoimieliset , niihin on helppo tutustua . Seksuaalinen käyttäytyminen kazantipissa voi vähän erottua muiden maiden seksuaalisesta käyttäytymisestä . Ymparillä on paljon kauniita naisia . Niin pitäkää mielessä kondomit .


Hotellin omistaja on huviretkien järjestäjä. Elikkä me voidaan kiertää Krimin Ympäri ja katsoa KAUNIIT Ukrainan maisemaat ja luonnot! Kyllä siitä tulee maksaa erikseen, mutta se , niin kuin kaikki muutkin ei maksa paljon!

No nyt mielestäni voi jo laskea kuulut. Laitetaan järkevin .

Lentoliput:
Hinnat ovat todella erillaiset! Halvin lippu minkä mä löysin on noin 250E Helsinki-Tallinn-Simferopol + takaisin sama reitti. Silloin pitäisi bilettää 8 tuntia viela Virossa. Viime vuonna 1kk ennen lähtöä oli ostettu Helsinki-Tallinn-Simferopol-Tallinn-Helsinki (Helsingistä Tallinnaan laivala) liput noin 500 eurolla , ja kaverit ovat hakeneet Hki-Kiova-Simferopol-Kiova-Simferopol lippuja 350 eurolla viikko ennen lahtöä (10 tuntia Kiovassa ).
Kalliin oli siis Hki-Kiova-Simferopol (Turistti luokka) 1650E :ZZZZZZ)
Elikkä lentokoneliput tulee ostaa viimeistän 15 huhtikuuta jotta saisimme kiinni edullinen tarjous ja niistä pitäisi maksaa heti! Nyt meillä on aikaa 3kk että säästetään vähän rahaa!
noin 500 Euroa

Asunto:
"Meidän" paikan hinnat on 10-15$/1hlö/1vrk. Ilman ateriaa. Wc,suihku,jääkaappi,telkkari,mankkari ja kaikki mitä tarvitset nukkumista varten. 2-4hlö huonet.

Kazantip.com tarjoaa meille semmoset huonet:
Comfort+ 100$ noin33$ /1hlö/1vrk 2-4 hlö huone, wc,suihku
Lux 120$ noin60$ /1hlo/1vrk 2 hlö huone, wc,suihku,jääkaappi,telkkari,DVD, iso kylpyhuone, pikku puutarha ja grillipaikka
V.I.P. 160$ noin80$/1hlö/1vrk 2 hlö huonet:toisessa on sohva ja toisessa on sängyt, wc,suihku,jääkaappi,telkkari,DVD, iso kylpyhuone,
pikku puutarha ja grillipaikka
PREMIUM 300$ 2-4 hlö huone, wc,suihku,jääkaappi,telkkari,DVD, iso kylpyhuone,oma biljärdi huone, uimaallas,sauna, internet yhteys, OMA kokki, pikku puutarha ja grillipaikka,ruuat kuuluvat hintaan. Security valvonta. Numero sijaitsee talossa , johon majoittuvat kauneimmat ja hauskimmat bileeihmiset .
Järjestäjiä eli meitä te palkitsette vapaaehtoisesti ( edes 20 euroa tai kiva palvelu ).

Minä laitoin 15E/10vrk = 150E
Pistetaan xxx :z)

Juomat:
Juomat festarialuella maksavat kuin Suomen baareissa(Kalja 2-5$,siidertit 1,5-5, absentti 7E,sambooka 4E, tequila 3E....ja monta tuntemattomia juomia...) Mut ihan "Z":in lähellä on "kioskikatu" jolla on noin 20 kioskeja, kahvilat, muutama ravintola.... ja hinnat kadulla on ainakin 3 kertaa matalampi kuin sisällä. Elikkä kunnolla biletyksellä viime vuonna on korkeitaan mennyt 150E, mutta jos olette vähän viisampi kuin tekstin kirjoittajat :z) niin voisi arvella
etta kulut ovat noin 50E/vrk.
Saamme 50E/10vrk = 500E

Z-viisumi 100$

Muut kulut:
Tuliaiset, surfing, kartingit, taksipalvelut, huviretket ...... yht 300E

Lasketaan lopputulos: lentoliput 500 + asunto 150 + ruoka 300 + juomat350 + Z-viisumi 100 + pikkuhauska 200 =
= 1600E SE ON MATKAN KORKEIN jarkeva hinta !!!!!!
(Minä parjäsin viime vuonna 1100 eurolla viikon , riitti just ja just . 1400 olisi parasta . Redic )

p.s.: nyt teillä on koko tarvittava informaatio . Teidän käsissä on mahdollisuus tehdä tästä kesästä unohtumaton .

p.p.s.:Toivottavasti kukaan ei meinaa tuoda maahan mitaan laitonta. (jopa määräpaikan osoite laittaa teitä epailyyn)

Järjestäjat eivat vastaa teidän rikoksista .

Baikonur,Redic "LUNA" - Not oficial Embassy of Republic KaZantip in Finland.

Contact via eM@il luna.org@gmail.com , tai klubituksen foorumin profiilin kautta.

So welcome to republic of KaZantip:Z)
Wolverine

Posts: 1,860

#2 • • Wolverine
hehe nää olis kyl sick. voi olla et muija ei tykkäis jos lähettäis kavereiden kaa tonne :P
Kolera

Posts: 4,256

#3 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
hituse on himottanu jo aikasemminki mut eipä taida olla massia taaskaa saatika aikaa

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

zorri

Posts: 91

#4 • • zorri Do I have something to say?
*kuolaa*
terraluna

Posts: 1,270

#5 • • terraluna Agentti
Tää on ollu suunnitelmis jo monena vuotena, mut koskaan ei oo edenny suunnittelua pidemmälle. Jos tänä vuonna sitten.. *plur*

--
I think you are ready
Freddie
now its time to join the party!

LUNA Promotion Group

Posts: 60

#6 • • LUNA Promotion Group
Tiedämme, että näin huonosti mennyt silloin joka kerta.... mutta me ollan käyneet viime vuonna z15:lla, ja ollan rakastuneet siitä! Ja just sen takiana haluaisimme kerätää enemmän porukkaa, että nekin olisi rakastuneet sen!
bansq

Posts: 931

#7 • • bansq leftfield winger.
bannereita, karttoja, lentohintoja, matkapaketteja... samsonite-ug-party :)

--
plip goes on.

Displacer

Posts: 1,828

#8 • • Edited Displacer
Pinkie

Posts: 70

#9 • • Pinkie
*plur**pihkassa**kuolaa**jiihaa**aplodit*mahtavat kemut, pakko päästä joskus*hihu**joo*
LUNA Promotion Group

Posts: 60

#10 • • LUNA Promotion Group

bansq, 12.1.2008 23:54:
bannereita, karttoja, lentohintoja, matkapaketteja... samsonite-ug-party :)



pitäisi tietää suurinpiirtein henkilömäärän jotta voitaisi pyytää alennusta lentohinnoista .
sts

Posts: 7,969

#11 • • sts Sama pyynti aitta!
Mitä jos sama jannu joka on oikolukenu ton hypetekstin, oikolukisi tuon kartan jälkeisen osuuden, olis huomattavasti mukavempi lukea tuota :)
sts

Posts: 7,969

#12 • • sts Sama pyynti aitta!
Not official KaZantip Republic Embassy in Finnland. -> Unofficial Finnish Kazantip Republic Embassy.
Miksan

Posts: 1,464

#13 • • Miksan
Tätä tuli jo viime kesänä mietittyy pikkasen.
Vois kyl olla hyvä reissu jos sais hyvän porukan kasaan.
Crazybattery

Posts: 782

#14 • • Crazybattery Fruor ergo sum
pitäis mietti ja yrittää päästää*joo*
Baikonur

Posts: 759

#15 • • Baikonur -LUNA-

Crazybattery, 13.1.2008 22:27:
pitäis mietti ja yrittää päästää*joo*



Joo! Pakko mietiä tästä asiasta! Ja mielummin ilmoittaa mahdillisimman pian! Voisimme otta mukaan noin 50 henkii, ja jos saamme aikasemmin listan täydeksi - ostamme lentoliput halvempi!

*jiihaa*
redic

Posts: 42

#16 • • redic

sts, 13.1.2008 18:39:
Mitä jos sama jannu joka on oikolukenu ton hypetekstin, oikolukisi tuon kartan jälkeisen osuuden, olis huomattavasti mukavempi lukea tuota :)



Kartan jälkeinen osuus tosi lyhennettynä : paikallishinnat ovat pienet . Pääsy lentoasemalta + tämän vuoden sisäänpääsylippu = noin 100 euroa . Majoituspaikka 10 USdollaria vuorokaudessa . Lentokoneen menopaluulippujen hinnoiksi oletetaan noin 450euroa . Tarvitset vähintään 500 euroa käyttörahaa (mieluummin enemmän jos meinaat juhlia vähän hurjemmin). Henkilötiedot lähetetään osoitteeseen luna.org@gmail.com . 15 huhtikuuta me ostetaan halvemmat liput mitä meidän ryhmälle tarjotaan . Jos on jotain epäselvää niin sano mikä kohta .
detonator

Posts: 5

#17 • • Edited detonator
Olisin ehdottamasti tulossa....jos intti ei alkaisi heinäkuussa -_-'
Baikonur

Posts: 759

#18 • • Baikonur -LUNA-

detonator, 15.1.2008 18:18:
Olisin ehdottamasti tulossa....jos intti ei alkaisi heinäkuussa -_-'




Pistä jossai vaiheessa em@ili luna.org@gmail.com --- ruvetaan tekemää listan*iloinen*

Jokaisen henkilön otamme yhteyttä henkilököhtaisesti ennen lentolippujen ostoa.

Meit on jo 8! :z)
tomii

Posts: 3,594

#19 • • tomii kallion herttua
Kazantipia mietittiin frendin kanssa pari vuotta sitten, mutta eipä ole ollut resursseja + aikaa lähteä tuonne. Voisi kyllä olla jännä kokemus :) Ehkä jonakin vuonna sitten, kun on rahaa ja kesäloma.

--
reivaan kunnes kuolen

Fyrisch

Posts: 4,525

#20 • • Fyrisch


HYVÄT BILEET