e: suomenkielisiä call center -duunareita Buenos Airesiin!

1 post, 1 page, 845 views

isfnbojbbssn

Posts: 4,143

#1 • • Edited isfnbojbbssn sdonvoinv
Hei,

Erittäin epävirallinen ja epäammattimainen (mutta rehellinen) työpaikkailmoitus kaikille Argentiinassa työskentelemisestä kiinnostuneille...

Ensi kuun alusta alkaen täällä Buenos Airesin keskustassa sijaitsevasta call centeristä vapautuu suomenkielisen asiakasneuvojan paikka kun itse lähden Etelä-Amerikan tourneelle ja lopulta takaisin Eurooppaan!

Joo, kyseessä on se sama call center, josta olen narissut useammassakin eri topicissa :D Mutta ei tämä nyt ihan kauhea paikka ole jos muutamaksi kuukaudeksi tarvitset lisätuloja... uravalintana en ehkä suosittele!

Vaatimuksia ei juurikaan ole, mutta nämä jutut olis hyvä osata:
* suomenkieli
* englanti ja/tai espanja
* mieluusti jokin muukin eurooppalainen kieli (mieluiten ruotsi), mutta uskon pelkän suomen ja englannin riittävän!
* edes jonkin verran kokemusta asiakaspalvelusta
* osaat käyttää tietokonetta edes saman verran kuin mummosi

Palkka on suhteellisen hyvä kun ottaa huomioon, että miten vähällä täällä tulee toimeen... mutta ei sillä nyt kuitenkaan mitään Palermossa sijaitsevaa kattohuoneistoa kustanneta. Palkasta voi kuulemma myös neuvotella.

Jos olet valmiiksi maassa/kaupungissa, niin pääset varmasti ihan heti tänne duuniin... mutta myös uudelleensijoituspaketti järjestyy.

Jos siis tulet Suomesta (tai muualta ulkomailta), niin firma maksaa parin viikon ajan hostellin, lentolipun hinnan (puolen vuoden jälkeen puolet ja loput vuoden jälkeen), sekä kuukausittaisen "asumislisän". Duuni maksaa ja hoitaa byrokraattiset jutut Argentiinassa, mutta kaikki Suomessa tehtävät paperityöt on omalla vastuulla ja kustannuksella.

Voit myös työskennellä etänä Suomesta (tai muualta) jonkin aikaa, mutta et pysyvästi... koska eihän ne nyt halua mitään eurooppalaista palkkaa kovin kauaa maksaa.

Ja tässä plussia ja miinuksia duunista:

+ kivat kansainväliset työkaverit
+ kahden viikon irtisanomisaika, ei siis tiukkaa 1v sopimusta
+/- vähän puheluita, paljon netissä surffailua
- firman sisäinen kommunikaatio vähän heikkoa
- työaika (joutuu aloittamaan 04-06 aamulla)
- huono koulutus joihinki projekteihin -> vihaset asiakkaat
- jotkut tuettavat tuotteet huonolaatuisia -> vihaset asiakkaat

Mun henk. koht. mielipide on se, että kannattaa kaks kertaa miettiä, että lähteekö Suomesta tänne vain tän työn perässä, koska se vie paljon aikaa ja energiaa... etkä todellakaan pysty reissaamaan ympäri mannerta tai diskoilemaan joka ilta!

Mutta musta tää on ihan Ok jos olet valmiiksi täällä ja tarvit muutamaksi kuukaudeksi duunia!

Lisäinfoa esim. privassa! *piis*

--
dasinoaisnvs