Tukholma vinkkejä

23 posts, 2 pages, 23,269 views

tommib

Posts: 3,204

#1 • • tommib
Olen Tukholmaan menossa pariksi päivää tammikuussa (lähtö 23.) ja olisinkin viisaammiltani kysynyt mihin tuolla kannattaa suunnistaa? Mistä löytyy hyviä levykauppoja tahi klubeja?
mange

Posts: 1,913

#5 • • Edited mange Terrorcraft
Kävin keskiviikkona Tukholmassa ja voin erittäin lämpimästi suositella levykauppaa nimeltä Fade Records. Osoite on Skånegatan 78, Södermalm.

Valikoimista löytyy mm. House, Tech House, Electro, Techno ja Drum & Bass. 85% vinyylejä ja 15% CD-levyjä (enimmäkseen kokoelmia ja artisti albumeita).

Sälää löytyi myös eli vaatteita, varaneuloja jne. Neljät teknarit löyty jossa voi esikuunnella levyjä. Henkilökunta on hyvin ystävällistä ja rentoa. Hintataso oli snadisti halvempaa jos verrataan vaikkapa StreetBeatiin.

Siitä tuli meikäläisen lempparikauppa aina kun tulee käytyy Tukholmassa. Suosittelen lämpimästi käymään tuossa putiikissa!
astaroth

Posts: 8,873

#6 • • astaroth gohai

mange, 19.6.2008 16:17:
Siitä tuli meikäläisen lempparikauppa aina kun tulee käytyy Tukholmassa. Suosittelen lämpimästi käymään tuossa putiikissa!


milloinkas järkätään kimpassa pieni ostosreissu? ;D

--
Täällä laitetaan joka viikonloppu kiksukarvat jalkaan, glowstikkiin bensaa ja vedetään pirit nokkaan eikä vittuakaan välitetä kuka ne musiikit oikein on tehnyt. - Yana

Zapa

Posts: 1,393

#9 • • Zapa Mr Wrangler
Suositelkaas hyvää kulbia keskustasta joka soittaa housea lauantaisin. Tulevana La:na mahdollisuus tsekkaa joku mesta.

nimim. ikinä ollut stokiksen yöelämässä
Jace

Posts: 297

#10 • • Jace Monday Bar
Suosittelen lämpimästi F12 terassia launtaiksi. Ja myös jatkot sunnuntaina kandee tsiikaa koska Swedish House Mafia (Axwell, Angelo, Ingrosso) aikoo soittaa kevyen 12 tunnin session.. kemut alkaa jo iltapäivällä klo 15 :) lisää infoa löytyy http://www.f12.se/TERRASSEN/

Muita suht varmoja housemestoja on tietysti kaikki isot club Sturella, kuten Laroy ja Ambassadeur, sekä tietysti Cafe Opera.
¡ Previous post about a year ago !
noemi

Posts: 535

#11 • • noemi
Jo aiemmin mainittu Fade on pieni mutta todellakin käymisen arvoinen levykauppa, ja jos vinyyli kiinnostaa kannattaa ehdottomasti tsekata Mosebacke Recordsin (Hökens Gata 11)
valtava kellarikerros josta löytyy käytettyä, mutta hyväkuntoista ja kohtuuhintaista tanssimusiikkia laidasta laitaan...aikaa kannattaa varata reilusti, sillä levyjä on PALJON ;D

--
Oikeutta koneille!

ipe

Posts: 1,845

#12 • • ipe X-Rust / Holvi

--
I am 100% certain that Elwira and Miss Jarea are just two sides of the same person and this whole thread is just a really good promotion/publicity trick. And this is a fact.
- jUSSi

noena

Posts: 3,138

#13 • • noena first breath after coma
Tukholmassa viettämässä tulevaa viikonloppua o/
Pitää ehdottomasti mennä katsastamaan nuo teidän vinkkaamat levykaupat :)(:
"Bileitä" tässä pääosin metsästän huomiselle ja lauantaille (21.5&22.5.2010); Yllä olevien linkkien kautta löytyi huomiselle F12 Terassi, Marie Laveau ja Solidaritet mitkä vaikuttavat siltä et jossain niissä pitää mennä käymään, F12 ehdottomasti! Lauantaille löytyi sit Fabrikenissa olevat techno/house kemut, fabulous!
Jos joku osaa vielä suositella jotain menoa ja nähtävää tälle viikonlopulle, kaikki vinkit otetaan vastaan!

--
TwistedLife™ Amusement Park

turquoise

Posts: 732

#14 • • turquoise e-ra2co
Asuuko teistä kukaan Tukholmassa? Muutan sinne elo-syyskussa, ja olis oikeesti tosi kiva löytää bailuseuraa. Olis myös kiva kuulla, et onko Faces jotain ryhmää tai "henkilöä", missä tiedotellaan ug-kemuista.

--
The one who smiles rather than rages is always the stronger.

samlainio

Posts: 1,264

#15 • • samlainio
Onko kellään päivitettyä tietoa Tukholman klubiscenestä, esim jotai hyvää nettisivustoa, mistä näkis vähän tulevaa ohjelmistoa. Vähän niinku klubbari. House ja tekno puoli kiinnostaa.
Miquél

Posts: 51

#16 • • Miquél
En ole käynyt Tukholmassa klubeilla, mutta nämä linkit on tullut aika ajoin netissä vastaan.
http://www.theofficestockholm.se/ Noi tuntuu järjestävän hyvää teknoa, löytyvät myös facebookista.
http://www.berns.se/nattliv Just nu jobbar vi tillsammans med internationella bolag som Get Physical, Cocoon och Ostgut Ton. ARTISTER & DJS PÅ 2.35:1
SIS, Nick Höppner, Steffi, Marcel Dettmann,Adam Beyer, Alexi Delano, , Derrick May,Kenny Larkin, Stacey Pullen,, Patrice Baumel, DJ T, Catz and Dogz, och många fler. Osalla noista taitaa olla joku residency tuolla, eli soittavat tuolla muutaman kuukauden välein, esim. Steffi ja Marcel Dettman.
thomas

Posts: 5,618

#17 • • thomas
tulipas ikävä ku luki tän threadin juttuja
mange

Posts: 1,913

#18 • • mange Terrorcraft
Just palasin reissuilta ja tässä pari ehdotonta levykauppaa jota voin lämpimästi suositella:

Nostalgipalatset
Kuten nimestä voi jo päätellä niin nyt on vanhaa sälää luvassa. Aivan tajuton määrä vanhoja vinyylejä. Tyylilajit pysyttelee kaikeessa muussa paitsi elektroonisessa musiikissa. Hintataso vaihtelee levyn kunnosta ja kuinka harvinainen levy on. Levyjen esikuuntelu on mahdollista. Ystävällinen henkilökunta. Kaupasta löytyy myös kaikkea muutakin tavaraa mutta pääpaino on vinyyleissä. Nettisivuilla on hyvin pieni murto-osa mitä itse liikkeestä löytyy mutta saa hyvän kuvan että mitä kaikkea on tarjolla. Varoituksen sana että tähän kauppaan saa rahaa palamaan koska se on pullollaan kaikkea legendaarista.

Yhteystiedot:
Nostalgipalatset
S:t Eriksgatan 101 (Google Maps kartta)
113 31 Stockholm
[email protected]
[email protected]
www.nostalgipalatset.se

Radio-Shopen
Radio-Shopen on vuonna 1961 perustettu musiikin (metalli), elokuvien ja kirjojen ja Karaoken erikoisliike. RadioShopen sijaitsee kuuluisassa turistien suosimassa ykköspaikassa, Tukholman Vanhassa Kaupungissa (Gamla Stan), joka on näkemisen arvoinen keskiaikainen kaupunki.
Hyvin erikoistuneesta valikoimastamme löydät lähes kaiken suomalaisen ja kansainvälisen tuotannon helposti, nopeasti ja edullisesti.
Voit suorittaa ostoksesi kätevästi RadioShopen-nettikaupasta, tai voit käydä liikkeessämme Vanhassa Kaupungissa.
(Lähde: www.radioshopen.com)

Tämä liike on varmaan jo monille tuttu mutta itse bongasin tämän vasta nyt. Heidän nettisivujen kautta löysin muutaman harvinaisuuden niin täten sitten tuli tutustuttua tähänkin liikkeeseen. Kauppa on täynnä vanhempaa suomi-matskua. Vinyylejä et löydä tästä liikkeestä. Mitään uuttakaan et juurikaan täältäkään löydä. Vanhempi herrasmies joka pitää liikettä niin oli todella rento ja osasi hommansa. Suomenkielikin toimii tässä liikkeessä jos ei ruotsinkieli ole aivan hallussa. Hintataso vaihtelee tässäkin liikkeessä tuotteen kunnosta ja kuinka harvinainen se on. Suosittelen lämpimästi jos jotain vanhaa suomi-matskua on etsimässä.

Yhteystiedot:
Radio-Shopen
Västerlånggatan 31 (Google Maps kartta)
111 29 Stockholm
[email protected]
www.radioshopen.com
hiphei

Posts: 493

#19 • • hiphei
Tää nyt menee himan ohi aiheen, mutta onko kellään tietoa mistä tukholman holleilta sais ostettua
tulivälinenitä? Oisin tulikeppiä ostamassa.. :)
tommib

Posts: 3,204

#20 • • tommib
Mitä levykauppoihin tulee, kannattaa suoraan suunnata S:T Eriksgatanille. Siellä on Nostalgiepalatsenin lisäksi muistaakseni 5 muuta levykauppaa lyhyellä pätkällä. Yksi niistä on poikkikadulla, josta menee bussit, mutta ihan tuntumassa.

Bengans vanhassa kaupungissa on kanssa ihan käymisen arvoinen kauppa, josta voi tehdä löytöjä. Myyvät cd:tä, kirjoja jne. Vanhassa kaupungissa on muistaakseni myös Sound Pollutionkin kauppa.