Neo presents: INFECTED MUSHROOM live @ NEW Studio 5.10.2007 @ Helsinki

1 post, 1 page, 919 views

golem

Posts: 1,395

#1 • • golem Golem
Jostain erikoisesta syystä menneet tapahtuma-alueen topikki Infected bileistä oli suljettu, niin päätinpä et kirjoitetaan sitten tänne :)



Oli ihan kivat kekkerit, mut viihdyin paikalla vain joku 1.0 - 1.5h ja lähdin Rosikseen, ku turhauduin siihen, että ihmisiä oli liikaa ja liikkuminen mahdotonta :-P

Infected yllätti positiivisesti, erityisesti kaiken kritiikin ja dissauksen jälkeen. Psykeä se ei kyllä ole, vaan nimenomaan enemmän rockia, ja kunnon rock-show. Hienoa oli myös, että duvdev lauloi ihan hyvin sen mitä kuulin (huomattavasti paremmin kuin siinä youtube-pätkässä, joita on ennen keikkaa levitelty).



Seuraavat asiat jäi harmittamaan.

Jengiä OLI liikaa. Mut ehkä oli bilejärjestäjälle vaikea ennakoida etukäteen, kaikki ihmiset pakkautuu päälavan eteen infectedin keikalla, eikä jakaudu tasaisesti niinkuin joissain muissa Studiotapahtumissa.

Studio 51:n WC kapasiteetti on reilusti alimitoitettu muuta neliöpinta-alaa ja sallittua ihmismäärää kohden. Vessoissa oli kauheat jonot.

Ja erityisesti RÖÖKIKOPPI ON ALIMITOITETTU. Mä en voi käsittää, että miten Studio on voinut tehdä noin emämunauksen juuri äsken tehdyssä remontissa, että tekee ehkä 3 kertaa pienemmän röökikopin kuin mikä on tarve. Näin paljon ihmisiä, jotka polttivat kopin oviaukon ulkopuolella tupakkaa (ja näin tein itsekin, turhauduttuani), koska koppiin ei vaan yksinkertaisesti mahdu tarpeeksi ihmisiä puhumattakaan siitä, että tän kokoisen tilan kopissa pitäisi olla vähintään kaksi ovea.

Kallis vesilasi aiheuttaa sen, että ihmiset poimivat käytettyjä, tiskaamattomia tuoppeja, ja täyttävät ne vessan kraanalla. Random tuopin käyttäminen taas edistää bakteerien leviämistä (ja tautien leviämistä) ihmisten välillä, ja on kansantaloudellinen tappio. Vaikka tosiasia taitaa olla, että ravintola tarvii tuloja (jotka tulee juomamyynnistä), niin vastuuntuntoinen ravintoloitsija tukisi hygieniaa (ja terveellisiä elämäntapoja) pitämällä veden hinnan huomattavasti halvempana kuin alkoholituopin hinnan.



Kiitos kuitenkin järjestäjille muilta osin oikein kivoista bileistä. Infectedin lisäksi myös Antin (Paul Easy) minimal setti jäi lämmittämään mieltä ja toimi mulle oikein hyvin.