Basso-lehden Pelit & Pelaus -numero ulkona viikolla 39

3 posts, 1 page, 1,452 views

ilelopez

Posts: 10

#1 • • ilelopez
kansi4_2007.jpg


Mitä kaikkea pelaaminen pitää sisällään? Mitä pelaamisella oikein tarkoitetaan? Mitä kotimaiselle kulttikolmikolle Op:l Bastardsille kuuluu? Kuka on Ken Kutaragi? Mitä pornotähti Mr Lothar sanoi naapurilleen tämän eksyessä keskelle kuvauksia? Kummassa tienaa paremmin, kadunkulmalla huumeita myyden vai Mäkissä burgereita paistaen? Paljon tärkeitä kysymyksiä, joihin on vihdoin saatu vastaus! Siistissä 92-sivuisessa paketissa, Basso-lehden muodossa! Tällä kertaa teemana Pelit & Pelaus.

Samoihin kansiin on ahdettu myös katsaus pelimaailmaan ujutetusta propagandasta, Stig Doggin larppausreissu, retropelien muisteloa ja kuolettavaa kännykkäsäteilyä. No entäs se musiikki? Cut Chemist, DJ Marky, Lempi Joe, M.I.A, Spesialisti, Pyhimys, Raappana, Jesse, Obi Blanche, Resound, Saurus ja Opaali! Mukana luonnollisesti myös muodit, arviot, piissit, tuote-esittelyt – the whole shabang!

Tällä viikolla tilaajilla ja lehtipisteissä!

*Basso Magazine haluaa huomauttaa, että painossa tapahtuneen virheen takia uusi numero on poikkeuksellisesti kiiltävän paperin sijaan mattana. Tämä vaikuttaa jonkin verran lehden kuvien laatuun*
nethr

Posts: 763

#2 • • nethr !!
Eilen kolahti luukusta - ei vielä kerennyt tosin käymään tätä läpi, mutta ehkä tänään *hihu*

--
xD

ilelopez

Posts: 10

#3 • • ilelopez
Käy tutustumassa Basson digiversioon osoitteessa www.basso.fi/digilehti tai klikkaamalla linkkiä Basson etusivulla osoitteessa www.basso.fi.

Eli perusajatuksena on klikkailla sivujen alakulmiin ja raahata sivuja "normaaliin" tapaan 8-) Digilehteä ei voi zoomata tms., se on tarkoitettu vain esikatseluun. Jos lehti kiinnostaa enemmän, tilaa lehti tai käy hakemassa lähimmästä myyntipisteestä!