Flow07 Festival 17.8.2007 @ Helsinki

89 posts, 5 pages, 9,617 views

Nefertete

Posts: 665

#81 • • Nefertete pile-eläin
Rokrok. Oikein mukavat pe&la illat. Varmaan !!! jäi positiivisimpana mieleen ja oli hienoa nähdä ensimmäistä kertaa kunnon skrätsäilysettiä livenä. Vähän enemmän oisin reissusta saanut irti jos itellä ei ois ollut niin kova väsymystila.

Juomatiskeille ois sitä lisähenkilökuntaa kaivannut, muuten jonottaminen oli ihan siedettävissä rajoissa. Mieluummin näin päin kuin että olisi joutunut yksinään palloilemaan siellä suuressa hallissa. Ulkotilat oli vähän ahtaat (kun lavalla esiintyi joku niin kulkureitit meni tukkoon) ja ehkä siellä klubillakin dj olisi voinut olla toisessa päässä hallia, niin se etuosa ei olisi sumppuuntunut? Mutta ihan hyvin tälläinen maaltatullut-tottunut-siihen-että-ympärillä-on-tilaa-viisi-hehtaaria -tyyppikin mahtui olemaan ja liikkumaan ahdistumatta ;)

--
Toiset tykkää muhkummasta.

mekaanikko

Posts: 1,176

#82 • • mekaanikko don selecta
Flow-festivaali kiittää

Flow-festivaali 2007 on saatu päätökseen. Festivaali ylitti selvästi ennakkoon asetetun yleisötavoitteen keräämällä Suvilahden entiselle voimala-alueelle kolmen päivän aikana yhteensä noin 12 000 vierasta. Liput myytiin loppuun sekä perjantaina että lauantaina, ja päätöspäivä sunnuntaikin keräsi paikalle yli 3500 musiikin ystävää. Festivaalin kasvanut suosio yllätti järjestäjätkin, ja perjantaina kohtuuttoman pitkiä jonoja pääsi muodostumaan lipunmyyntiin sekä ravintoloihin. Tilanne saatiin kuitenkin hyvin hallintaan jo lauantaina. Tapahtuma sujui edellisten vuosien tapaan iloisissa tunnelmissa ja ilman järjestyshäiriöitä. Uusi tapahtumapaikka ainutlaatuisine arkkitehtuureineen tarjosi festivaalille tyylikkäät puitteet, ja koko viikonloppuna saatiin myös nauttia lämpimästä auringonpaisteesta.

Flow-festivaalin kohokohtia olivat lauantai-iltana yleisön hurjaan tanssiin tempaissut !!!-yhtye, pimenevän sunnuntai-illan säteilevällä olemuksellaan täyttänyt Bebel Gilberto, karismaattinen soul-legenda Terry Callier sekä aurinkoinen Jenny Wilson. Myös iltaklubin ohjelma kiinnosti yleisöä hyvin, ja vanhan voimalahallin täydellä tanssilattialla juhlittiin perjantaina ja lauantain aina aamuneljään asti.

Lämmin kiitos kaikille työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja muille tapahtuman järjestämiseen osallistuneille. Erityisesti haluamme kiittää yleisöä, joka teki tämän vuoden Flow-festivaalista unohtumattoman.

Alueelle jääneet löytötavarat toimitetaan Pasilan poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon, josta niitä voi tiedustella tiistaista 21.8. alkaen. Poliisin löytötavaratoimiston numero on 09-1891.

Tavataan jälleen Flow-festivaalilla 2008!

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia

inspector

Posts: 209

#83 • • inspector gadget
Jees, kiitoksia hyvästä musiikista ja hienosta festivaalista! Oli hyvä kesänlopetus, ainakin omalla kohdallani.
Molempina päivinä jaksoi juhlia suunnilleen kahteen asti. Perjantain tuli vietettyä lähinnä klubilla ja lauantaina sitten muualla. Opl bastards oli kova, huutomerkkiyhtye rokkasi aivan kympillä ja yleisesti kaikki musa mitä kuulin toimi.

Yksi asia mikä oli perseestä oli wc-tilojen tulviminen :( oli aika kuvottavaa käydä tarpeillaan..

--
tärkeintä elektronisessa musiikissa on basso - Leena Lehtinen

mekaanikko

Posts: 1,176

#84 • • Edited mekaanikko don selecta

Amnesia, 19.8.2007 18:43:
---
Freja, 19.8.2007 18:10:
---
Tontsis, 19.8.2007 15:05:
-zombiekuva-

Ei hele ku repesin :D

---


No hei, ne nauttii musiikista *joo* tai jotain...



Heh, pakko kommentoida sen verran että toi kuva on Pooman keikalta. Se ei nyt ole varsinaisesti mitään REIWATAAN KÄJET ILIMASSA -matskua vaan tosi intensiivistä ja synkkääkin, että ei mikään ihme ettei siellä ole mitään tansseja käynnissä eturivissäkään. Suosittelen tutustumaan, omaan makuuni ehkäpä festivaalin paras esiintyjä ja se on muuten aika paljon sanottu: http://www.myspace.com/poomamusic

PS. Levy tulossa kohta. Pakko-ostos.
PPS. Kiitti kaikille munkin puolesta, oli tosi mahtava yleisö, perjantain ongelmista huolimatta fiilis paikanpäällä pysyi koko ajan hyvänä ja hauskaa oli!

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia

djputte

Posts: 578

#85 • • djputte Techmu
Kyllähän nämä selvästi plussan puolelle jäivät.

Perjantaina tultiin joskus ysin jälkeen mestoille, niin silloin ehkä pieni epätoivo meinasi hiipiä puseroon. Portilla jonotukseen ei mennyt kauaa aikaa, jengi tosin ei oikein ollut tietoinen, että mikä jono vei millekin luukulle. Kaukaa jonon hänniltä on mahdoton nähdä pientä tekstiä lippuluukun yläpuolella. Ehkä joku karsinasysteemi olisi ollut paikallaan.

WC-jonot olivat todella pitkiä, mutta onneksi tilanne vähän helpotti sitten, kun Klubi-puoli avattiin. WC:t noin muuten noin kusilammikoineen oli ehtaa festarilaatua, ehkä odotin vähän parempaa täältä.

Käytettävissä ollut festarialue oli kaiken kaikkiaan aika ahdas tällaiselle väkimäärälle. Pihalava oli sijoitettu sisääntuloportin puoleiseen päätyyn niin lähelle seinää, että kun lavalla oli jokin show käynnissä, niin tähän kohtaan tuli melkoinen ihmisryysis. Samasta kohtaa kun meni ainut kulkureitti Klubilta teltalle, niin vaikeuksihan siitä tuli.

Klubin puolella esiintymislava oli sisääntulon puoleisessa päädyssä. Ihmiset tietenkin parveilivat ensisijaisesti lavan edessä ja viereissä, joten taas jos halusi kävellä juomatiskille tai väljemmille vesille hallin takaosaan, niin joutui pahimmillaan punnertamaan melkoisen väkimassan läpi. Esiintymislavan sijainti olisi täten tuntunut fiksumalta siellä päädyssä, missä nyt oli valo/VJ-pöytä, mutta varmasti järjestäjillä oli jokin hyvä syy, että tällä kertaa mentiin näin päin.

Itse klubi-halli oli kyllä tosi mageen näköinen, yleisilme siisti, mutta kuitenkin tekno :) Mielestäni soundi oli ihan kelvollinen tuollaiseen halliin, ei häiritsevän huono, mutta ei huomiota herättävän hyväkään. Paikoitellen tuutattiin aika lujaa, joten olisikin ollut mukava, jos korvatulppia olisi saanut ostettua jostain, kun omat eivät tulleet mukaan.

Perjantain dj:t vetivät ihan tasaista settiä, välillä onnistuivat herättelemään, monesti alkoi myös puuduttamaan. Tuli kuitenkin nautittua ihan vaan sen takia, että ei tässä maassa kuitenkaan liian usein pääse teknoa tässä mittakaavaassa kuuntelemaan.

Lauantaina olikin sitten mielestäni jo enemmän meininkiä. !!! veti todella mukaansa tempaavan keikan! Sisällä Cut Chemist jatkoi bilefiiliksen levittämistä tyylikkäällä setillä, jossa tosiaan ei onneksi menty överin puolelle kikkailun kanssa, vaan annettiin "tilaa" myös tanssia. Yhdet parhaimmista videoscreeneist oli muuten mielestäni Cut Chemistin aikana, vaikka ehkä vielä paremmin olisi voinut seurata dj:tä ja näyttää ihan pelkkää videokuvaa ilman mitään feidauiluja kovimpien kikkailujen aikana.

Gilles Peterson oli yllättävänkin kova, hyväntuulen musaa :) Cosmo Bakerin setti oli melkoisen jännittävää kuunneltavaa myös, kun ei yhtään tiennyt, että mitähän seuraavaksi tulee :)

Kaikenkaikkiaan oikein mukavat festarit! Tietty tyylikkyys huokui kaikesta. Vaikka ongelmiakin oli järjestelyjen suhteen, niin annan paljon anteeksi, koska tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta tämän mittaluokan tapahtumaa tuossa mestassa järjestettiin.
d3l

Posts: 60

#86 • • d3l Fully Global

drS, 20.8.2007 18:06:
---
d3l, 19.8.2007 18:04:
Kyl koko cut chemistin setin ajan tuli livekuvaa dekkien takaa kaikkiin skriineihin... :)

---


mjaa, meitsin silmiin osu vaan sekalaista vj-meininkiä sekotettuna nopeisiin sivukuvavälähdyksiin kemististä, kamera kuvaan yläviistosta soittopöytää ja feedi katkeamattomana screeneille ni hyvä tulee <3

Sori mä unohdin mil foorumil oon. Selkeä epäkohta havaittu tapahtumajärjestelyissä sekä teknisessä osaamisessa. Vitun amatöörit.

Karski

Posts: 6,049

#87 • • Karski Pomon kätyri

Nikita, 20.8.2007 10:31:
ÄLYTÖNTÄ! Vuoden parhaat bileet. Kiitos Flow, kiitos Tony. C2 oli kieltämättä päällikkö!!
Tiefschwarz rokkas! Huh!

BIG UP!!!



jos joku on älytöntä niin toi sun postaama kuva.

--
Paid by the Alliance
to slay all the giants.

Karski

Posts: 6,049

#88 • • Karski Pomon kätyri

d3l,
Sori mä unohdin mil foorumil oon. Selkeä epäkohta havaittu tapahtumajärjestelyissä sekä teknisessä osaamisessa. Vitun amatöörit.



No, ei tarvi ylidramatisoida, dörssihän vaan sano et
olis ollu mukava nähdä toiminta hyvästä kuvakulmasta
ja kokonaan, ja mitä mä oon yhtä toista forumia
lukenu ni yhtä hyvin ton olis voinu sieltäki lukee ;)

--
Paid by the Alliance
to slay all the giants.

herra tassu

Posts: 282

#89 • • herra tassu
loistavat vestivaalit kyllä. ainoastaan se kusessa käveleminen alkoi vituttaa, useempi pisuaari tai niiden tyhjentäminen ois plussaa.

rättö ja lehtisalo oli kyllä aivan vitun positiivinen yllätys, parasta antia.

carl craig taas oli kyllä itelle vknlpn suurin pettymys, ekat 15 min samaa tusinaminimalismia mitä tiefswarz suurimmaks osin, ei ees huomannu kun soittaja vaihtu. keskivaiheen miehen omat biisit kyllä rokkas täysillä, mutta lopussa kun alko tulla viime vuosien kuluneimmat biisit hittiparaati (tm), ni ei vaan jaksanu enää. olisin odottanut craigiltä kyllä paljon enemmän omalaatuisempia biisivalintoja kuin millsin bells (tai mikä nyt olikaan) ja mouth to mouth.
vahvaa yleisön aliarviointia imo.
tuli mieleen, että oliko järjestäjät sanonu miehelle, että tänään yleisö on täynnä pelkkiä urpoja, soita vaan ne isoimmat hitit.
mutta ei tuokaan niin haitannut, m.jonson oli jo pyyhkinyt lattiat ja katot omilla herkuillaan.
m.jonson ja redshape, vuoden kulttuuriteot kyllä<3<3<3
ens vuonna kyllä uudestaan jos lupaatte hankkia enemmän vessoja paikalle.

ai nii, ois kans ystävällistä, jos narikat ois ulkopuolella, tai jotain, että ois voinu eväsjuomat yms. laittaa sinne. nyt piti pämpätä kaikki litkut mahaan ennen alueelle tuloa ja kotimatkalle ei jäänyt mitään:(