Flow07 Festival 17.8.2007 @ Helsinki

89 posts, 5 pages, 9,626 views

nenna

Posts: 1,916

#41 • • Edited nenna • dbxx / Camari / rubiX / choon! / Club Fantasy •
..kommia pe-ilta, ei voi muuta sanoo..harmi ettei enää tänään oo mestoilla..
..ja kuten jo mainittukin..Tiefschwartz!..paikka toimi kivasti, lisää meininkiä sinne.. *vink*

..kiitoksi vaa bileist! *hihu*
hiski

Posts: 287

#42 • • hiski Screen/Further
!!!kuullut poppoolta aikaisemmin inttiimin klubikeikan ja vähän jänskätti, miten toimii lavalla; oli ihan uskomattomankäsittämättönmielettömän huippu!!!

ps. architecture in helsinki toimi kans

pps. suomen ykkösfestarit
mekaanikko

Posts: 1,176

#43 • • mekaanikko don selecta

Nauskiss, 18.8.2007 18:06:
Onkohan mahdollisesti muitakin, jotka ovat aikeissa mennä sunnuntaina joko Kutoselle tai Redrumiin (tai sekä että) jatkamaan FLOWta, mutta eivät perjantaina saaneet ranneketta niiden loppumisen takia, vaan nopeasti pois kuluneen leiman? Onko jotain yleistä politiikkaa, miten tässä tapauksessa toimitaan? Itse ilmotin kyllä jo portilla, että tarvitsisin rannekeen juuri tuosta syystä.



Porukkaa Redrumin ja Kutosen ovella pitäisi olla informoitu asiasta, joten jos selität tilantesi niin sillä pitäisi hoitua.

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia

näköradiomies

Posts: 491

#44 • • näköradiomies
meikä diggas tänävuonna, mathew jonsson, hannulelauri, opl:bastards ja juurikin tuo indiebändi oli todella jees:) mut oishan tuolla jotain paranneltavaa ollu kulkemisen kans esim. mut se on semmosta:)
z

Posts: 1,146

#45 • • z
joo perjantaina tiefschwartz rokkas ja yllätti eniten, saundi oli hyvä, jonot oli lyhyitä tai max kohtuullisia, paikka toimi mahtavasti sekä näytti hienolta ja yleinen siisteyskin pisti kivasti silmään. henkilökunta oli ainakin pokejen ja baarihenkilökunnan osalta liikkeellä hyvällä asenteella. ystävällistä, asiallista jne. mukava nähdä tuttuja ympäri suomea kerran vuodessa helsingissä :)

ainoana miinuksena suomen parhaiden (ainoiden?) festarisushien poisjäänti :/ kuuma misokin ois kummasti lämmittänyt pihalla :P
Lil Tony

Posts: 775

#47 • • Lil Tony Cosmic City Survivor

miikkah, 19.8.2007 03:12:
joo perjantaina tiefschwartz rokkas ja yllätti eniten, saundi oli hyvä, jonot oli lyhyitä tai max kohtuullisia, paikka toimi mahtavasti sekä näytti hienolta ja yleinen siisteyskin pisti kivasti silmään. henkilökunta oli ainakin pokejen ja baarihenkilökunnan osalta liikkeellä hyvällä asenteella. ystävällistä, asiallista jne. mukava nähdä tuttuja ympäri suomea kerran vuodessa helsingissä :)

ainoana miinuksena suomen parhaiden (ainoiden?) festarisushien poisjäänti :/ kuuma misokin ois kummasti lämmittänyt pihalla :P



Sushia oli kyllä loppuun asti saatavilla. sitä ois pitänyt tilata vaan:)

--
Jazz Is a Teacher

Tr-Anssi

Posts: 24

#48 • • Tr-Anssi
acid kings <3 'Sori pieni keskeytys, teen uuden lainin - kolkin räpytystä kaksin käsin' :)

--
.:Tr-Anssi:.

GERTY

Posts: 411

#49 • • GERTY
ihan todella superia molempina päivinä! Ei mistään mitään valittamista. Joka vuotena olen käynyt ja joka vuonna tulen menemään, hieno festari *plur*

kyllä välillä huvittaa noi "sielloliliikaajengiä" -tapaukset *nauru*
CM

Posts: 1,507

#50 • • CM
Ei jumalauta jos pitää mainita top 3 bileet ikinä missään, niin nämä mainitaan siinä yhteydessä. Täysin vitun käsittämättömän hyvät bileet! Lauantai oli vielä perjantaitakin parempi
frequent

Posts: 53

#51 • • frequent
Olihan nää kyllä taas vuoden parhainta settiä.

Ihmeen aikaseen loppu safkat lauantaina, mutta se huoltoasemahan oli siinä nurkan takana, joten no problems. Flow-yleisö peittoo jonotusseurana imho kyl ihan satanolla minkä tahansa muun suomalaisen festariyleisön.

Acid-sauna oli mainio :)

Tattis, ens vuonna sit taas uusiks!
typo

Posts: 685

#52 • • typo Testaaja
Kyllähän nää hieman suolaisesta lipunhinnasta huolimatta oli varsin kova setti. Vaikka miten konemusaihminen olenkin niin Terry Callierin soittaessa oli melkein tippa linssissä, kun oli niin loistava fiilis ensimmäisen palkan, hyvän kelin ja Callierin upean jazzahtavan soul-musiikin ansiosta. :)

Järjestelyt toimi moitteettomasti, mitä nyt tiskeille hieman ruuhkaista, mutta se oli odotettavissa ja ylimääräisiä jonotuksia sai vältettyä ostamalla pari kierrosta kerralla, kun kerran tiskille pääsi. *vink*

Harmi kyllä jouduin poistumaan klubilta melko aikaisessa vaiheessa ja missasin Carl Craigin. *nyyh*

.pi.

--
.psychedelicious.

Ios

Posts: 93

#53 • • Ios
Lauantai tuli oltua paikalla ja oli kyllä viime vuoden valkoinensali kokemuksiin verrattuna huomattavasti mukavampi tapahtuma. ESG peruminen oli mulle hyvä juttu, koska kerkesin katsomaan ooppeleita. Siinä sitten cut chemist, luomo, hulkkonen linjoilla meni ilta. Hyvää musaa oli kyllä ja kai ne rokitkin mulle ajoittain toimi ihan ok. Jonoja oli, vaan onnistuin kyllä aina löytämään tiskin josta juomat sai suht. nopsaan. Oikein mukavia ihmisiäkin tuntui olevan talo täynnä. Kun paikka on noinkin täynnä niin alkoi tietty ne anniskelualue pelleilyt kyrsimään, mutta suomessa nyt vaan on tällaista... Loistava ilta kaikenkaikkiaan.
vasara

Posts: 2

#54 • • Edited vasara
Olipas vaisut bileet.

Järjestelyistä varsinkin pitkä miinus. Ensinnäkin pihalavan ohjelman myöhäistäminen tunnilla ennen Architecture in Helsinkiä osoitti huonoa pelisilmää sillä se aiheutti ihmeellisen suvantovaiheen. Hieman päihtyneet juhlijat eivät kaikki varmastikaan halunneet tunkea pikkuruiseen telttaan katsomaan folknäppäilyä. Ja sitten jostain käsittämättömästä syystä teltan ohjelmistoa aikaistettiin n. tunnilla ja tästä tiedotettiin huonosti. Oli mukava tepastella paikalle puoli kahdelta katsomaan Hulkkosta ja kuulla töykeältä järjestysmieheltä, että just loppu. Jos pihalavan ohjelmaa myöhäistettiin tunnilla jotta siellä jatkuisi meininki iltaan asti, niin miksi ihmeessä telttaa aikaistettiin?

Muutenkin iso osa klubikansasta vaikutti pinnallisilta pousailijoilta, ja yleisö oli enimmäkseen flegmaattista zombiemassaa. Vaikka Architecture in Helsinki soittikin hyvää musiikkia, niin keikka vaikutti hätäillyltä, rutiininomaiselta ja vähän falskilta, ehkä osittain innottoman yleisön takia. Ja se Op:l Bastardsin "vuosisadan Comeback-keikka" oli aivan uskomattoman vaisu - tuntui siltä kuin koko homma olisi tullut nauhalta.

Vasta !!! sai otettua yleisöä lainkaan haltuun ja se olikin loistava keikka. Cut Chemist ja Gilles Peterson olivat ihan hyviä tottakai, tosin vähän enemmän interaktiota olisi toivonut yleisön kanssa. Cosmo Baker oli kuulemma hyvä, valitettavasti väsymys ja lopahtanut fiilis ajoi mut petiin ennen sitä.
drS

Posts: 1,939

#55 • • Edited drS
Lauantai pesi perjantain ihan 100-0. Op:l bastards oli tykki sen verran mitä kerkes kuunteleen ja sen jälkeen tuli siirryttyä teltalle fiilistelemään Quiet Villagen dj-settiä ja oli kyl heittämällä parasta housea mitä oon kenenkään kuullu missään bileissä soittavan (Yousefin koneistosetti jää nippanappa kakkoseks) Letkeetä ja hidasta mut silti pyllyä pyörittävää.
Tästä oli hyvä jatkaa fiilistelemään Cut Chemistin kikkailua joka ei ollut onneks pelkkää showta, vaan myös hyvää ja tanssittavaa musaa. Miehen työskentelyä olisi kyllä ehdottomasti pitänyt kuvata screeneille, tollaset keikat täytyy ehdottomasti kaikkien myös nähdä samalla kuin kuuntelee/tanssii. Blurin Song 2 \\\\,,/
Peterson yllätti sekä tekniikalla että selektiollaan, siinä vaiheessa kun päästiin tähän tribaali-afro-lattari runttaukseen niin omalle naamalle iskostu ainakin sellanen hymy jota ei vielä aiemmin tänä viikonloppuna irronnut. Odotin hienoa settiä mutten näin hienoa *sydän*
Mutta kyllähän GP oli vielä ihan lämmittelyä verrattuna Cosmo Bakeriin! Helposti koko Flown paras meininki tanssilattialla, mukaanluettuna viime vuosi. Vaikka suurin osa setistä baltimorejunttausta olikin, niin homma hoidettiin tyylillä ja tekniikka oli viimesen päälle kunnossa. Aika tyhjentäviä ylläreitä olivat myös alun junkkaputki sekä funkki ja hoppisessiot lopussa. Oli ns. BILEET.

Kohta Risto!
pirpeli

Posts: 5,533

#56 • • Edited pirpeli
Mää tykkäsin. Parasta illan antia oli Riikan kanssa härväily, !!!, Luomon tanssijalkaa vipattava soitanta ja Jorin erikoistehostevaatetussetti *aplodit*. Klubikansa ol kaunista ja komeeta, jallu maistuvaa ja kaikenkaikkiaan sain kyl rahalle vastinetta. Järkkäilyt toimi ihan mainiosti, sori sille kivalle järjestysmiehelle siihen portille, kenen kätöseen sattu sen koputtaessa mun käsveskaa :D

Ol kivaa!
<3

--
Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
-Albert Camus-

Avatar
#57 • • Norb Guest
Mä en ymmärtänyt näitä *ding* Pe oli ainakin ihan pepusta..
Vteich

Posts: 187

#58 • • Vteich
Hyvät bileet oli, pe vähän vaisumpaa, mutta eilen olikin jo ihan loistava meno. Teltan electrohouse-putki hannulelauri - Luomo - Hulkkonen oli kyllä aivan helvetin kova. Samoin tietysti Opeleiden paluukeikka. Indiet, jazzit yms. meni aina välillä sivukorvalla kuunnellen, mutta eivät kyllä oikein iskeneet.

Mutta jos jotain valittamistakin pitää olla, niin iso miinus kyllä järjestelyistä varsinkin lauantain suhteen ESG:n perumisesta. Todella lyhyellä varoitusajalla tuli tieto aikataulujen muutoksista. Siis tajuan vielä sen, että päälavan ohjelmaa jouduttiin rukkaamaan viimeisen esiintyjän jäätyä pois, mutta voisiko joku järkkäreistä tms. selittää mullekin, miksi sen piti vaikuttaa teltankin ohjelmistoon? Siis teltan ohjelmistoa oli lyhennetty ja aikaistettu, koska päälavalla ei esiintynytkään yksi esiintyjistä? Mikä tässä nyt oli ideana? Ei muuten niin väliä, koska muutoksista sentään tiesin (toisin kuin monet), mutta vitutti, kun hannulelaurin ja Luomon muutenkin onnettoman lyhyistä tunnin festariseteistä oli pitänyt vielä 10 min mennä napsimaan pois jostain syystä.

50 euron lippuhinnoille olisi myös toivonut vähän parempaa vastinetta Tellierin ja ESG:n peruutuksille kuin jonkun Samae Koskisen.

Muuten kyllä tykkäsin kaikin puolin taas tänäkin vuonna. Mainiotahan se on, että Helsingissä on vuosittain näin laadukkaita elektronisen nimiä tarjoava festari. Suvilahti tuntui perjantaina paikkana ihan tuskaisen ahtaalta, mutta jonoista ja ruuhkista huolimatta lauantaille oli oppinut jo löytämään ne paikat, johon esim. muuten täysin täynnä olleeseen telttaan aina mahtui hyvin kuuntelemaan ja tanssimaan ja tiesi ne tiskit, joilta sai suht nopeasti juotavaa. Alkuyöstä porukka taisi muutenkin jo vähentyä aika reilusti kumpanakin päivänä, kun kaikki indienörtit lähtivät kotiin nukkumaan.

Mutta ensi vuonna taas!
annabel

Posts: 1,681

#59 • • annabel bändäri
Parhautta! Loistavuutta! Kohta taas *iloinen*
Nauskiss

Posts: 532

#60 • • Nauskiss

mekaanikko, 19.8.2007 02:42:
---
Nauskiss, 18.8.2007 18:06:
Onkohan mahdollisesti muitakin, jotka ovat aikeissa mennä sunnuntaina joko Kutoselle tai Redrumiin (tai sekä että) jatkamaan FLOWta, mutta eivät perjantaina saaneet ranneketta niiden loppumisen takia, vaan nopeasti pois kuluneen leiman? Onko jotain yleistä politiikkaa, miten tässä tapauksessa toimitaan? Itse ilmotin kyllä jo portilla, että tarvitsisin rannekeen juuri tuosta syystä.

---

Porukkaa Redrumin ja Kutosen ovella pitäisi olla informoitu asiasta, joten jos selität tilantesi niin sillä pitäisi hoitua.



Okei, hyvä juttu! :)

--
Yksi toimivimmista kontrollikeinoista on ympärivuorokautinen tarkkailu.