IHANAn avajaiset! 30.6.2007 @ helsinki

21 posts, 2 pages, 2,962 views

remotion

Posts: 5,283

#2 • • Edited remotion nostatus guru
oi että mikä kesämeno!! JEAH lisää tätä taas... :D

lisäys: aika hassuu et noinkin erilaisia fiiliksiä porukalla bileistä, itellä oli kivaa ja ekaa kertaa pitkään aikaan haussi toimi ja kovaa.
jaysee

Posts: 1

#3 • • jaysee
Mitä v****a Ihanalle on tapahtunut?? Muistan niitä helmi aikoja jostain menneisyydestä, varsinkin kun Ihana oli kaivolla, että ihmiset tulivat sinne vain musiikin takia...

En normaalisti valita koskaan bileistä, huonoja on sattunut kohdalle mutta aina niistä on myös löytynyt jotain positiivistakin.. ainakin tähän asti.

Ursula on aina pirun täynnä ja porukka lämpeää tietenkin helpommin kun on vähemmän tilaa mutta huh huh taas mitä laatua! Olin vessajonossa niin joku pitkä/tummatukka/valkopaita-poika tulee tönimään raivolla mut jonosta pois - hänen pitää päästä ensin. Noh itsesuojeluvaistot heräsivät siinä vaiheessa ja päästin kaverin ohi. Kun kaveri tuli pois vessasta niin jopa pahoitteli (illan kohokohta).

Eipä siinä mennyt kuin sekunnin sadasosia ihmetellessä niin tiskin päädystä pari junttia päätti pyyhkiä ilmeisesti kokonaisen huulirasvan käsistään mun paitaan. Siinä meni taas hetki kelatessa tapahtunutta että voiko olla todellista. En ollut koskaan nähnytkään kyseisiä juntteja. Pyysin kavereita odottamaan hetken kun palaan muiden kanssa siihen mutta kaverit olivat jostain syystä lähteneet livohkaan kun päästin takaisin paikalle.

Nyt mukana oli muutamia ns "taviksia" jotka kuluttavat enemmän jotain Sedun kuppiloita kun bileitä, jopa he sanoivat että oli idioottia porukkaa. Ei siis kovin vahvasti mene jos Seduloissakin tulee vähemmän mulkkuja vastaan!

Jo viime kesän viimeisen viimeisen Ihanan jälkeen "vannoin" että en lähde enään koskaan kokemaan sitä laadutonta läppää mitä koin silloin. Esim olin tiskillä odottelemassa niin joku piribodari päätti että haluaa siihen mun paikalle, kaveri vetäisi nyrkillä tms kyynerpäällä suoraan alaselkääni itkuraivolla ja kun kävin lattian varassa niin kaveri hyppäsi tiskille ja haistatti v***t. Eipähän sinäkään hirveästi viiti alkaa riehumaan kaverille kun ei tiedä millä kamoilla ollaan liikenteessä....

Musiikki on edelleen kyllä helmitaloa mutta täytyy kyllä sanoa että näiden kokemuksien jälkeen käyn mielummin jopa karaokebaarissa kuin Ihanassa.
Freja

Posts: 8,774

#5 • • Freja Sihteeri

jaysee, 1.7.2007 04:50:
Ei siis kovin vahvasti mene jos Seduloissakin tulee vähemmän mulkkuja vastaan!



Saanen korjata, tuo on mahdoton yhtälö.

--
Let´s see colours that have never been seen
Let´s go to places no one else has been

Ozie

Posts: 1,389

#6 • • Ozie
On sitä taas odotettu ja aika kännissähän tuo taas meni.

Joka paikkaan sai taas jonottaa, tiskillä menee helposti 30 min, onneks miesten vessa veti sentäs suhtkoht hyvin ainaki siinä vaiheessa kun ite sielä kävin. En ymmärrä kyllä että miten ne ei voi siihen tiskille saada muutamaa ihmistä lisää? Tungos oli sama ku ennenki paitsi on se perkele ku ihmiset yrittää lonkkuja pölliä. Koko aika sai pitää kippoa silmällä ettei kukaan vie. Paras oli ku joku yritti jalkojen välistä kurottaa paria lonkkua kun kippo oli lattialla...GG

Itse musasta en taas osaa sanoa mitään ku tais 90% ajasta mennä terassilla.
Tapi

Posts: 1,437

#7 • • Tapi Dreamstate
Viimeks tuli käytyä Ihanassa silloin, kun bileet järkättiin Espan Ursulassa ja jo tuolloin meininki oli lähes sietämätöntä. Laskiks joku Burberryn laukut ja Lacosten pikeepaidat?
tumpsi

Posts: 2,553

#8 • • tumpsi rekisteröitymätön

Tapi, 1.7.2007 11:10:
Viimeks tuli käytyä Ihanassa silloin, kun bileet järkättiin Espan Ursulassa ja jo tuolloin meininki oli lähes sietämätöntä. Laskiks joku Burberryn laukut ja Lacosten pikeepaidat?


lolcat_raisebid.jpg
Avatar
#9 • • tanja Guest
Ihanassa oli hmmm. IHANAA! varsinkin viime vuoteen verrattuna eilinen hakkas 100-0. taas on löytynyt sitä samaa aitoa kesäIHANAfiilistä, kiitos järjestäjien, kavereiden, tuttujen ja muutenkin koko kokonaisuuden. tosiasia on, että ihanan avajaisissa on AINA tungosta, mut so what. Parempi näin, ku että on puolityhjää. Mun fiilistä nostatti eniten house-puoli ja aaaah niin mahtavat soudit, kiitos!
Janne

Posts: 1,330

#10 • • Janne kipee ukkeli
Onneksi en siis mennyt Ihanaan. Sen jälkeen, kun Sedu-jengi löysi paikan 3-4 vuotta sitten, ei noissa bileissä ole ollut kuin tungosta, huonoa käytöstä ja välillä tappeluita. Harmi sinänsä - eihän musiikissa mitään vikaa ole. Ehkä Ihanan voisi brandata jotenkin uudelleen: IHANA Classic kouheroista ja kultamaalista pitäville ja IHANA Non-seduholic house-kansalle.

Aijai niitä aikoja, kun Jäätelökesä soi.........
[Nuclear]

Posts: 5,855

#12 • • [Nuclear] el aprendiz
Oli kyl ihanaa, ei mulla muuta. ^__^ *känni*

--
"Onnellisen miehen talossa asuu järjestys" - Kiinalainen sananlasku

[Nuclear]

Posts: 5,855

#14 • • [Nuclear] el aprendiz

remotion,
:DD tais olla joo. mut niin oli mullakin ^____*


Kyl, jos on päissään kun käki, niin on aina hauskaa. :D

--
"Onnellisen miehen talossa asuu järjestys" - Kiinalainen sananlasku

Progress

Posts: 955

#15 • • Progress
Mentiin kaverin kaa paikalle noin 21.55. Jonossa oltii ekoja. Siinäpä sit tasalta poke ilmoitti että avataanki vasta 22.15.. oli siinä vaiheessa fiilis, että onpa huonosti järjestetty, ku bileitten avaamista pitää siirtää 15 min. *ding* No mut ovet aukesikin jo 22.05. Ei ollu kyl eroa, 5min. tai 15min., ihan sama, koska aikataulu ei sais mättää baareis tai bileiskään. Mut kun päästiin sisään, toi unohtu tosi nopsaan, koska musa oli loistavaa ja seura sitäkin parempaa. (ihana "Esa"!*plur*)

Olihan tuol tosiaan vähä sitäki menoa, että olis jossai perusbaarissa...eli porukka töni hulluna ja käyttäytyi muutenkin aika töykeästi.

Mutta musiikki, se toimi! Monta kertaa päätin mielessäni, että tämän laulun jälkeen lähden kiitää kotiin(töihin meno oli), mut aina ku seuraava alkoi, siirsin lähtöä eteenpäin. *hih* Mut josku puol 2 maissa oli sit jo pakko mennä.

Mut voi sanoo, että kaikkinensa oli kivaa...mut jos olisin menny yksin, ilman noin ihanaa seuralaista, olisin varmaan niitten töykeyksien takia lähteny jo aiemmi kotiin.

mut kiitti järjestäjille. *piis*

--
Mulla on ikävä sua Samu. *sydän*

Avatar
#16 • • Dorka Guest
...ihana on ihana musan osalta, ajoissa paikalle ja ajoissa pois kun ihmisiä tulee niin paljon ettei juomia saa haettua edes tiskiltä. Musa on hyvää ja pitkästä aikaan kyllä oli kiva vain tanssia kaipiroskien siivittämässä tahdissa, kivaa oli kyl rullailla tänne ja täältä sitten puoli tuiterissa rullilla kohti highlightia... omituisen paljon tuttuja oli kyllä liikenteessä.
$

Posts: 1,802

#17 • • $ Destination weekend!
Musiikki oli hyvää kummallakin puolella. Ryysistä oli, mutta ei ollenkaan niin paha kuin viime vuonna. Bisse oli aika pahaa. Olisi pitänyt keskittyä drinkkeihin. Näin myös mun tulevan vaimon siellä, mutta en päässyt mainitsemaan neidille tästä asiasta.
milla lehto

Posts: 583

#18 • • milla lehto

xybo, 1.7.2007 13:22:
Näemmä ihana jatkaa samaa agressiviisuuden/vihan ja vitutuksen linjaa kuten edelliset vuodetkin.



*pepsodent*
starlars

Posts: 217

#19 • • starlars ihana
Helou - ja tasapuolisesti KIITOS ja ANTEEKS kaikille.

Avajaiset on joka vuosi iso haaste koska perinteisesti ihmisten odotukset ovat nomaalia korkeammalla ja vaikka Ursula onkin ihanan spesiaali paikka pitää bileitä, on kuitenkin muistettava että kyseessä on kahvila. Vessoja on hyvinkin rajallisesti niinkuin myös baaritiskimetrejä. Promotiskejä oli pidennetty huomattavasti viime vuodesta mutta janoinen kansa tyhjensi antimet melko aikaisin joka osaltaan ruuhkautti baaritiskejä. *känni*

Ihmisryysis oli alusta pitäen valtava - onneksi suurin osa ihmisistä kuitenkin näytti hymyilevän *hymy*

On luonnollista että reilusti yli 1000 hlön kävijämäärään mahtuu kaikenlaista kansaa - jotkut heistä saa niskavillat rullalle, jotkut sydämet soimaan.

Musan puolesta voinee todeta että rokkas, ja kovaa. Äänentoisto oli uus tälle vuodelle ja toimi tautisen hyvin vaikka tila onkin haasteellinen. *tanssittel*

KIITOS KAIKILLE, TANSSITAAN KUN NÄHDÄÄN!

Aurinko, kesä - IHANA.

--
a homo stabbed joey greco

AnneK

Posts: 40

#20 • • AnneK
Pakko sanoa, että suurimman osan ajasta oli KAMALAA. Kun viimein päästiin sisään alkoi noin 30min jonotus baaritiskille, jonka jälkeen saman verran vessaan. 9 hengen porukkamme ei juuri aikaa yhdessä viettänyt (paitsi jonoissa) kiitos tämän iltaa jaksottavan vessa-baari-vessa jonotuksen. En ymmärrä, miksei henkilökuntaa tiskeillä ollut enemmän? Kaikki tapaamani tutut valittelivat samaa. Lisänä vielä pariin otteeseen runnotut varpaat ja teiniprinsessojen nokanvarttapitkin (joskin ylöspäin *nauru*) luodut "olet halpa makkara" -katseet. Eli sai taas vuodeksi riittää.