Lange vs Gareth Emery - Another you, another me (Wert Remake)

10 posts, 1 page, 3,980 views

remotion

Posts: 5,283

#2 • • Edited remotion nostatus guru
helvetin hyvää saundia!! sen verran että tossa 4 ja 5 minuutin välillä tulee koko ajan tota tidutidu melodiaa tossa päällä niin se vois "vahvistua" ja paksuuntua se saundi aina siihen asti ku toi saundi ja biitti katkee hetkeksi tossa vähän 5minuutin päälle. Pelkkä volannosto ja toinen raita samaa jollain häröllä resonanssilla/kaiulla vois tehä temput ja siis siihen jotain sellasta riipivää voimaa ja variaatiota. perkussiopuolelle kaipais kans kliimaksii jotain ekstra kilkettä tuohon samoille tuntumille. muuten tooodella hyvää settiä ja jos tätä vähän vielä hiot nii voisin tunkea techtrance mixtapelle. :)
nomic

Posts: 4,120

#3 • • nomic Finrg / Hybridize / Paine / Nu-Energy / Kreatix
Kyllä tää iskee. :) Koko aika tulee laitettua volaa kovemmalle. Nytten volat on luureissa kaakossa. :P
Soundeista saan hyvin selvää, tosin lisää automaatioita olisin kaivannut ja jotain överifillejä, muuten kyllä melkoisen laadukasta ja hyvää. Kyllä tämmöistä kehtaisi jo bileissä soittaa. *piis*
Mike Kila

Posts: 306

#4 • • Mike Kila
R-O-K! mut tiluliluu jotai vaihteluu ja räiskyvämpii fillejä. tälläisenäänkin menee jo varmasti bileissä :).
SamHard

Posts: 2,098

#5 • • SamHard
Melkeen masterointia vaille vinyylille sanon mä! Ehkä tämän tyyliseen kaipailisi
jotain pikku fillejä/kikkoja enemmän mutta maistuu hyvin näinkin.
Tuhti, rouhea bassline sekä selkeä miksaus. Kolinat mukavasti stereokuvan
reinoilla tai ainakin jonkin verran pannattu, joten tohon keskelle joku korkeampi
gonga tai metallikolinakomppi voisi toimia tasapainottavana elementtinä. Hemmetin
hyvä viisu!=)
Jussi Soro

Posts: 6,385

#6 • • Jussi Soro choon!
Ensin tarvii antaa piiiiitkä miinus tosta överilimitteristä, jonka ansiosta soundien tasapainosta on todella paha mennä sanomaan juurikaan mitään. Pesukoneteknossa tota tietty käytetään kikkailuna, mut en siit kauheesti diggaa. Soundit sinänsä on ihan jees, joskin kovin presettimäisiä. Basari on vähän pehmee, siihen tiukka kompurointi, koska alapäät korostuu aika runsaasti tossa. Bassline on kyl rouhea ja munakas, mut sekin on liikaa sidechainattu. Suvannossa toi tilulilu menee parissa kohtaa väärään säveleen (tai siis ei mee, koska se taitaa pysyy samana bassosta huolimatta?).

Mut kyl täs tosiaan ideaa on, rytmipuoli on ihan kivasti hanskassa. Tohon masterointiin kannattaa kiinnittää kyl paljon viel huomiota, kannattaa masteroidessa vertailla johonkin samantyyliseen (hyvintuotettuun) biisiin, niin siit saa aika hyvät lähtökohdat. Myös mikäli limitteri tai kompura leikkaa koko ajan 20dB, kannattaa sitä vähentää.
a98

Posts: 871

#7 • • Edited a98
mä en millään haluais vertaa tätä alkuperäiseen joka on ehkä paras kiksu biisi 4 vuoteen ja ehkä viimevuoden (ja tän) ainoo hyvä kiksu biisi..
mut eipä tässä hirveesti ole valinnan varaa ku kyseessä on remixi :)

tuotannollisesti ja ideoidenkin kannalta tää valitettavasti jää alkuperäiselle miljoona nolla. toi intron rytmi puoli kyl tavallaan toimii mulle, joskin kaipaisin vähän ilmaa noihin perkkoihin, mua hieman ahdistaa tuo niiden kuivuus (liekö sitten tehokeino miksauksessa).

toi basso ei toimi mulle yhtään, toi sen "sidechainaus" tai siltä vaikuttava kikka on epäonnistunu pahasti, se jää ihan täysin muun biitin jalkoihin muuta kuin noissa filli kohdissa missä se taas tulee liikaa pintaan ja kuulostaa kauheelta.

introt on mun mielestä hiton tylsän kuulosia, toi biitti sais olla hitosti draivaavampi ja rokkaavampi filleillä kikoilla ja efuilla jos pelkkää biittiä jaksaa 2 minuuttia kuunnella. toi perus saha syna plukkina soittamassa tota intro riffiä oli kyl hiton tylsä vaihtoehto alkuperäisen soundiin verrattuna.

pääkohdassa tosiaan melodia on vedetty hieman tylsemmäksi ku alkuperäisessä, ja koko breikistä puuttuu ilmavuus ja teho aivan täysin. sit loppu onkin samaa kun alku..

jos nyt jotain hyvää haetaan tästä, niin idea tehdä techtrance versio tästä, tosin kääntöpuolena se että jos tekee teh kuningas biisistä sen, niin saa tehdä aika hyvää työtä. myöskin niinkun sanoit noi perkka puolet oli ihan kivat puol jumittavat. harmi että tästä kommentista tuli näin negatiivisen kuulonen, mut noiden ekojen kommenttien perusteella odotin kyllä jotain hyvin tuotettua pommi raitaa, mikä osoittautui isoksi pettymykseksi. mutta jos tämä on eka biisi (?) niin sitten ihan hyvää työtä.

SamHard, 27.3.2007 23:21:
Melkeen masterointia vaille vinyylille sanon mä! selkeä miksaus.



me taidettiin kuunnella eri biisi.
villelope

Posts: 2,846

#8 • • villelope Lope of Lope & Kantola
Mä olin kirjoittanut tästä palautteen jo eilen, mutta se viesti taisi jäädä bittiavaruuden puolelle.

Mut jos nopeesti referoisi, niin oon samalla linjalla Anssin kanssa. Lisään vielä, että mun korvaan noi bassot kuulostaa ihan hirveeltä.

Kuitenkin tietäen sun kokemuksen juuri Logicin parissa, oon äärimmäisen positiivisesti yllättynyt.

Mitä tosta vinyylille prässäämisestä joku kommentoi, niin en oo todellakaan samaa mieltä.
OCS

Posts: 1,828

#9 • • OCS
Alkuperäinen versio on ollut yksi mun suosikeista jo pitkän aikaan. Soundipuolelta onkin tullut jo asiantuntevaa kommenttia. Mä jäin vain ihmettelemään, että tapahtuuko tässä mitään. "Nostatuksen" jälkeen biisi jäi junnaamaan paikoilleen, että jos sille saisi tehtyä jotain, niin kuulostaisi paljon paremmalta.
Wert

Posts: 3,386

#10 • • Edited Wert Varapalkkaliukuja

a98, 28.3.2007 13:15:
jos tämä on eka biisi (?) niin sitten ihan hyvää työtä.






Joo.. pari kuukautta tässä ny on logicin kanssa väännetty ja sitä ennen taustaa ei kovin pitkälle riitä tässä..
Logic on varmasti vaativimmista softista, mutta uskon että mahdollisuudet on myös sen mukaiset.

Suurimmaksi osaksi itse opeteltu kaikki mitä tähän mennessä oon tohon tehny.. saundikaan ei varmasti ole loppuun asti tuotettua.

Jotain kurssia odottelisin guruilta ketkä tätä musantekoo on enemmän pyörittäny niin näkis vähä kädestä pitäen että mitä pitää tehdä ja miten.


Hion tätäkin aina kun aikaa riittää ja ei käy homma tylsäks ja päivittelen kuhan saan jotain mullistavaa aikaseksi.
Tässä kuitenki alkua ja yritän kehittyä :)