EvE-Online

85 posts, 5 pages, 45,461 views

Funktion

Posts: 1,720

#81 • • Funktion over 9000
Joko on löytyny sopivat planeetat kaikilla? :)

Meillä kävi ihan hullu säkä planeettalotossa. Koti wormholesta puuttuu ainoastaan ocean planeetta :D

--
Mä taas oon kyllä aina sanonut että pilkku vaan nauttii siitä. se on kuitenkin pohjimmiltaan aika irstas pikku välimerkki..

Funktion

Posts: 1,720

#82 • • Edited Funktion over 9000
Tralala lala laa :D

Tuossa about viikko sitten meidän kotikolosta parin systemin päähän aukesi kiva C6 jossa oli vino pino kaasuja talteen otettavaks. Tylsää puuhaahaan tuo kaasun imeminen on, mutta about ~5bil tili houkutteli sen verran että pakattiin pari Orcaa POS-tarvikkeilla ja lähdettiin pistämään maja pystyyn.

Kyseinen C6 oli asutettu, mutta asukkaat ei kovin aktiivisilta näyttäneet aluks. Jossain kohtaa kuitenkin alkovat heräileen ja yrittivät gänkkiä meidän RRBS gangin clearaamassa random anomia.

Noh, tuttuun tapaansa meidän corppihan kiehahti ko. gänkkiyrityksestä totaalisesti, ja äkkiä hankittiin sisään lisää RRBS väkeä, ja päätettiin että ajetaan alkuperäiset asukkaat pois kotikolostaan. Meille ei vittuilla :D

Tosiaan, alkuperäsillä asukkailla oli 3 POSia, josta ensimmäisen kimppuun käytiin noin tunnin päästä siitä kun olivat yrittäneet meitä gänkkiä. Toivottiin kovasti että ei olis strontattu, mutta olipa tietenkin. Kun ko. POS tuli reinforcedista, ja käytiin viimeistelemässä POS-bashi, iski suuri yllätys kun tuhottiin ship maintenance array: pari random cruiseria, pari cov-opsia ja... MITÄ VITTUA, ARCHON?! :D

Koska meillä ei ollu mukana yhtäkään pilottia joka ko. paattia ois pystyny lentämään, pyydettiin kaveri tutusta corpista siirtämään se meidän POSille. Hyvä saalis sinänsä!

Tässä vaiheessa me jo ajateltiin että mitäs jos vaan annettais raukkojen olla, ja tarjottiin mahdollisuutta niille purkaa loput kamansa ja painua hittoon sieltä. Syvä hiljaisuus.

Vähän myöhemmin meidän scouttin joka tarkkaili isointa ja parhaiten puolustettua POSia kertoi että siellä alkaa käymään kuhina. Logistiikkaa, RRBSää, stealth bombereita.... ja kaks Dreadnaughtia. Moros ja Revelation. Tässä vaiheessa iski meille jännäkakka että nyt tais tulla turpaan. Vaan.... puhukoot killmailit puolestaan.

http://adhocracy.killmail.org/?a=kill_detail&kll_id=7167823

http://adhocracy.killmail.org/?a=kill_detail&kll_id=7167821

Tralala la la laa :D

P.S. Mehän ei siis todellakaan olla mikään cap warfare corppi. Meillä on tasan kaks pilottia jotka pystyy lentään cappeja, ja yleisestikin ollaan ns. "ragebear" corppi, eli PVE rahantekoa ja WH-pewpew. Mutta meille ei vittuilla :D

EDIT: Lopulta siis tuhottiin kaikki ko. corpin POSit, vaikka pyytelivät localissa että lopetettais ja annettais heidän purkaa kamansa. Tarjottu mikä tarjottu, ja yrititte vielä käydä kimppuun. Offer rejected.

--
Mä taas oon kyllä aina sanonut että pilkku vaan nauttii siitä. se on kuitenkin pohjimmiltaan aika irstas pikku välimerkki..

Funktion

Posts: 1,720

#84 • • Edited Funktion over 9000
Aaaarrrrrrrrgghh!

VITUN SELF DESTRUCT!

Siis nyt kyrpii ihan tosissaan. Sehän on tiedetty jo pitkään että self destructia käytetään ihan vittuilun vuoks, jos näyttää siltä että meinaa menettää omaisuutensa, mutta jumalauta joku roti.

Viimenen viikko ollaan siegetty toista corppia w-spacessa, liikuteltu sisään n+1 paattia, POSit, jne. jne, rape-cagettu vihun POSi, yleensäkin pidetty kunnon alarmclock oppi käynnissä että sieltä w-holesta ei poistu kukaan scouttaan apuja sisään.

Eilen illalla, 8 tuntia reinforced timeria jäljellä, alkaa massa self destructit.

1 Thanatos
1 Nidhoggur
1 Moros
4 Revelation

20+ T3
60+ T2/T1

Bhaalgorn, Navy Apoc, Nightmare...

EDIT: Mitä me äkkiväkkiseltään laskeskeltiin, niin erittäin alakanttiin arvioituna me menetettiin tossa SD ruljanssissa 30+bil lootit.

:CCP:

Self destructin pitäis mun mielestä myös posauttaa sun pod, tai sitten se pitäis muuttaa niin että POS shieldin sisällä ei voi käynnistää self destructia.

Vittu sanon minä...

--
Mä taas oon kyllä aina sanonut että pilkku vaan nauttii siitä. se on kuitenkin pohjimmiltaan aika irstas pikku välimerkki..

Funktion

Posts: 1,720

#85 • • Funktion over 9000
20mil SP pamahti rikki tänään, ja vieläkin tuntee ittensä ajoittain melkoseks nyypäks.. Ehkä sitä sitten rupee tuntuun vähemmän siltä kun menee se 70 mil rikki sit joskus :D

--
Mä taas oon kyllä aina sanonut että pilkku vaan nauttii siitä. se on kuitenkin pohjimmiltaan aika irstas pikku välimerkki..