EvE-Online

85 posts, 5 pages, 45,534 views

epicuros

Posts: 7,734

#41 • • epicuros

--
Valid criticism does you a favor.

henkka

Posts: 4,973

#43 • • henkka

Replying to EvE-Online:

Juggis, 7.6.2009 13:18:
Monikos klubbarilaisista tätä vielä pelailee? Ite Pervsin riveissä sekoilen



Hahaah Pervsin soundboardii sain nauraa vedet silmissä ja lowsec DD oli mahtiroinaa :)

Ite pelleilen [SYS-K] riveissä nollanollassa Goonsien naapureina ihkujen itänaapureiden ympäröimänä :D
henkka

Posts: 4,973

#44 • • henkka

Replying to EvE-Online:

frz3n, 7.6.2009 13:34:
---
Juggis, 7.6.2009 13:18:
Monikos klubbarilaisista tätä vielä pelailee? Ite Pervsin riveissä sekoilen

---


Me me me, pyöritellään frendien kans alkeellista mining corpoo jo toista viikkoa, yei !!! *pepsodent*



Kuis lähteny käyntiin? Empiressako vedätte?
epicuros

Posts: 7,734

#45 • • epicuros
dust514.jpg


Well, it's not really new information but unless you follow Eve/CCP you probably havn't heard about this yet.

CCP have had a hybrid console MMO/FPS game in developement for the last 3 years which is connected to the Eve online universe, basically this is how it works.

Eve-Online = PC MMO
Dust 514 = Console FPS/MMO connected to Eve Online universe.

Eve-Online players can hire players (mercs) from the console game to conquer planets in Eve-online, Dust 514 console players will have an impact on eve-online, not alot of information has been released yet but it sounds quite interesting and i havn't heard anything like this before, to date.

but from what i can gather it will go something like this...

heres a video and a speech at the end.



http://video.golem.de/games/2283/dust-514-ego-shooter-im-universum-von-eve-online-gamescom-2009.html

Full Gameplay Trailer



and an interview with the CEO about it



Additional Information:

- dust probably an abo based on-line shooter in a MMO world
- constantly evolved and updated with new content
- players gain experience, more power, and better stuff
- # of players in a battle between 16 and 256
- Direct Communication between eve and dust players

--
Valid criticism does you a favor.

henkka

Posts: 4,973

#46 • • henkka


&feature=related

ruffleroffle
Kolera

Posts: 4,256

#47 • • Edited Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
tuo kahden eri pelin ja pelaaja"kannan" yhdistäminen on kyl aika mahlanen idea jonka toivois onnistuvan.

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

ezzy

Posts: 8,060

#48 • • ezzy Droid-pappa

Replying to EvE-Online:

Kolera, 1.10.2009 13:59:
tuo kahden eri pelin ja pelaaja"kannan" yhdistäminen on kyl aika mahlanen idea jonka toivois onnistuvan.



toi kuulostaa ideana kyllä todella hienolta. Toivotaan, että CCP vetää taas pitkän korren. Ne on tehny monta asiaa EVE:n kanssa oikein, valitettavasti ei vaan itseä napostellut kuukautta pidempään. Jos olis ollu enemmän aktiivisia pelikavereita, niin sit ehkä.
henkka

Posts: 4,973

#49 • • henkka
Kieltämättä jännittää miten toi vaikuttaa varsinki 0.0 mekaniikkaan. Ja kuinka sitten muotoutuu PC ja konsolikansojen väliset suhteet. Jos EvE:stä yhtään voi ottaa viitteitä, ja toivon niin, niin konsolipuoli on kans mahd paljon 'sandbox' meiningillä ku PC puoli.

Pian nähdään ku Dominion ja uudistukset tulee ja POS warfaren pitäs loppuu.... mmmm mikään ei tietty oo niin ihanaa ku niiden grindaus haha.


Jääänniittäääääää
henkka

Posts: 4,973

#52 • • henkka
Kolmas maailmansota polkas käyntiin tällä viikolla melko eeppisin taisteluin ympäri Eveä. Lähemmäs 1000 pelaajan taisteluita käyty muutamia eri faktioiden ja koalitioiden välillä.
Funktion

Posts: 1,720

#53 • • Edited Funktion over 9000
Tuossa kun lopettelin WoWin pelaamisen, niin ajattelin vihdosta viimein testata sitten EvEä.

Paria kuukautta myöhemmin, huomasin itteni syvästi koukussa ko. peliin. :D Tällä hetkellä pyörin nyyppänä E-Unin riveissä, tosin koko ajan suunta ylös- ja ulospäin, eli tällä hetkellä ILN, seuraavaks kenties D6. (eli siis kaksi Unin "alajaostoa")

Jännä juttu tässä on se, että kun liityin E-Uniin, muutama ei unin jäsen mulle lateli että "you'll never get to PvP!". Orly? Sodassa jatkuvalla syötöllä, päivittäin losec roameja jne. jne.

Nyt tässä vaan venailen että mun 'Cane saa T2 aseet... :D

Meni vähän mönkään mulla alusta asti toi charan skillaaminen.. Oon Caldari, reenasin dessujen jälkeen itteni Amarr paatteissa BC asti, ja nyt on Minnie paatit BC asti... O_o

BS en aio ikinä edes reenata, en tykkää isoista botskeista.. Cane on vaan niin pirun seksikäs pvp paatti että oksat pois, sitä tykkään lentää. AF, HAC, Inty, Cov-Ops, Command linja on se mihin aion reenata.

Greetings from the Uni, taas viikonloppu humalanhöyryistä sotaa tiedossa. Toivottavasti vaan päästään ampuun jotain oikeesti. Jostain kumman syystä nuo faildeccailijat tuppaa dockaamaan aika äkkiä kun 200+ pilotin blobbi pamahtaa localiin :D

EDIT: nii juu.. On mulla jo toinen accokin, miner + indu altti, joka tällä hetkellä reenaa kovasti kohti Hulkkia, ja siitä sitten etiäpäin :D

EDIT2: Tosiaan, se piti vielä sanoa että mua ei jostain syystä nollanolla elämä kiinnosta silleen... tasan yhtään.. En halua mukaan siihen politiikkaan ja sovereignty touhuun. Mulle riittää hi - losec sektori vallan mainiosti, ja toki siis w-space myös.

--
Mä taas oon kyllä aina sanonut että pilkku vaan nauttii siitä. se on kuitenkin pohjimmiltaan aika irstas pikku välimerkki..

henkka

Posts: 4,973

#54 • • Edited henkka

Replying to EvE-Online:

Funktion, 21.1.2010 16:29:
Paria kuukautta myöhemmin, huomasin itteni syvästi koukussa ko. peliin. :D



heehhehehe samoin kävi mulle :)

nyt tuli 3 vuotta täyteen. Neljä tiliä ja alkaa olee hahmoja ihme rooleissa. Vastikään vasta sain yhden kundin lentää carrieria ja toisen dreadia. Kumpaakaan en vielä oo käyttänyt. Paria trade altia lukuunottamatta kaikki pvp hahmoja. Evessä mua kiehtoo hulluna just sotiin ja taisteluihin liittyvä logistiikka ja muu logistiikka muutenkin.

Toissa viikonloppuna liikutettiin kirjaimellisesti satoja aluksia 'rintamalle' kahden päivän ajan. Se pelkästään meidän allianssilta, siihen lisää liittolaisten roinat ja vihollisten roinat, niin puhutaan tuhansista itemeistä. Pelin 'eeppisyys' ei näy pelkästään 'isoissa' sodissa vaan kaikkessa mitä niihinkin liittyy. Yks hauskimmista jutuista mitä oon nähny, on 12 Titania samalla pos:lla, jossa oli myös joku 70 dreadia, oli aika ahdasta. yks makeimmista jutuista, mitä on nähny, on ku 30 freighteriä liikkuu ympäri 0.0:aa saattueessa :) "Logistiikka operaatio". Melkein kaikki mitä 0.0:ssa tekee, on suunniteltava ja vaihtoehtoja punnittava tehokkuuden, taloudelllisuuden ja turvallisuuden ja niin monen näkökulman kannalta, ettei ihme, että sanotaan kunnon hiekkalaatikoksi. Mutta sitähän se on.

Tällä hetkellä ollu niin paljon toimintaa 0.0:ssa, että ei oo kerenny ees empiressa käymään paitsi vähän logistiikkaa hoitamassa jollain altilla. Lowsecissa käyn mun 'piraatti'hahmolla haastamassa riitaa kun ollaan tauoilla operaatiosta. Corpin kanssa käydään monesti roameilla kun löydetään joku WH ja päätyy 'punaisten' tai 'nautraalien' avaruuteen ja heitetään "surprise Butsecks!!!":it :)

Eve on kyllä siitä hyvin tehty peli, että käytännössä kaikille löytyy jotain, ihan sama missäpäin universumia pelaa, jopa PVE contentia on buffattu kuulema hulluna.

edit: typot yms.
henkka

Posts: 4,973

#55 • • henkka

Replying to EvE-Online:

Ronie, 7.2.2009 15:14:
35b9j52.gif KEK!




haahhahahahahhahah Karmalla on kyllä sairas huumorintaju.

http://evemaps.dotlan.net/alliance/GoonSwarm/changes

pikkasen taustaa

Vuosi takaperin Goonswarm onnistu Band of Brothers allianssin johtajatason soluttautumisen johdosta perumaan allianssin ja aiheutti BOB:in alueiden sovereigntyn tippumisen useista strategisesti ja taktisesti tärkeistä aurinkokunnista/järjestelmistä.

Tästä koitui n. 3 kuukautta kestänyt taistelu alueesta useiden jättiallianssien koalitioiden kesken jonka Band of Brothers lopulta hävisi ja joutui vetäytymään Delve/Period Basis/Querious alueelta, ns. Delve War II. Isoin taistelu käytiin 49-U6U nimisessä aurinkokunnassa, johon pakattiin lähes 1500 pelaajaa yhtenä iltana.

BOB järjestäytyi loppukesästä/alkusyksystä uudestaan vanhojen BOB yritysten ja muiden entisen GBC (Greater BoB Community) allianssien yritysten kesken IT alliance nimellä. Myöhemmin syksyllä IT hyökkää Fountain alueelle ryöväten sen Pandemic Legion allianssilta joka oli yksi päätoimija DW II hyökkääjistä Goonswarmin kanssa. Pandemic Legion menettää 4 Titan luokan alusta (pelin suurimmat ja kalleimmat e-peniksenjatkeet) eikä kykene järjestäytymään liittolaistensa kanssa kunnolliseen puolustukseen. Against All Authorities ja ns. Stainwagon koalitio hyökkää Querious alueelle tarkoituksena sitoa Goonswarmit puolustukseen estääkseen GS:ia auttamasta PL:ia. Pandemic Legion vetäytyy lopulta alueelta kokonaan ja IT allliance ottaa haltuunsa koko Fountain alueen käytännössä ilman vastustusta. Fountain on aivan Goonswarmin naapuri, joten Delve War III oli lähdössä toden teolla käyntiin ja taisteluita käytiin jo useilla alueilla IT alliancen ja kumppaneiden ja Goonswarmin välillä.

Eilen aamulla, n. klo 6 Suomen aikaa, alkoi tippua huhuja Goonswarmin menettäneen tuon taktisesti ja strategisesti elintärkeän sovergneityn, koska olivat jättäneet ns. sovergneity laskun maksamatta (pelin sisällä, pelivaluutassa). Sov-lasku maksetaan pari kertaa kuukaudessa, ’suoraveloituksena’ sille erikseen määritellyltä allianssin ’kassan’ tililtä, jonne pitää varata sitä varten katetta. Pääsy tileille on rajattu allianssin sisällä tietyille johtajille. Vielä vahvistamattomat huhut kertovat, että yksi näistä johtajista olisi ollut agentti, joka oli oikealla hetkellä, juuri enne laskun maksua siirtänyt rahat suoraveloitustililtä, aiheuttaen katevajeen ja n. 40 aurinkokunnan sov:n katoamisen. vuorokausi myöhemmin, IT alliance / AAA / Stainwagon + muut nopeasti ymmärsivät mikä tilanne oli ja massiiviset mobilisaatiot Delve/Querious/Period Basis alueelle alkoivat välittömästi aiheuttaen Goonswarmille 10 aseman menetyksen joista vähintään 3 oli strategisesti ja taktisesti elintärkeitä koska sisälsivät valtaosan GS:n laivueista joihin heillä ei ole nyt pääsyä. Samalla entisen GBC:n nyk IT Alliancen jäsenet pääsevät käsiksi omiin aluksiin ja tavaroihin mihin heillä ei yli vuoteen ole ollut pääsyä.

Delve War IV:sta odotellessa.
aform

Posts: 291

#56 • • aform
2335016192_6003c39c4c.jpg


Sanovat, että eve on monimutkaisin peli tällä haavaa. Eli pitää olla ilmeisesti jonkin verran älynystyröitä jotta evessä menestyy?
epicuros

Posts: 7,734

#57 • • epicuros

Replying to EvE-Online:

aform, 15.4.2010 22:49:
Sanovat, että eve on monimutkaisin peli tällä haavaa. Eli pitää olla ilmeisesti jonkin verran älynystyröitä jotta evessä menestyy?



Joo, no mitä oon itse kuunnellut ja lukenut niin WoWihan on Eveen verrattuna ihan lasten touhua (jos ei wowin hardmodeja siis lasketa).

--
Valid criticism does you a favor.

Funktion

Posts: 1,720

#58 • • Funktion over 9000

Replying to EvE-Online:

epicuros, 16.4.2010 09:08:
---
aform, 15.4.2010 22:49:
Sanovat, että eve on monimutkaisin peli tällä haavaa. Eli pitää olla ilmeisesti jonkin verran älynystyröitä jotta evessä menestyy?

---


Joo, no mitä oon itse kuunnellut ja lukenut niin WoWihan on Eveen verrattuna ihan lasten touhua (jos ei wowin hardmodeja siis lasketa).



Ei WoWin hardmodetkaan vedä vertaa EvE:lle.

Itellä on clearattuna suurin osa ICC hardmodeista, ja kyllä EvE pätkii monimutkasuudessaan WoWin ihan miten päin vaan.

Tai no, eipä noita oikein ees voi verrata keskenään.

--
Mä taas oon kyllä aina sanonut että pilkku vaan nauttii siitä. se on kuitenkin pohjimmiltaan aika irstas pikku välimerkki..

ezzy

Posts: 8,060

#59 • • ezzy Droid-pappa

Replying to EvE-Online:

aform, 15.4.2010 22:49:

Sanovat, että eve on monimutkaisin peli tällä haavaa. Eli pitää olla ilmeisesti jonkin verran älynystyröitä jotta evessä menestyy?



Riippuu ihan mitä siinä päätyy tekemään. Useimmat varmaan vaan lentelee eikä tajua mistään hevon paskaakaan, koska pelin opastus on olematonta ja muista peleistä tutut questit ovat aivan toivottomia.

Jos jotain corporaatiota haluaa johtaa ja valmistaa tuotteita tms. niin kyllä se taitoa vaatii. Ja aikaa.
epicuros

Posts: 7,734

#60 • • Edited epicuros

Replying to EvE-Online:

Funktion, 16.4.2010 10:39:
Tai no, eipä noita oikein ees voi verrata keskenään.



Nimenomaan. En usko, et EvE:ssä tollainen strategiointi konetta vastaa, kuten LK:n hard modessa olisi edes mahdollista (?), kun kuitenkin aika pitkälti on PvP on kyseessä (evessä ofc). Mm. sen takia rakastuin joskus WoW:ssa arenoihin, kun aina voi tulla joku luovempi tapaus vastaan, eikä se ollut itsestäänselvää. Tai no viha/rakkaus-suhdehan siitä tuli :D

--
Valid criticism does you a favor.