PARADISE 2007 @ Caribia Waterpark

474 posts, 24 pages, 147,280 views

TuoppI

Posts: 60

#361 • • TuoppI
Juu kyllä tämä on ehdottomasti ainoa tapa suorittaa vuosittainen kylpylässä käynti. Paikka yllätti odotukset. Sisälle päästiin suht nopeasti ja juomia sai kanniskella ympäriinsä.

Sauna oli hyvä!
remotion

Posts: 5,283

#362 • • remotion nostatus guru
En osaa eritellä nyt ajatuksia joten laitan koko viikonlopun. Perjantain 13.pv hetkellinen pahojen sattumien johdosta poikinut vitutuksen multihuipentuma saatiin häivyttyä legendaarisella ukkojen sauna&grilli-illalla joka paikkasi kaikki syntyneet haavat taloudellisia takaiskuja lukuunottamatta. Jatkosetti tästä toisessa kämpässä viinejä juoden 3 vinyyliä soitellen lattialla sohvan takana meni överiksi viimeistään siinä vaiheessa kun tehtiin caipiroskat jossa oli lasin täydeltä viinaa. no yö meni sitten oksennellessa ja vieraalla sohvalla nukkuessa. Lauantai käynnistyi sekä itseni että ystäväni osalta heittämällä hirveimmällä krapulalla jonka olen ikinä kokenyt. Ryömittyämme eräälle terassille syömään ruhtinaalliset krapula annokset ja pari juomaa kondis laski järkyttävän huonoksi.
vähän klo 14 jälkeen olin kotona suunnilleen toimintakyvyttömässä kondiksessa, klo 15:30 sain kuitenkin pahimman selätettyä ja sai laitettua repuun kaiken oleellisen ja lähdettyä kiasman eteen korkkaamaan.
Juominen oli kuitenkin ihan hirveetä ja bussissa oli niin oksupoksu olo kun olla ja voi vaikka muuten letkeä tunnelma lievitti tuskaa...
Mutta, kun.
Pelipaikalle päästyämme hommat rupesi klikkaamaan merkittävästi.
pa tuuttasi niin vääntävää jyrää että hymy nousi naamalle välittömästi ja krapula yksinkertaisesti hävisi.
No loppuun asti mentiinkin sitten aivan superhyvällä meiningillä ja suu messingillä viimeseen huutoon asti. .

bileistä arvosanaksi tasan 10!
mitään negatiivista en keksi yhtään mistään, tän vuoden parhaat kemut.

nojoo, okei se ryssä joka melkein mursi nenän Jannelta kaipais kyllä niskalaukausta, pääs vissii pokejen ohi jotenkin... harmi.

Takastulomatkal kiitokset Annelle, oli kiva käpertyy.

Jatkobileet kaatuivatkin sitten omaan järjettömyyteen. leaut narskuivat aamubileille osuvaan tapaan ilmanvaihdon totaalinen poissaolo teki ravintolasta kaasukammion, ei näin, ei todellakaan näin. lisäksi krapula väsy ja marssivammat nostivat päätään.
tanssittua tuli kuitenkin pari tuntia kun pulareilla ja parralla varustettu nutipää dj laittoi pääosin todella käärmemäistä ja taagia rutinaa joka sai lattian kyllä liikkumaan jalkojen alla. Että musan puolesta toimi.

harvinaisen lepposissa merkeissä (mm. kaimaani turussa ja erästä brunaa jatkoilla tiedät kyllä itse ja myös sinä rastapääminiraketti :D ;) kaikilla tuntui olevan hyvä meininki ja näiltä osin oli makee lillua teidän seurassa.
ErityisKiitokset turkulaiselle tanssin jumalattarelle Jennille jos satut lukemaan, opin hemmetin makean uuden muuvin ja sun kanssa oli ehdottoman siistiä vetää ilta altaassa koko ilta
SuperErityisKiitos PETE! olet aivan super kaveri!

ps. bussissa soi tää tekkilätty: http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=55127 joskin aivan liian hiljaa niistä matolaatikoista

pps. tossa kun posotin turkkilaismiehen taksilla kotiin tunti takaperin niin ei ole kyllä helppoa noilla joillain maahanmuuttajillakaan. turkinmustafa tekee kahta duunia ja oli sen takia niin burn out että ajeli puolet matkasta vastaantulevien kaistaa. mersun mittarissakin oli jo 800tkm ja risat... pointsit lähti tälle ukolle yrittämisestä kumminkin..

ppps. perjantaina oli vielä slimmi vatsa, nyt n.3kertaiseksi venynyt pötsi. pitäsköhän vähän hillitä ratailua. lisäksi ilta pyyhepäällä terdellä plus toinen päivä pelkissä hihattomassa ja shortseissa varmaan poikii jonkun sydänlihastulehduksen... noh lomaa se on saikkukin, sano.
nyt talviunille.
anyways, meikä painuu pehkuihin
Janne

Posts: 1,330

#363 • • Janne kipee ukkeli
Se venäläisittäin suomea puhuva mies, joka meinasi murtaa nenäni höyrysaunassa, voisi ilmoittautua. Kiva kun meni varmaan kolme tuntia etsintöihin, kun samalla olisi voinut pitää hauskaakin.
Avatar
#364 • • ALIEN Guest
Oltiin kyllä rakkaan kanssa niin naamarit, et huhhuh. Silti muisti ja järki pysyi mukana ja ei voi muuta, kuin kiittää <3
Avatar
#365 • • ALIEN Guest

[Nuclear], 15.4.2007 04:38:
Ainoana miinuksena voisi sanoa (joka tosin ei liity juurikaan itse tapahtumaan) oli yllätys jonka kohtasi kun piti nokka suunnata kohti kotia. Vaikkette te turkulaiset meistä helsinkiläisistä niin pidäkään niin olis se silti ihan mukavaa jos rekisterikilvet viittisitte autoon jättää, nimenomaan monikossa (näytti teille kyllä naapuriautoistakin kelpaavan). ;) Tosin täytyy antaa hieman tunnustusta tunnollisuudesta kun viitsitte ottaa vain sen toisen (jotta pääsimme ajamaan vielä kotiin) ja kiinnititte ruuvit prikkoineen takaisin paikoilleen irroituksen jälkeen. Noh muistakaapa lähettää provikat sitten siitä pankkiryöstöstä kun meikäläistä tullaan pidättämään rekisterikilven perusteella kamerakuvista. Cheers! *hikoil*





noooo huhhuh :D
KooKie

Posts: 4,338

#367 • • KooKie aka. Petress Pan
Joo humala oli hirmuinen. Voi sssssatna tätä krapula-känniä! Bileet toimi, ensin tanssitutti hyvän musan tahtiin, sitten känni kadotti (ensin kasteltuaan) housut. Sen jälkeen tää vannoutunut hygieniafriikki-kylpylävesikammoinen meni kuin menikin uimaan, vaikka oli niin tarkoitus olla menemättä (ja tietenkinhän siinä kastuivat rahat). Kiitos sille ihanalle, joka pelasti mun pikkuveljen silmälapun ihan helvetin moneen otteeseen siinä lämminvesialtaassa, nyt ei oo pelkoa tökätä veikkaa silmään uudelleen, kun lappu voi hyvin kotona!

Kaverit (ketä nyt onnistuin näkemään, kun jotenkin tuntui menneen useimmat ihan ohi) oli tietty ihania ja kulta oli P-A-R-A-S! Voi luoja mä rakastin (ja rakastan) elämää. Känni nyt teki teinille tehtävänsä ja tuli draamailtua siinä illan lopuksi, idioottimaisesti en edes muistanut autosta herätessäni koko loppuillasta ja kebabista mitään. Onneksi taas helvetin hyvä seksi kotona piristi ja lohdutti! Kiitos ja anteeksi - mulla oli sssssatnan mahtavaa, milloin otetaan uusiksi?

--
To wake into the neverending grace,
to see the sounds and to feel the light.
Paradise aint a place, it is a state of mind.

Here I come - as good as always and always better than ever!

Avatar
#368 • • ALIEN Guest
Vähän sama jälkifiiwis, kuin Pacifiqueiden jälkeen: ensi vuotta odotellessa *sydän*
Avatar
#369 • • x Guest
musta naa meni ihan nappiin, kiitos jarjestaville tahoille ja tietty samille *ankka*
Bio

Posts: 4,429

#370 • • Bio The Bullies / Pinky
Kivat bileet! Aluks ajattelin et mitä tästäkin mahtaa tulla ku juomien kanssa sai mennä jokapuolelle ja uimaan. No mut yllättävän hyvin sit kaikki toimis.. ainakin keskiyöhön asti. Sit jotkut alko olee vaan liian känäs ja koviksia. Tosiaan miesten puolella oli aika meininki.. osalla tyypeistä tais unohtuu äidin tekemät sämpylät kainaloon.

Mutjoo ite bileisiin.. DiivaUG paikka oli kiva, pieni ja lämmin, siel tuli hengailtua muutamia kertoja. Sunset Deckin tsekkasin vaan nopeasti, joka näytti ihan toimivan, silloin soi vain dnb:a joka ei oikee iske. Eniten tuli sit oltua Bora Boralla, Nessin setti oli parhain, hyvää nitkua tuli välillä. Orkidea soitti aika "varman" setin mut sitä tais suurin osa jengistä toivoakin.

Kavereita ja tuttuja oli suuri määrä, kivaa oli nähdä :) Tapsan uimahousut + henkselit oli kaikken seksikkäimmät *lmao* Yhtä kaveria (Valtteri) en meinannu tunnistaa kun oli niin hienosti pukenu itsensä merirosvoksi.

Loppujen lopuks mukavat bileet..
AleksiT

Posts: 96

#371 • • AleksiT
Henk.koht ekat kylpylätanhut ja täytyy kyllä sanoa, että odotukset täyttyivät! Mahtavaa menoa! Itse viihdyin suurimmaksi osaksi alakerran isolla puolella. Housenation puoli kärsi kylmästä vedestä ja huonosta (lue olemattomasta) äänieristyksestä.
Järjestäjille suuri kiitos ja toivottavasti tapahtumasta tehdään perinne!!


Minkäs biisin Orkidea soitti ennen Cafe Del Maria? Oli aika tajunnan räjäyttävä tapaus!

--
Tee asiat yksinkertaisesti, mutta ei sen yksinkertaisemmin.

node

Posts: 214

#372 • • node [deepscan]

remotion, 15.4.2007 08:45:
tanssittua tuli kuitenkin pari tuntia kun pulareilla ja parralla varustettu nutipää dj laittoi pääosin todella käärmemäistä ja taagia rutinaa joka sai lattian kyllä liikkumaan jalkojen alla. Että musan puolesta toimi.


Kiva kun maistui :) oli kyllä pirun nasta soitella kun lattia oli aika liekeissä ^_^

--
Esineet on tehty käytettäviksi, ihmiset rakastettaviksi
- ei toisinpäin.

remotion

Posts: 5,283

#373 • • remotion nostatus guru

node, 15.4.2007 13:38:
---
remotion, 15.4.2007 08:45:
tanssittua tuli kuitenkin pari tuntia kun pulareilla ja parralla varustettu nutipää dj laittoi pääosin todella käärmemäistä ja taagia rutinaa joka sai lattian kyllä liikkumaan jalkojen alla. Että musan puolesta toimi.

---

Kiva kun maistui :) oli kyllä pirun nasta soitella kun lattia oli aika liekeissä ^_^


kiitti ittelles!
-Casper-

Posts: 1,363

#374 • • -Casper- FADE / React^ resident DJ
todellakin iso käsi järjestäjille.....spa bileet toimi todella hyvin.....Ness veti niin helmi pauketta että tän heeben pakarat aktivoitu tanssi modeen 100% *tanssittel**aplodit**aplodit**aplodit*
gr

Posts: 1,116

#375 • • gr Hu-hu
erittäin positiivisin mielin, poistuin 11.30 klubin ovesta kohti tampereetta, aika saattanan väsyneenä mut onnellisena, ei oo meinaa vähään aikaa tullu yli 12h tanhuttua putkee : )

mutta itse caribian setistä: bora-bora oli jotai mitä ajattelinkin, varmaa ja suurin osa porukasta varmasti tykkäsi, lopussa kun kaikki sitten siihen kerääntyivät oli sitä tunnelmata !
Sunset deckillä tuli kanssa jonkun verran jorailtua ja omaan mieleen kovimman setin illan aikana soineista tulikin mufflerin puolesta täällä. DiivaUG:n paatissa tuli sit heiluttua varmaan eniten kun siellä pääsi aina kivasti sohville lepäilemään, kun rupes varvasta kutkuttaa liian kanssa *hihu*

Eli Todella mukava fiilis jäi ainakin itselle(en tiedä sit mitä jotkut naamahalki olleet ovat tehneet, mutta itselleni tai kaveriporukalle ei kummallisuuksia käynyt) propsit järkkäreille *piis*
Mai

Posts: 374

#376 • • Edited Mai Villikisu
Uiui, oli kyllä mahtavat bileet! Tuli jorattua kyllä hyyyvin paljon! Musiikki oli hyvää ja ihmiset messissä. Jeeeeeeee*jiihaa*
KiksuPasi

Posts: 50

#377 • • KiksuPasi

Mea, 15.4.2007 14:55:
Uiui, oli kyllä mahtavat bileet! Tuli jorattua kyllä hyyyvin paljon! Musiikki oli hyvää ja ihmiset messissä. Jeeeeeeee*jiihaa*



U got that right*aplodit*

--
--PhaSeejh--

Mai

Posts: 374

#378 • • Mai Villikisu
Hih, sut mää näinki! *nauru*
nenna

Posts: 1,916

#379 • • nenna • dbxx / Camari / rubiX / choon! / Club Fantasy •
..kommiaa! *jiihaa*

..ilta meni kun siivillä ja loppu liian lyhyeen..loisto musiikkia allover..iloisia ihmisiä..ja lämmintä vettä! *hihu*

privasaunaoptio <3

..kiitoksi vaa pojil!
KiksuPasi

Posts: 50

#380 • • KiksuPasi

Mea, 15.4.2007 15:10:
Hih, sut mää näinki! *nauru*



voipi hyvin olla mahdollista *pahis* liekköhän sitten hyvällä vai pahalla (?!) *ding**vink*

--
--PhaSeejh--