YAHEL-live, COSMOSIS -live HIDRIA SPACEFOLK -live @ Gathering Of Sonic Tribes 10.3.2007

173 posts, 9 pages, 33,512 views

Jere^^

Posts: 8

#121 • • Jere^^
johoo, oli iha jeppis pippalot =) jos vaa muistais vähä enemmä nii oisin tyytyväinen :DD juoma puoli oli kyl astetta surkeemmin järkätty ja tuo tupakka puoli oli muute iha jees, mut oli vaa pirun kylmä...

Jos sen nilkin saisin kiinni joka teki reiän mun takkiin, nii prkl :DD Mutta muuten iha hyvät oli juu kemut. näitä lisää.
Duukkis

Posts: 627

#122 • • Edited Duukkis dj PoikkiTieteellinen
Jee. Musa oli hyvää, ja silloin kun ei ollut, vaihdoin lavaa. *hymy* Äänentoisto oli huippua 4 kajarin saleissa, eikä päälavankaan äänentoisto paljoo huonompi ollut. Ääni kylläkin vuosi Housenationista Chill-outtiin, jossa en kuitenkaan pahemmin ollut. Kaikki valot, videot ja koristukset yllätti hienoudellaan. Varmaan harvoin tuollaisia näkee. Juotavaa jonottaessa luulin, että ilta onkin jo pilalla, *poks* mutta sen jälkeen Bilbo Bagginzia kuunnellessa ei kyllä mikään enää harmittanut! Aika harva jaksoi ihmetyksekseni tulla Huopista kuuntelemaan (?)
murhis

Posts: 152

#124 • • murhis team hullut
Sanotaan, että ylitti odotukset ja hyvät geimit oli, mutta...

Tosiaan alko melko mielenkiintosesti kemut kun saavuttiin narikkaa, niin tuotii joku naispuolinen henkilö paareissa siitä ohi ja sen lisäksi bussimatkalla jo kysyttiin "löytyykö ..." ja sama toistu pariin otteesee paikanpäällä. Prkln kuosaajat... *grr*

Yleisesti ottaen itse en ole hotsitellut psykeä, mutta pari settiä kyllä toimi erittäin hyvin ja eipä sielä tanssijalka tylsistynyt. mm. Yahelin versio Voodoo Peoplesta toimi kivasti. *hih*

En tiedä mikä siinä oli, mutta tuli noissa bileissä sellanen hassu retrofiilis. Ihan kuin olisi mennyt vähintää 5 vuotta taaksepäin. *täh*

Niin ja tosiaan se annostelu... huhhu järjestely pakkasen puolella ja huolella. *eikä*
golem

Posts: 1,395

#126 • • golem Golem
Olipas bileet. Nämä oli kyllä mun mielestä ehdottomasti vuoden kulttuuriteko ja kyl yhdet parhaista sisäbileistä, missä olen ollut. Dekot olivat aivan uskomattomia, varsinkin se chillin katossa ollut härpäke, ja ne läpinäkyvät kankaat, joita oli päällekkäin monta. Ihmisiä oli just optimaalinen määrä bilettäjän kannalta (tosin en tiedä jäikö ehkä sittenkin hieman vajaaksi, jotta järkkärit olisi päässyt nollille, ellei myös juomatuloja tuu järkkäreille). Miinuksia tietenkin pitkistä bissejonoista ja anniskelualue / tupakka-alue vittuilusta, mutta sillehän bilejärjestäjät eivät viissiin juurikaan mitään voineet :I

Musa oli kohdillaan, ja varsinkin Housenation-stagen linja oli valittu todella hyvin, niin että se oli sopiva komplementti päästagelle ja houkutteli myös hieman eri jengiä paikalle perushörhöjen lisäksi. Chillipuoli oli myös asiallinen, mut pikkasen jäi vituttamaan se, että Hidria Spacefolk oli lopettanut jo keikkansa kun tulin bileisiin (tietenkin oletin, et he olisivat soittaneet lähellä bileitten loppua). Ocelot ja Cosmosis oli loistavia.

Lisäplussa siitä, ettei bileissä ollut sponsorien rumia logoja väärässä paikassa pilaamassa taiteellista kokonaisuutta. Seuraavia odotellessa.

Kiitokset näiden järjestäjille.
Trixie

Posts: 1,342

#128 • • Trixie
Tänne päädyttiin sitten puolenyön aikaa ja omasta mielestäni 24 oli vähän liikaa ja siihen ei edes narikka sisältynyt. Noh, musiikki kuulosti sentään hyvältä, paikka oli kivan näköinen*hymy* Mutta miinusta virvokkeiden saatavuudesta. Ilmeisesti koko mestassa ei ollut kuin vain ne kaksi tiskiä joissa sai jonotella ihan liikaa. Iso plussa oli savuttomuus, ihana kun ei vaatteet dunkannu seuraavana aamuna. Tukka saatiin kipeex mut tais olla ihan kiva reissu any way *joo*

--
face your fears and live your dreams

tuusannuuska

Posts: 8

#129 • • tuusannuuska
Woohoo!!
oli NIIN mahtavaa!
COSMOSIS, COSMOSIS!!!

juu ja tuosta juomatarjoilusta.
Sodexho hoisi koko homman. Tilasimme heiltä 2 baaria tapahtumaan ja vielä maksoimme niistä, mutta että kummassakin baarissa oli vain yksi myyjä oli todellinen yllätys.
Pahoittelut jonossa seisoneille.

Kiitos kaikille vapaaehtoisesti auttaneille!!

...

--
.:how does it feel:.

Kriss G

Posts: 1,492

#130 • • Kriss G Wir brauchen bass
Dekot oli makeet. Päälavalla ihan tajuttomat ja varsinkin se 3d viritys siinä portaiden vieressä. Muuten meni aika ohisektoriin. Psykestä en varsinaisesti dikkaa ja juomapolitiikkakin oli vähän mitä oli mut en tiedä taustoja sille ni annettakoon se anteeks. Hienot oli bileet omassa genressään joka ei vaan ole mun kuppi teetä *piis*

--
DESTROY ALL HIPPIES

xl8r

Posts: 2,227

#131 • • xl8r synkistelyä suu korvasta korvaan
Huh, kivaa oli kyl, vaikkakin väsymys taas vaivasi. Ehkäpä se johtui aamupäivän sählingistä + muusta säädöstä ennen paikalle saapumista (Tampere-Valkeakoski-Tampere-Valkeakoski-Espoo-Helsinki-Espoo -ajoretkestä yms.). Vaikeuksien kautta kuitenkin voittoon.

Omalta osaltani Housenation-arenan visuaalien kimpussa ilta meni muuten hyvin, mutta jostain syystä Nessin setin aikana videotykit alkoivat menettämään synkkaa ja tipahtivat yksi kerrallaan. Kiitoksia myös sille ystävälliselle ihmiselle, joka kävi vetämässä videosettini sähköjohdon seinästä kesken iltaa, todella ystävällistä, meni hetken aikaa tajuta, mitä oli tapahtunut.

Kivan näköisiä visuaaleja oli tarjolla muittenkin visuaaliporukoiden taholta, hienoa välillä päästä näkemään mitä muutkin tekevät. Psykearenalle olisin kyllä toivonut vähän enemmän (ja suunnitellummin) sijoitellumpia videoscreenejä, nyt näytti lähinnä siltä että kaksi screeniä oli vain heitetty kasaamisen päätteeksi ainoille vapaille paikoille.

Tarkempaa teknistä selostusta ja visuaalikoostetta Housenation-arenan visuaaleista tulossa kun saan vaan taustamusiikkikappaleen.

Musiikkipuolella mulle kolisi Housenationin arenalla Ness ja Yahel parhaiten, joskin aina kun kävin psykearenalla, musiikki oli niin paljon parempaa. Mut kiva väliilä tosiaan visualisoida jotain vähän rauhallisempaakin musiikkia.

Kiitoksia rakkaalleni ja Nemesillä seurasta, ilman teitä en olis selvinny :)

--
http://xl8r.com

perspektiiviä pitäisi voida ostaa ja nauttia suonensisäisesti -- Erlend Loe

_kolibri_

Posts: 1,590

#132 • • _kolibri_ -lintunen-
Suoraan postaukseni elixiriassa:

Hyvät pippalot olivat!!

Vaikka tätä hintaa (20eur.) en niistä maksaisi. Jonoja oli aivan liikaa. Musiikki ei oikee liikuttanut minua. Ocelot sai kyllä jalat liikkumaan hetken, samoin cosmosis. Oli kyl hyviä hetkiä mut ei ihan kokonaisuutta. Mutta se on vain miten itse koen :/ myös että alaäänet pääsalissa mörisi kaiken yli.
Decot oli mahtavan hienot <3 vaikka itse niitä nähny liian usein.

Hieno line-uppi ja hienosti silti toteutettu.
Hywä hywä. Lisää vain tällaista.
*gLipZ*
Tontza

Posts: 112

#133 • • Edited Tontza

xl8r, 12.3.2007 12:40:


Kiitoksia myös sille ystävälliselle ihmiselle, joka kävi vetämässä videosettini sähköjohdon seinästä kesken iltaa, todella ystävällistä, meni hetken aikaa tajuta, mitä oli tapahtunut.




Liekkö sama juttu ollut, mutta tämä surullisen kuuluisa IBI LOVE ainakin jonkun johdon irrotti seinästä.
Sieltä pääsalista siis ja olisko ollu kello jotain 2 tuntumilla..
Siinä tamppailin eturivissä ja katoin et katos ibi love. Noh se tuli siihen kajareiden luokse -> nous vähän siihen lavan puolelle -> irrotti jonkun johon -> lähti menemään.

Et tällästä :D
polly

Posts: 1,259

#134 • • polly Herra

Tontza, 12.3.2007 13:06:
---

Liekkö sama juttu ollut, mutta tämä surullisen kuuluisa IBI LOVE ainakin jonkun johdon irrotti seinästä.

Et tällästä :D



mitenköhän se pääs sniikaamaan sisälle :D

itse bileistä.
Ihan älyttömät bileet.
Cosmosis soitti niin mukavan setin, en muista koska olisin tanssinut koko setin viimeksi mut nyt ei vaan voinut lopettaa :D

iso kiitos kaikille jotka osallistu bileiden rakentamiseen ja niille jotka vaivautui tulemaan paikalle.

WIDER VISIONS big respect

kiitos
remotion

Posts: 5,283

#135 • • remotion nostatus guru

Tontza, 12.3.2007 13:06:
Liekkö sama juttu ollut, mutta tämä surullisen kuuluisa IBI LOVE ainakin jonkun johdon irrotti seinästä.
Sieltä pääsalista siis ja olisko ollu kello jotain 2 tuntumilla..
Siinä tamppailin eturivissä ja katoin et katos ibi love. Noh se tuli siihen kajareiden luokse -> nous vähän siihen lavan puolelle -> irrotti jonkun johon -> lähti menemään.

Et tällästä :D



jotenkin ei yhtään yllätä että töpseleitä kiskoo tommonen avohoito jolta on jo omasta kajuutasta yhtä vaille kaikki kaapelit irti.
ludde

Posts: 148

#136 • • ludde Anna
Joo oli kyllä ihanaa! *plur*

Hyvää settiä psykepuolella, erityisesti cosmosis *sydän* Mä voisin maksaa koska tahansa uudestaan sen 24eur jos vaan tollaisia pippaloita tulisi lisää. Pakko antaa kiitosta myös matinkylän jatkobileistä vaikka väsähdinkin alta aikayksikön *hih* Hienot decot sielläkin.

Ja tosiaan hyvä homma toi tupakointikielto sisätiloissa. Tulispa sama käytäntö pian muihinkin mestoihin..
Duukkis

Posts: 627

#137 • • Duukkis dj PoikkiTieteellinen
Kooste:

remotion, 11.3.2007 04:37:
Cosmosis oli parhautta



Dzad, 11.3.2007 12:00:
Cosmosis oli vaan ihan mielettömän hyvä.



BuBu, 11.3.2007 15:13:
Cosmosista tulikin sitten jammailtua koko loppuyö :)



tomii, 11.3.2007 15:26:
Parhaat setit omaan fiilikseen vetivät Cosmosis (yllättäen)



Kirtar, 11.3.2007 18:12:
Musa oli aivan loistavaa Cosmosis pisteli todella groovaavaa psykeä



golem, 12.3.2007 01:56:
Ocelot ja Cosmosis oli loistavia.



tuusannuuska, 12.3.2007 11:54:
COSMOSIS, COSMOSIS!!!



_kolibri_, 12.3.2007 12:50:
Suoraan postaukseni elixiriassa:

... Ocelot sai kyllä jalat liikkumaan hetken, samoin cosmosis.



polly, 12.3.2007 13:19:
Cosmosis soitti niin mukavan setin, en muista koska olisin tanssinut koko setin viimeksi mut nyt ei vaan voinut lopettaa :D



ludde, 12.3.2007 14:52:
Hyvää settiä psykepuolella, erityisesti cosmosis *sydän*



Tais olla Cosmosis aika hyvä. *nauru* Harmi vaan, että jalat oli aika muusia jo ennen kolmea, ja jos loppuun asti olis ollut tanssilattialla olisi kotimatkakin tullut hyvin pitkäksi.
Duukkis

Posts: 627

#139 • • Duukkis dj PoikkiTieteellinen

polly, 12.3.2007 16:01:
---
Duukkis, 12.3.2007 15:49:
Tais olla Cosmosis aika hyvä. *nauru* Harmi vaan, että jalat oli aika muusia jo ennen kolmea, ja jos loppuun asti olis ollut tanssilattialla olisi kotimatkakin tullut hyvin pitkäksi.

---


jos yhtään lohduttaa niin cosmosis soitti ennen kolmea ;)


Niin ehkä soittikin, mutta tuli mieleen, ettei se ollut alottanut vielä n. 2:30 (aikataulussa Cosmosis 2:00), jolloin kävelin alakertaan. Eli mä näin mielestäni Bilbo Bagginzin vielä vähän yliaikaa viettämässä. *hymy* Tiedä sitten, milloin Cosmosis lopulta tuli lavalle. *täh*
remotion

Posts: 5,283

#140 • • remotion nostatus guru
höh & häh & aijaa.
no kukas siellä sitten soitti suunnillee 12-02.30 se oli ehdottomasti parhautta. ne 03:30 aikaa tulevat junaraidat ei enää toiminu yhtään...