Minkä leffan katsoit viimeksi ?

7,277 posts, 364 pages, 2,305,382 views

Max Power

Posts: 186

#6681 • • Max Power Techno hoodlum

Replying to Minkä leffan katsoit viimeksi ?:



Tosin Ridley Scott ja Cameron molemmat vastustivat noiden kahden tuotteen yhdistämistä, joten tuskin Prometheuksessakaan nähdään viitteitä Predatorista. Vois tosin pelätä, et maksimissaan jätetään Predator-faneille avoimeks mahdollisuuksia, koska FOX. Mut uskoisin, et Scott on pitänyt linjansa tiedostaen, et kuinka paljon moni fani pettyi tohon tempaukseen rahastaa jo valmiiksi upeilla tuotteilla ja pilata molemmat.



joo'o, oli traileri aika bam bam booooom diu diu daika daika tralla lalla. onhan se niin melkein kaikissa saagoissa et suuntana on aina alamäki ekan väkerryksen jälkeen (poikkeuksiakin on) mut minkäs teet, näillä mennään eikä itkeä saa, facehuggerit on kelvattava, muuten sopii tehdä ite parempaa, heh.
Oj

Posts: 1,349

#6682 • • Oj Keep it FILTHY
Vares - Kaidan Tien Kulkiat

Jeess!! Perus Vares kaavalla taas mennään.. Alku vähän tylsähköä ja lopussa sitten tapahtuu muutava "jännittävä" kohtaus. Sinne sekaan sitten parit hauskat läpät ja ehkä joku pieni panokohtaus.

Tosiaan näihin toivoisi jo hieman enemmän menoa ja meininkiä heti alusta asti *ding*

Mikäli aikaisemmat Varekset toimivat niin miksei sitten tämäkin *piis*

--
Worth dying for, worth killing for, worth going to hell for!![/CODE][CODE]Worth dying for, worth killing for, worth going to hell for!![/CODE]

peikkolapsi

Posts: 1,180

#6683 • • peikkolapsi miisa the maskotti
sovitus

jotenkin mä tykkään tällasesta "kartano-aikaisesta" perus-draamasta. vaikka tässä olikin keira knightley... mutta oli myös fauni tumnus *tirsk*


wall-e

vihdoinkin katoin tän! ei oo suotta menny kauaa. hassu elokuva, aika surullinenkin välillä. kummaa kun repliikit oli totisesti melkoisen yksitoikkoisia ennenkun läskit ihmiset astuivat kuvaan (kivaa vaihtelua kylläkin)... koominen ajatus, että oltais oikeesti joskus tossa tilassa, että maattais vaan jollain liikkuvilla lavereilla avaruusaluksessa ylipainon huippulukemissa. :D

--
mut hei, n'hrään nniinku, tanssitaan koloissa
taI sit mennää pikahissilla prahaan'
se on tanssilattialla

Takyon

Posts: 2,945

#6684 • • Takyon Möwkö
Taken (2008)

Mä kyl tykkään tästä. Kunnon toimintaa ja Liam Neeson istuu pääosaan loistavasti:

"I don't know who you are. I don't know what you want. If you're looking for ransom, I can tell you I don't have money. But what I do have, are a very particular set of skills. Skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you. I will find you. And I will kill you!"

--
info

No matter how depressed you are.... there is NOTHING that cant be fixed by titties.

Odros

Posts: 12

#6685 • • Odros
Tuli katsottua hiljattain Real Steel, oli kyllä positiivisesti yllättävä pätkä, suosittelen kaikille "äijille" :P
Avatar
#6686 • • Annakins Guest
Meni viikonloppu leffojen parissa :D Katoin mm. Margin call (finanssikriisista kertova mielenkiintoinen patka). King's Speech (vihdoin!), New York, I Love You (useita lyhyita patkia ihmisista New Yorkissa), Sherlock Holmes (se uusin, Robert Downey on vaan niin ihku!) ja Day After Tomorrow (sattu tulee telkasta lauantaiaamuna).

Tanaan ois vuorossa MI4.
lopez

Posts: 1,972

#6688 • • lopez pahan päivän pakkasukko!
DER UNTERGANG - Perikato
[Extended Version]
(2004)
*tähti**tähti**tähti**tähti**tähti*

Mahdollisesti merkittävin sotaelokuva mitä milloinkaan on kuvattu. Historialliset faktat ja niiden taustat tarjoillaan läheltä ja raakana, tavalla, joka jättää tulkinnalle vain vähäistä liikkumavaraa ja tällöinkin ontuen. Mestarillinen henkilöohjaus jota tukee puitteiltaan pelkistetty, mutta majesteetilliset lavasteet ja puvustus ovat osaltaan vain jäävuoren huippu hetkittäin hektiseksikin yltävän pääkuvauksen vangitsevassa visuaalisuudessa. Digiajan tehostehelvetti loistaa poissaolollaan mitä ei liiaksi voine kiittämän. Lumoavan julma ja autenttisuudessaan anteeksiantamaton, kuviakaan kumartamatta, onnistuen kuitenkin kaikilla tasoilla tyylilleen uskollisena ja ainutkertaisena, edukseen erottuvana elokuvaelämyksenä, hakien vertaista. Teos jonka näkeminen ei tunnu vain etuoikeudelta vaan myös yksiselitteisen yleissivistävältä. Teatteriversiota (23min) pidempi julkaisu lisää syvyyttä tulkintaan triplasti oletettua enemmän ja jälki on tämän mukaista.

..Sikäli mikäli rahoitus kuosiin koskaan saatetaan siten, että jo useamman kuolonkankeuden kokenut Mannerheim -elokuva tahi tarkemmin sen esituotanto tuntuisi (vihdoin ja viimein) todellisemmalta kuin mitä, vaikkapa keltainenlehdistö on tuhkatiheään kehdannut kuohuttaa, toisinaan tuottajienkin "suosiollisella" siunauksella, on todettava, että uhkuisin Suomalaisena ylpeyttä jos em. milloinkaan saavuttaisi Perikadon kaltaisen tulkinnan osittaistakaan arvostusta myös muualla kuin kotimaassa.

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.

Jimmyfi

Posts: 904

#6690 • • Jimmyfi
Hanna
http://www.imdb.com/title/tt0993842/

Pitkästä aikaa kateltiin leffa ja nyt oli hanna vuorossa olipas kyllä oikein mukava toimintapläjäys ja cate blanchett <3+1 suosittelen katsomaan ihan muutenkin.

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

lopez

Posts: 1,972

#6691 • • lopez pahan päivän pakkasukko!
CHILD'S PLAY 2
(1990)
*tähti**tähti**tähti*

Ysärikauhun klassiko on edeltäjäänsä värikylläisempi ja monella tapaa kierompi, mutta jää auttamattomasti Tom Hollandin loistavasta tunnelmoinnista altavastaajan asemaan. Tämä ei kuitenkaan koidu itse elokuvan heikkoudeksi - ei ainakaan siinä määrin kuin sen äkkiseltään vastaavien kohdalla helposti tulee mieltäneeksi - vaan antaa myös eväitä erkanevuudelle, alkuperäisen idean vastapainoksi sekä syvyydeksi. Simppeli juonikuvio jatkaa jokseenkin onnistuneesti siitä mihin ensimmäinen osa loppui. Varsin levollisesti kuvattu kaameilu yllättää kuitenkin itseironiallaan keskivertoa vaisummin vain lunastaakseen odotukset tylyilyssä, muodostamalla tyylilleen uskollisen yleisilmeen ja veren värittämät vivahteet. Leffan huumori on pikimustaa jota viljelläänkin sitten koko pelkokaistaleen leveydeltä. Kuvakulmat ja kerronnan tilannetaju, yleisilmettä väheksymättä, sulautuvat saumattomasti (sellaisenaan) synkkään siveettömyyteen, joka synnyttää mielleyhtymiä useammankin tämän genren aikalaisen kanssa, paridioimatta kuitenkaan edes ajatuksella mahdollisesta plagioinnista.

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.

Max Power

Posts: 186

#6693 • • Max Power Techno hoodlum
War horse

Eka tunti menee et mitä hittoa tää nyt on, sit kyllä paranee ja saattaa aiheuttaa herkimmille tuskaa, itellä ainakin otti vattanpohjasta aika pahasti, melkeen jopa itketti, safkat siinä vähän jäähty tunteillessa, mut sitte kummasti helpotti ku heti perään lyötiin kevennystä. Spiilperi sais kyllä rauhottua noitten melodioiden suhteen, välil tuntu siltä et on koko ajan päällä jotain sävellystä, mut ei se silti pahemmin haitannu.

*tähti**tähti**tähti* ja puoli

http://www.imdb.com/title/tt1568911/
yellowblaaer

Posts: 211

#6694 • • yellowblaaer
Tim Burtonin Liisa Ihmemaassa. 2,5/5. Vähän tylsä, hienot värit, mielenkiintoisia otuksia, ennalta-arvattava juoni. En ymmärtänyt re-makingin ideaa.
epicuros

Posts: 7,734

#6695 • • epicuros

Replying to Minkä leffan katsoit viimeksi ?:

Tim Burtonin Liisa Ihmemaassa. 2,5/5. Vähän tylsä, hienot värit, mielenkiintoisia otuksia, ennalta-arvattava juoni. En ymmärtänyt re-makingin ideaa.



Noita remakeja taitaa tulla yhtä kauan, kuin ihmiset katsovat elokuvia. Uusille sukupolville tehdään aina oman aikansa versiot. Sen verran isot rahat pyyörii nois kuvioissa ja monet työpaikat niin en ihmettelis, jos taas 20v päästä tulis uus versio. It is what it is... Burtonilta olis ehkä jotain kierompaa viel toivonut :)

--
Valid criticism does you a favor.

lopez

Posts: 1,972

#6696 • • lopez pahan päivän pakkasukko!
THE RUNNING MAN - Juokse tai kuole
(1987)
*tähti**tähti**tähti*

Kliseiden kyllästämä kauhukuva tulevaisuudesta perustuu löyhästi itsensä Stephen Kingin (krediiteissä peitenimellä: Richard Bachman) novelliin, joskin periodiltaan tosin kuusi vuotta aiempaan vuosikymmeneen. Useamman tähden ja ohjaajan hylkäämä projekti valloitti valkokankaat ilmestymisajankohtanaan juuri oikeanlaisella asenteella noustakseen kulttisuosioon leffakansan keskuudessa vain vajaassa vuodessa ensi-illastaan. Nyt 25-vuotta myöhemmin, näyttäyttyy leffan kehystarina kenties ajankohtaisempana kuin koskaan. Artisanin (2004) julkaisema jenkki-dvd (R1), kahden levyn special edition, tarjoaa ainoana(?) Kanada-julkaisun ohella, anamorffisen kuvasuhteen, laadukkaimmin remasteroidun kuvan ja äänen sekä mukavasti extraa joista mainittakoon mm. Lockdown on Main Street -dokumentti, joka tarkastelee todella kriittisesti amerikkalaisen yhteiskunnan kriminologiaa ja yksityisyyden turva-aitojen murenemista 9/11 jälkeisessä ajassa.

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.

%

Posts: 568

#6697 • • %
I saw the devil
Korealaista kauhistelua parhaimmillaan. ****/5.

Melancholy
Planeetta läheisellä törmäyskurssilla maan kanssa, spiderman tyttöystävä synkistelee. Pienen budjetin kuva kai, mistä herkullisesta aiheesta olis voitu ehkä ammentaa hieman enemänkin, mut pirun hyvä tykkäsin myös spidermanin tyttöystävän näyttelystä hieman erilaisen roolin parissa. ****/5.

Super 8
Nuorten filmiporukka törmää vahingossa junaonnettomuuteen ja sitten alkaa tapahtua tässä lähimenneisyyden seikkailuelokuvassa. ***/5.

Triangle
Kauhua merellä milenkiintoisista lähtökohdista, idea kiva teoriassa muttei oikein toimi käytännössä ja lopputuloksena on mielestäni aika merkityksetön tekele. Tämmöistä peruskauraa, ihan ok kumminkin **½/5.

Apinoiden planeetan alku
Tarinan alku ihan tyylikkäässä perus hollywoodpaketissa. ***/5.

Headhunters (2011)
Norjalaista taulunvarastelua ja juonenkäänteitä. ****/5.

--
Elä niin kuin haluat, äläkä niin kuin yhteiskunta haluaa sinun elävän.

vanhus

Posts: 889

#6698 • • vanhus
hyvät pahat ja rumat vai miten päin se nyt meni*ding**hymy*
lopez

Posts: 1,972

#6699 • • lopez pahan päivän pakkasukko!
BEN HUR
(1959)
*tähti**tähti**tähti**tähti**tähti*

SUURIN ja kaunein, ikuisesti. Anamorfinen (2.76:1) alkuperäisestä 65mm elementeistä on huippuunsa hiottu!

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.

sapeli

Posts: 11,768

#6700 • • sapeli jokukukamikä?
Outlander

Alien meets Kolmastoista Soturi - tykkäsin! Liippaa ihan vaan aihepiirinsä vuoksi sen verran läheltä omia intressejä että pitää harkita tämän hankkimista omaksi. Ehkä vähän liian action-painotteinen omaan makuun, mutta tässä oli hyvässä tasapainossa taidokkaasti tehty puvustus ja muu konkreettinen materiaali, sekä sitten erikostehosteet. Ja kyllä se tarinakin onnistui vähän koskettamaan, vaikka olikin aika sivujuttu.

Itse asiassa tämä menee ihan hyvin samaan kategoriaan kuin esim. Conanit, loppujen lopuksi aika perus sword-and-sorcery (with a twist).

*tähti**tähti**tähti**tähti* / 5

(- 1/2 *tähti* jos ei ole viikinkijuttujen fani)

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.