Minkä leffan katsoit viimeksi ?

7,277 posts, 364 pages, 2,330,896 views

ezzy

Posts: 8,060

#4961 • • ezzy Droid-pappa
Transformers 2 - oli kyllä hemmetin hieno megan foxin turhuutta lukuunottamatta, oli näemmä unohdettu kirjoittaa neidille rooli ja roikkui muuten vaan mukana...

Crank 2 - sairas pätkä :D mut 8/10 eniveis, vähän vedetty turhan överiks.
Lost-Soul

Posts: 3,107

#4962 • • Lost-Soul los pallos
Transformers 2

michael bay explosions
MICHAEL BAY EXPLOSIONS
MICBAYEXPLOSIONS
BAYEXPLOSIONS
EXBYLOSIONS

Välillä olis riittäny joku pikselimössö ja räjähdysäänet, tai oikeastaa välillä se oli vaa sitä.

--
Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis

C-Hill

Posts: 1,141

#4963 • • Edited C-Hill Syna / Deck Jagger
Transformers 2 - Revenge of the Fallen 2/5

Nyt musta alkaa pikkuhiljaa tuntua vanhalta. Kaikki "vitsit" meni multa ohi, näyttelijöiden kohellus oli lapsellista, toiminta oli välillä liian nopeaa, romantiikka naurettavaa.

Olen toki 3 kertaa vanhempi kuin kohderyhmä, mutta ykkönenkin vielä menetteli. Olihan toki taas CGI-puolen kaverit kovassa vedossa ja kuvaus visuaalista tykitystä.... äänipuolella ollaan vissiin juututtu noihin nopeisiin gate / tremolo -sähköefekteihin, jotka alkoi puuduttaa ekan 5 min sisään. Puheet oli ihan liian hiljaisella verrattuna ryminään.

Shia LaBeouf huusi varmaan 15 kertaa murtuvalla teiniäänellään "BUMBLEBEE!!!!!", sekin alkoi vituttaa. John Turturroa kävi sääliksi, tämmöinenkin laatunäyttelijä joutuu rahasta vetämään tällaisia paskarooleja.

Megan Fox oli hot. That's it. Sitä jaksoi katella, mutta ei kuunnella.

Helvetin Disney-robottiparivaljakko Mudflap ja joku toinen olivat kuin tämän leffan Jar Jar Binks, koko ajan jotain mukahauskaa onelineria pukkas niin jatkuvalla syötöllä, että huokaisu pääsi.

Jonkun pitäis pistää joku oikea elokuvaohjaaja Michael Bayn kaveriksi ohjaamaan näitä leffoja. Bay hoitais toiminnan, se toinen kaiken muun.

Suosittelen V2.fi :n Peltosen arvostelua, olen prikulleen samaa mieltä...

"Paras tapa saada homma toimimaan edes jollain tasolla on kirjoittaa raivokänneissä jatko-osaan laskuvarjoja piereskelevä robotti, kiimainen pieni WALL-E, kurvikas vaaleanpunainen tyttörobotti, reippaasti kaluhuumoria ja naiskentelevia homokoiria ja hidastettua juoksemista poispäin räjähdyksestä rinnat heiluen ja keski-ikäisen miehen perse ja kaikkee tämmöstä kewlii."

"Elokuva kertoo näyttelijä Shia LaBeoufista, joka yrittää säilyttää kasvonsa kiperissä tilanteissa. Yksi vastanäyttelijä luulee olevansa toimintakomediassa, toinen valmiiksi nauretussa tv-sarjassa, kolmas vakavassa toimintajännärissä ja kaiken aikaa robotit pieksevät toisiaan. "

epicuros

Posts: 7,734

#4964 • • epicuros
^

Michael Bay says it all... Mutta kyllä se harmittona viihteenä saa luvan kelvata :D

--
Valid criticism does you a favor.

NextAce

Posts: 2,505

#4965 • • NextAce Alienated
* Knowing tuli katseltua tossa joku ilta/yö. Ihan ok, mutta liian ennalta-arvattava.
* Graffiti meissä Oli kyllä taas järkyttävintä suomi paskaa pitkiin aikoihin.

--
-Alienation-

-----

Saarre

Posts: 1,151

#4966 • • Saarre
oli pakko väijjyy seagalin Under Siege 1 & 2... Casey Rybackkina se stefu kyl veti hyvät roolit back in the day <3

--
*tähti* Full hearts cant lose

akir0

Posts: 2,554

#4967 • • akir0 idleRPG champion 2009
074 - He's Just Not That Into You
Huippunäyttelijöiden tähdittämä romanttinen komedia. Mut tällä kertaa juoni oli ihan hauska, joskin ennalta-arvattava ja osa kohtauksista aiheutti joko kroonista repeilyä tai armotonta myötähäpeää.

Noloa tunnustaa, mut lopussa meinas tulla itku kun kosintakohtaus vihdoin tuli vastaan :)

Justin Long on meikän ehdoton favourite nykyää.

075 - New in Town
En oo Renee Zellwegeristä ja sen leffoista koskaan oikein tykänny, mutta tää oli ihan positiivinen ylläri. Juonessa ny ei ollu mitään erikoista, mutta jotenkin koko leffa vaan solju nätisti lävitse, eikä ollu perus Renee-angstausta.
Slim_Jim

Posts: 573

#4968 • • Edited Slim_Jim
Transformers 2 tennarista.

UBERKAMTSQUIASQTFPWNADDQSZ0R KOSKAAN!11oneone

Noei.

Viihdyttävä kesäleffa jolta odotin huumoria ja rymistelyä.
Ei tehnyt yhtä kovaa vaikutusta kuin eka osa (aavikon A-10 + AC-130 kombo munakkain kohtaus ikinä) mutta olihan tuossa joitain kovempia juttuja.
Toiminta oli hengästyttävää, joskin siinä hieman ärsytti helvetin nopeat leikkaukset + huojuva kamera, alkoi tuntumaan että vittu eihän tästä saa mitään selvää.

Roboteista irtosi tappeluissa enemmän sälpää ja irtoroinaa sekä jalometalleja kuin suomalaiselta romuttamolta löydät ja myös kaikenlaista damageakin ottivat aika rajusti jolla herkuteltiin.
Ykkösessä ei läheskään niin paljoa näytetty (tietysti, ei ollut niin kova budjetti).

Juoni taas vielä kamalampaa sotkua kuin ykkösessä, leffa tuntui ylipitkältä ja tungettu täyteen kaikenlaista turhaa.

Lauma pikkurobotteja ja kaikki se muksimispökkimis-huumori ja jotkin kaksoset sun muut robottivaarit vähän meh : ja meni kyllä täysin överiksi.
Ja SILTI nauroin joka jutulle leffateatterissa mutta kyllä mielestäni ykkönen on joka tasolla parempi; sopivasti huumoria ja sopivasti äksöniä, sopiva pituus, ei mitään turhaa paskaa.

Tai joku femmefataleterminaattori EIKUN TRANSFORMERI joka muuttuu hotiksi tsikunaksi. Mihin se edes katosi sen kohtauksen jälkeen? Ei mitään lopullista catfightia Megan Foxin ja Isabel Lucasin välillä :(


Mitähän vielä. Lopun rauniotaistelu oli aika kova.

***½ / *****

Lisäys: ja tietysti tämäkin tulee Blu-raylle hankittua :)
ezzy

Posts: 8,060

#4969 • • ezzy Droid-pappa

Slim_Jim, 26.6.2009 12:51:

Tai joku femmefataleterminaattori EIKUN TRANSFORMERI joka muuttuu hotiksi tsikunaksi. Mihin se edes katosi sen kohtauksen jälkeen? Ei mitään lopullista catfightia Megan Foxin ja Isabel Lucasin välillä :(



Nukuitko teatterissa? nehän ajo sen tolppaan paskaks auton keulassa mut noi 2 akkaa oli kyl turhinta paskaa koko leffassa.
Wolverine

Posts: 1,860

#4970 • • Wolverine
Noniin kahden pitkän lentomatkan jälkeen muutama leffa lisää katottuna:

Slumdog millionaire. En kyllä ymmärrä kaikkea hypetystä, ihan katottava leffa mutta ei nyt sentään niin hyvä. Luin vielä toisessa koneessa kirjan ja se oli huomattavasti parempi. 3/5

Gran Torino. Uskomatonta miten Clintissä vieläkin on karismaa, aivan loistava draama. En itse pidä draamaelokuvista ollenkaan joten tämä oli kyllä 5/5.

He's just not that into you. Jätin kesken 20 minuutin jälkeen, nuff said.

12 rounds. Katsoin ekat 30 min ennenkuin jätin kesken. Luokatonta paskaa.

Confessions of a shopaholic. Ihan ok, oli kyllä aikamoinen chick flick mut kyl tälle voi antaa sen 2.5/5.

The Wrestler. Mickey Rourke veti kyllä hyvän roolin ja muutenkin leffa toimi loistavasti. Marisa Tomein puolialaston kroppa oli myös <3. 4/5.
Wolverine

Posts: 1,860

#4971 • • Edited Wolverine
Hehkutin jo aikaisemmin The Hangoveria, tänään iltalehti antoi sille huikeat 1/5 tähteä ja haukkui aivan paskaksi, iltasanomat antoi 4/5 tähteä ja kehui vuoden parhaimmaksi komediaksi. Ota nyt tuosta sit selvää. Helmi leffa kuitenkin, jos joku käy katsomassa sen täällä Suomessa niin kertokaa miten pahasti oli sensuroitu koska jenkkien leffateattereissa oli sen verran rajua kamaa että ihmettelen jos näytetään täällä. Jenkeissä oli rated R mutta täällä näköjään K13 eli aika paljon hyvää kamaa voi puuttua, kertokaapa oliko elokuvassa mukana lopputekstien kuvia missä Carrot Top veti koksua huorien keskellä, elokuvan lihavahko kundi oli hississä ja kulli oli näkyvästi esillä ja musta nainen oli ottamassa poskeen siltä jne..
Slim_Jim

Posts: 573

#4972 • • Slim_Jim

ezzy,

Nukuitko teatterissa? nehän ajo sen tolppaan paskaks auton keulassa mut noi 2 akkaa oli kyl turhinta paskaa koko leffassa.



No vittu eihän joku tolppaanajo mitään transformeria kuitenkaan riitä pysäyttään.

Mutta turha muija indeed.
Avatar
#4973 • • Sunshine^82 Guest
The Abandoned 1/5

Oli kyllä harvinaisen huono kauhuleffa. Suurimman osan ajasta tuli haukoteltua lukuunottamatta viimeistä varttia, se oli hyvä.
%

Posts: 568

#4974 • • %
Revolutionary Road, ihana kuvaus parisuhteesta ja elämästä parhaimmillaan 50-luvulla. ****

Pride and glory, perus poliisijännäriä, ihan ok. **1/2

--
Elä niin kuin haluat, äläkä niin kuin yhteiskunta haluaa sinun elävän.

Avatar
#4975 • • Edited jukebox Guest
CLASS OF NUKE'EM HIGH
(Unrated Director's Cut)

..jo legendaariseksi klassikkoparivaljakoksi asemansa ö-luokan filmiteollisuudessa ansainneiden ja tätä kautta vakiinnuttaneiden: lloyd kaufman ja michael herz tyhjästä nyhjäisty troma team -yhtiön ruokoton roskamoska tuotos antaa jälleen mitä lupaa. siis täyttä paskaa joka vain on PAKKO katsoa! toinen toistaan masentavampia jatko-osiakin poikinut "pikaruoka" on parasta nauttia vain nyt läpikäytävän julkaisun muodossa ja siihen sen sietäisi jäädäkkin, sillä ei ole originaalin voittanutta. koko leffa on startista stoppiin sellaista kuraa ettei sitä kykene pikkusuolaisiin naurulta lähes tukehtumatta seuraamaan. koko tuotanto tekee töitä kaksin käsin ja hartiavoimin, jotta katsojalle ei jäisi sijaa epäilykselle ketkä ovat puikoissa, siinä täten eritoten palkitsevasti onnistuen. pääkallopaikalle potkitaan tästäkin huolimatta päräyttävät ainakin: pääkuvauksen, editoinnin, äänen jälkikäsittelyn sekä TODELLA "erikois"efektien tiimoilta (vaikka scott coultner ja brian quinn hoitavatkin, paikoin hyvinkin verisen, hommansa himaan tyylillä), joidenka audiovisuaalinen "elämys" esittää jos ei muuta niin faktan: "hey, if we can do it, so can you". leffa oli muuten ilmestymisajankohtanaan saava meidän rakkaassa koto suomessa niin tylyn tuomion, tuolloin vielä diktatuurista totalitarismia hartaudella harjoittaneelta vet:ltä, että silloisessa sensuuri sadismissa saksien sivaltamana lattialle jäi lojumaan n. 2min. elokuvan escapismista. ja tämähän tietty vain yllytti yritykseen saada saksimaton saasta videonauhureita tukkimaan, jos ei muuten niin sitten piraattina.

...tromaville high on kunnostautunut lähinnä käsiin levinneenä käytöshäiriöisten sekasikiöitten adhd -armeijana, jonka jo ennestään etovaa ilmapiiriä hallitsee sisäsiittoinen täystärähtäneitten taantuma nimeltä the cretins. jengi on kaikessa viisaudessaan ryhtynyt kasvattamaan marihuanaa ydinvoimalan takapihalla, pienen sisäpiiriapurin turvin. ja kappas, kun sitten voimalassa tapahtuu vuoto niin pian putket pullistelee vihreää radioaktiivista räkää raakana suoraan.. vaikea arvata(?) tromaville high:n joka sijaitsee "yllätys-yllätys" suoraan itse ydinvoimalan naapurissa. mikä oiva kasvupaikka nuorille lupauksille! tästäkös se helvetti alkaa, jengiä alkaa tipahtelemaan toinen toistaan tylymmillä tavoilla, joka onkin meille pikkusadisteille elon ja ilon eufforiaa. the cretins:ien atomic high:si nimeämä tunnelmatupakka tekee imuttajistaan ihmisen irvikuvia supersuurine voimineen, joista yksi synnyttää suunsa kautta w.c.-pönttöön sikiön, joka päätyy alempien kellarikerrosten toxicaalista jätettä sisältävään säiliöön sillä seurauksella, että oliosta on hetkessä kehittyvä jotain sellaista jota peter jacksonin: braindead -elokuvan sumatralainen rotta-apinakin juoksisi karkuun. the cretins -jengi ehditään erottamaan opistosta, kun se jo päättää kostaa koko kolhoosille kohtalonsa ja jakaa järjetöntä jakomielitautiaan jokaisen jengiin kuulumattoman kauhuksi keinoja kaihtamatta. koulusota on alkanut josta kuka hyvänsä pink floyd: another brick on the wall pulpetin pilkkomis pätkän nähnyt olisi otettu.
luvassa: tissejä, ääliöitä, huonoa musiikkia (mm. nightmare theme by biohazard), verta ja irtojäseniä, hirviö/itä, ylinäyttelemistä, pari kivaa ylläriä, seksiä ja väkivaltaa.. niin ja TISSEJÄ.
jos et katso tätä taideteosta, olet sen tekijöitä tyhmempi ilonpilaaja.

itselläni jälleen R1 dvd -julkaisu jonka laatu on parasta s-vhs tasoa. *lmao* (kuten kuuluukin!)

tässä myös muutama muu oikeasti katsomisen arvoinen tromamoska nyt näin vielä muistaessani:
combat shock a.k.a. american nightmares, rabid grannies, bloodsucking freaks, surf nazis must die, the toxic avenger -quodrilogy, monster in the closet, troma's war...


*tähti* *tähti* *tähti* *tähti*
Kon-tiki

Posts: 1,936

#4976 • • Kon-tiki The Unsinkable

Replying to Minkä leffan katsoit viimeksi ?:

Madda, 25.6.2009 10:06:
---
salò o le 120 giornate di sodoma

---


Siinä on kyllä klassikko!



Joo aitoa fasistikauhua eikä mitään zombiehölmöilyä. Leffa jota ei voi unohtaa - siksi mulle riitti yksi katselukerta *böö*

Itse katsoin viimeksi Vicky Cristina Barcelona 4 / 5 *tähti*
mukana ihanat lempinäyttelijäni Penelope ja Javier *sydän* ja kun leffa tuli vielä katsottua Barcelonasta paluuta seuranneena iltana, niin pehmeä(mpi) lasku kylmään Helsinkiin oli tosiasia. Jonkin verran matkailumainosmatskua oli leffassa mukana, mutta tuskin kukaan tuottaja antais leffacrew'n lähteä kalliiseen ulkomaahan kuvaamaan siten, ettei ulkomaan maisemia näytettäis lainkaan. Koska silloinhan olisi Woodyn ollut edullisempaa filmata kotona Nykissä "vaan".
Slim_Jim

Posts: 573

#4977 • • Slim_Jim
The Hangoverin voisi lähteä kattoon, kuulemma vuoden paras komedia.
Doughnuts & Prozac

Posts: 133

#4978 • • Doughnuts & Prozac
Smiley Face - the pothead movie...

Leffassa itse tarina oli melko vajaa sinänsä, mutta hauskaa silti, että kerrankin ko. aihealueesta tehtiin leffa, jossa pääosaa esittää nainen. Yleensä naispuoliset pilviveikot ovat harvemmassa populäärikulttuurissa.

Leffan lopetukseen, eli huonosti käy, jos pössyttelet, en ota kantaa, kun ei sitä asiaa voi ihan pelkästään positiivisenakaan esittää, mutta oli se jotenkin liian ilmiselvä kuitenkin.
akir0

Posts: 2,554

#4979 • • akir0 idleRPG champion 2009
076 - Bolt
Alku oli melko yllättävä ja vauhdikas, sit onneks taannuttiin vähä hitaampaan Disney menoon. Visuaalisesi ihan huikea ja suomi-dubbi toimi tosi loistokkaasti. Mainio suomi-cast saatu kyl tähä. Valitettavasti lopun juonenkäänteet oli sitä ah, aina niin samaa Disneytä, oisvat voineet vähä yrittää jotain muutakin.
pyhimys

Posts: 622

#4980 • • pyhimys
Eden Lake

lyhyesti sanoen ihan pirun hyvä kauhuleffa! Sopivasti ahdistava, jota on tullut kelailtua mielessä vielä pari päivää katsomisen jälkeen. Piti otteessaan koko kestonsa verran ja tällä kertaa jopa kiinnosti miten päähenkilöiden käy, mitä aika harvan elokuvan kohdalla voi sanoa. Suosittelen kaikille kauhun ystäville...

4,5/5