SUOME MORODERIT ESITTÄÄ ITALO VAMMA 4 KASKO LIVE 22.12.2006 @ TURKU

14 posts, 1 page, 3,947 views

Suomen Moroderit

Posts: 42

#1 • • Edited Suomen Moroderit
kaskocopy.jpg

P e p e kaivaa rusinoita pullastaan ja J o r d e jauhaa potaskaa tuttuun ja turvalliseen tapaan. Suome Morodereiden lakisääteinen puhelinpalaveri on töpselin seinästä vetämistä vaille valmis. Koko tilikausi päätetään rutkasti miinukselle, se on varma, puhkuu G i o d a t o.

Kuinka näin pääsi käymään. Menestyksekkäät, muhevia voittoja tuottaneet klubi-illat, keikkakyselyjä Novosibirskistä asti ja fanituotteiden myyntijanakin sojottaa kohti kattoa. Juuri kun luulimme olevamme Suomen kovin Dj-tiimi ja isänmaamme ainoa italotoivo. Hesalaiset piti panna polvilleen lipomaan varpaitamme ja Saksanmaakin piti ottaa pikku hiljaa herran haltuun. Jäämmekö nuolemaan omia nännejämme.

Myös kansallisomaisuutemme on vaarassa. Jouduimme jo hätäpäissään, tai päissään ainakin, täyttämään kassavajettamme myymällä viimeisen n-kirjaimen nimestämme eniten tarjoavalle. Eräs kilpaileva ryhmittymä yrittää näin päästä käsiksi koko nimeen ja sen tuomiin omistusoikeuksiin. Vertaisin jo pelkän nimen menettämistä Mietaan kerran ajettujen parranhaivenien tai Virenin kultatossujen pohjallisten katoamiseen kansallisesta aarrearkustamme. Lätsä-Pekan lätsä on toki arvokkaampi.

Nyt oli hyvät neuvot tarpeen, kun vielä Jorde ilmoitti että ilman puuttuvaa n-kirjainta hän haistattaa pitkät paskat koko joulunalusbileille ja viettää mustan joulun Furtissa. -Baabelin tornista näkee kivasti myös Petterin vetämät pukinvaunut hän ilmoitti lopuksi ennenkuin täräytti luurin korvaamme. Giodato ja Pepe olivat äimänkäkenä. Mistä repisimme tuuraajan tällä kertaa. Kaikki Dj-ystävämme olivat jo kaikonneet ylimielisen käytöksemme johdosta.

Onneksemme Suomen ensimmäinen aito italodiseakti K a s k o oli sentään ottanut yhteyttä, kaivaten kipeästi jahtaamaansa livedebyyttiään. Moroderit tunnetusti reiluina, sympaattisina ja pyyteettöminä bilejärkkäreinä näyttivät hänelle oitis vihreää valoa, varsinkin kun suuren hirsimökkifirman perijämiljärdööri osasi voitelun jalon taidon ja lupasi saunottaa koko remmin kemujen aattona. Näin ollen saisimme Päiväkodin lauteille saunapuhtaan artistin, kuullen putipuhtaalla savon kielellä viäntäen kiennetyt megaklassikkot livenä. Loppukesällä julkaistussa maksisinglellähän kuultiin originaaleille versioille vertaansa vetävät Cybernetic love ja I am å vocoder. Itse Italian Casco yritti tosin lakaista koko projektin maton alle, mutta kuultuaan suuren kansanliikkeen noususta metsien maassa, Morodereiden nimen ponnahtamisesta esiin sekä Mesakin kirpeät sanat remixaajatutulleen, pisti se lopulta hänet ja levy-yhtiön hiljaiseksi.

Valitettavasti bilepaikkakin on katkolla, ja monet juhlijoista myös jos ei tahti muutu. Viimeksi pohjia oli juotu kotona liikaa ja wc-tilat oli vuorattu ulosteilla ja tahnaisilla eritteillä. Baariemäntiä oli puristeltu takamuksista ja heille oltiin tehty erittäin seksuaalisia ehdotuksia. Yhden kuulin itsekkin, vaikka häpeän sen myöntää. Annaks pimperoo, kuulin teinin vingahtavan lonkkua tilatessaan. Hyi ja ah teitä pervo nykynuoriso.

Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta, mutta uudesta strategiasta ja Kaskon yhteydenotosta ilahtuneina saimme lopulta lyötyä lukkoon:

Italo Vamma 4 pidetään joulukuun 22. perjantai Club Päiväkodissa.

Soitamme ainoastaan alkuperäistä 80-luvun ITALO-DISCOA ja EUROBIITTIÄ !!!

Pääsylipun lunastamalla osallistut samalla Suome Morodereiden joulupatakeräykseen. Tule italon ihmeelliseen maailmaan ja anna Moroille valkoinen joulu!



S u O m E M o R o D e R i T Resident Dj's

K A S K O Live

--
SUOMEN MORODERIT - parempaa kuin seksi, kovempaa kuin kokaiini.

hugebass

Posts: 15

#2 • • hugebass
kas vihdoin pojat flaijeri julki! hieno hommo.

mutta mistä enää tietää milloin puhutte palturia, hulluutta!
phace

Posts: 213

#3 • • phace

Valitettavasti bilepaikkakin on katkolla, ja monet juhlijoista myös jos ei tahti muutu.


:D

Enivei, HOT TIP!!1
laite

Posts: 2,994

#4 • • laite MastahWankah
Täällä on hyvä aloittaa joulun viettäminen!
Suomen Moroderit

Posts: 42

#6 • • Suomen Moroderit
Moroderit eivät puhu koskaa palturia, vain äärimmäisissä tapauksissa joudumme asian ilmaisemaan niinsanotusti kautta rantain. Hyvin saa muuten affenia Saimaalta, ai ai.

Mahdollisesti viimeiset Morojen bileet Turussa, Siperia kutsuu ja sinne jää ainakin tämä mies, siellä seillä elävät vaimo ja pikku-pepet huutavat kurkku suorana lisaa suolakurkkuja leivänpäälle.

Kaikki mestoille, Morojen kuuluisa back2back mixshow vertaansa vailla. Poijaat timantinkovassa kunnossa, mystinen Siberia-pakki pitää huolen hittien loputtumosta jumputuksesta. Sandrat ja Sabrinat, Modern Talkingit ja Boys Boys Bluet, Den Harrowit ja Gazebot. Tervetuloa!

--
SUOMEN MORODERIT - parempaa kuin seksi, kovempaa kuin kokaiini.

uGu

Posts: 70

#7 • • uGu
Pakko päästä paikalle perjantaina.. eli se tietää saikku päivää lauantaiksi.. *nuha*
ipe

Posts: 1,845

#8 • • ipe X-Rust / Holvi

uGu, 20.12.2006 12:17:
Pakko päästä paikalle perjantaina..



toudellakin!

--
I am 100% certain that Elwira and Miss Jarea are just two sides of the same person and this whole thread is just a really good promotion/publicity trick. And this is a fact.
- jUSSi

mandokane

Posts: 18

#9 • • mandokane disco junkie
jeah. tänäänhän mennäänkin tänne! pikkulinnut laulo että kova livesetti tulossa...
synth3sizer

Posts: 151

#11 • • Edited synth3sizer
Camaro's gang - super shuffle <3

--
**Space Time Continuum**

laite

Posts: 2,994

#12 • • laite MastahWankah
Oon se jätkä joka o niinq fanboi ja sit näytän tältä koko illan:

laiterunkku.gif

Suome Moroderit 4 life!!!
Strobocop

Posts: 161

#13 • • Edited Strobocop Skenepoliisi
Mielenkiintoisia esityksiä - Eddy Huntington-loppuhuipennus oli myös melkoinen veto. Mutta ette sitten soittaneet yhtään Kotoa??! Italospacesynth jäi korvieni mukaan vähemmälle kuin olis ollut suotavaa. Missä Void Vision???

No joskus toiste sitten?

Mutta ainakin soititte Chasen, siitä aina iso bonus ahteriin.

--
Three strikes and you are out!

Suomen Moroderit

Posts: 42

#14 • • Suomen Moroderit
Kotot ja Cyber Peoplet jää jostain syystä aina himaan. Hipnosista oli mukana mut sekin jäi soittamatta. Liian paljon ylipäänsä levyjä mitä vois soittaa ja aika rajallinen. Oli aika paljo eurobiittii tällä erää..

--
SUOMEN MORODERIT - parempaa kuin seksi, kovempaa kuin kokaiini.