Sónar 2003 with Entropy

1 post, 1 page, 567 views

metsis

Posts: 272

#1 • • metsis
Entropy goes Sónar (11.-16.6.)

Propaganda

Loveparade-matkoistaan tunnettu Entropyn XQ-Sektori on päättänyt järisyttää Suomen pakettimatkatoimistoiden salaliiton hegemoniaa tuomalla kesän 2003 matkakohteisiinsa pitkään kaivatun lisän - Sónar-festivaalin Barcelonassa.

Sónar 2003 on kymmenettä kertaa järjestettävä elektronisen
musiikin ja mediataiteen festivaali, joka on saavuttanut suuren kansainvälisen suosion. Tapahtuma tarjoaa kaikkea teknosta downtempoon ja multimediaelokuvista installaatioihin Sonar by Dayn keskittyessä enemmän elektronisen kulttuurin intellektuaaliseen puoleen seminaarien, näyttelyiden ja konserttien muodossa ja Sonar
by Nightin täysipainoiseen, hillittömään biletykseen. Kun tämä yhdistelmä viedään urbaanin Barcelonan hiekkarannoille ja hektiseen yöelämään, ei lopputulosta voi sanoin kuvailla. Se pitää kokea.

Siirtyminen kotimaamme keikkuvasta keväästä Barcelonan aurinkoon suoritetaan Finnairin siivin, ilman välilaskuja. Majoitus tapahtuu hostellissa aivan legendaarisen Las Ramblas-kadun läheisyydessä.

Matkan hinta on 560e Entropyn täysjäseniltä ja 570e muilta. Matkan hintaan sisältyy bussikuljetus lentokentälle lähtöpäivän aamuna, edestakaiset suorat lennot sekä majoitus aamiaisineen.


Sähköinen informaatio

Ilmoittautuminen & info:
http://entropy.tky.hut.fi/trip/sonar2003/

Kysymykset ja valitukset:
[email protected]


//XQ-Sektion Sónar-jaosto (Ekku ja Santtu)

Kaikki mukaan! *plur*

[muokattu 3.4.2003 20:20]

--
it's not human
to feel like this
dreamless