Kotisivusi / artistisivusi

60 posts, 3 pages, 76,724 views

xl8r

Posts: 2,227

#41 • • xl8r synkistelyä suu korvasta korvaan
http://xl8r.com

Kuvia ja videokoosteita menneistä keikoista yms. Samalla myöskin henk koht sivustoni.

--
http://xl8r.com

perspektiiviä pitäisi voida ostaa ja nauttia suonensisäisesti -- Erlend Loe

OCS

Posts: 1,828

#43 • • Edited OCS
Huvikseni olen kokeillut beta-asteella olevaa VIRB-yhteisöä, eli samanlainen kuin esim. Myspace, mutta ulkoasu on huomattavasti miellyttävämpi.

www.virb.com/ocs

Hienoa tässä on se, että profiiliin saa suoraan kiinnitettyä esim. Flickr-tilin ja iTunesin.
Skenemursu

Posts: 1,568

#48 • • Skenemursu Vastarannan Kuha
Ok vois tänne nykästä nyt sitten pari sivua... ensinnä tämä ikuisuus projekti joka ei ole koskaan valmis ja täältä vois saada jopa pari vinkkiä ja ehdotuksia muokkauksiin... :)

http://www.homeinasia.com/
Kiinteistövälitysfirma Chiang Maissa Thaimaassa.
- cms: Joomla
- Components: EA (EstataAgent), Currency Converter, Mortgage Calculator, JoomFish!

- Sivut kolmella kielellä, admini 6 kielellä, siellä on jo Japani ja Ruotsi ja Saksa valmiina julkaistavaksi kunhan kaikki käännökset saadaan valmiiksi.
- Adminpuoli: monta eri käyttäjää joilla personoidut adminit. Kun he kirjautuvat sisään admin sivulle heille avautuu esim. heidän kielelleen kääntämättömät kohteet. Kun kaikki käännökset on tehty voi superadmin ainostaan julkaista kohteen. bla bla jne...

tän hetken isoimmat bugit:
- kuvissa constrain proportions ei toimi , eli tällä hetkellä vain vaakakuvia kohteista :)
- jostain syystä "email to your friend" toimii osassa kohteissa ja osassa vaatii sisään kirjautumista (mikä ei ole tällä hetkellä mahdollista käyttäjille)
- Currency converter : jos ei klikkaa "Convert" vaan lyö enter, koodi ei aja ajaxia ja antaa väärän tuloksen :(

mielellään kommetteja ja korjailu/lisäily ehdotuksia & bugiraportteja otetaan vastaan!!! Kuten sanoin tää ei tule ikinä oleen valmis, mutta onneksi toi admin puoli on siinä kuossissa että ihmiset jotka eivät juuri emailin lähetystä ja vastaanottoa kummosempia atk taitoja omaa osaavat käyttää sitä :)

sitten vielä tää:
http://www.r-syke.com/

tää on sellanen saitti johon lähinnä koitan keräillä itseäni varten juttuja joita on tullut tehtyä viime aikoina... jotta sitten voi vuoden päästä katsoa että mitä sontaa sitä on tullut pukattua ulos :) ... erittäin simppeli saitti ei liikaa toimitoja ;)
evvk

Posts: 1,918

#50 • • Edited evvk
--

hienoja sivuja
plink

Posts: 1,405

#51 • • Edited plink team paska
mä laitoin parit viisunäytteet huvikseni myspaceen, koska se tuntuu olevan nykytrendi vähän kaikissa piireissä. sivun layoutin pöllin jostain päin nettiä, mutta pitää nyt katsoa josko joskus jaksaisi tehdä kunnollisen. hetken aikaa tota palvelua ja muiden artistien sivuja tutkittuani, en silti voi millään käsittää, miten se voi jonkun mielestä olla jollain tapaa hyvä.

no, disautus sikseen ja asiaan. url on: http://www.myspace.com/lumigen


ps. saa lisäillä frendiks! (vaikken kyllä oikein ymmärrä mikä idea siinäkin on:D )

--
en ollut paikalla silloin kun seksikkyys keksittiin.

DiamonDie

Posts: 676

#53 • • DiamonDie mediahippi
11 vuoden jälkeen sain vihdoin vanhat kotisivuni uusittua ja olen varsin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka sivuissa onkin vielä paljon pikkuvikoja, joita pitää korjailla ja hioa.

http://www.fiikus.net
ken-guru

Posts: 165

#55 • • ken-guru
http://www.ken-guru.net

Ärsyttää päivitellä noita käsin. Haaveena tehdä ruby-harkkana sellainen systeemi että esimerkiksi keikkakalenteria ja miksauksia voisi päivittää yksinkertaisen web-interfacen kautta. Mut sitä odotellessa...

Taustakuva on muuten Oulusta Heinäpäästä. Kuvaajana Parta-Pasi (www.designsapiens.com). Ko herran kotisivuilla on muuten aika häijyn hyvää jälkeä :-)
¡ Previous post a few years ago !
Meke

Posts: 2,083

#58 • • Meke GT Digital, BCN Records

--
Ruboy Records, GT Digital, BCN Records, Burning Chrome Records, Sinthetic Digital, Electronica Exposed, Finrg Recordings, Audio Reanimation, Freeformaniacs, Ruffbeatz