Global DJ Broadcast & Nocturnal Radio Show - Joulukuun alusta alkaen Radio KLF:llä !

9 posts, 1 page, 2,913 views

michaeln

Posts: 55

#1 • • Edited michaeln
Moikka moi !

Joulukuun lähestyessä olemme Radio KLF:ssäkin aloittaneet jo jouluvalmistelut. KLF:n yöthän ovat jo nyt painoittuneet tyylikkääseen klubisaundiin, mutta me ja varmasti myös te(?) haluatte lisää. :)

Ensi kuun alusta alkaen tulemme kuulemaan perjantai ja lauantai öissä paria uutta maailmanlaajuisesti hyvinkin tunnettua ohjelmasarjaa. Perjantaisin klo 01-03 Markus Schultz:in Globa DJ Broadcastia jossa Markus esittelee taitojaan joko yksin tai vieraan kanssa. Global DJ Broadcastissä ovat viime aikoina vierailleet mm. Gareth Emery, Noel Sanger, Solar Stone, Mistress Barbara ja monia muita huippuja. Markus Schultz tunnetaan parhaiten omatakeisesta saundistaan, loistavista julkaisuistaan sekä omasta Coldharbour levylafkasta.

Lisätietoa ohjelmasta ja vierailevista tähtidtä löytyy osoitteesta : www.globaldjbroadcast.com

Lauantai öisin aalloille paukahtaa samaan aikaan Matt Darey:n Nocturnal Radio Show. Matt Darey tulee varmasti monille mieleen 90-luvun loppupuolen loistavista tuotoksistaan kuten "Liberation - Temptation (Fly Like An Angel) ja Lost Tribe - Gamemaster.

Ohjelma on myös kaksituntinen, jossaa ensimmäisellä Matt Dareyn soittelee viikon kuumimmat julkaisut jotka pitää sisällään trancea, housea, breiksiä ja electroa. Toinen tunti taas pyhitetään Matt:n tarkkaan valitsemalle vieraalle. Viime viikkoina oihjemassa ovat vierailleet mm. Sasha, Sander Kleinenberg ja Thrillseekers.

Lisätietoa tästä ohjelmasta löytyy osoitteesta : http://www.nocturnalradio.net/


Jos jollain tulee jotain kysyttävää, niin laittakaapa ihmeessä mailia tulemaan osoitteeseen : [email protected] !

Tämmöstä tällä kertaa, kuulemisiin !

.m
Nikke

Posts: 881

#3 • • Nikke Robodisco / Techmu
oho aikasta kiva. Viel kun ois 192 streami....

--
Wunderbar... wundervoll... superschön... supertoll
Dj-info

Toni_L

Posts: 779

#6 • • Toni_L http://www.mixcloud.com/Toni_L/
Hieno homma, mutta miksi yöllä?
21:00--> olisi paljon parempi aika.
michaeln

Posts: 55

#9 • • michaeln
Ens viikonloppuna ensimmäistä kertaa Radio KLF:n aalloilla. Perjantaina Global DJ Broadcast ja lauantaina Nocturnal Radio Show, joten olkaahan kuulolla !

.m