Drinkkilippuja jaossa 20.01.07 Säteeseen!

101 posts, 6 pages, 31,225 views

Inuiitti

Posts: 7

#1 • • Edited Inuiitti
PERUSTELE MINKÄ TAKIA JUURI SINUN PITÄISI SAADA 5 DRINKKILIPPUA 20.01.07 SÄTEESEEN! *känni*
3 parasta nuoleskelua/sepitystä palkitaan *kuolaa*

Voittajalle ilmotellaan viikkoa ennen bileitä. (siis tossa 13.01.07 tienoilla) Eli aikaa on runsaasti ja me kyllä luetaan kaikki vastaukset.

Lipulla saa mitä haluaa. Ainakin melkein. [li](paitsi BaariMaijoilta ei saa)[/li] *nauru*
Steven Hoaks

Posts: 5,924

#2 • • Steven Hoaks Stefu täs moi =)
42

--
Jos puu kaatuu metsässä, eikä kukaan ole näkemässä sitä, niin nauravatko muut puut kaatuneelle?

Jone

Posts: 8,258

#3 • • Edited Jone Archibald Haddock
Vitut nuoleskeluista, mutta here goes:

Vuosien saatossa olen rontannut lukemattomat määrät fyrkkaa (omaani sekä muiden) kyseiselle baaritiskille - milloin on mennyt koko keikkaliksa, milloin keikkaliksat ja tili tyhjäksi. Pääsääntöisesti olen myöskin käyttäynyt tiskillä asioidessani suhteellisen hyvin ja niitä kertoja, joina olen saattanut käyttäytyä huonosti en muista mitä todennäköisimmin siksi, että olin asioinut kyseisenä iltana baaritiskillä yhden tai kaksi kertaa liikaa.

Siskosten (tästä viittauksestani huomannette, että olen todellakin asioinut baaritiskillänne kerran jos toisenkin - satunnainen kävijä ei tätä pientä, sinänsä melko turhaa ja tarpeetonta knoppitiedon palasta omaa) iltaan kuuluu todennäköisesti asiointia myös melko ikävien vanhojen happojen kanssa. No, minä en ole sellainen vaan katson kuuluvani Säteiden ilmeiseen lähes yhtä kiinteästi kuin Eye of Terror. Kännipäissäni olen harvoin ikävää, hankalaa tai murjottavaa sorttia ja sen sijaan katson olevani humalaisessa typeryydessäni melko leppoisa, sosiaalinen, lystikäs, hyvällä tavalla ilkikurinen ja sopivasti syyntakeeton hahmo, jota ilman baaritiskin lähistö on kuin sirkus ilman pelleä.

Gloria on viimeisten kuluneen about viiden vuoden aikana muodostunut kaikista Helsingin biletiloista minulle tärkeimmäksi. Se on itseasiassa likipitäen toinen olohuoneeni, jossa tiedän voivani ottaa relasti ja olevani ystävieni keskellä. Näin siitä huolimatta, että ensimmäisiä kertoja paikassa käydessäni inhosin sitä sen kolkkouden takia. Glorian baaritiskiä en kuitenkaan silloinkaan inhonnut, vaan se oli mulle lämminhenkinen keidas vihamielisessä erämaassa, jonka turvaan hakeuduin juomaan kaiken itselleni ystävällisemmäksi.

Tälle keitaalle palaan aina vaikka käyntiväli onkin harmillisesti harventunut. Satunnaisesti olen yltynyt jopa epätoivoisiin tekoihin päästäkseni sinne jälleen. Olen istunut keskellä tanssilattiaa yhden biisin ajan drinkistä, tehnyt korttitemppuja saadakseni oluen ja lyöttäytynyt tuntemattomaan seurueeseen tequilarundille. Hieman karrikoidusti voidaan siis sanoa, että Glorian baaritiski on ajanut minut huoraamisen pariin ja sillä tiellähän tässä nytkin ollaan - drinkkilippuja vonkaamassa, hemmetti.

Olen saanut karvaasti elämässäni havaita, että monikaan asia ei lopulta ole kovin pysyvää. Valuutta on Gloria-urani aikana vaihtunut markoista euroihin ja sillä hetkellä tämä fabu lakkasin ymmärtämästä mitä tuoppi oikeasti maksaa. Työpaikat ovat vaihtuneet, parisuhdestatus on heitellyt, Valion jogurttipurkkien grafiikat "nykyaikaistettiin" (mitä helvetin vikaa niissä vanhoissa banaaneissa muka oli?), Yhdysvaltain ulkopolitiikka on muuttunut vittumaisesta sietämättömäksi, Dr. Pepperin makua vaihdettiin, internet meni pilalle kun ihmiset löysivät sen ja opiskelu alkoi nappaamaan sekä lakkasi nappaamasta. Ilokseni olen kuitenkin havainnut ettei Glorian baaritiski ole muuttunut aivan kauheasti - ulkoisesti ehkä, mutta fiilis on edelleen se sama. Jo pitkään olen siis pitänyt sitä elämäni kiintopisteenä, jonka varaan uskallan laskea luottoni.

Vaikka pyrinkin salaamaan tämän Stadin päheimmän nesteyttäjän olemassaolon hyvänpäiväntutuiltani ja sekalaisilta kylänmiehiltä olen pyrkinyt johdattamaan sen luokse hyviksi ystävikseni kokemiani ihmisiä. Ilman tätä UG-lähetyssaarnaajamaista "psst, täällä viihdytään"-asennetta olisi eräältäkin lahtelaiselta paukapääporukalta todennäköisesti kulunut ainakin 15 minuuttia kauemmin löytää se ja koska sen äärellä nautitut ravinteikkaat nesteet tekevät maailmasta vähemmän häijyn paikan olisi se joko heille tai muille ollut sitä tämän ajanjakson verran pidempään täysin tarpeettomasti.

Kiitos siis olohuoneeni baaritiskille menneistä vuosista, yllättävänkin vähäisistä muistoista ja palaamme varmasti asiaan piakkoin. Mikäli minut valitaan yhdeksi kolmesta drinkkilippujen vastaanottajasta lupaan juoda ne kaikki itse ja vetää perskännit. Mikäli minua taas ei valita, niin teen sen todennäköisesti silti.

*jiihaa*

Lopuksi haluaisin kirvoittaa ilmoille japanilaisinnoitteista runoutta aiheesta:

Ohrapirtelö,
Yläkerran lumossa,
Olen taas vapaa!
Caro²

Posts: 5,301

#4 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
Ainoa syy tulla polkkabileisiin olisi itseäni huomattavasti tiukkempirunkoisen polkkapojan etsiminen loppuillan viihdykkeeksi; näin ollen viisi (5) kipaletta drinkkilippuja toimisi erihyvin kohteena olevien/olevan henkilöiden järjen sammuttamiseen sekä silmien ja ajatuksen sumentamiseen. Ellen saa em. asioita muutettu em. suuntaan, tarvitsen ne viisi drinkkilippua rohkaistaakseni itseni olemaan ko. kekkereissä tanssilattiaa katsellen.

PS. Niin tosiaan, valokuvaaminen on toinen syy olla polkkabileissä *hihu*
Quu

Posts: 334

#5 • • Quu Mole RAM!
Minä tarvitsen ne viisi drinkkilippua ihan siitä syystä, että en ole aiemmin käynyt Säteessä, ja nyt olisi yksi, valtavan hyvä syy pistäytyä paikalle. Olen myös humalassa viihdyttävää seuraa. Voin esim heittää yläfemmoja.
Kolera

Posts: 4,256

#6 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
Siksi että olisin mahdollisimman nopeasti liian huonossa kunnossa ja minut heitettäisiin sieltä vittuun pilaamasta ilmaa

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

RiD

Posts: 2,817

#7 • • RiD Nukemi
Joisin polkan kuullostamaan hyvältä!

--
*super* *possu*

freeve

Posts: 345

#8 • • freeve
Tarvitsen ne liput ihan vain sitä varten, että pystyisin kestämään sitä musiikkia. Ilmainen viina voisi olla hyvä syy vierailla polkkabileissä.

*plur*
Verano

Posts: 4,649

#10 • • Verano Merituuli
En ole tuolloin lähimailla (muuten tooki olisin Säteissä), mutta tiedän Säteissä viihtyviä mukavia ihmisiä, joita voisin ilahduttaa drinkkilipuilla *hihu*
laite

Posts: 2,994

#11 • • laite MastahWankah

Quu, 8.11.2006 16:03:
Minä tarvitsen ne viisi drinkkilippua ihan siitä syystä, että en ole aiemmin käynyt Säteessä, ja nyt olisi yksi, valtavan hyvä syy pistäytyä paikalle. Olen myös humalassa viihdyttävää seuraa. Voin esim heittää yläfemmoja.


:D
Haifaiv!!!
domi

Posts: 7,069

#12 • • Edited domi Työn sankari.
Siksi koska ajan aina vähintään 1000 kilometria Säde-reissujeni aikana ja käytän paljon tiskinne alkoholittomia tuotteita.
Cloud

Posts: 2,162

#13 • • Cloud Game Freak
Liput kuuluvat selvästi minulle, jotta olisin sopivassa menossa, jotta pystyisin sijoittamaan lisää rahaa viinaksiin. Joten jos liput löytyvät minulle, se on selvä sijoitus tulevaan =P.

--
Elämä on peliä, joten anna noppien laulaa puolestasi.

plink

Posts: 1,405

#14 • • plink team paska
viimeksi kun olin bileissä Gloriassa niin ei ole yhtään muistikuvaa koko illasta. eli tarttis vähä lisää viinaa. ^__^

--
en ollut paikalla silloin kun seksikkyys keksittiin.

yana

Posts: 877

#15 • • yana That Rules from the Centre of the Ultraworld
ettekö te tiedä kuka oon? tänne ne kupongit ja sassiin!
Aziz Combat Fighter

Posts: 6,592

#18 • • Aziz Combat Fighter

Caro², 8.11.2006 15:59:
Ainoa syy tulla polkkabileisiin olisi itseäni huomattavasti tiukkempirunkoisen polkkapojan etsiminen loppuillan viihdykkeeksi; näin ollen viisi (5) kipaletta drinkkilippuja toimisi erihyvin kohteena olevien/olevan henkilöiden järjen sammuttamiseen sekä silmien ja ajatuksen sumentamiseen. Ellen saa em. asioita muutettu em. suuntaan, tarvitsen ne viisi drinkkilippua rohkaistaakseni itseni olemaan ko. kekkereissä tanssilattiaa katsellen.

PS. Niin tosiaan, valokuvaaminen on toinen syy olla polkkabileissä *hihu*



Tukekaa siionistien homoseksuaalista agendaa!

Jos voitan, lahjoita drinkkilippuni carolle suomen nuorison korruptoimisen edistämiseksi! ^__^
zeuzz

Posts: 526

#20 • • zeuzz digital punk
Koska minulla on huonoimmat vitsit ja ruskein kieli *pepsodent*