Orion - Live at Supercool, Helsinki, Part 2 (18.10.2006)

10 posts, 1 page, 3,481 views

Orion

Posts: 1,266

#1 • • Edited Orion
Live recording. Supercool.

Part 1: House, breaks, progressive.
Part 2: Progressive, trance, techno

Read more: http://orion.reaktio.net
breaks, house, progressive, tekno, trance

tracklist:
Henrik B - Airwalk
Syna - Megaforce
BT - Godspeed
Arksun - Astrodancer (Starecase remix)
Redanka - Waves (E-Mission Mix)
Jaytech - Genesis (Jimbo's Afterburner remix)
David West - Make U Mine (Mike Shiver Dub)
X-Cabs - Neuro '99 (John '00' Fleming remix)
Chris Micali - Schipol (Santiago Nino remix)
You Know - Roaches
Alex Axx Koss - I Hope
Perry O'Neil - Bass Society
Placebo - Every You Every Me
Sebastian Tellier - La Ritournelle

lisätiedot - kuuntele
akiapina

Posts: 2,729

#2 • • akiapina apinaki

Orion, 20.10.2006 15:06:
Henrik B - Overrun



Toi oli muuten parempi puoli, eli Airwalk *vink* hyvältä kuulostaa nopean pikakelauksen jälkeen, enemmän sit ku oon kuunnellut nä molemmat.

ps. vimppa biisi on "suht" hieno *sydän*
m1kk3

Posts: 5,560

#4 • • m1kk3 no-life
enpä voi sanoa muuta kun että MAHTAVAA *sydän*

ihan uskomattoman hyviä biisejä nätisti miksattuna, monta uutta suosikkia löyty, Megaforce, Airwalk ja toi vika biisi muun muassa :) Kivasti oot heitelly uudempaa ja vanhempaa matskua sekasin, siitä mä tykkään. Oikeesti noissa vanhemmissa biiseissä on NIIN paljo munaa viel *uros* Maximum rspct multa ainakin sinne suuntaan, todella loistavaa. Pitääki ottaa toi ykkösosa vielä imutukseen :)

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Lyylikki

Posts: 2,975

#5 • • Lyylikki Ei she ole nnin nöbönuukhaa.
Kuuntelimpas sekä ykköstä, että kakkosta peräperää. Jotenka panen kommentteja vaan sitten tänne.

Biisivalinnat toimi. Välillä kun oli tuttuja biisejä, niin jotenkin tuli enemmän koukutetuksi tähän. Tykkäsin omalla tavallaan siitä tempon ja intensiteetin vaihtelusta, jota tämän pituisessa pläjäyksessä (siis yhteensä lähes 2 ja puoli) pakostakin on oltava, jotta mielenkiinto säilyy. Alussa meinasi tosin välillä lipsahtaa joissain suvanto kohdissa tylsän puolelle, mutta nopeasti sekin oli korjattu ja meno oli taas päällä.

Toisen osan (ja siis koko kokonaisuuden) lopetus oli kyllä erittäin bueno. "Oi jospa oisin saanut olla mukana." *vink*
Orion

Posts: 1,266

#6 • • Orion
Mukava palata viikon reissun jälkeen takaisin ja nähdä että miksausta on ladattu aika hurjat määrät ja että musa on vielä toiminut. Kiitos kommenteista. Vieläkin ehtii sanomaan jotain..

Näin mp3-aikakaudella voinee vielä mainita, että koko 2,5h paketista (part1&part2) vain kaksi biisiä on CD-formaattia. Ei ne kaikki hyvät biisit löydy pelkästään beatportista ;)
Ja joo - tosta "encoresta". Ritournelle on yks mun suosikkeja vajaan vuoden takaa - yks näteimpiä biisejä mitä on tullut vastaan, tosta on ihan pätevä housahtava remiksikin. Ei toi liikaa näkyvyyttä ole kuitenkaan saanut - paitsi taisi olla jollakin Hed Kandilla tjsp.

Cheers!
Tapi

Posts: 1,437

#7 • • Tapi Dreamstate
Ei helvetti kun ovat tiukkoja paketteja molemmat, tosin mä diggailen ehkä enemmän tästä. Setissä on monta hyvää ja kekseliästä irtiottoa ja luonnetta löytyy vaikka muille jakaa. On hiton siistiä että joku jaksaa viel lämmitellä noita parin vuoden takaisia jo jostain syystä unholaan jääneitä helmiä. Esim. Redankan Waves kuulostaa vieläkin ihan hemmetin siistiltä ja ajankohtaiselta.

Vaihto Syna -> BT vois laittaa mallisuoritukseksi johonki DJ-oppikirjaan.
thomas

Posts: 5,618

#8 • • thomas

Maailman paras Tapi, 2.11.2006 20:06:
Vaihto Syna -> BT vois laittaa mallisuoritukseksi johonki DJ-oppikirjaan.



juu kyllähän se muuten mut menevät eri sävellajissa = kakofonia. muuten biisivalinnoissa vaihdoissa tai missään muussakaan ole mitään vikaa. molemmat paketit toimii erinomaisesti. kyl
mut olis löytänyt tanssilattialta tän setin aikaan (vaikka ikuinen pousaaja olenkin). tapin kanssa oon
samaa mieltä noista parin vuoden takaisista biisiseistä. toimivat edelleenkin kuin kuuma veitsi voihin (pitää alkaa omiinkin setteihin noita ymppäilemään).
akiapina

Posts: 2,729

#9 • • Edited akiapina apinaki
Tämä puoli maistui odotetusti paremmin, en oikein tiedä miten toi Airwalk sopis Dream Universen perään, mutta Megaforce (jonka vois kyllä pikkuhiljaa julkaista jo *grr*) toimi todella hyvin ton jälkeen. Astrodancer on aivan uskomaton ralli, ja siitä propsit että uskalsit soittaa ton noinkin myöhäisessä ajankohdassa, sillä se kun ei kuitenkaan ole mikään megaenerginen biisi :)

Ainoa huono biisi tässä on mun mielestä toi Mike Shiverin versio Make U Minesta, ei toimi vaikka kuinka yrittäisi :) Tunnelma vaihtuu myös melkoisesti tohon Neuroon tultaessa, mutta toisaalta Schipolin kohdalla se olisi ollut vieläkin jyrkempi..ja melkoisen hyvä remix kys. biisistä olikin :o
Ton kohdalla tais käydä taas perinteiset, eli sample kuulosti tylsältä/keskinkertaiselta, mutta sit koko biisin kuullessa mieli muuttuukin ihan täysin. Livenä kuultaessa reaktio olisi varmaan ollut vieläkin voimakkaampi :)

Underground love forever baby..we're just like roaches, never die, always live

Toi on kyllä niin tanssilattiaystävällinen ja hurja biisi että huh huh, Tapille terveisiä että kyllä tämä on SE versio kys. biisistä ;)

Hyvä että tuli kuunneltua tämä setti, sillä muuten toi Alex Axx Koss olisi jäänyt spottaamatta, meni samantien hankintalistalle. Mukava nähdä että Tieston F.B.I-lafkalta tulee ulos lähes poikkeuksetta laatukamaa, Bahamas EP kun on tämän vuoden omia suosikkeja. Perry O'Neililtäkin on tullut todella kivoja juttuja ulos lähiaikoina, ja kiva kuulla niitä näinkin myöhäisissä paikoissa piikkipaikoilla eikä vain trance-dj:den warm-upkamana :p

Vikasta biisistä (siis ennen encorea) ei sit varmaan tarvitsekaan sanoa mitään, ns. hieno laulu *jiihaa* Kuten sanottua, toi La Ritournelle pistääkin kivasti illan pakettiin viimeisenä hitaana, tais olla Mojon Balance-cd:lläkin samassa paikassa, melkoisen kaunista!

Teknisesti tosiaan ihan uskomattoman hyvä setti, ja todella hienosti yhdistetty uutta ja vanhaa soundia. Täytyy sanoa että nostaisin sut kyllä ihan suomen kärkipään dj:eihin, ja toivottavasti myös promoottorit huomaavat tämän jotta näitä herkkuja saataisiin kuulla jatkossakin ;)
Gateway

Posts: 1,391

#10 • • Gateway Club Therapy
Noniin, kakkospalaute...

Loistavaa tavaraa alku, Syna pärjää hyvin kovassa seurassa vaikka ei mielestäni mikään superveisu olekaan. BT:n jälkeen itselleni tulee ikävä pudotus meiningissä, Arksunista David Westiin asti mennään mielestäni hieman vaisuissa meiningeissä. Etenkään tuo Dub versio Make U Minestä ei anna alkuunkaan arvoa loistokkaalle voksuversiolle, tuo biisi pitäisi melkein nimetä uudestaan :) Lopussa Neuro, Roaches, Bass Society ja Every Me toimivat todella hienosti, voin kuvitella reaktiot lattialla. Muut lopun valinnat ovat hieman vaisumpia joten lopussa on pientä epätasaisuutta intensiteetissä minun makuun. Hyviä biisejä kaikki mutta järjestys vähän erikoinen, makuasioita jne. Teknisesti tämä loppu on jopa parempi kuin alku jos se enää on edes mahdollista, etenkin vaihto Schipholista Roachesiin on veret seisauttava - kuin halolla päähän lyötynä yhtäkkiä ollaankin toisessa biisissä :) Orion jatkaa menestyksellä oman soundinsa luomista, en yhtään ihmettelisi vaikka tämä mies nousisi tämän maan eturiviin mitä klubitiskijukkiin tulee. Sen verran paljon laatua on tekemisessä kaikin puolin ettei tahdo pohjoisen poika ymmärtää edes ;)