Planet of Love - Urban electronic music festival 5.12.2006 @ Helsinki: Mauro Picotto headlining the

427 posts, 22 pages, 97,676 views

Bio

Posts: 4,429

#361 • • Bio The Bullies / Pinky
Ihan jees ilta. Hiukan oli liian suuret odotukset Picottoon, miehen setin keskivaihe tais olla parhainta. Art of Trance taas yllätti positiivisesti, hyvää soundia. Kuitenkin suurin positiivinen ylläri oli Arthur Baker, joka soitti todella raskasta soundia hitaalla tempolla.. siistin kuulosta. Fergie oli kans lievä pettymys, olis ollu kivempaa kuulla illan viimeisenä settinä hieman menevämpää, eikä sellast jossa meinaa nukahtaa.. tietty jos muut tykkäs ni homma ok. Juu ja porukkaa oli kumman vähän.
DnB ja mättö-areenalla tuli käväistyä kerran ja se riittikin sit :D Humala onnistui todella hyvin, sellanen hyvä fiilis päällä eikä missään vaiheessa karannu mopo käsistä. Kiva oli taas nähdä tuttuja muilta paikkakunnilta.

Kiitos Pertille bussikyydistä *piis*
sussamon

Posts: 30

#362 • • sussamon
kylläpä oli hyvät kemut sinäänsä et lähti liikenteeseen kovin väsyneenä ja vähän kipeänä.. illan myötä alko piristymään kummasti.. oliskohan johtunut virtasten ja fisujen määrästä loppuiltaa kohden heh *känni*
taisi kyllä johtua iha musiikista! tuli kyllä jokaiselta lavalta aika ajoittain niin hyvää settiä että harmittaa jonkin verran väenpaljouden puutos! *ding*

b-puolen artisteille suurimmat propsit!!! ai että ei voi kun kiittää ja kumartaa esim infektolle ja dillinjalle *sydän* eipä tule varmaan taas vähään aikaan mitään vastaavaa!
Dzad

Posts: 353

#364 • • Dzad Yks-kaks-RAX!
+ DDR (hyvä lämmityssetti), Picotto (alku = *super*) ja Art of Trance (illa paras, soitti vanhaa kovaa trancea! Todella hieno yllätys!).

laserit olivat aika kivat myös. :)
Ja olisi saanut olla ehkä vähän enemmän ihmisiä.

--
Nobody realizes that some people expend tremendous energy merely to be normal - Camus

nvr

Posts: 3

#365 • • nvr
Jeppajee, ainakin on jalat muussina jos ei muuta. :p Kävely Kaapelilta keskustaan oli aika nannaa. Ja sitten itse tapahtumasta. Sisääntulon järjestelyt oli hoidettu hyvin mallikkaasti (tosin me saavuimme sisälle jo ennen kahdeksaa, joten jonojakaan ei ollut). Itse vesilinjan vaalijana yllätyin positiivisesti omista soft drinks-tiskeistä, ei tarvinnut odottaa vesipulloa tai Batteryä turhaan kaljajonossa. Ruokapaikkakin tuli aamuyön tunteina tarpeeseen ja kerrankin oli tarpeeksi istumapaikkoja ettei tarv innut likaisella lattialla istuksia.

Ja sitten musiikista. Orkidea oli jälleen mannaa, mutta muissa paikoissa tuntui aina vain soivan samat kappaleet. Syynä tähän saattoi olla ehkä hienoinen väsymys, joka tuppaa yhdeksän tunnin aamutyövuoron jälkeen iskemään, vaikka kuinka kittaisi kofeiinia. Lähestulkoon jo luovutimme seurueeni kanssa, kunnes löysimme tämän ah niin ihmeellisen bussin. Menoa ja meininkiä löytyi varsinkin sisältä (jossa oli kuuma kuin saunassa), mutta ulkonakin oli ihan kivasti porukkaa tanssaamassa. Kiitos kaikille noin klo 01-03 siellä humpanneille, mieleenpainuva kokemus. :)

Ja nyt alan purnata ja vuodattaa. Päätapahtuman jälkeen paska alkoi kertyä niskaan oikein kunnolla. Ensiksikin menemme Diskotekin jonoon. Kello lähenee jo varttia yli viisi, eikä mitään tapahdu. Ihmiset ovat levottomia. Sitten ystäväni käy kulman takana ja huomaa siellä toisen jonon. Ahaa, siis tämä 45 minuutin (joillain jopa 1,5h) jonotus on turhaa, olemme väärällä ovella. Siirrymme tähän "oikeaan" jonoon. Sitten joku saa päähänsä aloittaa tappelun. Ihan kiva pojat että teillä riittää testosteronia, mutta jumalauta jotain rajaa! Teidän pikku kähmänne kaatoi melkein koko jonon kumoon ja tällaiset 160cm neitoset jäävät teidän roteskien äijien jalkoihin ihan kivasti.

Nojoo. Seuraavaksi tuli kuitenkin koko illan kohokohta; pääsemme ovelle. Paperit, kiitos. Joo, ei ikä riitä. AHA! Missähän tämäkin sitten kerrottiin? Klubituksen esityksessä ei sitä mainittu, eikä silmiimme sattunut yhtään esitettäkään, missä ikäraja olisi mainittu. Oletimme tottakai, että ikäraja on päätapahtuman tavoin K18, vaikka tiedämmekin Diskotekin normaalisti olevan ylemmällä ikärajalla (mutta on siellä ennenkin järjestetty K18-jatkoja). Niin että tuota joo. Olihan se ihan kiva jonottaa yli tunti ja kuulla, ettei ikä riitä. Toivottavasti Orkidean aamusetti oli ihan paska, koska silloin en ole niin vihainen sen missaamisesta.

Mutta kunhan pääsen tästä Diskotek-hässäkän ketutuksesta ohi, olen luultavasti ihan hyvillä mielin, koska päätapahtuma oli niin mukva.

ps. Kun oven edessä on jono, se tarkoittaa sitä, että paikalle saapuvat asettuvat jonon perälle. Sivusta änkeminen on sanonko mistä.

--
So you think you can tell heaven from hell?

Maihku

Posts: 1,186

#366 • • Maihku neiti hankala
musiikista kaikkein eniten iski orkidea*sydän*omar santana*sydän* ja peter hook*sydän*
Avatar
#367 • • Hexe Guest

Pepto, 6.12.2006 15:21:
---
Hexe, 6.12.2006 14:35:Dillinja oli kans ihan jees vaikkei se mitenkään ihmeellisemmin miksaillutkaan ainakaan sinä aikana ku mä kuuntelin. Mut hyvin toimi ja hyvä meininki!
---

Ehkä se lopetti miksaamisen ku mä lähin himaan tai sit sä et vaan tajuu...


Juu voi ollakin etten "tajuu" ko en ol pahemmin tollast musiikkia kuunnellu, mut se nyt vaan tälläi newbien näkökulmasta. Et älkää nyt mieltänne pahoittako:) Olisin vaan odottanu vähän enemmän sellast kikkailuu y.m.s jota kyl hiukan tulikin.
Avatar
#368 • • johku Guest
itse kaapelintehtaan bileet eivät olleet kummoisetkaan, odotin hieman enemmän.

Mutta jatkot olivat huiput :)
Jocular

Posts: 1,359

#369 • • Jocular Janni
MAUROOOOOO111!! *plur**sydän* Oli kyl hauskaa ja huippua. Harmi, et saavuttiin paikalle vasta niin myöhään, ettei alkuillan artisteja kuullu laisinkaan. Mutta kaikin puolin jees :) Nyt on jalat pipi ja ihana 2 tunnin taksijonossa seisoskeluki koettu. *piis*

--
Sinun täytyy olla ensimmäinen, paras tai erilainen.

wammi

Posts: 627

#370 • • wammi
baker sai ekan kerran tanssilattialle ja sen jälkeen tulikin ravattua aika tiheään paikasta toiseen. picotton alku oli nannaa, mitä kerkesin kuulemaan - jännää hämyilyä. mantronik rokkas ja hook pääsi puolestaan yllättämään melkoisen vaihtelevalla setillään ja lavakarismalla. dillinja puristikin sit viimeiset mehut irti totaalisesti. mukavasti tuttuja liikenteessä ja ruokailumahdollisuus muy bueno. kiitokset kesteistä!
akiapina

Posts: 2,729

#371 • • Edited akiapina apinaki
Turkish Bizarre
Madagaskar
Persia
Mongoose
Two Full Moons and a Trout
Easter Island

*sydän*

Eli joo art of trance ns. toimi, meinas jo vituttaa siinä kohtaa kun picotto laitto vielä uutta biisiä kymmentä yli yksi mutta voi sitä fiilistä kun turkish bizarren alkutahdit pärähtivät soimaan <3 Jäihän tosta vielä monia suosikkeja puuttumaan, esim. Golden Rain ois ollut kiva kuulla. Silti ihan mieletöntä soundia *sydän*

Järjestelyt kyllä toimi, jengiä ois voinut olla enemmän varsinkin lopussa. Harmi kun tuli missattua Der Dritte Raum lähes kokonaan, sen verran mitä kys. pumppua kuulin niin melko maukasta ääntä sieltä tuli. Picotto oli musta ainakin pirun tylsä, tosin siinä keskellä olinkin kuuntelemassa Peter Hookia joka oli varsin mielenkiintoinen :)

Kiitoksia Pertille bussikyydin järkkäämisestä ja turkubussille, tampereenraumalaisille ja muille tutuille seurasta, kivaa oli!
UzU

Posts: 2,361

#372 • • UzU [33100]

luode, 6.12.2006 11:25:
edit: niin ja mikä juttu se oli, että nelosessa ja kolmosessa piti alkaa setit yhdeksältä, mutta ei sinne vielä silloin päästetty sisään? *ding*



Oli paha aloittaa ilman ensimmäistä dj:tä, joka oli itsestään riippumattomista syistä myöhässä.

RantaPallero, 6.12.2006 14:28:
järjestelyt oli ihan hyvät, kai. siis mitä v****a:
-sisään tullessa ei tarvinnu näyttää henkkareita
-sisään tullessa ei tarvinnu näyttää lippuu
-sisään tullessa ei tarvinnu käydä turvatarkastuksessa
-sisään tullessa ei tarvinnu maksaa narikkaa
-sisään tullessa ei tarvinnu edes nähdä missä narikka sijaitsi

mistä mä oon tullu sisälle? ja miks näin käy kun oon liikenteessä autolla?



Väärästä ovesta. Alkuillasta oli Kaapelilla aika monta "väärää" ovea auki, kun siellä oli talon normaaliakin toimintaa. Tuntui jengiä tunkevan sisään kaikista raoista ennen kuin ovia vedettiin lukkoon.
PennyLane

Posts: 121

#373 • • PennyLane
Baker toimi, Picotto yllätti junkkatytön ja Dillinja päihitti kaikki!
Oli kivaaaaa! *sydän*

--
bass bass BASS!

Amuck

Posts: 2,396

#374 • • Amuck dub-i-dub
Jalat sattuu <3

Erikoismaininnat:
- DDR, Fast Eddie, Infekto, Dillinja!!
- sujuvat järjestelyt ja ystävällinen henkilökunta
- reb ja turkubussi (taas kerran, iso kiitos - ei oo helppoa sullakaan)
- posen lahjoittama vesi :D

Harmi vaan että väsähdin siinä kahden jälkeen, ei jaksanut tampata Dillinjan tahtiin siinä pätsissä. Onneksi oli hyvää seuraa loppuillaksikin. :)

--
Pyhä on sekä pohjattoman syvää että pohjattoman hauskaa. Jos totuutesi ei saa sinua nauramaan, kyseinen totuus saattaa olla perseestä.
-Aukikco

Viltsu

Posts: 2,010

#375 • • Viltsu noname

akiapina, 6.12.2006 18:55:
Art of Trance:
Persia


^
TOIMI
miten on voinu missata moisen biisin <3<3 truuu trääns innn my head <3<3

Jälleen kerran kaapelihipoista jäi erittäin hyvä maku suuhun, tuossa tilassa vaan yksinkertaisesti viihtyy niin helposti.
Tanssiminen maistui ja Herra Hookin lavakarisma säväytti :)

TACK.

narinat:

esim. Picoton aloittaessa loput salit lähes tyhjinä, liian paljon soittajia noihin bileisiin imo.

ps. mikä keksintö tuo bileistä ostettujen _vesipullojen_ vientikielto pääsaliin oikein oli, ihmetytti isosti ainakin mua.

pps. fuck you Stockholm diskotek, pelkkää kuumaa vettä vessan kraanoista, vittu toi sylettää AINA :P

--
teknoheput vaan hölisee bumbumbum ja sit tulee pläppläppläpböm, ihan jakomielitautista - Remu Aaltonen

GsusRocks

Posts: 64

#376 • • GsusRocks
Täytyy kyllä nostaa peukkua niille kaikille,jotka saivat näin mahtavat bailut aikaiseksi *joo* Oli kyllä ehdottomasti yhet elämäni parhaista bileistä.Ehkä vielä hienommat niistä teki se,että I had absolutely no expectations koska oli ekat kaapelibileet sekä ilmainen (voitettu) lippu,joten oli fiilis katossa jo heti kun pääsi ne porraskerrokset kavuttua ylös ja kuuli sen ihanan basso beatin korvissaan..

Oli kyl kaikin puolin ihan mahtava ilta *nauru* Parasta settii mun mielestä tuli pääsalis varsinkin Mauron ja Art of trancen setit.Ne sai kiksujalan väpättämään ihan kunnolla (ikävä sideaffect: vieläkin jalat ihan solmussa) Lopussa myöskin Fergie soitti kyl semmosta electro & house settii *sydän* et ei ees juomaan malttanu lähtee,vaik välil ois kyl varmaan kandennu,harmitti kun ei ees vesipulloo saanu olla mukana pääsalis..Myöskin siel minibussissa,jossa muun muassa frendi Dj Billow soitti oli mukavan tiivis tunnelma ja fiilikset varsinki loppua kohden huipussaan,vaikkakin ainaki sisällä oli vähän turhan kuuma *hikoil*

Valitettavasti kyl ne stokiksen aamut jäi täl kertaa väliin.Ois kyl niin tehny mieli tulla,varsinki ku frendit on koko pvn hehkuttanu millast fiilistelyy siel oli ollu..No ehkä ens kerral sit *enkeli* Ehdottomasti lisää tän suuruusluokan bileit Suomeen,oon varma et aikas moni ois samaa mieltä tai sit pitäs varmaan muuttaa Ibizalle *tirsk*

--
*nuotti* Without love
Theres no way i could be
Without you
Deep in my heart youll see *sydän*
Sin-Plomo- Its u

Mar6

Posts: 2,178

#377 • • Edited Mar6 Team Apinaorkesteri
Picottoa tonne lähinkin kuuntelemaan..
Henk.koht oli kyllä parhaat kaapelin bileet ikinä, jotenkin rennompi fiilis kuin mulla on ennen ollut kaapelilla. Osaksi tietysti vaikuttaa se ettei ollu hirveää määrää porukkaa että jonnekin mahtu tanssimaankin.
Mauro soitti ihan mukavaa saundia ja jäbän soittotyyliä on kiva kuunnella vaikka ihan rehellisesti voin sanoa että olis vielä voinu vähän menevämpää soittaa kyllä.Upposi kyllä ja kuuma tuli ja joutu käydä vähän väliä juomassa lisää nesteitä :)
Mutta erilainen kokemus oli toi ilta.
Ei huonot bileet kyllä, kannatti lähteä *hymy*

--
-Where there is house there is a home-

happosepi

Posts: 1,070

#378 • • happosepi
Käytännön järjestelyt oli bileissä hienosti hoidettu, salijaot oli tehty fiksusti, jonoissa ei tarvinnut tuskastua, ruokaa ja juomaa sai jouhevasti.

Pientä dissausta joutuu kuitenkin pistämään juomamyynnin suuntaan: Ensinnäkin, jossain vaiheessa loppuillasta menin ostamaan olutta, ja huomasin että pöydälle oli laitettu valmiiksi laskettuja tuoppeja. Sain siinä sitten sellaisen jossa oli tietysti lämmintä olutta. Huomautin, että tää on vähän lämmintä ja baarityttö tokaisi vaan "Ei voi mitään!" Wtf? Toisella kerralla vaadin tuopin suoraan hanasta, ja sellaisen onneksi sain. Ja toisekseen, kirkas viina tarkoitti tämän baarin tapauksessa Leijonaa :D Mitä ihmettä. EI näin, ei näillä hinnoilla! No, ehkä näin oli vain juuri tämän kyseisen tiskin tapauksessa.

Heti sisään tullessa Orkidean techimpi setti innosti jo vähän jammailemaan, ja loppusaldoa ynnätessä totesin että Orkidea oli kyllä yksi illan parhaista omaan makuun. Pääsalissa tuli koko loppuilta sellaista junnausta, ettei paljon jaksanut innostaa. Picottoa kohtaan oli tietysti meikäläisellä kovimmat odotukset, mutta odottamaani kolistelusoundia ei juurikaan tullut, vaan meno kuulosti vähän väsähtäneeltä. Fergiekään ei hirveästi innostanut. Illan viimeisenä settinä voisi soittaa jotain vähän menevämpää.. Muissakaan saleissa ei mikään setti ei noussut erityisen piristäväksi yllätykseksi. Mutta juuri kun meinasi tylsistyminen iskeä, eksyin siihen bussiin ja sielläkös menoa riitti :)

Väkeä oli ihan kivasti, mutta enemmänkin olisi mahtunut. Toivottavasti järjestäjä ei ota kovin takkiinsa tästä, musiikillisesti tällaisella asenteella järkättyjä hallibileitä kun kuitenkin on vähän harvassa..

Ei yhtään hassumpi reissu taas, kiitti Pertille bussin järkkäämisestä ja propsit yleensäkin tuosta ilmaisesta kyydistä!
tunnuksen_saa_poista

Posts: 24

#379 • • Edited tunnuksen_saa_poista

qpiepie :
uutenkin valojen käyttö oli pääsalissa hyvää, valojen ohjaaja tajusi selvästi musiikin päälle.



AlexS :
valoshow oli hienoa katseltavaa ykkösareenalla etenkin Maurin setin aikana.



KooKie :
Komppaan kiitoksia valojärjestelyistä, oli hieno fiilis kylpeä lasershowssa



remotion :
Illassa parasta olikin Orkidean setti, joka oli erinomainen. tämän aikana myös valot ja savu pelas kivasti yhteen.
. . .
Tosin valomies oli nukahtanut laser napin päälle joka olikin kokoa pitkän setin aikana päällä.
. . .
Tosin tälläkertaa valomies oli taas unessa, savua ei lainkaan ja laserit oli kokonaan pois käytöstä paitsi pari viimeistä biisiä.



Kiitos näistä... :)

Pistetään tähän nyt hieman omia mietteitä illasta, tuon pääsalin suhteen...

Allekirjoittanut yritti selvitä pääsalin valotekniikan kanssa, jotka sinne oli hoidettu käyttöön, laserien ohjauksen hoiti toinen kaveri. Tätä lasereista vastannutta kaveria en tuntenut ennestään, enkä itse asiassa tiennyt koko lasereista vasta kun paikanpäällä.

Savun kanssa oli hieman ongelmia tosiaan myös, kun toinen salin savukoneista kärähti alku-illasta, onneksi tilannetta paikkasi laser-kaverin tuoma ylimääräinen savukone, mutta sitä ei jostain syystä voinut käyttää kuin vain lasereiden ollessa käytössä. Tästä johtui vähäinen savun määrä tuolla.

Myös valo-ohjaus oli vähän arpomista sen suhteen, ettei meillä ollut mitään yhteistä pohjaa, miltä mennä, vaan laser-kaveri veti omaa showta ja minä sitten yritin taiteilla sekaan jotain, mikä näyttäisi järkevältä.

Mutta ihan mukavaahan tuolla jälleen oli ja roudaaminen on aina kivaa. ;) *Not!* Kotiin selvisin tänään keskiviikkona klo 15 aikoihin (jatkoja ei tarvinnut miettiä edes) ja heräsin tuossa nyt tunti sitten. Päivärytmi jälleen kohdallaan siis. :)

Niin ja kiitos happosepille nälkäisen valomiehen ruokkimisesta. :)

Helmikuussa sitten uudestaan...
Karna

Posts: 155

#380 • • Karna
Lil' Tony oli odotetun hyvä sen aikaa mitä oli mahdollista kuunnella. Ddr on saanut ansaittuja kehuja. Tasapaksuus oli ainoa huono puoli. Picotto on saanut ansaitusti ristiriitaista palautetta. Tyylin vaihtelevuutta oli, mutta ehkä liikaa. Der Dritte Raumin ja Picoton osalta käänteinen soittojärjestys olisi ehkä ollut parempi, mutta ymmärrän kyllä, että staremman on kai soitettava starempaan aikaan. Sitä en ymmärrä, kun kukaan ei ole ylistänyt Santosta, jonka setin loppupuoli oli mulle illan huippukohta. Harmi kun missasin alun etsiskellessäni Mauron jälkeen musiikillista kotia kaikista saleista. Kun olin rauhoittunut Santoksesta, pääsalin meno sopi jäähdyttelyyn, vaikka aluksi kuulostikin liian jumitukselta.

Pitää vissiin seurata enemmän Klubbaria. Sain vasta paikan päällä selville, että bussikyytikin olisi ollut tarjolla. Olisin nyt onnellisempi, kun en olisi saanut tietää siitä.