Planet of Love - Urban electronic music festival 5.12.2006 @ Helsinki: Mauro Picotto headlining the

427 posts, 22 pages, 97,726 views

-P

Posts: 4,972

#341 • • Edited -P

Hemppa, 6.12.2006 12:28:
Kolmos salissa (mikä valssaamo lie ollut?) oli hirveä todella nopeasti räpsähtävä valkoinen valo joka ainakin minua sattui silmiin niin paljon että sen aikaa kun siellä olin piti olla silmät kiinni.



Onhan se strobo vidun pelottava =D *justjoo*

edit: tosin ymmärrettävä kommentti mikäli on epileptista taipumusta.

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell

Kon-tiki

Posts: 1,936

#342 • • Kon-tiki The Unsinkable

tomii, 6.12.2006 13:46:
PALJON paremmin järkätyt bileet muutenkin kuin NE viime Kaapelikemut (ilmeisesti oli osa samoista järkkäreistä ottanut valituksista onkeensa, hienoa, että hoiditte homman kotiin tällä kertaa kunnialla)



Kiitos hyvistä järjestelyistä myös täältä, joka en edes ollut paikalla! Kun lukee tältä monta kymmentä positiivista kommenttia järjestelyistä, alkaa miettiä olisko pitänyt lähteä itekin. Viime kaapelibileet vaan jätti suuhun maun, jonka unohtamiseen menee hetki aikaa. Mutta jospa taas ensi kerralla *blush*
Avatar
#343 • • Edited Hexe Guest
Der Dritte Raum oli kyl ehottomasti yks laadukkaimmista liveistä mitä mä olen kuullut. Siis aivan törkeen hyvä! Kruunu tuli viel ku Tanzenstanz lähti rullaamaan, siis aivan loistavaa! Ihan varmasti menen noita jäbiä kattomaan toisenkin kerran jos joskus sauma tulee!

Picotto oli kuraa mun makuun ja Fast Eddie oli pettymys ku se veti vaan sellast latteeta synkkää teknoiluu ilman mitään ihmeellistä. Ihan normi DJ siis. Rui Da Silval oli ehkä just pari hyvää biisii mut eipä DJ:nä ihmeellinen ole hänkään.

Peter Hook oli kyl hemmetti energinen show! Koski kuulokkeisiin koko setin aikana vissiin 2 kertaa ku ei pahemmin miksaillu, mut eipä kyl haitannu. True Faithinkin pisti viel loppuun niin jes! Hemmetin hyviä ennenkuulemattomia biisejä monta ja hiuka Joy Division ja New Order-meininkiäki.
Hyvä!

Dillinja oli kans ihan jees vaikkei se mitenkään ihmeellisemmin miksaillutkaan ainakaan sinä aikana ku mä kuuntelin. Mut hyvin toimi ja hyvä meininki!

Mut viel kerran: Der Dritte Raum oli kyl jo yksinkin saapumisen arvoinen!

Hyvät pipalot! Kiitti.
tomii

Posts: 3,594

#344 • • tomii kallion herttua

Kon-tiki, 6.12.2006 14:32:
---

Kiitos hyvistä järjestelyistä myös täältä, joka en edes ollut paikalla! Kun lukee tältä monta kymmentä positiivista kommenttia järjestelyistä, alkaa miettiä olisko pitänyt lähteä itekin. Viime kaapelibileet vaan jätti suuhun maun, jonka unohtamiseen menee hetki aikaa. Mutta jospa taas ensi kerralla *blush*



Mulla oli ihan sama fiilis viime Kaapeli-bileiden jäljiltä ja mietin kyllä pitkään lähdenkö tuonne. Mutta ostinkin tuon halvemman lipun vähän kanssa sitä silmällä pitäen, että jos taas hommat kusee, niin ei sitten harmita samallailla. Mutta joo hyvältä näytti. Harmi vaan, jos tosiaan nuo edelliset karsivat tuota väkeä, kun porukka on valitellut välillä lähes tyhjistä saleista *uuh*

--
reivaan kunnes kuolen

-andy-

Posts: 352

#345 • • Edited -andy- genuine dancefloor geezer
Buah, nettiradiossa pompsahti soimaan mauro picottoa.. *jiihaa*

..tietää et on ollu hyvät bileet, kun on kädet kipeät tanssimisesta *aplodit*

"-hands up ravers"

Tänäänkin edelleen sitä mieltä, että nuo oli aivan loistavat!!

--
---One decade of electronic dance music
and still going strong!---

Pepto

Posts: 17

#346 • • Pepto in the jungle

Hexe, 6.12.2006 14:35:Dillinja oli kans ihan jees vaikkei se mitenkään ihmeellisemmin miksaillutkaan ainakaan sinä aikana ku mä kuuntelin. Mut hyvin toimi ja hyvä meininki!


Ehkä se lopetti miksaamisen ku mä lähin himaan tai sit sä et vaan tajuu...
johannyt

Posts: 454

#347 • • johannyt helvetiac

Pepto, 6.12.2006 15:21:
---
Hexe, 6.12.2006 14:35:Dillinja oli kans ihan jees vaikkei se mitenkään ihmeellisemmin miksaillutkaan ainakaan sinä aikana ku mä kuuntelin. Mut hyvin toimi ja hyvä meininki!
---

Ehkä se lopetti miksaamisen ku mä lähin himaan tai sit sä et vaan tajuu...



joo musta kans miksaus oli ihan ensiluokkaista. selektio aika tasapaksua mut toimivaa :)
luba

Posts: 226

#348 • • luba
Kivaa oli, vähän tuiterissa ehkä *iloinen* Pääsalin laserit oli aika rokrok mielestäni paremmat ku laaserpointissa ja hyvin suunnattu ei hiponu pelkkää kattoa tälläkertaa.. Seura oli parasta joskin hiemon väkivaltaista *iloinen**iloinen* no kivaa oli silti, tuttujaki näki taas parit kappaleet..
*tanssittel*
Roope Ankka

Posts: 343

#349 • • Roope Ankka
Nämä olivat järjestyksen osalta paras kaapelilla pidetty tapahtuma.
Ainoastaan sisälle piti jonottaa, mutta senkin pystyi tekemään sisätiloissa. Muuten oli kiva liikkua varsinkin kun 1 ja 2 salin välinen käytävä oli sopivan väljä. Porukkaa oli muuten ihan hyvin, mutta ihmiset kaikkosivat 02.00 jälkeen aika suurissa määrin (siitä menee 08N keskustaan n.03.05 ja 03.50, josta voi vaihtaa muihin yöbusseihin. eli ei tarvitse välttämättä tarpoa keskustaan, jos aikoo idemmäksi tai pohjoiseen).
Dillinja veti porukkaa loppuillasta ja se HC-puoli muistutti miten huonoa musiikkia suurimmassa osassa 90-luvun alkupuolen teknobileissä joutui kuuntelemaan... samaa savumäärää en muistakaan nähneeni sitten 94 tjsp. HC yäk.*stop* Onneksi alueet 1 ja 2 olivat olemassa.
Niin, vessat olivat hyvässä kunnossa.

Ajankohta
Mitä ajankohdan valintaan tulee niin uskoisin juuri tämän ajankohdan olevan kustannustehokkain aika hankkia useita artisteja samaan aikaan, koska Suomen itsenäisyyspäivän aatto oli muille maille aika tavallinen tiistai. Luulisin, että tuolloin artistitkin veloittavat huomattavasti vähemmän.
Toisekseen oli viisas veto subventoida Lahti-Turku-Tamperetta ilmaisilla busseilla, jotta tupa tuli suurenpiirtein täyteen. Itse veikkaan järjestäjän jääneen


Miinus
Ainoa miinus tulee ruokapuolen sijoittamisesta ainoastaan "kaikki salit"-lipun lunastaneiden puolelle. En tosin aterioinut, mutta joku B-puolen lippulainen olisi ehkä voinut haluta (tosin en tiedä ovatko poket joustaneet tuon suhteen eli voit käydä hakemassa ruuan kunhan tulet takaisin puolellesi). Oikea kontrolliovi olisi mielestäni pitänyt olla 5 metriä toisen oviaukon edessä, mutta en alkanut pokeja neuvomaan omien suorien intressien puutteessa...
Narikka olisi voinut olla 2 , 3 on vähän liikaa.



Bonus
Erikoismainintana varmaan pirtein (an , missä a=pirteys) näkemäni tyttö oli myymässä alkoholittomia juomia Pussy-areenan (2) tiskillä. Loistava asenne asiakaspalveluun koko illan ajan. *super*
Aixx

Posts: 3

#350 • • Edited Aixx
jotain tästä puuttu, mut ihan ok ilta kai *jiihaa* (tosin jalat on koko päivän kylmässä vedessä, pikkasen väärä kenkävalinta varmaan) *toktok*
tomii

Posts: 3,594

#351 • • tomii kallion herttua

Roope Ankka, 6.12.2006 15:58:


Miinus
Ainoa miinus tulee ruokapuolen sijoittamisesta ainoastaan "kaikki salit"-lipun lunastaneiden puolelle.



Joo toi oli kieltämättä vähän outo veto. En itsekään tiedä joustivatko tuossa, kun en syönyt. Aluksi ihmettelinkin, että "mistä helvetistä toi ruoan tuoksu tulee", kun ei siinä väliaulassa näkynyt mitään kojua :D

--
reivaan kunnes kuolen

greenie

Posts: 86

#352 • • greenie Mikko
Liian hyvät bileet - liian isossa tilassa.

Peter Hook oli loisto. Vaikka Picotto olikin ihan tasalaatua, niin Joy Division, New Order ja The Clash (OK, meitsi ei vaan diggaa Sex Pistolsista) toivat mukavan piirteen iltaan. Tosin olisi ollut mukavempi kuunnella levyt läpi jossain intiimimmässä tilassa.

Kiitos sedät.

Kiitos tädit.
pietari

Posts: 337

#353 • • pietari -..-
paskoja lämppäreitä Omar Santanalla!
..mutta itse isäntä soitti taasen TODELLA hyvin *sydän* *sydän*

Yllätykseni huomasin, että Omaria oli kuuntelemassa tosi moni.. Joko muilla areenoilla soi paskaa, tai gabber uppoaa vielläkin/taas *hymy*

Kiitos järjestäjille todella hyvin toimivista järjestelyistä ja maailmanluokan tähden [noh, oli kai niitä muitakin] suomeen roudaamisesta! Mitään negatiivistä sanottavaa ei bileiden järjestelyistä ole.
+ Ei jonottamista oikeastaan mihinkään [5min narikkaan!!]
+ Ystävällistä henkilökuntaan riittävästi
+ toimiva tila ja järjestely
+ riittävä äänentoisto. [myös vikalla areenalla]
+ ruokaa *sydän*

--
...umdah...

remotion

Posts: 5,283

#354 • • remotion nostatus guru
7 tunnin biletyksen saldo.

vähän kahdeksan jälkeen ei ollut jonoa. ainut ihminen jonka näin narikassa oli orkidea joka tuli samoihin aikoihin sisään.
Illassa parasta olikin Orkidean setti, joka oli erinomainen. tämän aikana myös valot ja savu pelas kivasti yhteen.

DDR:ltä live toki oli live ja äijät rokkas mukana mikä auttoi jatkamaan mut soundin monotoonisuus söi miestä.

Picotto hmm. kuvailin sitä musaa kalastusmusaksi jota en kyllä bileisiin lähtis kuuntelee.
noh se tuli kuitenkin tanssittuu lähes kokonaan, helmenä yksinoikeutetusti Baguette! jolloin saikin kokea kivat deja vu:t oman "bileuran" aluilta.
Tosin valomies oli nukahtanut laser napin päälle joka olikin kokoa pitkän setin aikana päällä.
Picoton ekan tunnin jälkeen olikin hyvä vetästä ruokaa kupoliin. Hyvin maistui väsyneelle ja piristihän se!

Picotton loppupuoli oli aika väsynyttä mutta onneksi.
Art of Trance pelasti, aivan pirun hyvä live ja mies oli mukana.
Tosin tälläkertaa valomies oli taas unessa, savua ei lainkaan ja laserit oli kokonaan pois käytöstä paitsi pari viimeistä biisiä.

Fergie sitten olikin todellinen pettymysten isoäiti, aivan liian chilliä sanon minä.

3 aikaa kun kaikki staget oli kierretty moneen kertaan ja voimat ihan lopussa niin bilebussi sai vielä hymyn takas, ja siitä mainokset.

täs vielä plussina ja miinuksina bileet

+ muut hymyilevät tanssimaratonilaiset tiedätte keitä olette, kiitos!
+ atmosfääri
+ orkidea
+ art of trance
+ bussi
+ kaikki henkilökunta jonka kanssa oli tekemisissä
+ ruoka
+ pallotuolit ja muut mukavat
+/- picotto
+/- Der Dritte Raum
+/- valojen käyttö
- ihme kalastusmusaa vähän joka areenalta. alle 130BPM junnaavaa bassoa ja jotain ihme kilinöitä ja kalinoita ja fillteriä siihen päälle. voevoevoevoe
- omat odotukset
-- Fergie
Lauri

Posts: 1,051

#355 • • Edited Lauri Devoted

luba, 6.12.2006 15:56:
Pääsalin laserit oli aika rokrok mielestäni paremmat ku laaserpointissa ja hyvin suunnattu ei hiponu pelkkää kattoa tälläkertaa.



<offtopic>
Laserpoint -tapahtumassa noudatetaan lakisäädöksiä, joita valvoo
Säteilyturvakeskus, joissa esim. yleisöön kohdistuva säteily on
ehdottomasti kielletty, ollessaan turvallisuusriski. Turvaetäisyys
on yleisötilassa kolme metriä (3m) pystysuunnassa.
Esim. yleisön skannaus ja tunnelit ovat kiellettyjä Suomessa.
</offtopic>
luba

Posts: 226

#356 • • luba
<offtopic>
Laserpoint -tapahtumassa noudatetaan lakisäädöksiä, joita valvoo
Säteilyturvakeskus, joissa esim. yleisöön kohdistuva säteily on
ehdottomasti kielletty, ollessaan turvallisuusriski. Turvaetäisyys
on yleisötilassa kolme metriä (3m) pystysuunnassa.
Esim. yleisön skannaus ja tunnelit ovat kiellettyjä Suomessa.
</offtopic>
[/quote]

Joo kyllä tiedossa on mutta silti..
milo

Posts: 860

#357 • • milo Plaugenaut

bansq, 6.12.2006 11:40:
---
Zeni-, 6.12.2006 07:31:
Vähän miinusta että mauro ei soittanut niitä biisejä mitä olisin tahtonut kuulla mut ei se mitn.

---

xD

AHAHAHA

"soita mauro paranoid!" :D

*piis*


Jay Mellin soitti kuitenkin Humanoidin. :D <3

--
We are, ultimately, all alone, and I am incapable of expressing emotion in any way, shape or form apart from through the medium of mix tapes. -Adam First

Pacho

Posts: 107

#358 • • Pacho
Hauskaa oli! Picoton setti oli illan maistuvin ja sitä tulikin fiilisteltyä pisimpään, jonka jälkeen aika menikin salien välillä seikkaillessa ja kavereiden kanssa pyöriessä. Bussin ohi oli aina hauska mennä kun dösä heilu ja porukka oli pelkkää hymyä :) Kokonaisuudessaan hyvät bileet vaikka viikonloppu vielä painoi takana ja alkoi väsymys painamaan.

Järjestelyt toimi mukavasti. Ei tarvinnut jonottaa ulkona sateessa, narikka toimi tullessa ja lähtiessä ilman suurempia jonotteluja, areenoita sopiva määrä ja valot oli loistavat.
ohgreat

Posts: 361

#359 • • ohgreat Efialtes (Distortion)
Jooh...oli kyllä hyvät bileet. Picotto oli aivan loistava, mutta sitä osas odottaakki. Tilat ja valaistus toimivat mielestäni hyvin (laserit on pop *hih*). Positiivinen yllätys olivat loungetilat, joihin oli jopa panostettu. Ei mulla oikeestaan mitään negatiivistä näistä oo...kiitos järkkäreille!
Tyranoid

Posts: 1,552

#360 • • Edited Tyranoid FINRG
+Laserit
+Picoton menevämmät biisit setin puolivaiheilla
+Omar Santana
+Art of Trancen loppupuoli
+Päästagen äänentoisto oli muheva ja bassoa riitti
+Chillin dekot
+Hyvää porukkaa, ainakaan itselle ei sattunut urpoja tielle
+Järjestelyt toimivat
+Järjettömän kokoiset punaviinituopit

-Basson kova resonointi chillissä
-3e narikka (oisko muutama vuosi sitten kehdattu pyytää 18 mk narikasta??)
-3 ja 4 stagejen äänentoisto oli jotenkin epäselvä, en osaa paremmin tuota ilmaista
-Tupakkamainosbussi (eipähän tarvii Lucky Strikeä ostaa enää ikinä)