Hätätapaus / asunto / ongelmia Thaimaassa

3 posts, 1 page, 2,339 views

itis

Posts: 2,518

#1 • • itis Morning Star
Hep,

Kyselen työkaverini puolesta.

Haluaako joku vuokrata asuntonsa muutamaksi kuukaudeksi vanhalle (eläkeläiselle) suomalaismiehelle (työkaverin isä). Joka on asunut vuosia thaimaassa, mutta on liikenneonnettomuuden seurauksena menettänyt muistinsa. Henkilö on harmiton, mutta luulee olevansa bankokin sijasta helsingissä. Tyyppi haetaan Suomeen hoitoon, mutta hänellä ei ole täällä enää mitään omaisuutta tai asuntoa ja tarvitsisi paikan asua kunnes pysyvämpi järjestely saadaan aikaan. (eli kela järjestää tms).

PS: JOS joku tietää että on tuttuja thaimaasta tulossa suomeen niin tämän miehen "saattaja" saa reilun korvauksen siitä hyvästä että noukkii miehen suomen suurlähetystöstä ja toimii saattajana suomeen asti. Henkilö on erittäin rauhallinen, mutta ei tiedä missä on.

Tähän olis syytä vastata nopeasti, muuten sukulaiset suomesta joutuvat ottamaan edestakaiset lennot thaimaaseen jne... tulis aika kalliiksi :(

--
Miksi ylipäänsä asioilla on tapana järjestyä?

Philly

Posts: 506

#2 • • Philly AIM HIGH!
Mä kopsasin ton sun viestin Thaimaa aiheiselle foorumille, jospa sieltä tärppäis paremmin.
Philly

Posts: 506

#3 • • Philly AIM HIGH!

Itis, 1.9.2006 09:35:

clip



Niin, sain jo ilmoituksen että joku olisi tulossa Suomeen 9.9, kone lähtee 8.9 ja olisi siis ehkä valmis tuohon saatto hommaan. Nyt varmaan tarvitsisi jotain yhteystietoja, jotta voitte itse asiasta keskustella. Laita vaikka yv:nä yhteystietosi.