HYTKY 10 V 4.11.2006 @

89 posts, 5 pages, 10,214 views

mranta

Posts: 381

#81 • • mranta
kiitos ja anteeks. erinomainen meno joka kantilta tarkasteltuna. kuvia joskus jakoon jos niitä nyt yleensä uskaltaa edes julkistaa
Zync

Posts: 2

#82 • • Zync

mranta, 7.11.2006 09:11: kuvia joskus jakoon jos niitä nyt yleensä uskaltaa edes julkistaa



Joo tosiaan yhdellä jos toisella oli kamera - ja yhdessä jos toisessa taisin olla luteena. Yks todella hyvä kuvasetti täällä on nähtykin, ekan threadi sivun lopussa. Kuvia odotellessa, hyviä bileitä muistellessa ja tätä hetkeä eläessä,

-Zync
oddi

Posts: 75

#83 • • Edited oddi
Tervehdys!

Kiitos kaikille nakkilaisille, olitte mukana tosi hyvällä asenteella ja siitä on tullut paljon kiitosta. Kiitos keittiö, baari, narikka, lipunmyynti ja järjestysmiehet! Hommasta näkyi että te todellä välititte tästä projektista! Tekniikkapuolella hommat sujui ammatilaisten ottein ja lopputulos sekä näkyi että kuului. Mä kiittäisin kanssa siitä ettei luukutettu liian kovaa.

Artistit olivat erittäin tyytyväisiä järjestelyihin. Kehuivat ääntä ja tilaa, sekä valoja, jotka kuulemma vain paranivat aamua kohden. Artistit kehuivat myös yleisöä ja bileiden ilmapiiriä. Tila oli intiimi että saattoi nähdä ihmisten ilmeet ja reaktiot. Tim kiitteli yleisöä myös siitä että hänen biisien välissä pitämät tauot eivät saaneet aikaan negatiivisia reaktioita!

Iso käsi kaikille vieraille ja mukana olleille, hienoa nähdä että UG-bileitä voi vielä järjestää, vaikka esteet näyttääkin joskus ylitsepääsemättömiltä. Nyky-hytkyläisillä on ollut ilo ja kunnia jatkaa edellisten manttelinperijöinä ja toiminta tulee jatkumaan vielä pitkään senkin jälkeen kun tämänhetkinen ydinporukka siirtyy eläkkeelle. Hytky-kollektiivi on aina avoinna uusille innokkaille jäsenille, joten jos toiminta kiinnostaa kannattaa tulla mukaan kokouksiin sekä liittyä infokanavillemme: http://www.hytky.org/?page_id=2.

Bileistä jäi paljon tallenteita ja muistoja, olisi kiva jos jakaisitte niitä tässä säikeessä (hytky.org voi tarvitessa myös hostata videoita ja valokuvia, yhteys: hytky (at) hytky (piste) org):

http://www.hytky.org/10v/mp3/ > soitetut setit
(Pirkan setti ei ole alusta, Tim & aamu-trio eivät halunnut settiään nettijakeluun)

LINEUP
21.00 DJ Pirkka (onnittelutilaisuus ~21.30, tarjoilu)
23.00 Orgue Electronique vs. DJ TLR
01.00 Like a Tim live
02.00 DJ Fabrice Lig
04.00 DJ:t Samuli Kemppi, Alkemist ja Dixon



Kiittäen ja kumartaen,

Oskari Niitamo
HYTKY hallitus
rakettilehmus

Posts: 214

#84 • • rakettilehmus villi lapsi
Kiitokset ja onnittelut järjestäjille *aplodit*! Hauskaa oli ja tanssittua tuli. *plur*
-MUMMO-

Posts: 186

#85 • • -MUMMO- TeaM: Flipperi O_o
*plur* ViT** JeeSH *plur*
Sais olla vähä useammin *joo*

--
täkä täkä täkä täkä... tuuttuuuu... tuuuttuuu... flip flip*ding* *vink* *nauru*
*SYDÄN**PIHKASSA* RAHAA KUIN ROSKAA*PIHKASSA**SYDÄN*

DiamonDie

Posts: 676

#86 • • DiamonDie mediahippi
Musa ei ihan koko aikaa iskenyt, mutta kyllä tuli silti tanssittua. Kivasti valoja, peilipalloja, stroboja yms ja screenit toki plussaa. Äänentoistossa ainoa juttu mikä vaivasi oli se, että välillä bassot oikeasti koskivat korviin (tulppienkin kanssa). Onneksi ongelma ratkesi siirtymällä tiettyyn kohtaan salia, jossa bassot vaimentuivat. Istumapaikkoja olisi toisessa huoneessa ehkä voinut olla vähn enemmän.

Kamera oli kyllä mukana, mutta jotenkin siinä bilettäessä ei tullut otettua ainuttakaan kuvaa.
J.Kusti

Posts: 1,018

#88 • • J.Kusti Deep Space Helsinki
tää menee osastoon "yks elämäni lärveistä" eli luultavasti oli mukavaa. en muista loppumetreistä yhtikäs mitään. oli mukava nähdä porukkaa ja muistaakseni ilmapiirikin taisi olla hyvä. toimiva mesta kyllä ja kiitokset hytkylle. hyvä poijjaat!
-P

Posts: 4,972

#89 • • -P

juhokusti, 11.11.2006 18:46:
tää menee osastoon "yks elämäni lärveistä" eli luultavasti oli mukavaa.



juho-rakas, oltiin jossain vaiheessa halailee toisiamme portaissa :D

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell