FURY - Grande Electronica 24.2.2007 @ Grand Arena, Lahti

229 posts, 12 pages, 58,380 views

Club Fury

Posts: 315

#1 • • Edited Club Fury
FURY - Grande Electronica @ Grand Arena, Lahti
24.2.2007 I 22.00 - 03.30 I K-18


fury240207etu.jpg


:: ARTISTI INFO ::






GRANDE AREENA:





D.N.A (I *sydän* Kiksu)

NUANCE (Fury Resident)

MILLA LEHTO (Club Pussy)

INDIGO - progressive trance set (Sininen)

JOONAS L a.k.a. Orfeus (Fury Resident) B2B SERGEI SHKUROFF (Madwave)







HARD DANCE AREENA:




NEON B2B FRIIK (Säde Allstars)


PAIN ON CREATION B2B-LIVE- NOMIC (Fury Residents)

GALRAV B2B SURREAL (Fury Residents)

ARSCATECH (Condo) B2B KRISS G LIVE/DJ FUSION! (Fury Resident)

CYREZ B2B-LIVE- EPYX (Fury Residents)

Dj YIM 1ST LIVE SET!(Hard Trance Evolution Series)




:: TAPAHTUMA INFO ::




Avoinna: 22.00 - 03.30

Ikäraja: 18

Liput: 9 (Street Beat, Helsinki & Grand Hotel Reception, Lahti) NYT SAATAVANA!
Liput ovelta: 11

Paikka: Grand Hotel, Lahti



Timetable:

Grande Areena:

22.00 - 23.30 Indigo
23.30 - 00.30 Joonas L & Sergei Shkuroff
00.30 - 01.30 D.N.A
01.30 - 02.30 Milla Lehto
02.30 - 03.30 Nuance

Hard Dance Areena:

22.00 - 23.00 Dj Yim
23.00 - 23.45 Cyrez & Epyx
23.45 - 00.30 Kriss G & Arscatech
00.30 - 01.30 Galrav & Surreal
01.30 - 02.30 Pain On Creation & Nomic
02.30 - 03.30 Neon & Friik


:: YHTEISTYÖSSÄ ::




Grafiikat: Teemu Keisteri
Decoraatio: Jouko Raudasoja & Mesmerise
Turbosound & Valot: Jamboree + LJ Waily
Virallinen valokuvaus: SESSIONS2

Järjestää: BC Promotions





:: EXTRA ::


Kauppahotelli Grand tarjoaa Furyn asiakkaille allennetut hotelliyöt.
2 hh 80
1 hh 70
1 hh + lisävuode 80

Sisältäen majoituksen, aamiaisen ja parkkipaikan Grand Parkingissa.





:: AFTER PARTY ::


Stuttgart Kickers goes After Ski 25.2.2007


- Xybo
- Planktom
- Mack
- Anton Sonin
- Drumhead
- Swoosh
- Big Mistake



Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus ja kutsuja saa FURY:n tapahtumasta.

Törkeimmät After Ski releet palkitaan erinomaisilla palkinnoilla.



:: KILPAILU ::


Club Fury kilpailu:
http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=54172;sivu=9999#loppu



:: VIP ::




VIP-hakemukset sähköpostilla osoitteesen [email protected] 23.2.2006 mennessä. Tämän jälkeen mitään lisäyksiä ei enää tehdä!




:: ARTISTI BIOT ::







Neon & Friik (c)Impezki

10783192ba751.jpg



Säde klubin omat pojat eivä esittelyjä kaipaa. Nämä ovat ne miehet jotka ovat istuttaneet rankan konemusiikin suomalaisten sydämiin jo useiden vuosien ajan. Ei uskoisi että kaverukset ovat pyörineet satoja keikkoja Suomen maan ympäri, sillä näillä pojilla ei energia ja lavashow lopu kesken.

Hard-trancesta hardstyleen ja hc:hen kattava setti on täydellinen lopetus tälle illalle. On turha tulla valittamaan mikäli jalat on seuraavan päivänä kipeät.



D.N.A 10783195ff153.jpg

Mies I love KIKSU, Theta, ja Zero500 organisaatioiden takana.
Yksi Suomen kiireisimmistä trance-dj:stä.
Soittanut kaikissa Suomen eturivin tapahtumissa mm. Hallmark, LSSS, Pacifique, Illusions, Laserpoint.

D.N.A tunnetaan tyylistään yhdistellä trancea progeressiivisesta, nostattavaan ja melodiseen tranceen. Hän rakentaa seteistään yleisö-ystävällisiä soittamalla uusimpia hittejä maailman artisteilta ja lisäämälle niiden joukkoon trance-skenen kuolemattomia klassikoita.

Club Furylla on iloa ja kunnia tuoda tämä trancetaituri ensimmäiselle Fury keikalleen Lahteen. Tämä on juuri se mies joka saa kaikkien kiksupeput pyörimään!



Milla Lehto (c)Itis 107831905bdae.jpg



Milla Lehto aloitti dj-uransa vuonna 2000 ja perusti oman kuukausittaisen klubinsa Everissä jo vuonna 2002. Hänellä on jo takataskussaan residenttiys ehkä Suomen legendaarisimpaan klubiin, Club Pussy:n. Lehto tunnetaan likaisista ja matalista house biiteistä, elektro ja breakbeat vaikutteilla.
Milla Lehto yhdessä Genkin ja Olli S:n kanssa muodostavat massiivista kehua keränneen Break That House –kollektiivin.

Milla Lehto on dj jonka musiikkia kaikki rakastavat. 24.2.2007 on hänen ensimmäinen vierailunsa Lahdessa.




Indigo indigo.jpg


Useita vuosia konemusiikkipiireissä pyörinyt Indigo on siirtynyt soittamaan nykypäivänä pääosin chillout settejä. Club Fury pyysi hänet keikalle Grand Electronicaan soittamaan toista rakasta tyyliaan, psykedeelistä trancea. Indigon ja Poliisin b2b-keikka Furyssa 15.10.2005 muistetaan vielä pitkään, joten päätimme pyytää Indigoa jatkamaan tätä samaa linjausta.

Indigolle dj:nä oleminen ei ole pelkkä harrastus vaan elämäntyyli ja hänen mietteitään voi lukea lisää osoitteesta: www.indigo.sininen.piste.org



NUANCE nuance.jpg


Nuance aloitti musiikkiharrastuksena neljän vuoden herkässä iässä isoveljensä opastettua hänet rumpujen soiton pariin. Tuosta päivästä lähtien musiikilla on ollut hyvin vahva jalansija hänen elämässään. Lapsuus vietettiin yksinomaan kitaravetoisen musiikin parissa, kunnes kymmenvuotias Timo kuuli ensimmäiset singlet The Prodigyn Music For The Jilted Generation -albumilta.
Oman tuotannon pariin tie kävi Amigan Pro Trackerin kautta vuoden 1995 alkupuoliskolla. Peruskouluvuodet räpellettiin träkkerimusaa ja seurailtiin demosceneä, autuaan tietämättömänä teknokulttuurista. Vuosituhannen vaihteessa 16-vuotias nuorukainen kiinnostui reiveistä ja levyjen soitosta, ja alkoi kartuttamaan vinyylikokoelmaansa.

Levyjen soittoa ryhdyttiin harjoittelemaan teknon ja progressiivisen housen tahtiin. Pari vuotta tuon jälkeen träkkerit saivat väistyä ammattimaisempien tuotanto-ohjelmistojen tieltä ja konemusisointia alettiin harrastamaan vakavammin. Oman tuotannon ajautuessa suorastaan vaistomaisesti rikkonaisempien rytmien suuntaan, myös levyhylly alkoi täyttymään breaksista ja drum'n'bassista.

Ensimmäisen virallisen keikkansa Nuance soitti 5.1.2005 Supercool-klubilla rikoskumppaniensa Anan ja Emen kanssa. Ilta oli menestys ja keikkatarjouksia alkoi tipahtelemaan. Kiireisestä ensimmäisestä keikkavuodestaan Nuance palkittiin Finnish Club Awardsissa Vuoden 2005 Paras Uusi DJ -tittelillä.

Nuance soittaa pääasiassa aggressiivista drum'n'bassia kiinnittäen erityistä huomiota tekniseen huolellisuuteen ja riehakkaaseen esiintymiseen.



GALRAV galrav.jpg


Galrav, Dj Orfeus & Dj Surreal promotoivat yhdessä elektroonisenmuusikin klubia, Furya. Galrav on myös BC Promotionssin perustajajäsen ja nuoren Terrorcraft klubin residentti.

Vaikka Galrav aloitti Dj uransa vasta vuoden 2003 lopussa on hänellä kokemusta lähes kaikista Suomen eturivinklubeista ja tapahtumista mm. FINRG & Millenniumin. Hänen Dj-setit koostuvat hard-dancen eri alalajeista kuten hard-trancesta, nrg:stä ja freeformista. Usein Galravin seteissä kuulee myös häivähdyksiä breiksistä, drum n bassista ja trancesta. Tämä suhteellisen nuori, mutta kokenut Dj, rakastaa harrastustaan ja näyttääkin sen yleisölleen erittäinen energisellä lavaesiintymisellään.

Hän on soittanut kaikkien Suomen nimekkäimpien artistien rinnalla kuten: Proteus, Orkidea, Eliot Ness, Miika Kuisma, Muffler, Alek Szãhala, Rx ja Carbon Based. Myös muutamien ulkomaalaisten kuten: Dodgee, Oli G, Eryk Orpheus, The Thrillseekers, Dan Baseley ja Dj SS.

Uransa kohokohtiin hän nimeää vuoden 2004 esiintymisen Tallinnan Sun Dance musiikkifestivaaleilla ja Fury - White Hotin B2B-setin Dj Surrealin kanssa.

Tulevaisuus näyttää Galraville lupaavalta sekä dj:nä, että promoottorina. Club Fury on esimmäisen kahden vuodensa aikana noussut kirkkaasti Suomen eturivinklubien joukkoon ja ensi vuonna Dj buukkauksia on hänellä jo useita mm. Laserpoint 2007.



SURREAL surreal.jpg


Club Furyn tapahtumakoordinaattori ja Konala Underground Sound Collectiven perustajajäsen. Hän ei vielä ole lopullista niittiä tehnyt lyödäkseen itsensä kaikkien tietoisuuteen, mutta on vuoden 2005 aikana tehnyt rankasti töitä ja soittanut isoissa tapahtumissa. Vaikkei Surreal ole soittanut kuin muutaman vuoden ajan, hänestä hehkuu dj:n vaatima itsevarmuus ja myös otteet ovat sen mukaisia.
Surrealin setit koostuvat pääosin melodisesta hardtrancesta sekä uk-vaikutteisesta hardstylestä.

Surrealin levylaukusta on viime aikoina alkanut löytämään synkempää Nu-Skool breiksiä sekä ripauksia elektrosta ja junglesta.



JOONAS L (Orfeus) joonasl.jpg


Joonas Lehtimäki, 22, kiinnostui konemusiikista 2000-luvun taitteessa. Muutamanvuoden aktiivisen bilettämisen jälkeen hän aloitti levyjen soiton vuonna 2002. Kahden vuoden aikana hänen musiikillinen suuntauksensa kehittyi trancesta hard energyyn, freeformiin sekä finrg:n synkempiin soundeihin. Ensimmäisen keikansa Dj Orfeus soitti 2004, ja onkin keikkaillut siitä lähtien ympäri maata säännöllisesti mukaan lukien visiitit Viroon sekä Tokioon.

Kesällä 2006 hän löysi kuitenkin uuden innostuksen progressiivisen trancen saralta, ja välttääkseen rankemman musiikin jättämät taustat hän päätti vaihtaa aliasta. Nykyään Joonas L rakentaa settinsä break-beateista ja syvistä progressiivisistä soundeista, jatkuen aina menevämpään tranceen sekoittaen mukaan elementtejä mm psy-trancesta.

Joonas L on myös yksi avainhenkilöistä Club Furyn ja BC Promotionsin takana, ja onkin ollut mukana luomassa uusia ideoita suomalaiseen tanssimusiikki kulttuuriin Furyn ainutlaatuisilla ja monipuolisilla line-upeilla.



KRISS G krissg.jpg


Vuosien varrella Kriss G on käynyt läpi monia eli konemusiikin lajeja ja on viimeinkin löytänyt oman tyylinsä joka osuu jonnekin likaisten house biittien ja kesäisen klubi teknon väliin. Siitä huolimatta ei ole mitenkään erikoista kuulla hänen soittavan tiukkaa hardhousea tai acidia.
Furyn lisäksi Kriss G on ollut perustamassa Biatch collectivea ja ug-painotteista Condoa. Klubeilla Kriss G on kuin kotonaan ja parhaassa elementissään hänet löytää tuoppi kädessä väkijoukon keskeltä.





fury240207taka.jpg




www.clubfury.org
www.finrg.com
www.ilovekiksu.com
www.painoncreation.com
www.denisvakulin.fi
www.joonasl.com
www.indigo.sininen.piste.org
Euphoria

Posts: 542

#2 • • Euphoria 4 everyone
täällä voisikin viettää synttäreitä*joo*
Club Fury

Posts: 315

#3 • • Club Fury
Line up julki.

Hieman myöhemmin tehdään vielä yksi lisäys pääareenalle.
display23

Posts: 3,069

#4 • • display23
Luvassa mm.

- uusia decoja
- ilmaista naposteltavaa
- useita eri musiikki tyylejä sopivasti sekoiteltuina
- uusi Fury dj mixaus

sekä paljon muuta.

vielä kun julkaistaan tuo viimeinen artistipläjäys niin alkaa pakka olemaan kasassa :)
soturi

Posts: 194

#6 • • soturi hypnotoad
Mrrrrrrrrr...... Tänne!*jiihaa*

--
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD!

BuBu

Posts: 509

#7 • • BuBu
Näyttää hyvältä *joo*
Uusia decoja mielenkiinnolla ootellen :) Tekeekö Jouko niitä?

--
Put on your reeboks man and go play some funky tennis!!

display23

Posts: 3,069

#8 • • display23

BuBu, 4.12.2006 16:41:
Näyttää hyvältä *joo*
Uusia decoja mielenkiinnolla ootellen :) Tekeekö Jouko niitä?




Jouko ei taida keretä tekemään kun sillä on kiireitä koulujuttujensa kanssa.
Mutta Mesmerise, joka on aijemminkin decoja tehnyt tekee nytten lisää ja niiin kyllä satsataan :)

Mahdollisesti myös elämän kukkien kautta hankitaan.



Eipä oo elsaa muuten näkyny..??
Jinkso

Posts: 1,209

#9 • • Jinkso FINRG
Tänne kyllä ehdottomasti! Kiva päästä kuulemaan Yimiä ja Nomicia livenä, muita unohtamatta! *joo*
BuBu

Posts: 509

#10 • • BuBu

Galrav, 4.12.2006 16:45:
Eipä oo elsaa muuten näkyny..??


Hiphei, noo vähän jättäny bileilyä vähemmälle..
Oon katos köyhä opiskelija nykyään. :P
Tänne vois kyllä koittaa eksyä, ois varmasti kiva reissu :)

--
Put on your reeboks man and go play some funky tennis!!

Orfeus

Posts: 5,872

#11 • • Orfeus

BuBu, 4.12.2006 17:06:

Tänne vois kyllä koittaa eksyä, ois varmasti kiva reissu :)


Mestoille ilmanmuuta*hih*
bubbelgum

Posts: 2,477

#13 • • bubbelgum ~sylikissa~
Eiköhän perinnettä jatketa ja mestoille tullaan.

Varsinkin kun nomic taas palaa areenoille! *sydän* Johan täs tuli käytyy sen ihka ekalla keikalla vuonna nakki, ja vikalla keikalla ennen taukoo. Pitää se tulla kannustaa taas uuteen nousuun! *jiihaa*

--
Hullu ku pullosta tullu.

BuBu

Posts: 509

#14 • • BuBu

Orfeus, 4.12.2006 19:13:
Mestoille ilmanmuuta*hih*


Hei joo kyl mun on pakko päästä tänne!
Pitää juonii vaikka autotäyteen rikkailta bansan maksajia et pääsis *juonittel* *iloinen*

--
Put on your reeboks man and go play some funky tennis!!

exxti

Posts: 34

#15 • • Edited exxti
pakkohan se on tulla counterstrike yimiä kattomaan *tirsk*
muukin lineup näyttää rokkaavalta.
paikalla kyllä :)
Rough_Enough

Posts: 192

#16 • • Rough_Enough Pressure Club/Zoom Bonvivant/PaineRecords.

Euphoria, 29.11.2006 12:31:
täällä voisikin viettää synttäreitä*joo*



nimenomaan.. *joo*

--
Open the valves, turn up the heat, feel the pressure.

Kriss G

Posts: 1,492

#17 • • Kriss G Wir brauchen bass
Saas nähdä mitä saadaan terscatechin kanssa aikaseks täällä. Varmaan jotai heruextravaganzafunkytechnobeatmyasswiththebeats meininkiä.

--
DESTROY ALL HIPPIES

display23

Posts: 3,069

#18 • • display23
clubfury.org:iin on tulossa lähiaikoina paljon uusia kappaleita sekä allekirjoittaneen uusi mixaus.

Kyseinen tapahtuma tulee olemukseltaan olemaan hyvinkin samankaltainen kuin mitä viime kesäkuun Fury - New Era oli. Eli useita musiikkityylejä, mutta pääpaino kuitenkin pysyy rankemmassa musiikissa, jota siis piisaa kokoillan siitä dikkaaville ;)

Surrealin kanssa soitetaan ehdottomasti parasta kiksupolkkaa mitä tarjolla on viime vuosina ollut. Tässä hieman esimakua:

http://www.clubfury.org/mixes/resident_mix/Galrav%20&%20Surreal%20pres.%20Best%20of%20Kiksupolkka%202004-2005%202h%20set.mp3
norbanki

Posts: 84

#19 • • norbanki nysvääjä
No mut hyvänen aika, helmee, tänne! *jiihaa*

--
Eipä tässä mitään, semmosta seiskaa.

wammi

Posts: 627

#20 • • wammi
nonih nonih.jään innolla odottamaan:)