Club Colors 7th birthday event with Tiësto

526 posts, 27 pages, 145,033 views

LottaZ

Posts: 17

#441 • • LottaZ

soturi, 28.11.2006 22:19:
Hyvät bileet oli! Kiitos Colorsille ja kaikille muillekkin. Taas sai jalat kipeeks tanssimisesta. Mesta oli hieno ja vaikutti ihan toimivalta.
Jonoista en kommentoi kun en narikkaan mitään jättänyt ja tiskillä en käynyt (tosin pois lähtiessä kun ohi kävelin niin aika tukkoiselta vaikutti...).
Käpä oli illan yllättäjä. Veti ainakin mun mielestä tosi hyvin. Oli sitä kai joku muukin kerennyt kehua. Harmitti vaan se kun joutu lähtemään jo 02.30 mut ei se mitään, hauskaa oli silti. Thumbs up! lisää tällasta...

ps: Mikä oli Alex Kunnarin vika biisi? Jos en ihan väärin musta ni siin laulettiin jotenki et "I need to speak up, I need to speak up now..." Ehkä. Joo toi se varmaan oli...*pepsodent*



se oli amnesia brothers ft. Jennifer Rene - Louder
LottaZ

Posts: 17

#442 • • LottaZ
hei mikäs biisi soi suunnilee 1.45 vähän ennen dance 4 lifee? muistaakseni se meni jotenki if i lay here, if i just lay here... mulla on siitä kännykäl otettua videoo ja lähetän vaikka jollekki jos vaan saan tietää biisin nimen :) kitios jos joku tietäis :)
rapsu

Posts: 16

#443 • • rapsu

LottaZ, 28.11.2006 22:31:
hei mikäs biisi soi suunnilee 1.45 vähän ennen dance 4 lifee? muistaakseni se meni jotenki if i lay here, if i just lay here... mulla on siitä kännykäl otettua videoo ja lähetän vaikka jollekki jos vaan saan tietää biisin nimen :) kitios jos joku tietäis :)



Snow Patrol - Chasing Cars (Topher Jones & Blake Jarrell Remix)

Ja tosiaankin. Hienot bileet, vaikka drinkkejä ja narikkaa sai jonottaa. Paikka oli todella hieno, toivottavasti tuolla on tapahtumaa jatkossakin *sydän*
CM

Posts: 1,507

#444 • • CM
Täs vaihees varmaa vois hakee popkornia *nauru*
rapsu

Posts: 16

#445 • • rapsu

LottaZ, 28.11.2006 23:29:
---
rapsu, 28.11.2006 23:16:
---
LottaZ, 28.11.2006 22:31:
hei mikäs biisi soi suunnilee 1.45 vähän ennen dance 4 lifee? muistaakseni se meni jotenki if i lay here, if i just lay here... mulla on siitä kännykäl otettua videoo ja lähetän vaikka jollekki jos vaan saan tietää biisin nimen :) kitios jos joku tietäis :)

---


Snow Patrol - Chasing Cars (Topher Jones & Blake Jarrell Remix)

Ja tosiaankin. Hienot bileet, vaikka drinkkejä ja narikkaa sai jonottaa. Paikka oli todella hieno, toivottavasti tuolla on tapahtumaa jatkossakin *sydän*

---


olsiko sulla lähettää sitä mesessä? löysin tavallisen version vain :(



sehän olis laitonta *igor*
Tarsu

Posts: 2,449

#446 • • Tarsu

LottaZ, 28.11.2006 23:21:
oisko jollain lähettää näitä biisejä:Super8 & DJ Tab - Needs To Feel,
Carl B. feat. Breaking Benjamin - The Diary of Jane (Sean Tyas remix)
ja Super 8 & tab- won't sleep tonight, en löydä niitä mistään :( olis ihana saada
Mesessä vaikka [email protected]. Kiitos!!



osta biisis pummi!
*stop*

--
Remember those posters that said -Today is the first day of the rest of your life-? Well, thats true of every day but one -the day you die- !

-Lester Burnham

Avatar
#447 • • astaroth Guest
mä kun jo ehdin pelätä, että tästä topikista olisi puristettu kaikki irti :D
jonecky

Posts: 49

#450 • • jonecky
Noni, vanhakin haluu kommentoida, vaikkakin klubitusta seurailen lähinnä lukemalla.

Saavuttiin paikalle about 22, ei mitään jonoja, drinksuu sai koko illan keskimäärin vajaan viiden minsan jonotuksella ihan mistä vaan tiskiltä ja antoipa eräskin kiva baarimisu pari vichypulloa ilmaiseksi saman tien kun pyydettiin saada ostaa vettä tyyliin "anteeksi kun ollaan niin juntteja että halutaan saada juoda vettä, mutta oisko sitä nyt kuitenkin mahdollista ostaa?", vissiin toi kommentti kruunas sen illan :)

10 vuoden bilekokemuksella voin sanoo, etten muista juuri yksiäkään isoja bileitä joissa esim. vessat ois toiminu paremmin, niitä riitti ja tilaa oli sekä annettiin, sama koskee tanssilattiaa.

Musa oli erittäin jees, en oikein millään voi ymmärtää näitä ihmisiä, joiden ilta on pilalla heti kun setti ei ole just sitä mitä he tulivat hakemaan, helvetin hyvää soundia koko ajan, oli progee, electroo, kiksuu, housee yms kaikkee sekaisin eri herroilta ja mikäs sen parempaa, versatility rules!

Oltiin myös tappiin asti, ja jonotettiin sen jälkeen ehkä about varttitunti takkeja alanarikasta, joka on enemmän kuin jees aika isoissa bileissä.

Kaiken lisäks, jos ja kun kyseessä oli eka kerta kunnon kinkerit bankissa niin olihan ne siihen nähden aivan loistavasti järkätyt :P

Vissiin tää uuden sukupolven bilehile on niin tautisen vaativaa tai vaihtoehtoisesti tottumatonta mitättömiinpäänkin "virheeseen" illassaan, että sillon se napina alkaa, teidän pitäis vissiin vierailla jossain Ibizan megaklubissa niin huomaisitte mitä on tungos ja mitä on kun pelkkä pisuaarin löytäminenkin saattaa viedä tunnin, puhumattakaan että poislähtiessä löytäisit ulko-ovelle :)

Ainut miinus mun ja frendien illasta tulee muutamalle ISOLLE paidattomalle pojalle tatuointeineen. Ei sille, että paidattomuus ketään häiritsis, jos niitten lihasten eteen on tehty duunia niin mikäs siinä jos niitä haluu esitellä mutta sellainen aavistuksen omainen suvaitsemattomuus samaa sukupuolta olevia kanssaklubbaajia kohtaan tanssilavalla pistää hieman vihaksi. Mentiin näet 3-4 ison kaverin taakse tanssiin kun siinä oli tilaa ja aateltiin et ne on täällä pitämässä hauskaa ja sillä hyvä. Eipä ne mitään kiinnostusta osoittaneetkaan ennen kuin mä taioin valkoiset aurinkolasit silmilleni, ja viereen pyrähti pari isojen poikien vieressä tanssinutta typyä hymyileen laseja. Tän jälkeen alkoi sellainen tappavien katseiden suuntaus meidän poppoota kohtaan ja ns. tilan hakeminen, että nähtiin ylivoimaisesti parhaaksi ideaksi oman terveyden kannalta siirtyä aivan muualle, hyvin nopeasti.

Eli, jos on itse valmis tanssimaan ilman paitaa, niin pitäis sitten hieman osoittaa sitä rispektiä niillekin, jotka on aatellu omaa henk.koht. dekoraatiota eri keinoin, eikä saa suuttua jos tytöt sattuis tykkäämään muustakin kuin isoista lihaksista ;)

Mut muuten sanoisin, että Unityn 10v bileiden ohella pitkään aikaan parhaat bileet missä oon käyny, kiitos ja nam!
mina

Posts: 26

#451 • • Edited mina huilu

CM, 28.11.2006 23:35:
Täs vaihees varmaa vois hakee popkornia *nauru*


Namnam, poppari maistuu hyyvälle*tirsk**pepsodent*

Allekirjoittaa edellisen kommentit. Hyvät bileet oli ja jos pitää naputtaa aina ja kaikesta, niin *hmph**eiei**dissaa*

Käykää vaan ihmiset kattomassa niitä ulkomaiden klubeja ja tulkaa sitten tänne kertoo missä ei jonot vedä ja kaikki kusee.

Ja kuka täällä muuten kommentoi, että paikka oli liianpieni?? Kyseessähän siis oli klubikeikka Suomessa, ei siis areena tai halli keski Euroopassa...*justjoo*

Mä oon aina luullu et noihin bileisiin mennään kuuntelee hyvää settii ja pistää jalkaa vipattaamaan, mut ihan kiva jos joku viitsii maksaa 28 siitä et pääsee tsekkaa uuden paikan ja ruikuttamaan.*ding**nukkuu*

Päätänpä siis oman rutkutukseni tähän.*hih*
alex kunnari

Posts: 604

#453 • • alex kunnari
Moi kaikille,

ensinnäkin kiitos teille clubbaajille meidän Colorsin puolesta! Oli hienoa vanhentua seurassanne 7-v. on nyt takana ja monta kokemusta rikkaampana jatkamme..

Kaikesta päätellen tuntuu jotta Colors on lähellä sitä oikeaa venuetta mitä olemme etsineet pitkään.. Hyvä kritiikki on aina tervetullutta jotta voimme kehittää tapahtumiamme oikeaan suuntaan. Kuitenkin muistaen jotta vaikka Colors on erittäin tarkka asioissa emme mekään kaikille asioille voi mitään.

Ensimmäinen kerta on aina se ensimmäinen. Narikka sekä baarit eivät toimineet mutta muuten mielestämme olimme tyytyväisiä tapahtumaan. Sen vuoksi muuten avaamme aina jo klo:2100 jotta pääsy olisi mahdollisimman nopeaa. Kuten moni onkin mainninnut jotta, kun ajoissa saapui pääsi sisälle suht.koht nopeasti.. Narikka on ongelma jonka ratkaisemme tulevaisuudessa.

Päätilassa ei ole yhtään baari-tiskiä normaalisti vaan kaikki mitkä siellä näitte rakennettiin paikoilleen la/su.na. Ei siis ihme jotteivat ne toimi yhtä hyvin kuten paikassa, jossa kaikki on valmiina. Mutta kuten taas on huomattu sekä todettu ei missään paikassa missä on paljon jengiä sitä juomaa saa riittävän nopeasti.. tätäkin korjaamme jatkossa.

Nyt ei kuitenkaa ns.valitettu niistä asioista mistä aikaisemmin on tullut palautetta.. eli liian täynnä, ei tanssitilaa, liian kuuma, valot eivät toimineet, äänentoisto oli huono, djtä ei näkynyt tarpeeksi monelle. Olemme siis onnistuneet tekemään parannuksia ja joitakin asioita oikein. Tietenkin muistaen sen jottei täydellistä pakettia ole olemassa vaan aina on jonkun mielestä jokin asia väärin. Asiat täytyy kuitenkin ratkaista parhaalla mahdollisella tavalla johon olemme aina pyrkineet kiinnittämään huomiota.

Tärkeintä on musiikki sekä hyvä fiilis...

Kiitoksia viellä kerran ja nähdään seuraavan kerran pe 9.2.2007.. Muistakaa lipun myynti alkaa 5.12.2006 vain Street Beatissa.. FERRY CORSTEN, DAVID GUETTA, ALEX KUNNARI, KÄPÄ, DJ ANSELMI.

-COLORS CREW-
Grizzley

Posts: 2,893

#454 • • Grizzley HUGC/Avantgardistinen Utopistiminarkisti

mollily
Käykää vaan ihmiset kattomassa niitä ulkomaiden klubeja ja tulkaa sitten tänne kertoo missä ei jonot vedä ja kaikki kusee.


Itse en paikalla ollut joten en kommentoi kyseisiä kekkereitä, mutta en mä sitäkään ymmärrä ettei bileistä sais antaa palautetta ihan vaan sen takia että jossain kuudentoistatuhannen kilometrin päässä asiat on VIELÄ huonommin. Heti tuomitaan niuhottamiseks jos johonkin kaivataan parannusta. Kyllä mä ainakin soitan isännöitsijälle jos kämpän katto alkaa vuotaa vaikka samaan aikaan jossain päin maailmaa ihmiset asuu pahvimajaslummeissa.

Samaan väliin täytyy todeta että kaikki kunnia Colorsille, kukaan muu ei näitä tän tason kavereita tähän maahan oo toistaseks pystyny hoitamaan ja tilausta näyttää olevan.

--
Signature summarily executed for treason

Sele

Posts: 16

#455 • • Sele
yusub, 28.11.2006 13:45:
Ihmetyttää kyl toi purnauksen määrä!!!! ite en oo odottanu juomaa missään vaiheessa, narikan sain heti ja vessaan pääsin (koppiin) joka kerta ku tarvis oli.

Mua ei ihmetytä yhtään tuo juoman saamattomuutta ja vessaan jonottamista. Itse olen pieni kuin mikäkin ja raukka en yltä kunnolla edes baaritiskin yli :D onneksi oli mukana joku joka auttoi :)
Enivei ja sitten toiseksi olen nainen.. joten huomasin kyllä että ainakin suurimmaksi osaksi iltaa naisten vessassa oli JONOA :D
No joo..aika turhaa narisemista tämä on, mutta tuli vaan mieleen tuostakin, että miten suppeita ihmiset on :/
Liiinda

Posts: 10

#456 • • Liiinda
oli kyl parhaat bileet ikinä *plur* ! paikka toimi loistavasti ja dj tiesto oli *sydän* !! koko illan tanssin ja nyt löytyy nimmarikin. Tiesto on kyl nähtävä pian uudestaan..
tällasia jatkossa lisää!
kiitoskiitoskiitos!

Super8 & DJ Tab - Needs To Feel oli todellakin loistava biisi (mistähän sen sais kun oon ettiny mut en löydä)... !!
Pebeto

Posts: 9

#457 • • Pebeto
Tuhannet kiitokset jälleen kerran Colorsille!

Mielestäni rallit onnistu kaikin puolin aivan loistavasti.. Fiilis tuntui olevan katossa koko ajan, mikä ei nyt toisaalta tullut edes ylltätyksenä. Alex lämmitti hyvin ja varsinkin setin loppuosan Addictive oli mahtava kuulla. Tiesto taas... no huh huh!! turha soperrella mitään :)

Ei muuta kun Helmikuuta odotellessa sitten!!
Liiinda

Posts: 10

#459 • • Liiinda
kiiitos ! ! *hymy* nyt sit vaan äkkiä tilaamaan!
Tirppa

Posts: 45

#460 • • Tirppa
Sitä RD:n Summerhumppia ei vissiin oo ikinä missään virallisesti julkastu?