UNDERWORLD (UK) live 21.10.2006 @ Helsinki

367 posts, 19 pages, 83,907 views

Mimir

Posts: 1,366

#241 • • Mimir Rouva Yninä
Tämä oli kyllä aivan mieletön kokemus. Mulla on jotenkin sanaton olo. Koko kotimatkan mulla oli sellainen saaneen näköinen virne naamalla ja hymyilen edelleen, varmasti vielä pitkään. Kädet tärisee vieläkin, jotenkin sekä henkisesti että fyysisesti sellanen olo, kuin olisi saanut useita orgasmeja.

Ihan keikan alussa oli sen verran tiivistä, että edessäni ollut poika varmaan koki olonsa ahdistelluksi kun pienikin liikahdus painoi mut väkisin kiinni hänen selkäänsä *pepsodent*. Sittemmin löysin loistavan ja erittäin viileän paikan tanssia ja fiilistellä, mua ei kertaakaan haitannut ihmismäärän paljous.

Suuri kiitos järjestäjille ja esiintyjille. Jukalle kiitos vielä juomasta. Oli vaan niin upeeta. *sydän*

--
[Wings are growing on her.]

Riku

Posts: 3,187

#242 • • Riku The Little Prince
Tuli päästyä vähän myöhään mestoille, Underworld oli jo ehtinyt aloittaa, ja ensimmäinen reaktio yläkertaan tullessa oli lähinnä voi helvetti, tästäkö sitä nyt maksettiin 40e kun porukkaa oli salin ovellakin jo sen verran ettei sisään mahtunut. Mutta vanhasta kokemuksesta onneksi tiesi että kunhan vain jaksaa tunkea väkijoukon läpi, niin edestä löytyi totuttuun tapaan sitä tanssitilaakin lattian sivustalta. Underworld lunasti kyllä lupauksensa loistavana livebändinä ja porukalla riiitti selkeästi fiilistä kattoon jatkuvasti hamuilevista käsistä, huudoista ja taputuksista päätellen. Eivätpä tainneet pojatkaan kovin pettyneitä olla etteivät jäähalliin päässeet esiintymisestä päätellen, ja jotain kertoo kai sekin ettei vokalisti oikein saanut biisien välissä oikein muuta suustaan kuin "FANTASTIC!!!" ihmisten huutaessa ja viheltäessä. Teknommat biisit eivät tainneet upota aivan yhtä hyvin kuin ne melodisemmat, taitaa Suomi olla sen verran trancen perään edelleenkin. Mutta ei ihme että tänne on tainnut viime vuodet olla melkeinpä tunkua artistien puolesta soittamaan kun sana on levinnyt ulkomailla siitä meiningistä mikä täällä bileissä isojen nimien soittaessa on. Valot, ääni ja muutkin puitteet olivat hyvät, erityisplussa isosta strobosta katossa, kunnon stroboja näkee bileissä nykyään vähän turhan harvoin. Hintalaatusuhde pääsi siis jotenkuten plussan puolelle vaikka se 40e tuollaisista kuitenkin "tavallisista" bileistä onkin tietty vähän tyyris hinta, mutta parempi noin kuin että olisi peruuntunut kokonaan ja rahat olisi pulitettu takaisin. Ja pitihän tuo nyt jokatapauksessa päästä kokemaan kun bändin live-esiintymisistä on vuosikaudet kuulla hehkutusta.

--
Kyseenalaista aina kaikki.

Tapi

Posts: 1,437

#243 • • Tapi Dreamstate

Orion, 22.10.2006 00:34:
Nopeella muistelulla tracklist (josta uudet biisit poissa), muut voinee täydentää - pari biisiä puuttuu vielä.


Encore: Cups *sydän*
juju

Posts: 1,050

#244 • • juju a e r o
parasta. epäilyt stokiksen toimivuudesta jouti romukoppaan jo heti alussa ja fiilis oli koko keikan ajan jotain ihan käsittämätöntä. erityisesti two months off oli hienoimpia livekokemuksia mitä on vastaan tullut *plur*

you bring light in *sydän*
silencio

Posts: 401

#245 • • silencio el
Keikka oli todellakin niin hyvä, että ihmiset jotka eivät osaa käyttäytyä tungoksessa, eivät oikeastaan edes ylittäneet ärsytyskynnystä :)
Tällaista kun olisi useammin, tulisi varmaankin käytyä bileissäkin...

--
- I was all alone, no one around, and all I could hear was this fucked up sound. -

tunnuksen_saa_poista

Posts: 24

#246 • • tunnuksen_saa_poista
Olihan tuo ihan kiva reissu, vaikka hieman myöhässä selvisinkin paikalle. :)

Omaan makuun paikka oli liian ahdas, mutta onneksi sentään ilmastointi toimi.

Ääni ja valot toimi ja bändiä nyt tuskin tarvitsee hehkuttaa, riittää kuin toteaa, että lavalla oli Underworld.

Kaksi mielenkiintoista pointtia oli laserin käyttö "vain" king of snakesin aikana ja sopivaan suvantoon osunut video- ja valotekniikan pettäminen, niin suurin osa ei edes tainnut tajuta, että minuutin-pari oli kaikki pimeänä, onneksi ääni toimi kuitenkin.

Useampia helmiä tarjoiltiin ihmisille, mutta allekirjoittanut jäi kaipaamaan Big Mounthia, Push Upstairssia ja Moaneria. No, ehkä ensi kerralla. :) Born slippyn olisi voinut jättää soittamatta ja korvata jollain noista. o:)

Aivan törkeän paskoista ennakko-odotuksista selvittiin ja keikka pääsi kokonaisuutena plussan puolelle. Olisin kyllä mielelläni ottanut sen salin parhaan istumapaikan (josta alunperin maksoin) ja nauttinut showsta snäksien ja juoman kera, ei tänne tanssimaan oltu tulossa. ;)

Toivottavasti jatkoilla oli kivaa, itse an jaksanut.

Kiitos ja anteeksi. :)
gravel

Posts: 272

#247 • • gravel saloUG
Aivan mahtavaa!! *plur**jiihaa**aplodit**plur*

--
Allekirjoitus: _______________________

thomas

Posts: 5,618

#248 • • thomas
ei hemmetti. kyllä se kannatti tulla pohjoisesta asti tätä todistamaan, sen verran nasevaa meininkiä. stockholm toimi paikkana kuin unelma. ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa. ja se fiilis. viimeksi samanmoiset fiilikset oon kokenut ekoissa pacifiqueissa. kiitokset järjestävälle taholle.
kilobitti

Posts: 2,419

#249 • • kilobitti 1-2-3 techno
odotukset oli korkealla, ja Underworld ylitti ne. Paras kokemani keikka*piis*

--
I´m serious as cancer, when I say rhythm is a dancer - Snap, 1993

Esa

Posts: 947

#250 • • Esa
Respect
Lothar

Posts: 97

#251 • • Edited Lothar
Erittäin pettynyt, muuta ei pysty sanomaan.. Paljon jäi mielestäni kuulematta ja turhaa tuli kuultua..

--
"Kyllä skitsofrenia aina yksin olemisen voittaa."

tryktou

Posts: 103

#252 • • tryktou no sir, I dont like it!
"...and you go ping!"

Huhhuh, viimein Tampereella!

Miten sen nyt sanoisi... Nää jätkät vaan osaa! *aplodit*
Paras klubikeikka, EVER! (vaikka jäi alusta ~10min. näkemättä/kuulematta)
Tuskinpa saadaan tällaista herkkua pitkään aikaan tänne Suomeen!

Iso käsi Alamaailmalle! *piis*
keisha

Posts: 1,394

#253 • • keisha bullet with butterfly wings
Ensin saapuminen Stokikseen, salin ovelta heti vastassa älytön tungos ja näkyvissä vain edessäolevan selkä. Vitutus oli jokseenkin valtaisa ja teki jo mieli kääntyä pois ärtymyksen huuhtoessa yli.
Mutta mutta. Onneksi tajuttiin tunkea eturiviin, jossa olikin sitten mainiosti tilaa tanssia etenkin keikan loppuvaiheessa. Oli helkatin kuuma ja hiki tuntui melkein tippuvan katosta, mutta ai että tunnelma kohosi sinne kattoparruihin saakka mistä kosteus kondensoitui villisti tanssivan yleisön niskaan. Vitun kova akti :D Ei kaikki hehkutus Underworldin erinomaisuudesta saatanan kovana liveartistina ole mikään tuulesta temmatta palturipuhe. Oon oottanut monta vuotta nähdäkseni porukan elävänä, ja en pettynyt. Kädet ilmaan-fiilis sai hymyn lähes irvistämään huulilla ja tanssin jalat kipeiksi. Näin hyviä fiiliksiä en muista bileissä tunteneeni sitten Goldien Suomenkeikan. Eli kaikesta pettymyksesta paikan suhteen toipui hetkessä eturivissä tanssiessaan, huutojen raikuessa korvissa ja laulajan tanssiessa lavalla ei vaan voinut olla olematta hangonkeksi. Kiitos kun saatiin Underworld tänne pohjolaan!

--
Nothing will benefit human health and increase the chances for survival of life on earth as much as the evolution to a vegetarian diet. (Albert Einstein)

reno

Posts: 388

#254 • • reno Tero K
Keikka oli kova. Kiitetään nyt tästä myös sitä organisaatiota joka tämän mahdollisti eli: KONEISTO! Kiitos.


Ja Riku, neljänkymmenen euron tavalliset bailut missä soittaa underworld ei ole enää tavalliset bailut.

Jake

Posts: 792

#255 • • Jake saloUG
Paikka oli jees, Underworld enemmän kuin jees*sydän*!
2 vuoden biletauko päättyi ja voi sanoa että kyllä kannatti lähteä.

Kiitos Eastway ja Koneisto!


ps. oli kiva törmätä tuttuihin.
ville

Posts: 3,780

#256 • • ville olen oikeasti ujo
Jo alusta asti olin sitä mieltä, että keikan siirtyminen stockikseen oli pelkkää plussaa. Tämäntasoista liveä ei taida päästä kuulemaan missään päin maailmaa? näin pienessä ja intiimissä tilassa :)

Mielestäni varsinkin keikan alkupuolella esiintyjät olivat hieman ihmettelypäällä, mutta aika nopeasti huomasivat, että pieni tila kääntyi tällä kertaa roimasti plussan puolelle. Mitä pidemmälle kaikka meni, sitä korkeammalle nousi fiilis ja lopun lattiarummutukset taisivat olla voimakkaimmat joita olen itse päässyt todistamaan. Lyhyesti sanottuna paras mahdollinen livekokemus, jää kyllä prodigyt jäähallissa ja kemikaaliveljekset sonarissa kauas taakse ...

Ryysiksestä voisi todeta sen verran, että oikeassa etukulmassa lavan edessä oli tilaa vaikka kuinka paljon. Sääliksi kävi niitä jotka jäivät oveneteen ryysikseen...

Kiitos koneisto, kiitos eastway *aplodit*
Andrei

Posts: 299

#257 • • Andrei
Keikkahan oli yllättävän hyvä, vaikka tungosta olikin liikaa.

--
snake-fighting...it´s very scary...fighting snake

Sixtus

Posts: 198

#258 • • Sixtus

juju, 22.10.2006 02:41:
parasta. epäilyt stokiksen toimivuudesta jouti romukoppaan jo heti alussa ja fiilis oli koko keikan ajan jotain ihan käsittämätöntä. erityisesti two months off oli hienoimpia livekokemuksia mitä on vastaan tullut *plur*

you bring light in *sydän*



Harmittaa kyllä vietävästä näidenkin missaaminen, syystä jota en vielä itsekään oikein tiedä.
kovas

Posts: 1,522

#259 • • kovas Kristo

ville, 22.10.2006 10:19:
Ryysiksestä voisi todeta sen verran, että oikeassa etukulmassa lavan edessä oli tilaa vaikka kuinka paljon. Sääliksi kävi niitä jotka jäivät oveneteen ryysikseen..


..mutta sinne oikeaan etukulmaan ei olisi päässyt edes takakautta tönimättä ja puskematta joten liian mukavana tyyppinä tuli vaan jäätyä ovien lähettyville.
Afterglow

Posts: 22

#260 • • Afterglow
Great party guys.... Underworld rock!!! *plur* It was so beautiful to see so many people loving the music. And oh my god Born Slippy!!!!*sydän* How much do I love that track!*aplodit*

A real shame about the venue change though - maybe lowering the price might have got more people to go to the jäähälli - 40e was a bit stiff to end up going to Stockholm Diskotek especially since it finished at 11...(yes I know it would have ended then anyway) I know many people who would have loved to go but thought the price was a bit steep... 'specially if you are travelling from outside Helsinki and want to go to an afterparty as well. Lotta dollar when you consider some two day festivals are the same price and last much much longer...