Vuoden 2006 parhaat albumit

4 posts, 1 page, 1,906 views

py555

Posts: 121

#1 • • Edited py555
Tänä vuonna on julkaistu paljon artistialbumeita ainakin trancen puolella. Postatkaa tänne mistä 2006 vuoden tähänastisista artistien albumeista tykkäätte eniten.

Oma numero 1 on ehdottomasti Leama & Moor - Common Ground. Albumi on kokonaisuutena ehkä paras albumi, mitä oon kuullu. Erityisesti New Division ja Waiting (aina ihanilla Jan Johnstonin vocaaleilla) ovat mahtavia kappaleita. Albumi on soinut autossa ja koneella erittäin paljon julkaisusta lähtien, eikä kyllästymisen merkkejä oo näkynyt. :)

Kakkosena Gabriel & Dresden - Gabriel & Dresden, josta erinomaisina kappaleina nostan parhaiden joukkoon Let Go ja Dust In The Wind. Hyvä kokonaisuus.

Kolmoseksi Re:Locate - Rogue albumi. Mahtavia kappaleita esim. Rogue ja Sobre Saliente. Kokonaisuutena ei yllä kuitenkaan kahden edellisen tasolle.

Muita mainitsemisen arvoisia albumeja ovat tietenkin Above & Beyond - Tri State, Mr Sam - Lyteo, Ferry Corsten - L.E.F ja Junkie XL - Today.

edit: 2006 vuotta tosiaan jäljellä vielä kauan, joten täällä voi yleisestikkin keskustella 2006 vuonna julkaistuista albumeista jne.
mza

Posts: 2,954

#2 • • mza Erikoismies erikoistehtävässä
Aika aikaisessa tää topicci kun vuotta 2006 on vielä jäljellä kolmasosa...
*ding*
py555

Posts: 121

#3 • • py555

mza, 10.8.2006 00:27:
Aika aikaisessa tää topicci kun vuotta 2006 on vielä jäljellä kolmasosa...
*ding*

Nojoo aika oikias oot. Mutta muita merkittäviä albumeita en tiedä mitä olis vielä tulos kuin Arminin. Voihan täällä kuitenkin keskustella yleisesti 2006 vuoden albumeista. Mitään paremmuusjärjestystä ei vielä tarvi laittaa jos ei halua.
mekaanikko

Posts: 1,176

#4 • • mekaanikko don selecta
Aika varhaisessa vaiheessa ollaan liikkeellä, mut kovia on so far olleet ainakin:

Kuusumun profeetta: Hymyilevien laivojen satama
Razor X Productions: Killing Sound
Enduser: The End
Gotan Project: Lunático

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia