Loopy - Dirty Little Things

32 posts, 2 pages, 7,396 views

villelope

Posts: 2,846

#1 • • Edited villelope Lope of Lope & Kantola
801557d0a83.jpg

Tässä kohtuullisen häiriintynyt sekoite soundia, jolla olen maustanut omia progetrancepitoisia settejäni jo pitemmän aikaa.

Settiin mahtuu niin rikkobiittiä, electroa sekä techiä, unohtamatta progetrance-elementtejä sekä hävytöntä meininkiä.

Koska tämä ei ole mun päägenreäni, haluaisin vähän vinkkiä miten setti toimii.
breaks, elektro, progressive, trance, tribal, jotain

tracklist:
Walsh & Coutre feat Holly - Done with Love (Vocal Breaks) [SOG]
Brisker & Magitman - 36 DD [SOG]
Seyton & Dumb Dan - Buck Futter (Cryo Remix) [Mashtronic]
Kobbe & Austin Leeds - Posessed [Confidence]
Mike Koglin & Mark Pledger - Ultraviolet (Phatjak Remix) [Anjunabeats]
DJ Tab - Verso (Remix) [Artist CDR]
Shiloh - Dream On [Baroque]
Deepsky & Marc Mitchell - Lost In The Moment (Zage Breaks Remix) [Artist CDR]
Shiloh & LP - All Those Things - Original Mix [Baroque]
M.I.D.O.R - As Usual [Five AM]
GTR - Cops (Ali Wilson TEKELEC remix) [Five AM]
POTS - Eifelgold (Tegma Remix) [Tribal Vision Records]


lisätiedot - kuuntele
m1kk3

Posts: 5,560

#2 • • m1kk3 no-life
uskallanpa sanoa jo nyt että *tanssittel*

imetään *kuolaa*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

akiapina

Posts: 2,729

#3 • • akiapina apinaki
Täähän on kuunneltava :)

..paitsi Cops on ihan hirveä :p
villelope

Posts: 2,846

#6 • • villelope Lope of Lope & Kantola

a98, 1.8.2006 21:07:
---
Aki A., 1.8.2006 20:45:
..paitsi Cops on ihan hirveä :p

---
cops on just loistava :)
ainakin original..


Mulle ainakin iskee nimen omaan tää Ali Wilsonin remiksi. Tää on semmosta rullausta, mitä sietäis soitettvan enemmänkin. Se SvD Techittely alkaa olemaan jo ns. valmista *hih*
akiapina

Posts: 2,729

#7 • • Edited akiapina apinaki
Omg kuinka nopee palaute *pökr* Alusta asti hyvä meno, eka biisi oli hieno niinkuin laatulafkalta voi olettaakin. Seuraavat elektrohousujutskat toimivat myös vaikka eivät ihan oma juttu olekaan, tanssilattiamatskuu, etenkin Austin Leeds hoiti homman taas kotiin. Verso rauhoitti tilanteen hyvin, en ois tohon putkeen montaa biisiä samaa soundia jaksanut. Dream Onin alkuperäinen versiokin toimii, ja sopii tähän paremmin kuin Luke Chable Mix, mikä on tosin tän vuoden parhaita biisejä.

Toi Lost In The Moment on kyllä kummallinen julkaisu, jos alkuperäisen takana on kaksi lempituottajaa ja remixit mm. Twotribelta, Beetseekersiltä, Joel Armstrong vs. Alucardilta ja Peter Martinilta eikä mikään kolahda täysillä niin alan epäilemään että vika on sit jo mussa. All Those Things onkin sit todella kiva, toimis niin lattialla kuin kotikuuntelussakin. Tais nopeus nousta aika roimasti ton All Those Thingsin aikana, As Usual on kyllä kiva biisi, ja onko tosta Copsista nyt kaks eri Ali Wilsonin mixiä? Tä nimittäin oli aika kiva tai sit sekoitan ton johonkin toiseen. Vimpassa biisissä on loppulaulun fiilis mikä on hyvä homma, ton vikan ostan kyl itsekin, ihan kun noi taustajutut ois Madelyn Marrakechistä?

Turhaa sä tosta tekniikasta jännitit, suurin osa vaihdoista sujuu tosi hyvin ja ei noissa parissakaan nyt mitään major-luokan laukkaa ollut. Vähän erilaista settiä tosiaan mut kuten sanoin niin lattialla toimis, Possesedin kohdalla ei meinannut penkillä pysyä ja toi vika on kyllä sairaan hieno!
villelope

Posts: 2,846

#8 • • villelope Lope of Lope & Kantola

Aki A., 1.8.2006 20:45:
Täähän on kuunneltava :)

..paitsi Cops on ihan hirveä :p



Aki A., 1.8.2006 22:38:
onko tosta Copsista nyt kaks eri Ali Wilsonin mixiä? Tä nimittäin oli aika kiva tai sit sekoitan ton johonkin toiseen.



*lmao*

Aki A., 1.8.2006 22:38:
Vähän erilaista settiä tosiaan mut kuten sanoin niin lattialla toimis, Possesedin kohdalla ei meinannut penkillä pysyä ja toi vika on kyllä sairaan hieno!


Niinkuin tuolla etukäteen vähän jo varoittelinkin, tää setti menee puhtaasti kokeilun puolelle. Hienoa, että yksittäiset biisit sekä kokonaisuus on saanut kroppaa liikkeelle :)
Wanna B

Posts: 259

#9 • • Wanna B Rattopoika
Joo, vähä erikoine miksaus, loistavia raitoja: Seyton & Dumb Dan - Buck Futter (Cryo Remix) ja sit GTR - Cops (Ali Wilson TEKELEC remix).

Siis loistavaa settiä, sekottelit vähä pakkaa, ettei ollu samaa saundia monessa biisissä, tykkäsin oikeen paljo, paitsi lopetusraidasta........*aplodit*

--
Kukkuu, mitä apinalauma?!

hoopstar

Posts: 472

#10 • • Edited hoopstar hoopstar
23:21 < hoopstar> Loopy: uus settis on hywä

*nauru*

edit: Siis biisit kyl toimi meittille. Toivottavasti tällasta saa kuulla House By The Lakessa huolella. Vaihdotkin meni hyvin, tosin HBTL:ssä ei ehkä odoteta näin hyvää suoriutumista kun oot lärvi lutussa *känni*
Bio

Posts: 4,429

#11 • • Bio The Bullies / Pinky
Noni, kuuntelin. Mulle ei hirveesti iske tälläinen breaks, elektro mut kyl se tos taustal menee :) Onhan tollasia biisejä kiva kuunnella mut ei monta putkeen. Lopussa päin kuitenkin alkoi kuulostaa paremmalta. Tekniikka oli ihan hyvä ja rakenne erilainen, mut toimiva.
Progression

Posts: 2,691

#12 • • Progression www.LiquidCrystalSounds.com
No-ni!

I downloaded this before the weekend. Now had time to listen! The style of tunes is different to your normal promo mixes! But none the less very good. The journey of tunes is excellent for the build up of a club night. I see you have:

Kobbe & Austin Leeds - Posessed [Confidence]

in there! That is a personal favourite! Love it. Keep these coming. I think the Leama night coming soon will be a scorcher... I wish I could make it... *poks* Take it easy. Progression.
villelope

Posts: 2,846

#13 • • villelope Lope of Lope & Kantola

Bio, 5.8.2006 12:43:
Lopussa päin kuitenkin alkoi kuulostaa paremmalta. Tekniikka oli ihan hyvä ja rakenne erilainen, mut toimiva.


Kyllä mä tiesin, että toi loppuosa on enemmänkin sun soundia, sen takia heruttelinkin sulta palautetta. Kiva että tippui edes joiltain osin. :)



Progression, 7.8.2006 13:48:
No-ni!


*plur*


Progression, 7.8.2006 13:48:
The style of tunes is different to your normal promo mixes! But none the less very good.


I told in the opening (in finnish though) that this set is more like a mixture of the sound that I like to enhance my usual sets with.

In my opinion this kind of dirty blend of electro and breaks with a twist of techier beats turned out to work quite well in one mixtape.

The set is quite wacky - but that is just the way I wanted it to be *pihkassa*

Progression, 7.8.2006 13:48:
I think the Leama night coming soon will be a scorcher... I wish I could make it... *poks* Take it easy.


I'll be playing mostly my main sound at the Leama event.

I've got a load of new old trance vinyls and new good tunes in my bag. So recheck your schedule *vink*
Nikke

Posts: 881

#14 • • Nikke Robodisco / Techmu
Nonii....

Mun mielestä sun paras setti. Alku on hyvää saundia aina tohon Tabiin asti, joka tuntuu vähä löysältä biisiltä ton Phatjakin perään. Alkupäästä toimi etenkin toi buck futter ja toi phatjak *sydän*

Niin tabin biisi ei nyt oikein napannu mut siitä jatkuu kahella hyvällä ja samalla tavalla vähä rauhallisemmalla biisillä. Dream On ja nimenomaan tämä orkkis on myös omia alltime-favoritteja. 8. biisikin on todella nätti.

Sitten vauhti taas vähän kiihtyy ja All those things on hyvä kiihdyttely biisi lukuunottamatta tuota yhtä aika hirveää tuotantokikkaa? siellä lopussa (se nopeutus kohta) Sitte meneekin aika tranceksi jo ja Midorin biisistä ei jääny itselle mitään käteen. Copsi sen sijaan on varsin jees ja Viimesestä tykkään oikein kovin *tanssittel* Hyvä maku jäi siis.

Miksaus on oikein hyvää, joitakin pieniä juoksuja ois voinu korjata vähä aiemmin vaan eipä nuo haitanneet. Pieni miinus rakenteesta: miksaus vähän lässähti tuon Phatjakin jälkeen ja alkoi tavallaan alusta uudestaan. Aina ei tietysti tarvitse nousta koko ajan mut tässä oisin jotenkin kaivannut menon jatkuvan vielä...

--
Wunderbar... wundervoll... superschön... supertoll
Dj-info

Bio

Posts: 4,429

#15 • • Edited Bio The Bullies / Pinky

LooPy, 7.8.2006 14:53:
---
Bio, 5.8.2006 12:43:
Lopussa päin kuitenkin alkoi kuulostaa paremmalta. Tekniikka oli ihan hyvä ja rakenne erilainen, mut toimiva.
---

Kyllä mä tiesin, että toi loppuosa on enemmänkin sun soundia, sen takia heruttelinkin sulta palautetta. Kiva että tippui edes joiltain osin. :)



Mun mielest on just hyvä asia et kokeilee eri genrejä. Sit kun niit yhdistelee niin voi saada aikaseks hyvää omaperäistä soundia.
villelope

Posts: 2,846

#16 • • villelope Lope of Lope & Kantola

Bio, 9.8.2006 12:58:
---
Mun mielest on just hyvä asia et kokeilee eri genrejä. Sit kun niit yhdistelee niin voi saada aikaseks hyvää omaperäistä soundia.


Mun mielestä näiden biisien yhdistävä tekijä oli tientynlainen "räkäisyys". Kyseiset biisit suorastaan vaativat tulla soitetuksi ja koko klubittavan kansan tietoisuuteen. *joo*

Kuitenkaan, mulla ei ole tällaista soundia vielä niin paljoa, että pystyisin tekemään "täydellisen rakenteen" omaavan setin, josta johtuen...

Nikke, 9.8.2006 12:49:
Mun mielestä sun paras setti. Alku on hyvää saundia aina tohon Tabiin asti, joka tuntuu vähä löysältä biisiltä ton Phatjakin perään.
--
Pieni miinus rakenteesta: miksaus vähän lässähti tuon Phatjakin jälkeen ja alkoi tavallaan alusta uudestaan. Aina ei tietysti tarvitse nousta koko ajan mut tässä oisin jotenkin kaivannut menon jatkuvan vielä...


....Nikke teki terävän huomion.

Mut eipä tossa, joskus voi koittaa tipauttaakin meininkiä. Joskus toimii, toisinaan ei. Ja tästäkin tiputuksesta voidaan olla montaa mieltä.


Kiitokset viellä kommentoineille ja keskusteluun osallistuneille osapuolille. *hymy*
Flight

Posts: 1,306

#17 • • Flight Groove Me Baby

LooPy, 9.8.2006 13:15:

Kiitokset viellä kommentoineille ja keskusteluun osallistuneille osapuolille. *hymy*




Vieläkö saa osallistua tähän bingoon??

Tunteella (tällästä oo sit enne tehny):

Avausbiisi herättää kuunteluinnon mukavasti eloon, jonka jälkeen biisi suoraa ostoslistalle. Periaatteessa 2. biisillä lähtee setti käyntiin, hianoo. Kolmas biisi svengaa kiviten, samoilla linjoilla jatketaan... Kiva pörinä taustalla... 4.biisi suvantoo: kivat vokaalit *possu* Mutta vitos biisi irrottaa kädet näppikseltä, simppeli mutta napakka. Toi kitaraisa mainmelo vetää nyytit suppuun. Paras biisi tähä mennessä ekalla kuuntelulla.

Oikeinkin maistuva reilu puoli tuntinen. Ekassa vaihdossa vähä vieree ja 3-4 vaihdossa jotain irvistelyä, muuten oikeinkin kiva flöy ja meisinki.

Taas mennään. Kuudes biisi, etusormi ojoon, kaunista. Sopi tähän kuule kun tuuletin mun kuumaan kämppään atm. Livenä ei välttis toimis tollanen rakentelu, mut nyt *pupu* Setin suvanto oli se, nyt tulee all-time-favo-orkkiksena (chablen versio röx enempi, mut tähä hyvä tää). Breiksillä jatketaan, mennään ihan selvästi syvemmälle settiin. Tässä kohtaa kysyn, miks tän setin nimi on mikä on?? Likasta piti tulla, tähän on nättiä settiä.. tullu jo tässä pari biisiä itseasiassa. Kaivataan nostetta nyt tän allthosethinksin jälkeen, menee muuten pliisuks.

Nelisen biisiä breikkailtu oikein kivasti, vaihdot soljunu kivasti. Nyt puuttuu enää munakas lopetus...

Kyllä, siis perkele. Onneks ei oo biisilista auki niin voi viilistellä. Oikein muhkeet bassot sieltä tuli, mitä pyydettiin. Tässä on DJ. Rullaatirullaa. Kiva biisi, en oo tätä kuullukka. Sitten tulee 11., jotain jynkympää, jälleen hienosti luisuu toiseen biisiin... Vähä tällästä junnaavampaa tähä loppuu, niin kun toivoin.

Tuli varmaan sekavin postaus vähään aikaan, mutta niin oli settiki moniulotteinen. Parempaa kuunneltavaa en olis tähän yöhön keksinyt. Pari vaihtoa kuntoon ja keskeltä breikseihi jotain muutosta, en keksi mitä, oon *nukkuu* Oikein yllätyksellin paketti kotikuunteluun. Hyvä++
villelope

Posts: 2,846

#18 • • Edited villelope Lope of Lope & Kantola

Flight, 10.8.2006 02:09:
---
Vieläkö saa osallistua tähän bingoon??


Tottakai. Saa muutkin osallistua.


Flight, 10.8.2006 02:09:
Tunteella (tällästä oo sit enne tehny):


Mösjöö fiilismiksaus ja et oo fillispalautellut ennen - oosny.

Flight, 10.8.2006 02:09:
Tässä on DJ. Rullaatirullaa.
--
Tuli varmaan sekavin postaus vähään aikaan, mutta niin oli settiki moniulotteinen. Parempaa kuunneltavaa en olis tähän yöhön keksinyt. Pari vaihtoa kuntoon ja keskeltä breikseihi jotain muutosta, en keksi mitä, oon *nukkuu* Oikein yllätyksellin paketti kotikuunteluun. Hyvä++


Kiva että uppos siihenkin suuntaan *hymy*

Näiden perusteella kannattaa siis jatkossakin maustaa omia settejä tällaisella soundilla, tai jopa rykäistä tälle jatko-osa.

Vaan eipä tässä, vieläkin on läjä erillaisia settejä mitä pitäis lurauttaa nauhalle piakkoin. Eiköhän niistä osa päädy tännekin.
Flinck

Posts: 33

#19 • • Flinck
Hienoo kamaa kyllä, tuli kuunneltua ku kävin mökillä uimassa. Alussa lähtee kyllä törkeen hienosti käyntiin ja vissiin tais olla 2 ja 3 biisi ku sai veden tärisemään, loppua myöten sitte vähän hiljeni ja alko olemaan aika peruskauraa. Mainio setti anyway jatka samaan malliin.
villelope

Posts: 2,846

#20 • • villelope Lope of Lope & Kantola

Flinck, 11.8.2006 00:30:
Hienoo kamaa kyllä, tuli kuunneltua ku kävin mökillä uimassa.


Aika pitkä uimareissu.

Kiva että maistui.

Palatetta saa vieläkin antaa, ja uusia latauksiakin mieluusti näkisi :)