Reclaim the streets@Jyväskylä 19.8.2006 @ Jyväskylä

25 posts, 2 pages, 5,811 views

Ill

Posts: 68

#21 • • Ill .-:wankers united:-.
Taas kerran perkeleen hyvät kemut.

Suuren suuret kiitosket sille ihanalle ja nätille tytölle joka soitti laatutrancee ja sit kans erikoisihanalle pariskunnalle joka soitti myöskin laatutrancee. Heidän settinsä loppupuolella meno oli riittävän rankkaa jopa allekirjoittamatta jättäneen makuun. Pasik ja Indigo meni ohi myöhäisen saapumisen ja lipunmyyntipäivystyksen takia. Ja terassilla tuli vain pyörähdettyä röökillä.

Kiitit myös Ullalle ja Matille VJ-meiningistä. Keep up the good work. Mutta kenen idea oli laittaa pienen tanssilattian psykebileisiin kaks vitun stroboa? Mun päätä särkee vieläkin. Valoja päälle hyvät ihmiset! Mut UV-valoja. Joita kyllä olikin ihan sopivasti. Ne skannerit oli siedettävyyden rajamailla. Dekoja ei juuri ollut mutta tässä tapauksessa ei haitannut kun aika paljon tuli tuijoteltua skriiniä.

Vähän harmi kun oli ihan pakko olla röökejä lukuun ottamatta koko ajan joraamassa eikä ehtinyt oikeestaan yhtään jutskailla tuttujen kaa. Kemut sinänsä oli riittävän pitkät kun ei ollu känässä.

Meininki Roninmäessä oli perseestä.

--
Hipit on tyhmiä, rumia ja haisee pahalle.

Kikimora

Posts: 19

#22 • • Kikimora

tubayumi
kenen idea oli laittaa pienen tanssilattian psykebileisiin kaks vitun stroboa? Mun päätä särkee vieläkin. Valoja päälle hyvät ihmiset! Mut UV-valoja. Joita kyllä olikin ihan sopivasti. Ne skannerit oli siedettävyyden rajamailla. Dekoja ei juuri ollut mutta tässä tapauksessa ei haitannut kun aika paljon tuli tuijoteltua skriiniä.



Täysin samaa mieltä stroboista! Kivaahan se välkyttely on pikkumaistiaisena, mutta oli siinä paha yrittää tampata kun puolet setistä oli pelkkää valosäksätystä. Tsot tsot *grr*

Muuten oli kyllä loistopippalot, varmaan parhaat sitten Psylokiven *joo* Erityiskiitos vielä sille ihanalle neitoselle joka soitti mainiota jynkkykamaa alkuillasta, mm. World Destructionin *plur*

--
Deeply disturbed.

Miazu

Posts: 815

#23 • • Miazu Päivänsäde
Super kiitokset kyllä koko porukalle jotka tämän on saaneet aikaan :) valtaukset oli aivan älyttömän kivat ja kadulla oli niiiiiiiin ihanan leppoisaa että voi voi :))

Sitten Jatkopaikka oli kyllä Ilokivessä niin Luksusta että kiiiiitos vaaan efektille ja varsinki Emmalle houstaamisesta ja hyvästä sellaisesta ja nyt sitten sait tavallaa ihanat lähtö kekkerit ja matkaeväät sinne maailmalle <3

Pasik soitteli kyllä yyberluksus setin ja samoin Mamoshka ihan huippua <3 <3 Indigo pamautteli vanhoja helmiä ja olipas seki aika nostalgisen ihanaa <3
Meijän setti nyt sitten oli sitten sitten tällä kertaa aika menevää jooo :D ikinä ei voi tietää juu ;)
Ja tosiaan kiitos ihmisille jotka jakso hymy korvissa tanssia ja jakaa nää uskomattomat hetket :)

Siis ne revontulet ja kaikki uuuuh taas todistettii etttä Jyväshyvä on aivan ihana mesta :)))

Kiiitos tosiaa kaikille ja yhdyn edellisiin siinä strobossa et meinas leikkaa välillä pää kiinne mut tiiän että sielläki oltii pilke silmäkulmassa ja katottii että koska noi tilttaa ja tippuu tonne :D:D.D ei vais ;)

Mut valot ja visuaalit oli aivan mahtavat Kiitos <3
eemi

Posts: 186

#24 • • eemi

Mörönsyötti, 21.8.2006 00:41:
---
Täysin samaa mieltä stroboista! Kivaahan se välkyttely on pikkumaistiaisena, mutta oli siinä paha yrittää tampata kun puolet setistä oli pelkkää valosäksätystä. Tsot tsot *grr*

Muuten oli kyllä loistopippalot, varmaan parhaat sitten Psylokiven *joo* Erityiskiitos vielä sille ihanalle neitoselle joka soitti mainiota jynkkykamaa alkuillasta, mm. World Destructionin *plur*



Se ihanan neitonenhan oli siis Mamooshka, ihana kyllä oli<3 Ja pariskunta miazu&polly, vieläkin ehkä ihanempia, jos mahdollista! Oli kyllä niin mieletön fiilis, tuli pompittua enemmän kuin omissa kemuissa ikinä! Nää olikin omalta osalta viimeiset, vaihdan hieman maisemaa, mutta Efekti jatkaa tottakai samoissa merkeissä.
Tuosta strobosta olin ihan samaa mieltä:D Ei vaan oikein hallittu tota uutta valo-ohjelmaa, pahoittelumme siitä. Aina oppii uutta.
Antoisaa oli myös tehdä yhteistyötä järjestöhippien kanssa, terassi toimi loistavasti ja ihmisit näyttivät viihtyvän sielläkin. Kiitos teillekin.

Nii ja Ilmarille vielä iso pusu avusta mm bileiden jälkeen. *plur*
lillikutti

Posts: 249

#25 • • lillikutti hyppivä jyvä

tubayumi,
Meininki Roninmäessä oli perseestä.



*tirsk*

--
Kuluta harkiten. Boikotoi. Dyykkaa. Kierrätä. Ole vegaani!
-Kettutyttömusikaali-