Testaa: persoonallisuutesi

326 posts, 17 pages, 141,614 views

soma

Posts: 31

#121 • • soma täysin villiintynyt...
Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista

Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*---- Tuntija
Impulsiivinen
*---- Harkitsija
(mmmm)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

"Olet intuitiolla varustettu, ihmisistä ja asioista huolta pitävä, rauhallinen ja rauhaa rakastava, syvällinen ja monisyinen ihminen. Osaat yhtä luontevasti kohdata elämän henkilökohtaisia ja analyyttisiä tilanteita. Ihmistyyppisi on yleensä sopivimmillaan sisäisten asioiden ja näkymien kanssa, mutta tarvitsee jossakin määrin myös ihmiskontakteja. Tämä vastakkainasettelu aiheuttaakin toisinaan ongelmia. Olet sanavalmis, empaattinen ja idealistinen. Yleensä kaltaisesi ihminen sanoo vain tietävänsä asiat suoralta kädeltä, mutta ei välttämättä osaa selittää asioita toisille. Tunnet vahvasti toisten ihmisten tunteiden mukana, ja osaat tunnistaa hyvän ja pahan eri asioista ja tilanteista. Tästä syystä sovellut ammatteihin, joissa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa. Nautit siitä, että voit olla avuksi toisille. Kun olet tehnyt jostakin asiasta päätöksen ja asettanut tavoitteesi, mitkään järkisyyt eivät saa päätäsi kääntymään. Se, osaatko kääntää tämän ominaisuuden sinnikkyydeksi, vai oletko pelkästään jääräpäinen, määrääkin helposti koko elämäsi suunnan ja menestyksen."

Yllättävän oikeassa taitaa olla... *hymy*
Lauri

Posts: 1,051

#123 • • Lauri Devoted
Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 56 % Harkitsija


Olet toisia tukeva, järkevä, lojaali ja sinulla on vahvat mielipiteet. Ihmistyyppisi on organisoiva, vastuuta ottava johtaja, joka ohjaa toiset järjestykseen antamalla heille tehtäviä ja rooleja ja täsmällisiä ohjeita. Kaltaisesi ihmiset tarkistavat usein, sujuvatko asiat odotetusti, ja antavat tunnustusta niille, jotka ovat toimineet sovitulla tavalla. Toteutat valmiita sääntöjä mieluummin kuin ideoit uusia. Uudet ideatkin syntyvät useimmiten vanhoja parantelemalla. Kunnioitat perinteitä ja olet konservatiivinen. Saatat soveltaa armeijatyylistä kuria ja hierarkiaa elämän kaikilla alueilla. Otat asiat mieluummin esille suoraan, ja kartat hämmennystä ja sekaannusta. Sinulle soveltuvat ammatit löytyvät liike-elämästä, koulutuksesta, virastoista, poliisista tai armeijasta. Johtajana olet selkeä ja asiallinen, ja nautit siitä että asiat sujuvat ja että sinä olet johdossa. Toisten mielestä sinulta saattaa puuttua tunteita ja tahdikkuutta, mutta osoitat tunteitasi laittamalla asiat sujumaan ja pitämällä huolta toisten hyvinvoinnista
mardis

Posts: 334

#124 • • mardis Humppa-Hannele
Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*-- Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija
(pmmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

Ehkä jotain tonne päin..

--
~Dancers have happy feet~

-Santtu-

Posts: 1,965

#125 • • -Santtu- ananas bananas coconuts
Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

*joo* Suurin osa totta, mut tuo ammattiosa ei sovi ollenkaan..
Aune-mummo

Posts: 543

#126 • • Edited Aune-mummo Hitsaa homo kinttaaseen
Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 20 % Harkitsija

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
* Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija
(ppmm)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet ulospäin suuntautunut, sosiaalinen, käytännöllinen ja pidät asiat järjestyksessä. Ihmistyyppisi on ylpeä kyvystään tuoda harmoniaa, viihdyttää ja pitää huolta toisista. Velvollisuus ja vakiintuneet tavat ovat sinulle toisarvoisia. Kaltaisesi ihmiset ovat lämpimiä, ystävällisiä ja luonnostaan työskentelevät toisten ihmisten kanssa, organisoivat ihmisiä ja tapahtumia. Sinulle soveltuvat ammatit myyntitykistä, terveysalan, opettamisen ja juontamisen alueilta. Saatat löytää itsesi kerhoista, yhdistyksistä, komiteoista ja muista toimielimistä, joissa ryhdyt siekailematta vapaaehtoiseksi vaikkapa avustustyöhön. Olet perinteitä kunnioittava, konservatiivinen ja lojaali. Teet ahkerasti työtä, ja uhraat aikaasi perheelle ja ystäville. Sinun voi olla vaikea sietää ihmisiä, jotka toimillaan tai tekemättä jättämisillään loukkaavat toisia. Usein annatkin heidän kuulla kunniansa! Vaikkakin saat tyydytystä siitä, että voit olla hyödyksi, tarvitset toisten sanallista ja näkyvää arvostusta ja kiitosta hyvästä työstäsi. Jos sinua ei kiitetä, vaikka omasta mielestäsi olet tehnyt hyvää työtä, sinusta voikin saada ikävän vihollisen.
isfnbojbbssn

Posts: 4,143

#127 • • Edited isfnbojbbssn sdonvoinv

Ekstrovertti


*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen ----*
Harkitsija

Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.



psyykkaavaa! O_o
toi pitää kyllä vähän liiankin hyvin paikkansa.

edit: ps. toi testi on kylläkin paljon vielä psyykkavampi ->
http://www.saunalahti.fi/jawap/varit/varitest.html

--
dasinoaisnvs

Tropico

Posts: 246

#128 • • Tropico Puolet nyt, loput myöhemmin.
Heheh, yllättävän lähellä totuutta. Ehkä vähän ylilyöty ja tylsän kuullonen elämä tän mukaan :)

Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen ----*
Intuitiivinen
Ajattelija
*---- Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet oma yksilösi, uskollinen ja herkkä. Olet herkkä ja ujo, etkä pidä asioita itsestään selvinä. Tunnet itsesi olevan hyödyksi vain silloin, kun voit olla avuksi toisille. Toiset ihmiset helposti luottavat kaltaisesi ihmisen apuun, joskus jopa niin paljon että he kehittävät itselleen vastuuttoman läheisriippuvuuden sinuun. Ihmistyyppisi uhrautuu helposti, ja vaarana onkin ajautua marttyyriksi. Saatat joutua kamppailemaan sisäisten epäilyksiesi ja pelkojesi kanssa, ennen kuin uskallat ilmaista henkilökohtaiset halusi ja tarpeesi. Olet konservatiivi, jolle työ on elämä. Teet töitä ahkerasti niin työpaikalla kuin kotonasi. Tarjoat apuasi anteliaasti, ja usein kulissien takana. Uudet ideat, muutokset ja epävarmuus ärsyttävät sinua. Haluat muuttumattoman, hyvin järjestetyn ja aikataulutetun elämän, vaikka se tarkoittaisi sitä että joku toinen tekee aikataulusi ja ohjaa elämääsi. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit auttaa ihmisiä: palvelutyö, opetus, vapaaehtoistyö, hoitotyö. Olet onnellisimmillasi kun voit käsitellä yksityiskohtia ja suorittaa rutiineja, varsinkin jos voit tehdä niitä ihmisten parissa.
sapeli

Posts: 11,768

#129 • • sapeli jokukukamikä?

k1mm0, 20.7.2006 22:16:
edit: ps. toi testi on kylläkin paljon vielä psyykkavampi ->
http://www.saunalahti.fi/jawap/varit/varitest.html



1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN
Haluaa mielenkiintoisten ja jännittävien asioiden tapahtuvan. Pystyy olemaan
pidetty kiinnostavuudella ja hyvin avoimella viehätysvoimalla.
Yilmielikuvituksellinen ja taipuvainen fantasia tai päiväunelmointiin


Tosta ihan alusta en oo ihan varma; tosta toisesta asiasta pitäis varmaan kysyä muilta; tuo kolmas asia ainakin osuu naulan kantaan. *hymy*

2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN.
Hellittämätön. Edellyttää että asiat menevät kuten hän itse tuntee ja yrittää
säilyttää asemansa muuttumattomana.


Vähän epämääräinen, mut joo, miksei.

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA.
Halukas osallistumaan sosiaalisesti, mutta yrittää torjua ristiiriitoja ja häiriötä
vähentääkseen jännitystä.

Jää tunneperäisesti saavuttamattomaksi vaikka olisi läheisessä ihmissuhteessa.

Tuntee olevansa sidottu tilanteeseen joka ahdistava tai epämukava ja etsii tapaa
saadakseen helpotusta tilanteeseen. Kykenee saamaan tyydytystä seksuaalisesta
aktiviteetista.


Eka joo. *joo* Toinen, ehkä vähän, but working on it. Kolmas: täytyy kokeilla tota ratkasua *nauru*

4. STRESSIN LÄHTEET.
Stressiä tunteiden intensiteetistä.
Haluaisi olla itsenäinen, esteetön ja vailla rajoja, joita ei itse aseta tai valitse.
Halu kontrolloida omaa kohtaloa.


Eka, kyllä. Toka, ehdottomasti. Kolmas, tavallaan.

5. NYKYINEN ONGELMA.
Seeks to avoid criticism and to prevent restriction of his freedom to act, and to decide for himself by
the exercise of great personal charm in his dealings with others.

Feels restricted and prevented from progressing; seeking a solution which will remove these limitations.


No, toi alku on vähän yhdistelmää noista aikaisemmista - sinänsä pitää paikkansa mut aika epämääräinen kuvaus. Toi loppuosa taas sopii tähän hetkeen erittäin hyvin, kun en osaa päättää Turun ja Helsingin välillä, ja tässä tietenkin on edustettuna moni muu isompi asia joita nuo asuinpaikat vain kuvastaa...

Ihan hauska testi tämäkin! *hymy*

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

ninscu

Posts: 635

#130 • • ninscu candydelic
"Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen."

--
.. grooving with the eternal now ..

RiD

Posts: 2,817

#131 • • Edited RiD Nukemi
Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

oho... osu kyllä 100% oikeeseen...


1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN
Kaipaa hellyyttä ja tunneherkkyyttä johon voi sulautua. Vastaanottavainen
kaikelle aistilliselle ja esteettiselle
2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN.
Huikenteleva ja menevä. Tarve tuntea asioiden kehittyvän halutulla tavalla,
muuten ärtymys voi johtaa pintapuoliseen tai vaihtelevaan käyttäytymiseen.

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA.
Olosuhteet pakottavat kompromissiin, estäen vaatimukset ja toiveet, ja olemaan
ilman asioita joita haluaisi.

4. STRESSIN LÄHTEET.
Ruumiillisten tai hermostollisten tarpeiden hillintä.
Tämänhetkinen tilanne epämiellyttävä. Tyydyttämätön tarve olla yhteydessä
muiden samoin ajattelevien kanssa, ja erottautua massasta. Tunnevaiston
kontrolli rajoittaa hänen mahdollisuuksiaan, mutta tästä johtuva eristäytyminen
aiheuttaa voimakkaan tarpeen sulautua muihin. Kokee tämän heikkoutena.
Itsehillinnän avulla tuntee voivansa säilyttää asenteen yksilöllisestä
ylemmyydestä. Haluaa olla rakastettu ja ihailtu yksilönä; tarvitsee huomiota
ja muiden arvostusta.

5. NYKYINEN ONGELMA.
Wants to be valued and respected, and seeks this from a close and peaceful association of mutual
esteem.

Greatly impressed by the unique, by originality and by individuals of outstanding characteristics. Tries
to emulate the characteristics he admires and to display originality in his own personality.

1. Violetti 2. Sininen 3. Punainen 4. Keltainen 5. Vihreä 6. Musta 7. Harmaa 8. Ruskea
1. Sininen 2. Violetti 3. Punainen 4. Keltainen 5. Vihreä 6. Musta 7. Harmaa 8. Ruskea



tääkin osu... wtf

--
*super* *possu*

Tapi

Posts: 1,437

#132 • • Tapi Dreamstate

k1mm0, 20.7.2006 22:16:
http://www.saunalahti.fi/jawap/varit/varitest.html


Friikkiä!

1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN
Syventynyt kiihkeästi jännittäviin asioihin, joko eroottisesti tai muuten
kiihottaviin. Haluaa itseään pidettävän jännittävänä ja kiinnostavana
persoonana, joka tekee muihin miellyttävän ja vaikuttavan mielikuvan. Käyttää
taktisesti taitavasti hyväkseen keinoja välttääkseen vaarantammasta muiden
luottamusta.

2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN.
Helposti ympäristön johdateltavissa ja herkästi liikuttuu toisten tunteiden
mukaisesti. Etsiytyy samanhenkiseen seuraan ja toimii alueilla jotka edistävät
tätä.

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA.
Tuntee ettei voi tehdä mitään olemassaoleville ongelmilleen ja että asiat on
nähtävä positiivisesti. Kykenee saamaan tyydytystä seksuaalisesta aktiviteetista.

4. STRESSIN LÄHTEET.
Ylikorostunutta herkyyttä ulkoisiin ärsykkeisiin.
Haluaa päästä irti tyhjyyden tunteesta ja esteistä jotka eristävät hänet muista.
Uskoo että elämä voisi tarjota enemmänkin ja ajattelee menettävänsä
kokemuksia ellei tartu jokaiseen tarjolla olevaan mahdollisuuteen. Tämän
vuoksi tavoittelee kiihkeästi päämääriään ja sitoutuu voimakkaasti ja
halukkaasti. Tuntee itsensä täysin päteväksi mihin tahansa perehtyykin, voi pitää
joskus muita häiritsevinä. Intensiteetillä osallistuva.


5. NYKYINEN ONGELMA.
The fear that he may be prevented from achieving the things he wants leads him to play his part with an urgent and hectic intensity.

Has a fear that he may be prevented from achieving the things he wants. This leads him to employ great personal charm in his dealings with others, hoping that this will make it easier for him to reach his objectives.
sts

Posts: 7,969

#133 • • sts Sama pyynti aitta!
Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 100 % Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet ulospäin suuntautunut, looginen ja päättäväinen. Ihmistyyppisi johtaa toisia määrittämällä rakenteita ja asettamalla tavoitteita, eikä niinkään kiinnitä huomiota toimitapoihin, sääntöihin ja menetelmiin. Kaltaisesi ihmiset näkevät ”suuren kuvan” ja nousevat helposti johtoasemaan kaikenlaisissa organisaatioissa. Epämääräisyys, kaoottisuus ja tehottomuus ajavat ihmistyyppisi tarttumaan asioihin ja laittamaan ne järjestykseen. Intuitio ohjaa tavoitteitasi. Tartut asioihin rohkeasti, analyyttisesti ja objektiivisen järjestelmällisesti. Tämä saa toiset kunnioittamaan sinua ja seuraamaan tavoitteitasi. Sinulla on kyky saada asiat tehdyksi, sekä työssä että kotona. Usein tämä tapahtuu kuitenkin niin rajusti, että toisten ihmisten omanarvontunto saattaa vahingoittua. Elätkin jatkuvassa kamppailussa sen välillä, miten sovittaisit inhimillisen elementin ja luovuuden yhteen sen kanssa että haluat järjestystä maailmaan.
martina

Posts: 1,875

#134 • • martina FINRG-martat, superhifistelijä
1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN
Tavoittelee asioita jotka menettänyt eläessään liiotellulla intensiteetillä,
tällätavoin tuntee pääsevänsä eroon ahdistavista tuntemuksista.

2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN.
Mieltynyt kaikkeen uuteen tai mielenkiintoa herättävään. Taipuvainen
kyllästymään keskinkertaisuuteen ja traditioihin.

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA.
Tuntee saavansa vähemmän kuin ansaitsisi ja ettei hänellä ole ketään johon
luottaa saadakseen myötätuntoa ja ymmärrystä. Patoutuneet tunteet tekevät
helposti loukkaantuvan, mutta ymmärtää sopeutua mahdollisimman hyvin.

Itsekeskeinen ja siksi helposti loukkaantuva, jääden etäiseksi kiintymyksissään.

4. STRESSIN LÄHTEET.
Ruumiillisten tai hermostollisten tarpeiden hillintä.
Tämänhetkinen tilanne epämiellyttävä. Tyydyttämätön tarve olla yhteydessä
muiden samoin ajattelevien kanssa, ja erottautua massasta. Tunnevaiston
kontrolli rajoittaa hänen mahdollisuuksiaan, mutta tästä johtuva eristäytyminen
aiheuttaa voimakkaan tarpeen sulautua muihin. Kokee tämän heikkoutena.
Itsehillinnän avulla tuntee voivansa säilyttää asenteen yksilöllisestä
ylemmyydestä. Haluaa olla rakastettu ja ihailtu yksilönä; tarvitsee huomiota
ja muiden arvostusta.

5. NYKYINEN ONGELMA.
Takes a delight in action and wants to be respected and esteemed for his personal accomplishments.

The need for esteem for the chance to play some outstanding part and make a name for himself - has become imperative. He reacts by insisting on being the center of attention, and refuses to play an impersonal or minor role.




kutakuinkin oikein. *ding* hrrrh.
^T^

Posts: 167

#135 • • Edited ^T^ Universal Protagonist, Visual Hypnotist
phew, onhan ne kohtuu tarkkoja...joskus, mutta itseni ERITTÄIN hyvin (varjopuolet, blindspotit, ym. psyykeen yleisesti hankalasti tietoisesti tavoitettavat "osiot" mukaan lukien) tuntien löydän testeistä myös kritisoitavaa. Tosin jälkimmäisen testin sivuillakin kehotetaan "Testin tulokseen koneellisesti tehtynä ilman psykologisesti asiantuntevaa tulkintaa kannattaa suhtautua kevyesti". Tässä yksi kritiikin kohde:

5. NYKYINEN ONGELMA.
Greatly impressed by the unique, by originality and by individuals of outstanding characteristics. Tries to emulate the characteristics he admires and to display originality in his own personality.

Mikäköhän tuossa on niin ongelmallista ? Se että näyttää oman (erikoisen) persoonallisuutensa ? Sekö, että ottaa omaan autenttisuutensa mahdollisia vaikutteita myös muista joukosta erottuvista? Eikö näin voi tehdä, mutta silti säilyttää oman originaalisuutensa ? Kait se ois huolestuttavampaa jos ois autenttinen, mutta yrittäis ottaa vaikutteita tavallisuudesta ? Vai onko niin että ylipäätänsä erottuvat persoonallisuudet ovat jotenkin ongelmallsta herra Max Lüscherin (testin kehittäjän) mielestä? Vai tapahtuiko joskus käännösvaiheessa jokin mistake?
Vai onko niin, että ko. kohta yrittää sanoo jotain tyyliin "ole kuten muutkin pojat kohdussa/hiekkalaatikolla/koulussa/työelämässä/eläkkeellä/haudassa/seuraavassa elämässä...". Emulate tarkoittaa myös kilpailla. Siinäkin tapauksessa metsään mennään; eksoottinen stimuloi mua, en kilpaile sen kanssa. Ja entistä lujempaa ollaan pusikossa (niin ettei sieltä enää tulla pois ilman vetoapua) jos halutaan väittää, että jotenkin shoppailen erikoisten karakteerien viittoja ja puen ne sitten tavallisuuden ylle. "I AM" kuten Gigolo Joe totesi A.I ssä...ja monet muut universaalit elämän protagonistit jo tuhansia vuosia sitten jätettyään heimon löytääkseen oman kohtalonsa.
Hemmetti, mähän alan innostua ja päästä pikkuhiljaa vauhtiin, mutta jottei ihan esseeks menis niin: Kuten sanottua, kannattaa suhtautua kevyesti ko. testiin. Itseasiassa about kaikkin psykologisiin testeihin kannattaa suhtautua varauksella. Mitä paremmin itsensä tuntee ennestään, sen helpommin niistä löytää aukkoja, mutta myös sen enempi niistä saa hyödyllistäkin irti.
Voiskin perustaa yleisen "psykologiset testit"topicin...joskus.

--
""And those who were dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

Janisa

Posts: 2,226

#136 • • Janisa vaikeasti kesytettävä
Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.


Jaa... *iloinen*

--
Maailma ei pelastu nalkuttamalla...

Josssu

Posts: 506

#137 • • Josssu
Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija
(pmmm)
Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet ulospäin suuntautunut, ja ystävällinen. Haluat tehdä parhaasi ihmissuhteissa, ja toisinaan toisten odotusten täyttämisen tarve muodostuu sinulle ongelmaksi. Sinulla on ihanteita, ja tunnet lojaalisuutta työnantajaasi ja perhettäsi kohtaan. Saatat luoda ihanteestasi itsellesi jopa epätodellisen mielikuvan. Haluaisit myös toisten suhtautuvan sinuun samoin. Tilanteet, joissa ei ole tarkkaa järjestystä, tuntuvat mielestäsi kaoottisilta. Tarvittaessa ohjaat asioita oikeaan suuntaan, mutta et vaadi päätösvaltaa yksin itsellesi. Ihmistyypilläsi on taipumus olla hieman liian kova itselleen, varsinkin jos oma suoriutuminen ei vastaakaan odotuksia. Kerrot muille avoimesti päämääristäsi, mutta johtotehtävissä saatat vaatia toisiakin toimimaan juuri sinun tavallasi. Kaltaisesi ihmiset saattavat helposti suuttua, varsinkin jos kokevat itse olevansa oikeassa ja toisten väärässä. Joudutkin tämän takia hillitsemään tunteitasi ja katsomaan asioita faktoina ottaaksesi etäisyyttä. Halusi auttaa toisia on niin voimakas, että saatat huomata tekeväsi paljonkin tarpeetonta työtä toisten puolesta. Varsinkin, jos tällaista ei arvostetakaan, turhaudut helposti. Sinun on vaikea sanoa ei, ja jos et pidä huolta elämästäsi, saattaa burn-out olla väijymässä sinua. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit puhua ihmisten kanssa kasvotusten. Valmentaja, myyntitykki, haastattelija, näyttelijä ovat sopivat ammatit. Jos joudut työssäsi hoitamaan matematiikkaa tai talousasioita, olet jatkuvasti poissa rytmistä. Olet lahjakas organisoimaan, motivoimaan, johtamaan ja opettamaan ihmisiä. Mutta älä ota näitä lahjojasi itsestäänselvyyksinä. Rakenna työsi puhetaitosi, empatian ja harmonian perustalle, niin olet onnellisimmillasi.
Avatar
#138 • • candyraver Guest
Olet intuitiolla varustettu, ihmisistä ja asioista huolta pitävä, rauhallinen ja rauhaa rakastava, syvällinen ja monisyinen ihminen. Osaat yhtä luontevasti kohdata elämän henkilökohtaisia ja analyyttisiä tilanteita. Ihmistyyppisi on yleensä sopivimmillaan sisäisten asioiden ja näkymien kanssa, mutta tarvitsee jossakin määrin myös ihmiskontakteja. Tämä vastakkainasettelu aiheuttaakin toisinaan ongelmia. Olet sanavalmis, empaattinen ja idealistinen. Yleensä kaltaisesi ihminen sanoo vain tietävänsä asiat suoralta kädeltä, mutta ei välttämättä osaa selittää asioita toisille. Tunnet vahvasti toisten ihmisten tunteiden mukana, ja osaat tunnistaa hyvän ja pahan eri asioista ja tilanteista. Tästä syystä sovellut ammatteihin, joissa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa. Nautit siitä, että voit olla avuksi toisille. Kun olet tehnyt jostakin asiasta päätöksen ja asettanut tavoitteesi, mitkään järkisyyt eivät saa päätäsi kääntymään. Se, osaatko kääntää tämän ominaisuuden sinnikkyydeksi, vai oletko pelkästään jääräpäinen, määrääkin helposti koko elämäsi suunnan ja menestyksen.
Jusuplussa

Posts: 1,293

#139 • • Jusuplussa UG-///
Olet ulospäin suuntautuva käytännöllinen ajattelija. Ihmistyyppisi hallitsee tutkimisen ja syy-vaikutussuhteeseen perustuvan analysoinnin. Teoria, perinteet tai tunteet eivät haittaa analyysiasi. Jos elämästä tulee liian tylsää, luot jotakin uutta toimintaa. Olet ongelmanratkaisija, jolta löytyy välineet tilanteeseen kuin tilanteeseen. Nautit neuvottelutilanteista. Sinulla on järkiperäinen ja järjestelmällinen lähestymistapa kaikkeen, olipa kyse sitten puutarhanhoidosta, auton korjaamisesta, riidan ratkaisemisesta tai suuryrityksen organisoimisesta. Fantasiat ja abstraktit ideat eivät mene läpi sinulle. Olet spontaani, kilpailuhenkinen ja antelias. Teet työstä peliä, ja sovellat joukkueurheilun malleja kaikkiin ihmissuhteisiisi, jos mahdollista. Tiimityö on mielestäsi parasta. Vaikkakin olet karismaattinen, älykäs ja viettelevän avoin, sinua saadaan harvoin kiinni syvien tunteiden ilmaisemisesta. Jos elämästä tulee liian monimutkaista, ja sinuun kohdistetaan vastentahtoisia velvoitteita ja odotuksia, lähdet mieluummin pois koko tilanteesta.
Hitchhiker

Posts: 1,754

#140 • • Hitchhiker
Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.