Kaksi äänikorttia Cubaseen

2 posts, 1 page, 1,353 views

Beliar

Posts: 1,361

#1 • • Beliar
On koittanut se hetki, kun liikekannallepanon myötä raudan määrä rajalla on ylittänyt audio interfacen tarjoamien sisääntulojen määrän ja toinen äänikortti on tullut ajankohtaiseksi.

Koneessa sykkii tällä hetkellä M-Audion Delta 1010LT ja kaipaisi se nyt kipeästi rinnalleen toista kymmenellä sisääntulolla siunattua korttia. Budjetissa alle Mersun-hinnan, löytyy kaksi vaihtoehtoa täyttämään vaatimukset: M-Audion Delta1010, sekä ESIn ESP1010. Vaakakuppi melkein kallistelee ESIn suuntaan, sen ollessa 150eur jopa halvempi M-Audion vastaavaan nähden...

Kysyisinkin nyt, onko kellään kokemusta Cubasessa kahdesta eri merkkisestä äänikortista ja niiden rinnakkaiselosta? Tuleeko kahdesta eri draiverista mitään ongelmia? M-Audion Delta1010LT ja M-Audion Delta66 toimivat yhdessä hienosti, mutta ne käyttävätkin samaa draiveria.

--
Mikä **tun desibeliraja?!?!

gerry

Posts: 979

#2 • • gerry
Kokemusta ei oo mut suurin todennäköisyys on et parhaiten toimis toinen 1010LT rinnalla (voidaan asentaan 4kpl. samaan koneeseen). Toi piuhasotku onkin sitten erijuttu joka koneen taakkse tulee:D Mut eipä se oikeastaan haittaa..

--
by B.C.S