Koneisto 2006 14.7.2006 @ Helsinki

112 posts, 6 pages, 14,663 views

AlexS

Posts: 1,389

#81 • • AlexS kummasetä

miikkah, 15.7.2006 15:03:
saundin puolesta bassot oli kyl aika vaimeat omaan makuun. (ja viel basson bileet, niinq.. *hih*)


Vaimeat? O_o Jo alkuillan breiksujen aikaan baaritiski ja seinät pörisi basson tahtiin. Tuskin tuota kovempaa kyseisessä paikassa olisi voinut bassoja luukuttaa. Nytkin tuntui välillä että menee vähän turhankin mössöksi.

--
I hear songs that should never end...
in places I cant comprehend.

genki

Posts: 872

#82 • • genki

miikkah, 15.7.2006 15:03:
oli kyllä ässää junkkaa stockholmissa. saundin puolesta bassot oli kyl aika vaimeat omaan makuun. (ja viel basson bileet, niinq.. *hih*)



dewd, niinkuin aiemmin jo mainittu, niin basson bileissä oli niin kovat bassot että yks subbari leimahti liekkeihin... dom kaato kans monitorikaiuttimen päälle yhden viskikolan (mistä osa meni kans mun niskaan) et sitäkin sit vähän huolestuiltiin et miten käy..

kiitos kaikille paikallaolijoille ja lbj jonas el lazy boy jonessille asswindista pink panther bootyn alussa :] jengi oli kuulemma luullut et se oli ihan tahallinen teko. :P ainakin aplodeista päätellen!

--
crop circles in the carpet

genki

Posts: 872

#83 • • genki
niin joo ja dompalta iso kiitos kaikille sielläolleille, sen hyvä käsitys suomesta on taas asteen verran parempi! kiitos!!!

--
crop circles in the carpet

zaler

Posts: 1,545

#85 • • zaler e h k i s
siis huh mikä meno oli stockholmissa! ihan helvetin hyvää musaa tuli kyllä :) ainoo vaan että oli kyllä ihan helvetisti jengiä, välillä vähän ehkä ahdistavaa... mut muuten jees, kiitos

--
let´s eat to the beat!

clupipeipe

Posts: 323

#86 • • clupipeipe
Todella harmi, ettei Lasipalatsin meininki vetänyt enempää jengiä. Esim Jimi Tenorin keikka oli todella pro-meininkiä, vaikka lavan edessä oli ehkä 10 ihmistä (TJEU lauantain Hesari). Olisko väen vähyyteen ollut syynä ihan yksinkertaisesti markkinoinnin puute? Sellaiset tuttuni, jotka voisivat hyvinkin olla kohderyhmää, mutta eivät seuraa esim. Klubbaria, eivät olleet tietoisia siitä että Koneisto ylipäätään järjestetään tänä vuonna. Jos siis haettiin jotain pienen piirin intiimiä kesätapahtumaa, niin miksi aukio oli mitoitettu 2500 ihmiselle? Tämän tyylinen "vuotta 2008 odotellessa" -säätäminen tekee todella huonoa Koneiston brändille eli sitä myöten sponsseille ja loppupeleissä koko tapahtuman kannattavuudelle. Nimimerkillä "itkettää, sillä haluaisin jatkossakin bilettää Koneiston merkeissä"
ellutus

Posts: 39

#87 • • ellutus
Olihan se sinänsä naurettavaa et parhaimmat bileet päivällä oli niillä jotka istuivat viereisellä terassilla ja säästivät siinä rytäkässä kymmenen euroa. Kyl pistää ensvuonna vähän mietityttää tuleeko koko tapahtumaa olemaan ollenkaan saati sitten yleisöä sille. Jos ulkoilmameininkiä olis haettu ni olis mielummin sijoittanu bileet vähän sivummalle jonnekki rannalle ja niin korkeilla aidoilla ettei yli näkis. Ehkä koneisto laajentuu sitten noihin klubeihin loppujen lopuksi?
Strader

Posts: 10

#88 • • Strader
Joo-o, mbarin puolella oli perjantaina ihan jees meno, vaikka perustankin enemmän trancesta ja progesta, iski techno kuitenkin hyvin vaihteeksi. Jos nyt aletaan menemään negatiivisiin asioihin, niin ainakin bileiden alussa tanssilattialla keikkunut tyyppi joka puhalsi johonkin pilliin koko ajan alkoi ottamaan päähän, varsinkin kun jorasin ihan vieressä. Tupakansavu myöskin valtasi taas tietyillä alueilla, mutta se nyt on aina odotettavissa, ja siitä on turha valittaa.

Aluksi luultiin kavereiden kanssa, että paikan pienen koon takia bileistä voi tulla aika heikot, mutta toisin kävi, kävijämäärään nähden tanssilattia oli hyvinkin riittävä ja tilaa riitti ainakin minulle koko aikana, mitä ei voi sanoa monista bileistä.
Toykio

Posts: 294

#90 • • Toykio
Koneisto on ollut varkkari juhla aina kesässä, eikä tänäkään vuonna malttanut jättää välistä.


Ulkoilmatila oli jotenkin niin huonosti järjestetty, ettei sinne tullu mentyä ollenkaan! Perjantain Stockholm oli täynnä huippusaudia, ihan mahtavaa rumpubassoa! Sielä silti alkoi kaipailemaan koneiston "festaritunnelmaa" ja sitä, että olisi voinut käydä raittiissa ilmassa ja välillä kuulemasssa muutakin tarjontaan. Nyt siis koneiston tunnelmaa pilasi liian perusbaarimeininki.

Lauantaina iltana Mbaari olikin loppuunmyyty. M:n-terassilta kaipaili silti kovasti päästä tanssimaan kahden lämpöisen pressun väliin...jossa olikin sitten hyvä tunnelma! Sillä onnekkaana pääsinkin vielä purkkaviritelmärannekkeella sisään pariksi viimeiseksi tunniksi *iloinen**jiihaa* (Ja nyt ei harmita niin paljoa, että kaukaa tulleena koko lauantain koneisto olisi jäänyt väliin ja tuntunut ihan mokalta.)

Toivon, että Koneisto ei täysin ruostu vaan jatkossa pääsee taas nauttimaan hyvin järjestetyistä festareista ja siitä tunnelmasta!
PennyLane

Posts: 121

#92 • • PennyLane
Stokis. Voi kyllä. *iloinen*

--
bass bass BASS!

tomii

Posts: 3,594

#93 • • Edited tomii kallion herttua
Perjantaina Stokiksessa oli kyl sellaista liekitystä, että oksat pois. *joo* DOM!!! Ensi vuonna, jos Koneistolla jotakin vastaavaa häpeninkiä, niin tulee kyl supportit täältä jälleen kerran *hymy* Ja eipä mennyt Koneisto-putkikaan poikki, which is nice *hihu* Ja propsit Bassolle myös näiden kemujen järkkäämisestä *piis*

Edit: niin meinasi ihan unhoittua maininta kivoista videoscreeneistä ja niillä pyörivistä visuaaleista *joo*

--
reivaan kunnes kuolen

PennyLane

Posts: 121

#94 • • PennyLane
Niin ja vielä lauantain Rinneradio...
Se ihana rytmi + tuulenvire hiuksissa. *sydän*

--
bass bass BASS!

Sallakat

Posts: 2,220

#95 • • Sallakat jungle, baby !

miikkah, 15.7.2006 15:03:
eipä silti, sain lipputytöltä kympin sisäänpääsyä maksaessani rahasta usemman kympin liikaa takas, eli kai tuo ilta ihan plussalle jäi. kiitos vaan! *nauru*



Siinä oli vitullinen kiire koko illan kun jonoa oli kertynyt jo ennen kymmentä oven taakse eikä ketään tauottamassa.
Kun siinä sitten on toisella kädellä Stockiksen normiurpoja pähkäilemässä, että "ai tääl on Koneisto, voi vittu pitäiskö sittenkin mennä Onnelaan" ja toiselle kädelle sitten otetaan porukkaa sisään rannekkeineen niin voi pienemmästäkin mennä setelit sekaisin ja aivot nyrjähtää *grr* Tosi jeessii sultakin, että olet ilmeisesti lähtenyt paikalta ylimääräisine rahoinesi tyyliin "hei jes ylimääräistä bissee" *hmph*

Mutt bileet rokkas ihan kympillä PE, ainakin sen jälkeen kun pistin lippuluukun kiinni ja pääsin ylös mestoille. Musa tosin meni joissain säädöissään NIIN yli, että melkein puuroutui mun korvissa ja korvia särki pitkään tinnityksen ohella (joo joo korvatulpat unohtui). Ainakaan se ei kuulostanut hyvältä ja osa musiikin viehätyksestäkin meni sen mukana. LA oli ihan normaalit tasot ja soi hyvin.

Lauantaipäivän ACCU setti oli ihan helvetin rules. Harmittelinkin samalla ett Konemetsässä missas ne ku oltii just silloin uimassa hiekkamontulla *senkin* Musa sopi kesäpäivän ihanaan auringonpaisteeseen täydellisesti.
rakettilehmus

Posts: 214

#96 • • rakettilehmus villi lapsi

PennyLane, 17.7.2006 11:35:
Niin ja vielä lauantain Rinneradio...
Se ihana rytmi + tuulenvire hiuksissa. *sydän*


*joo* Ja se keikka olisi voinu jatkua vaikka koko yön.*plur*
switchone

Posts: 59

#97 • • switchone

bileet rokkas ihan kympillä PE, ainakin sen jälkeen kun pistin lippuluukun kiinni ja pääsin ylös mestoille. Musa tosin meni joissain säädöissään NIIN yli, että melkein puuroutui mun korvissa ja korvia särki pitkään tinnityksen ohella (joo joo korvatulpat unohtui). Ainakaan se ei kuulostanut hyvältä ja osa musiikin viehätyksestäkin meni sen mukana.



what she said
kilobitti

Posts: 2,419

#98 • • kilobitti 1-2-3 techno
Junkka@stockis: todella hyvää soundia, kiitos*piis*

--
I´m serious as cancer, when I say rhythm is a dancer - Snap, 1993