V: teknari teknariin

2 posts, 1 page, 980 views

bansq

Posts: 931

#1 • • Edited bansq leftfield winger.
hämärä otsikko, mutta selitetään:

ostin erikseen pari dekkiä, toinen malliltaan sl-1200 mkII (hopea) ja toinen sl-1210 mkII (tummanharmaa). kauniita ovat, mutta olishan ne kivat samanvärisinä joten toinen menee vaihtoon. kumpaakaan ei ole ruuvattu, jarrua säädetty eikä pitchin lukkoa poistettu.

1210 on noin vuoden ikäinen, pelkässä kotikäytössä ollut moitteeton laite joka on ostettu koolkatista. tracklight ei toimi.

1200 on noin 7-10v vanha konkari joka on ollut kiinteässä ravintolakäytössä, laite on huollettu kuukausi sitten entistä ehommaksi. soittaessa laitteen ikää ei huomaa, start/stop-namiskan vieressä on pieni vaalea skrubu jota en saanut ainakaan vielä pois. rca-plugit ovat ulkoisesti vähän kulahtaneen näköiset mutta toimivat ja maadoitusbanaanin haarat hieman taivutetut. tracklight toimii - vähän yllättäen. ;)

vaihdan mielummin vanhemman pois ja maksan vaikka tarvittaessa vähän väliä, riippuen tietenkin vaihdettavan laitteen kunnosta - ja päinvastoin 1210:sen kohdalla. vaihto toteutetaan silmä silmästä-periaatteella, neulat ja muut lisävarusteet pysyy omistajillaan.

jos tunnistat itsesi samanlaisen ongelman edessä, tai haluaisit muuten vain vaihtelua niin pistä viestiä aki.himanen ättt netti.fi, tai tänne. laitteita saa tulla kurkistelemaan "tositarkoituksella" vantaan pakkalaan.

--
plip goes on.

bansq

Posts: 931

#2 • • bansq leftfield winger.
up.

--
plip goes on.