M: Huutokaupataan: stereot ja 4 x kajari + Phonicin 4 stereo kanavainen pikkumikseri MM1002

1 post, 1 page, 1,048 views

Ihan A

Posts: 106

#1 • • Ihan A Haamusienestäjä
Koska stereoille, kajareille ja mikserille oli niin paljon halukkaita ostajia, eivätkä ne olleet niitä tavaroita mitkä aioin myydä ensimmäisinä, päätin tehdä niin, että myyn eniten tarjonnelle.

Huutokaupattavana:

- Stereot + kaiutinpari (+ kannettava cd-soitin). Stereoista cd-soitin tuntuu olevan rikki, mutta ei se haittaa, koska itse käytän cd-soittimena vanhaa ja luotettavaa kannettavaa cd-soitinta. Myydään mieluiten yhdessä, mutta cd-soittimen voi jättää pois kaupasta jos haluaa. Myydään vasta toukokuun lopussa. Lähtöhinta stereoille + kajareille oli 25 ja kannettavan cd-soittimen kanssa 35 .

- Ylimääräiset isommat kaiuttimet. Vanhat, mutta mielestäni just hyvät, ja sopii siis kivasti tohon stereo systeemiin, et saa musiikin kuunteluun lisää jytää ja syvyyttä asettamalle kaikki 4 kaiutinta ympäri huonetta sängyn ympärille joka on keskellä huonetta, kuten minulla on. Kaiutinpari myydään mielellään stereoiden kaverina, mutta mahdollisesti myös erikseen. Myydään vasta toukokuun lopussa. Lähtöhinta 5 /pari.

- Pikku mikseri, Phonic MM1002, 4 stereo kanavaa, 2 mikki kanavaa, aux. Heti myynnissä. Lähtöhinta 40 .

- - -

Tavarat sijaitsevat Helsingissä. En postita.

Huudot tähän ketjuun, privaviestinä tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

--
) - - - > Sieni kuin kieli, kumma kuin mieli < - - - (