Deejayladen?

7 posts, 1 page, 3,886 views

nuance

Posts: 1,963

#1 • • nuance cov ops, combat, sunrise
Onks kellään kokemuksia ko. liikkeestä tilaamisesta? Onko hommat skulannu? Mikserin tilaus ois varmaan kohta edessä.
nuance

Posts: 1,963

#2 • • nuance cov ops, combat, sunrise

mayah, 24.3.2006 15:19:
Joo, samaa meinasin kysellä. Vähän epäröityttää (?*ding* no siis epäröin) lähettää rahaa ennakkoon parin tonnin edestä ja toivoa parasta. Ois kiva kuulla kyllä jos joku on tuolla tehnyt kauppoja, et miten on menny.



(epäilyttää *vink*)

Eiköhän tuolta kuitenkin postiennakolla saa tilattua, kun Saksan posti sentään moisen systeemin tuntee. Enemmän sit epäilyttää se, et onko toimitusajat jotain ihan järjettömiä, skulaako asiakaspalvelu ja miten takuun kanssa.
Pepeto

Posts: 461

#3 • • Edited Pepeto Robodisco
Mulla ainakin vain positiivisia kokemuksia ko. puljusta. Mikserin tilasin ja asiat rullasivat koko lailla kepeästi. Laitanpa tähän vielä tilauksen kulun:

Su 19.3. laitoin ohjeiden mukaan tilausmailia suomalaiselle yhteyshenkilölle.

Ma 20.3. tuli mailiin vahvistus ja pankkitiedot maksua varten. Nettipankista onnistuu EU-maksu kätevästi, ja suoritin 350 euron maksun saman tien.

To 23.3. mailiin pamahti UPS:ltä ilmoitus, että olivat ottaneet paketin kuljetukseen. Antoivat samalla seurantakoodin, jolla pystyy seuraaman paketin kulkua.

To -> Schkeuditz-Glesienissä
Pe -> Berliinissä
Ma -> Kööpenhaminassa
Ti aamulla -> Helsingissä
Ti iltap. -> Lappeenrannassa

Ti 28.3 UPS:n täti siis kolkutteli oven takana. Paketti hyvässä kunnossa ja mikseri tukevasti pakattuna.

Kaiken kaikkiaan siis seitsemän arkipäivää. Tämä tietysti edellyttää, että tavarat löytyy varastosta. Pankkisiirrossa saattaa tietysti esiintyä satunnaista viivettä, parhaimmillaan mennyt EU-maksussa viikon verran.

Asiakaspalvelusta ei kokemuksia, koska yhteydenpitoa ei tarvittu.

Takuuasiaa puljun sivuilta:
"Saatte vähintään 2 vuotta takuuta jokaiseen tuotteeseen. Tietyissä tuotteissa takuu voi olla jopa 3 taikka 4 vuotta. Tärkeetä – takuu ei kata jos olette vaihtaneet osia, eikä crossdaeria dj-mixerissä. Ja jos tuote lakkaa toimimasta jonkun ajan päästa. Sitten teidän täytyy lähettää tuote meille – korjaamme sen ja lähetämme sen takaisin sinulle. Miinuksena te joudutte maksaa tuotteen rahdin saksaan (me maksamme rahdin takaisin sekä huollon)"

Edit: typo
Lyra

Posts: 666

#4 • • Lyra
minulla on kans tosi hyvä kokemus,asiakaspalvelusta varsinkin, tilasin levylaukun nuilta ja nainen sieltä vastasi auliisti kysymyksiin (saksa kun ei oikein minulta skulaa) ja oli laittanut pakettiin mukaan vielä suklaapupusen :D

tilaisin siis todellakin uudestaan jos pitäisi :}
Illustrator

Posts: 3,171

#5 • • Illustrator
http://www.dj-laden.com/

Jos kyse on tosta paikasta, niin onkos tuo nyt erityisen halpa verrattuna thomaniin? Itse olen ainakin valmis maksamaan palvelusta ja toimivasta takuusta tarvittaessa vaikka 50e enemmän. Tietysti jos haluaa jotain mitä thomanilta ei saa....*justjoo*
pingving

Posts: 46

#6 • • pingving
on kyllä hyviä kokemuksia, ostin tuossa jouluna levarit ja mixerin dj-ladenista. oli se vähän pelottavaa lähettää saksaliseen fimaan 2000e etukäteen ja jäädä odottamaan laitteita mutta onneksi firmalla on suomenkielinen palvelu ja englannillakin pärjää.

mites kun meinasin tilata tässä pienempää tavaraa dsc:stä huomasin että heidän netti sivut ovat 1/2 vuotta vanhat onko firma lopettanut vai mitä?
jukkaboy

Posts: 96

#7 • • Edited jukkaboy :--D
Deejayladen toimii. Levarit tuli niin kuin pitikin ilman mitään ongelmaa minkään kanssa.