KONEMETSÄ 2006 - Open Air Forest Festival 7.7.2006 @

633 posts, 32 pages, 149,423 views

Augu

Posts: 38

#501 • • Augu
Kyllä metikkö rulas! *aplodit* Ihmiset oli hilpeitä ja musa mahtavaa!
Milla Lehto iski tosi kovaa!*plur*
Kiitos meidän kommuunille!! *hymy* Ens vuan tsekataa uudet kujeet ja otetaa tervikkeit paremmi mege..
*sydän**sydän*
Memories make me smile...*hihu*
JayJay

Posts: 312

#502 • • Edited JayJay Räntämäen Lataamo / Team *tirsk*
Tulipahan sitten viimeinkin käytyä täälläkin "kunnolla",
kun kävin vain viimevuonna kääntymässä. Olihan se näyttävän
näköistä metsänkeskuudessa hyvien dekojen ja valosäätöjen
keskellä, musiikkia unohtamatta..
Mutta lauantain tapahtuman tähden en vaan kyennyt enää olemaan
sillä alueella ja nämä "bileet" päättyi sitten siihen omalta osaltani,
onneksi olin autolla niin lähtö oli yksinkertaista.

*nyyh*

Ihan kiva "festari" mutta saapas nähdä löytyykö kiinnostusta
enää tulla paikanpäälle ensivuonna..

--
If lost in the sea of sorrows, look for the stars,
cause the waves will eventually bring you back.

_kolibri_

Posts: 1,590

#503 • • _kolibri_ -lintunen-
(otettu postauksestani elixiriasta)

oli mahtawaaa...

Eat Static sai itseni nii sfääreihin että huhuh *sydän*
Hauskaa oli ja ainakin yksi asia mitä ei puuttunut oli jonoja ;)

kaikki ihmiset ja lähiystävät tekivät tästä ihanan viikonlopun. Kaikille ystäville/meidän leirissä olleille iso HALI *sydän**plur*
Sallakat

Posts: 2,220

#504 • • Sallakat jungle, baby !
nää vois kyl hyvin olla jotkuu 4päiväiset, esim to-su. Siinä ehtis jo päästä olemisen makuun eikä tarvis koko ajan juosta pää kolmantena jalkana, ettei vaa mitää jää kokematta ja näkemättä.
Jäi ihan liian monta hyvää artistia kuulematta.
Ensi vuonna vois pistää jonku oman kojun pystyyn ettei jää niin pahat lihavajarit ku nyt *iloinen*
Rella

Posts: 3

#505 • • Rella
olipahan hyvät pippalot vaikka ensimmäinen päivä itseltään menikin vähän ohi. fiilikseen kuitenkin päästiin ja lauantaina menoa riitti. sunnuntaina kärsittiin jäliseurauksista a.k.a tajunnan räjäyttävästä päänsärystä (kiitos juhikselle).

hyviä settejä ja mukavai ihmisiä joiden kanssa turista bileemisen välillä. chillout teltta oli ehkä suurimman kiitoksen ja kumarruksen arvoinen, missään muualla kun en varmaan unta olisi saanutkaan, enkä yö koleutta pakoon päässyt. german electronics pisti hymyilemään, kyllä vain.

vessa paperia olisi voinut riittää koko festarin ajan, se kun on vähän ankeaa huomata kesken asioiden tuommonen puutos :/
aina sitä joku villi keino keksitään.

loisto reissu oli, ei voi muuta sanoa, kiitoksia kamalasti loistavalle reissu porukalle ja vallattomasta paini matsista timolle ("käy kimppuun vaan, ei meikä niin heikko ole"), uusille tutuille ja heidille tottakai, kun houkuttelit lähtemään, sillä on hauen mieli, muuten se näyttää normaalilta. ;}
Epi

Posts: 8

#506 • • Epi
Täydellistä! Aivan kuten viime vuonnakin! Ja varmasti myös ensi vuonna! Camp-K kiittää :)
Space Cowboy

Posts: 19

#507 • • Space Cowboy
Muuten oli kivaa, mutta hävitin7 varastettiin mm. kukkaro, cantin musta takki, nokian iskun kestävä känny ja ray panit! Oisko jollain jotain nroo josta vois tiedustella tai muuten vaan tietoa asiasta! Olisin todella kiitollinen ja lupaan korvauksen, jos jotain löytyy! = )
neuronaut

Posts: 121

#508 • • neuronaut
Kuulin lauantain tapahtumasta vasta poislähteissä traktorin lavalla... Tällaista ei tarvitsisi tapahtua. Life is a fragile thing. Lepää rauhassa, voimaa kaikille läheisille, olkaa vahvoja! Otan osaa.





Mutta sitten itse tapahtumaan ja mukavampiin asioihin. Päästiin telttapaikalle vasta puol kaksitoista ja tulikin kiire juoda Frizzantino-pullo että ehti katsomaan Eat Staticia:). Voi jessus että kuulostikin hyvältä! Nukkumaan menin joskus lauantaina päivällä chill-telttaan, ja heräsin kun Lionel Tiger alkoi paukuttamaan :(. Pelkkä chillout olis ollut parempi, olihan muita stageja joissa paukkui koko ajan.

Harmittaa kun missasin XP Voodoon, Ephexiksen, Huopatossu Monosen ja Troll Scientistin. Mut ehkä ens kerralla!

Kiitokset järjestäjille, mielestäni kaikki toimi miltei täydellisesti. Juomavettä sai ilmaseks ja sunnuntaiaamuna oli vielä ilmainen puhallustestikin! Mukavia ja iloisia ihmisiä oli sekä yleisössä että järjestäjissä. Yleisilme oli kaikilla samanlainen kuin kelikin :)

Uskomattoman mukava reissu!
Mori

Posts: 493

#509 • • Mori purrnau
Näin tänä yönä unta. Tässä unessa kuulin outoja ääniä metsästä ja kävelin lähemmäs katsomaan. Minulla oli ystäviä mukanani. Astuimme yhdessä aukioon jossa iso joukko outoja otuksia tanssi taianomaisen musiikin tahdissa. Heidän yllä hohti kuvioita ja kaikki muukin vaikutta hohtavan itsestään. Olimme löytäneet salaisen paikan, paratiisin. Tunsin kuinka musiikki valloitti koko olemukseni enkä pystynyt vastustamaan tanssimista. Kehoni siirtyi pörröisten psyke-peikkojen keskelle ja rupesi tanssimaan tahtomattani.

Herättyäni halusin takaisin sinne mutta tiesin kuinka epätodellinen moinen toivomus oli... Sitten huomasin konemetsä rannekkeen kädessäni enkä voinut lakata hymyilemästä koko päivänä.

Se oli elämäni paras viikonloppu. Ens vuonna uusiks! <3

--
Jos et heti onnistu, on aika ottaa toiset nokoset
- Kissan motto

Mushita

Posts: 61

#510 • • Mushita Da Chili
Täytyy yhtyä muiden puheisiin, aivan mahtava tapahtuma!!*sydän**sydän**sydän*
Lämpöä ja hyvää settiä riitti, niin että hyvä jos ehti kaikki edes kuunnella...sai todella sinkoilla stagelta toiselle reipasta tahtia jos setin halusi alusta asti kuulla..

Vettä tosiaan kului reilut 15 litraa kolmelta ihmiseltä (näin olin laskevinani), sen verran kuuma oli että jano yllätti väkisin....joka samperin minuutti *hikoil*...mutta se kosteus oli oikeesti vielä pahempaa.
WC-tilat oli todella kamalat, ja lopulta ei niihin voinut edes harkita menevänsä...hyi olkoon!!!!
Jotain pieniä puutteita löytyi, mutta kokonaisuudessaan tämän kesän paras reissu!!!!

Hätä meinasi iskeä, torstaina kun kyyti peruuntui, mutta kiitos Hennalle ja ihanaiselle Christinalle joka meidät loppu pelissä kyytiinsä otti ja kuljetti paikan päälle (kaikkien harharetkien jälkeen, löydettiin lopulta perille)....Mukava oli matka, ja toivottavasti vielä törmätään jossain!!!
I S O K I I T O S J A K U M A R R U S *pus*

--
Your theory is Crazy, but it is not Crazy Enough to be True

e/v

Posts: 434

#511 • • e/v
+ Jiiha. Metsä oli jälleen koneistettu varsin maukkaalla musiikilla, etenkin Genkin setti aiheutti sopivantyyppisiä rytmihäiriöitä ja tunnottomuutta jalkoihin :)

+ Manselainen kuorma-auto majoitus / grillipiste toimi mainiosti, kunnes la-aamuöinen piereskely ja kuorsaaminen teki nukkumisen mahdottomaksi (Timce!).

+ Suurkiitokset matkaseuralle, niin isossa kuin pienessä autossa :))

:) Tapahtuma oli sangen onnistunut!! Toivottavasti pääsemme myös tulevaisuudessa nauttimaan tästä mainiosta ja uniikista metsän musiikkitapahtumasta.

beyootch, 11.7.2006 11:46:
miinuksia:
- tupakan tumppeja metsään heittelevät idiootit. on se nyt jumalauta kumma kun ei ymmärretä ettei jo pidempään jatkuneella yli 30 asteen helteellä viskota mitään palavaa kuivaan metsään! metsäpalojen alkuja oli vitusti ja porukka sai kokoajan rampata sammuttelemassa niitä.


- Sammutin aamuyöstä päälavan vieressä kytevän tulipalon, ensin tukahduttamalla ja kenties yrittämällä mitä... mutta palo oli varsin sitkeä ja päädyin hakemaan vettä viereiseltä anniskelualueelta (tästä kiitos avuliaalle neidolle!).

Ei kulunut kuin silmänräpäys ja valoja hoitanut tekniikan herra heitti palavan tupakan viereeni rutikuivalle nurmikolle! Hetken mietin, että EI OLE TODELLISTA! *eiei*
Mellu-

Posts: 4,006

#512 • • Mellu-
Kiitos kaverit kun saitte meijän mahtavan lahtikommuunin onnistumaan*iloinen*
kiitokset järjestäjille ja soittajille (Ephexis*sydän**jiihaa* ja Karpon spedet *sydän*)
mutta risuja sellasista asioista kun:

- ruoka --> mikä idea siinä pelkässä vegeruuassa oli ? tai se että sekin oli pilattu 100 purkilla mausteita?
-la-su musiikkitarjonta --> ei ollenkaan "polkkaa".. olin hiukka yllättynyt kun kaikki mitä halus kuulla tuli jo pe-la välisenä yönä/aamuna tai vastaavasti psyket la-su välisenä aamuna O_o

Muuten ei moitteita,hommat toimi mun mielestä muuten ihan kivasti ja porukkaa oli oikeen mukavasti ja hyvällä ja suht fiksulla mielellä *hymy*

Ehdottomasti parhautta suomessa*sydän* kiitokset vielä kerran ja nähdään ensi vuonna*jiihaa*

Lahti pilaa tunnelman ! moi! Lahtelaista *pahis*

--
Mellu lähti lahdesta, mutta lahti ei lähtenyt Mellusta -enrg-
Lentopallokenttien Dennis Rodman

TPYOMASTER

TrippyG

Posts: 61

#513 • • TrippyG Potomaani
vieläkin ihan skutsissa! :) kiitokset vielä kaikille vuoden parhaista bileistä!!!1 <3<3<3

--
There is no dark side of the Moon really... matter of fact it is all dark.

culo

Posts: 221

#514 • • culo
Jos joltain löytyy tuo mun kadonnut Ixus 40, niin arvostaisin (miksei rahallisestikin, kunhan palailen Suomeen). Yhteyttä voisi ottaa vaikka Bio:on.

--
All the advantages of Christianity and alcohol; none of their defects.

Avatar
#516 • • Hexe Guest
Loistobileet taas! Vuoden parhaita hetkiä kyllä Konemetsä.

Mitäs nyt jäi soittajista mieleen...hmm. Mr.A:n Tribaalit meni kyllä hyvin läpi ja Milla Lehdon alkusetti oli oikeen maukasta. Taste oli eniten omaan musiikkimakuun, et hyvä setti!
Metsän paras ja yllättävin mulle ittelle oli kuitenkin Serotonot joka sai mut toisen kerran elämässäni pitämään psykemmästä saundista. Oli kyl niin HELVETIN hyvä live et sai jopa hieman tanssahtelemaan, ihan vitun kova miekkonen!

Kauniita mimmejä ja muhkeita miehiä.

Kiitos seurasta Timcel, Jukil, Tampereen posselle ja muille tutuille.

Kaikki lavat oli kokenu huomattavia parannuksia viime vuodesta mut jos ny joku pitäis nostaa yli muiden niin X-Rust Campillä taso pysyi kyllä miltei koko ajan tasokkaana ja saundi oli jälleen veret seisauttavan kohillaan.

Chill-stage oli kans ihan hemmetin hieno mesta jos tuli jonkun aikaa kyl vietettyä. Se Tripteaserin veto oli törkyhyvää kamaa ja muutenkin kaikki ambientinpoikaset iski kyl tosi kovaa!

Miinuspuoli oli nämä jotkut rankemmat huumesekoilijat jotka varjosti kyl mun tunnelmaa vaikkei mitään haitta itelle ollukaan, mut oli vaan ikävä kattella sellast. Ja oli kyllä ikävä kuulla kuolemantapauksesta, mut jos se siitä johtu mistä huhut kertoo niin riskit nyt varmaan itse tiesi ja sen et hengellään leikki. Mut mikäs mä olen sanomaan...

Ilmat oli ihan upeat mut oma setti oli elämäni huonoin. Ei nyt soittelun puolesta kun lavalla kyl tekniikka pelas ihan hyvin, mut oli vaan "hieman" huonot olosuhteet ja olematon fiilis soitel:
10 min. ennen settiä KABUUM! Ukkonen löi ja sähköt meni poikki muutamaks minuutiks jonka aikana alkoikin sit sataa ja pieni kaatosadekuuro sai kyl loputkin ihmiset lähtemään pois mestoilta. Oli iha vitun upeeta soittaa 4-7:lle ihmiselle aamu kuudelta vesi sateen kolistellessa lavan kattoa. Ja eikös sit kun painoin hieman ennen seitsemää stoppia levarista niin aurinko se tullut esiin ja ilma parani taas normille mallille. Siis voi vittu kun pitikin koko juhlien ainut sadekuuro tulla just siihen tunnin rakoon :( Noh ei sille mitään voi et turha valittaa. Oli kuitenkin hienot juhlat kokonaisuudessaan. Toivottavasti ensi vuonna paremmin uudesaan!

Ruoka oli aika hemmetin jäätävää. Tainoh, ei kasvismousse pahaa ollut, päinvastoin mut niit annoksia olisi pitänyt syödä 4 kappaletta et olis täyteen tullut ja sämpylä minkä söin sielt päälavan viereltä sunnuntaiaamuna oli aikast jäätävä 5e kipaleeks. Et lihaa tiskiin ens vuonna!

Upea kokonaisuus ja kiitosta järjestäneille tahoille ja muulle henkilökunnalle!
Mellu-

Posts: 4,006

#517 • • Mellu-

Anime, 11.7.2006 15:16:
Ihan kertakaikkisen mahtavaa vaikka olinkin vain yhden yön paikalla (siinä oli kyl tarpeex *hikoil*). Hyvin oli kaikki järjestetty ja mesta oli ihan älytön. Jengil oli alusta loppuun hyvä meininki.. *sydän*



hahaha mut eiks ollu hyvä menettää se metsäneitsyys *nauru* ihmettelin kyllä että jätkä tunnisti meikäläisen sillo sunnuntaina ku viimeks nähty vissii reilu vuos sitten :D ens vuonna uudestaan ja kaheks päiväks *vink*

--
Mellu lähti lahdesta, mutta lahti ei lähtenyt Mellusta -enrg-
Lentopallokenttien Dennis Rodman

TPYOMASTER

jeesboks

Posts: 4,064

#518 • • jeesboks p u p u
Kivaa oli *sydän* kiitsa meijän ryhmä rämälle ja muille ihanille joihin tuli törmättyä. Lauantain oli musiikillisesti itelle kyllä mieleinen, mr a, milla lehto, mio, hexe, orkidea *sydän* Tunnelmaa vähän itellä latisti tietysti tutun kuolema :( (RIP) Kiitsa myös meidän autoporukalle hyvin viihdyttävästä sunnuntai aamuyöstä, ootte ihania *hihu*

--
sen pienen hetken kaikki on täydellistä... *sydän*

Kianoni

Posts: 357

#519 • • Edited Kianoni pomputtaako?
joo mä itsekin vegaanina kattelin niitä kasvisruokia että mitä ihmettä, eihän noista lähde edes vegaanilla nälkä. että kunnollista (ja vähän edullisempaa) vegeruokaa.

edit: siis semmosta "lihaisaa" kasvisruokaa.
Mellu-

Posts: 4,006

#520 • • Mellu-
aika hurjaa keskustelua tuolla elixirian puolella lauantain tapahtumista...kannattaa käydä lukemassa imo.

tytön ystäville paljon voimia ja jaksamista *hali* elämästä ei vaan kukaan selviä hengissä :(

--
Mellu lähti lahdesta, mutta lahti ei lähtenyt Mellusta -enrg-
Lentopallokenttien Dennis Rodman

TPYOMASTER