Aki A. - Fioritura [March 2006 Trance Mix]

24 posts, 2 pages, 6,925 views

akiapina

Posts: 2,729

#1 • • Edited akiapina apinaki
http://www.kapsi.fi/~aki-a/mixes/aki_a-fioritura/fioritura_small.jpg

Viime miksauksen linjoilla jatketaan, luvassa siis suhteellisen rauhallista trancea, eli sitä mikä uppoaa allekirjoittaneeseen juuri tällä hetkellä parhaiten.

2006 on ollut tähän asti kerrassaan loistava vuosi trancen kannalta, joten miksaus sisältää pääasiassa uutta materiaalia, artisteina mm. Arksun, Solar Stone, X-Cabs..skenepapukaijamerkki sille joka tunnistaa kaikki biisit :p

Cue
Etukansi
progressive, trance, jotain

tracklist:

tonton - sadister (lars nyhus' superfly torino mix) [cd-r]
marc mitchell vs. alex perls - paradise (twotribe's full therapy mix) [cd-r]
nile - ra [somatic sense future]
john selway & christian smith - café photo [f.b.i.]
estuera - moon sugar [black hole]
seafield - twisted [limbo]
solar stone - day by day (solar stone dub) [hooj choons]
torin - vanity (arksun's final frontier mix) [plastik]
c-jay - daglicht [plastik park]
x-cabs - sierra [propulsion]
jacob & mendez - smallville [fiberlineaudio]


lisätiedot - kuuntele
akiapina

Posts: 2,729

#2 • • akiapina apinaki
Poltan tuosta muutaman kappaleen mukaan tämänpäiväseen Diiva UG:seen, tulkaa nykimään hihasta jos ilmainen kopio kiinnostaa ^__^
Mick Elsa

Posts: 375

#3 • • Mick Elsa Macarize Records
Imuun lähti. *hymy* Palautetta tippuu sit jossain vaiheessa.
Bio

Posts: 4,429

#4 • • Bio The Bullies / Pinky
Toi kansi sopii hyvin tähän ja mix on pääosin sellast kaunista leijailua. Biisit on aika samantapaisia, sellanen tietty rauhallinen ja rentouttava melodia säilyy loppuun asti. Puoleenvälin jälkeen alkaa hieman tiukempi meno, mutta silti tää leijailu säilyy. Sunnuntaina chillaillessa tätä oli mukavaa kuunnella. Varsinkin vika biisi viimeistelee, että melkein vois nukahtaa :)
Jussi Soro

Posts: 6,385

#5 • • Jussi Soro choon!
spotattu Seafield - Twisted.

enskerral kun näen sut, juotan sut sammuneeks, varastan sun kotiavaimet ja käyn pölliis ton levyn. tai sit sä voit luopua siitä ihan suosiolla. your choice.
Sphyxia

Posts: 3,308

#6 • • Sphyxia Maracujá!
Kannesta propsit.
akiapina

Posts: 2,729

#7 • • akiapina apinaki

JussiS, 19.3.2006 18:52:
spotattu Seafield - Twisted.

enskerral kun näen sut, juotan sut sammuneeks, varastan sun kotiavaimet ja käyn pölliis ton levyn. tai sit sä voit luopua siitä ihan suosiolla. your choice.



Toi vaihtoehto tulee kyl halvemmaks ku kyseisen levyn metsästäminen *iloinen*

Ja kiitti Biolle palautteesta, kiva et maistu :) Otan näitä taas perjantaina Barbiin mukaan, edelleen vaan nykimään hihasta jos kopio kiinnostaa *piis*
Gateway

Posts: 1,391

#8 • • Gateway Club Therapy
En spotannut yhtään biisiä, pari kuulosti erittäin tutulta - etenkin tuo viimeinen ennen "hidden trackiä". Avausbiisi oli hyvä, keskivaiheen paikkeilla oli toinen hyvä ja loppupuolelta löytyi myös yksi hieman tasokkaampi biisi. Miksausta varjosti koko ajan hienoinen "pliisu" meininki koko ajan, se johtuu musiikkimaustani eli ei siitä enempää. Miksaustekniikka on erinomaista, vaihdot oli tosi pitkiä paikoin ja selvästi kappaleita oli sovitettu toisiinsa ajatuksella. Rakenne oli hivenen tasapaksu, koko ajan odottelin että lähtisi tulemaan jotain ronskimpaa.

PS. Trancevuosi 2006 on ollut kyllä imo suhteellisen surkea, prosentuaalisesti enemmän kuraa kuin pitkään aikaan. Toki en tietenkään ole osannut etsiä oikeista paikoista :)
Jussi Soro

Posts: 6,385

#10 • • Jussi Soro choon!

GateWay, 21.3.2006 10:03:
PS. Trancevuosi 2006 on ollut kyllä imo suhteellisen surkea, prosentuaalisesti enemmän kuraa kuin pitkään aikaan. Toki en tietenkään ole osannut etsiä oikeista paikoista :)


2006 on kyl sukannu isosti.
thomas

Posts: 5,618

#11 • • thomas
mä ostelen vielä 2005 julkaisuja / tuotettuja biisejä ;)
akiapina

Posts: 2,729

#12 • • Edited akiapina apinaki

JussiS, 21.3.2006 22:32:
---
GateWay, 21.3.2006 10:03:
PS. Trancevuosi 2006 on ollut kyllä imo suhteellisen surkea, prosentuaalisesti enemmän kuraa kuin pitkään aikaan. Toki en tietenkään ole osannut etsiä oikeista paikoista :)

---

2006 on kyl sukannu isosti.



Puolustellaas tähän väliin mielipidettä kun oon näköjään suht yksin sen kanssa :)

Ensinnäkin "tyylikkäiden", ehkä jopa vähän vanhahtavien julkaisujen määrä on ollut paljon suurempi tässä kolmen kuukauden aikana kuin mitä parin viime vuoden aikana (mutu-tuntumaa kylläkin), tästäkin miksauksesta piti pudottaa pois neljä biisiä (Kosmas Epsilon - I trance you, Oliver Prime - I was a bee, Undertide - Encommunicado ja jokin Tripon loistavalta kolmen biisin julkaisulta). Lisäksi mun viime miksauksesta löytyvän Opticane - Valley cruiserin tasoisia biisejä ei oo viime vuonna ainakaan montaa tehty, joten tämä mun sydäntä lähinnä olevan trancen määrä on yllättänyt positiivisesti. Etenkin tämän miksauksen neljännestä biisistä ei ikinä uskoisi että kyseessä on vuoden 2006 julkaisu *jiihaa*

Lisäksi parin kuun aikana on tullut kivoja kiksujakin, esim. pari MK-S:n tuotosta, Airbasen Escape ja Hemstock & Jenningsin Babylon tulevat ekana mieleen. Black Holelta tulee jatkuvalla syötöllä vähintään ok-tason trancea, esimerkkeinä vaikka Odyssee, Progression ja tältäkin miksaukselta löytyvä Estuera, josta en millään osannut päättää kumman puolen pistän, molemmat olivat hyviä.
Bonzai on toinen perinteinen trancelafka jolta tulee hemmetisti biisejä ulos, tältä vuodelta esimerkiksi The first rebirthin uudet versiot sekä lievän pettymyksen tuottanut Airwaven kolmen cd:n artistialbumi. Odotukset olivat toisaalta niin korkealla ettei tosikaan :)

Progetrancen taso on mun mielestä ollut koko ajan hyvä, biisejä tulee toisaalta tuhoton määrä mutta hyviä biisejä sieltä suunnalta tulee enemmän kuin perustrancen parista, tänäänkin lähti Beatportista kuus biisiä ja enemmänkin ois tehnyt mieli ostaa, mutta ei viitsi kuitenkaan joka päivä laittaa yli kymppiä levyihin :o Tänään ostettu ADF - Fast Line (Original Mix) luulisi maistuvan niin trance- kuin progejätkille, ja lafkat kuten Pure Substance, Source of Gravity, Tilth, Bellarine, SOG jne jne julkaisevat jatkuvasti laadukasta trancea, perstuntumalta heitettynä kuukausittain tulee ostettua 15-20 tämäntyylistä biisiä, tosin progetrance ei ole kovin heikkoa vuotta nähnytkään imo. Ja Voyageriltakin tuli julkaisu tämän vuoden puolella (ja minkälainen <3), en muista koska siltä olisi viimeksi tullut jotain?

Tähän kun lisää vielä viime vuoden odotetut biisit kuten Solar Stone - Like a waterfall ja Allure - The love we lost, niin seison edelleen sanojeni takana että tämä kolmekuukautinen on ollut poikkeuksellisen kova ajanjakso pariin viime vuoteen verrattuna. Tiëston uusi miksaus-cd näyttää myös mielenkiintoiselta, ja lisäksi ainakin Beetseekersiltä, Sunday Clubilta ja Human Movementilta on tulossa artistialbumi, että onhan tässä odoteltavaa *joo*

Niin kuin Orionkin totesi, niin eihän tämä paras vuosi missään nimessä ole ollut, mutta en usko että trance tulee ikinä näkemään niitä kultavuosien ~1995-2000 loistoa, joten tähän taitaa olla tyytyminen.

Ai niin, ja kiitokset taas palautteesta kaikille,lisää saa toki antaa ^__^

edit: Ai niin, ja nää kaikki luonnolisesti vain mun mielipiteitä, rankempi/menevämpi trance muhun uppoo harvemmin muualla kuin bileissä, joten nämä mun miksauksetkin saattavat olla hieman "lässyjä", mut niin oon mäki :))
Mick Elsa

Posts: 375

#13 • • Mick Elsa Macarize Records
Jees, Tää on kuunneltu nyt pariin otteeseen läpi ja kivaa rentoa tranceahan tää oli. *joo*
Teknisesti hyvä suoritus. Vaihdot soljui mukavasti ja homma oli hyvin hanskassa. Mitä biiseihin tulee, niin oli kivoja ralleja ja sitten vähän vähemmän itselleni maistuvia, mutta yleisilme oli kuitenkin hyvä. Etenkin alkupuolesta tykkäsin. Kuten Gatewaykin, ni mä jäin kanssa odottelemaan jonkinlaista suuntaa tolle setin kehittelylle. Nyt soundi oli varsin samanlaista läpi mixin ja se alkoi rauhallisuudessaan puuduttaa. Lopetus oli hieno, siitä propsit! Kokonaisuutena kiva setti! *hymy*

Sit tohon "Mun isä teki parempaa trancea, ennen ku sä olit syntyny"-keskusteluun joku kommentti. Tuntuu, et ton sama virsi kaikuu vuodesta toiseen. On totta, et trancen tähänastiset kultavuodet osuivat -90 lopulle, mut ei se poista sitä tosi asiaa, etteikö nykyään osata hyvää trancea tehdä. Musiikki kehittyy jatkuvasti maailman mukana ja heijastaa aina sen hetkistä suuntausta. Toinen tykkää vanhemmasta äidistä ja toinen taas pinkeestä tyttärestä. Näin se on aina ollu. Mulle alkuvuosi on ollu ainakin hyvää aikaa ja toimivia ralleja on tullu ihan mukavasti. *piis*
akiapina

Posts: 2,729

#14 • • akiapina apinaki
Tracklist lisätty :) ..ja kiitokset myös Mickille palautteesta, ajattelinkin että tä ei varmaan oo ihan sun tyylistä trancea mut kiva kuulla että sieltä jokunen kiva veisu löytyi :) ..mun mielestä tossa x-cabsissa mennään jo aika täysiä *tirsk*
Avatar
#15 • • astaroth Guest
ehkä kovimpia kuulemani trancemixejä pitkään aikaan

erittäin nätisti rakennettu ja juuri omaan makuun sopivilla kappaleilla - tästä enemmänkin full on-osatosta nimittäin, kun allekirjoittanut suosii enemmän progea. tekniikkakin näin ekalla kuuntelukerralla virheetöntä

tuo encore oli vielä varsin mielenkiintoinen. olisi mielestäni voinut olla myös suht hyvä introna, mutta oikein kiva lisämauste näinkin :)
jeesboks

Posts: 4,064

#16 • • jeesboks p u p u
*pihkassa* tykästysin kyl kovasti tähän. Tää jää ihan saletisti soittoon. Kipaleet oli mun mieleen *sydän*

--
sen pienen hetken kaikki on täydellistä... *sydän*

Jocular

Posts: 1,359

#17 • • Jocular Janni
Diggasin. Huolella. *aplodit*

--
Sinun täytyy olla ensimmäinen, paras tai erilainen.

Sphyxia

Posts: 3,308

#19 • • Sphyxia Maracujá!
X-Cabs otetaan aina ilomielisesti vastaan. Pitääpä vissiin tämäkin setti laittaa imuun.
Tarsu

Posts: 2,449

#20 • • Tarsu
imeskel*

--
Remember those posters that said -Today is the first day of the rest of your life-? Well, thats true of every day but one -the day you die- !

-Lester Burnham