Echo & -tf- presents EUPHONIC @ Livinstone, Kotka *TÄNÄÄN! 20.5.*

84 posts, 5 pages, 18,356 views

coolcat82

Posts: 771

#61 • • coolcat82 You only live once, so do it well!
Kyl tosiaan korvat soi viel seuraavana aamunaki *toktok* Täytyy kaiketi opetella viimeinki käyttämään tulppia.. Täl kertaa meiksi vetää kyl kotiipäin koska mun mielestä Holle ja Reiska heitti illan parhaat *jiihaa* Kotkan bileisii sit vähä tykimpääkin saundii kenties tulevaisuudes..?

--
*sydän* Diamonds *sydän*

Individual

Posts: 10,942

#62 • • Individual HYPNO!
Joo, käyttäkää niitä tulppia. Itsekin olen niitä laiminlyönyt, mutta ajattelin nyt vihdoin alkaa niitä pitämään bileissä. Hieman off-topikkina voisin mainita sunnuntaisen Satyricon keikan Nosturissa missä ei olisi ollut mitään mahdollisuutta olla ilman tulppia, mutta mikä kuullosti kuuset päässä aivan helvetin hyvältä, selkeältä ja tuplabassarit potki mukavasti rintakehään. Toki ainahan voisi miettiä onko sellainen mielisairas tuuttaus sitten mistään kotoisin, jos ei ole takeita siitä, että siitä metelistä saa selvän, mutta mieluummin lujaa tai jopa liian lujaa kuin liian hiljaa. (Toki tuon tason bändeillä äänentoisto ja miksausosasto on sillä tasolla, että homma pysy hanskassa hieman isommilakin volilla...yleensä.)
m1kk3

Posts: 5,560

#63 • • Edited m1kk3 no-life
joo, heti kärkeen täytyy mainita kyllä itekin että volumet oli järjettömän kovalla, en muista tollasta kokeneeni ihan äsken ravintolaympäristössä. Eli siitä iso miinus, mut ei niin huonoa ettei hyvääkin, seuraavan päivän korvien soimisen innoittamana tilasin kaksi paria ns. "parempia" tulppia ja ne on kyllä jatkossa aina mukana ja korvissa :)

Mutta muuten oli uskomattoman hauskat bileet, Livari toimi taas paikkana aivan loistavasti, oli tilaa jorailla ja porukkaakin oli todella mukavasti paikalla (ottaen huomioon taas että oltiin Kotkassa *vink*), ja tanssilattialla riitti menoa ja meininkiä koko illan. Holle ja Reiska veti taas totutusti lattian täyteen ja komppaan tossa asiassa kyllä Coolcatia, munkin mielestä herrat veti ehdottomasti illan parhaan setin, poikia olis kyllä kuunnellu vaikka koko illan. Ei jumalauta nää jätkät on vaan aina niin kovassa vedossa, en oo huonoa settiä pojilta kuullu *sydän*

Ulkomaan elävätkin rokkas oikeen mukavasti, etenkin Sonorouksen yllättävänkin deepit progesaundit ja mahtavat bassomurinat uppos kyllä itelle todella hyvin, tätä miestä pitää kyllä päästä kuuntelemaan toisenkin kerran. Ronski soitteli oikeen ihqua kiksua, ja tuli siellä muutama techimpi raitakin seassa, ne anto oikeen mukavaa elävyyttä settiin. Ja kyllähän toi mies kuuluu maailman kiksueliittiin, osaa kyllä rakennella settiä ja miksata loistavasti, isot propsit äijälle. Ja lopetusraita, Hammer & Bennett - Language (Santiago Nino remix) kyllä oli meikälle ainakin illan huipennus *plur*, harmittaa vaan kun mies olis halunnu soitella pitempäänkin ja jengi olis jaksanu joratakin mut tää suomen lainsäädäntö nyt on mitä on, bileet loppuu ennen neljää ja piste *uuh*

Kaikenkaikkiaan kylläjättekivat bileet, yhdet parhaimmista Kotkassa. Ilman tota kaiuttimien ja
tulpattomien ihmisten rääkkäämistä olis ollu lähes täyden kympin arvoiset, nyt tulee vaan 9 :) Isot kiitokset järjestäjille ja niille kaikille mukaville ihmisille ketkä olitte paikalle tulleet, näitä kokis mieluusti useamminkin :)

Muutama oma suosikkiraitabongaus:
Andy Moor - Halcyon (Alex M.O.R.P.H. remix) *plur*
Tilt - Twelve (Dousk remix)
Terry Grant feat. Jennifer Horne - I'll Kill you
Sonorous - Last Sunday (Positive Ways remix)
Matt Rowan & Jaytech - Tomorrow
ja G & D:n Tracking Treasure Down tais tulla remixattuna pariinkin kertaan, remixeistä ei oo mitään hajua mutta hyvältä nekin kuulosti *tanssittel*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

LoFi

Posts: 726

#64 • • LoFi
No niin kiitoksia sitten vähän jaellaan tässä:

Kiitos -tf- ja talkooporukka!
Kiitos jengi joka iski tanssilattialle jo kymmenen jälkeen :D oli meinaan pieni yllätys nähdä porukkaa tanssahtelemassa heti bileiden alusta lähtien!
Kiitos muutenkin kaikille paikalle saapuneille!
Kiitos Radiac, Holle, Parker + saksan pojat..

Olen tosiaan pahoillani äänentoistosta jos se on ollut liian lujalla.. tarkkaillaan sitä ensikerralla vähän enemmän ettei kenellekkään siitä liikaa haittaa aiheutuisi.
Radiac

Posts: 671

#65 • • Edited Radiac Beach X Member
selvennöstä :)

Pa: n kanssa tuli aivan helvetilliset ongelmat koska äänimiehiltä meni sormi suuhun siinä vaiheessa ku niitä olis pitän pistää synkkaa talon pa:n kanssa niinkuin oli sovittu! Tästä seurauksena piti siitä lavan vieressä olevasta pinkasta repiä aivan holtittomia voimakkuuksia! Alunperin sen piti vaan korostaa saundia nätisti ja tuoda hiukka alapäätä kehiin! Meidän setin aikana toisen puolen tornista tipahti ylimmäinen laatikko kun sitä ei myöskään oltu jaksettu laittaa kiinni kunnolla,mikä sinäänsä on aika holtitonta toimintaa äänitoimittajilta. Kun tehtii saundchekiä pojat päätteli siinä 3 minsas seuraavaa "kyl nää täs pysyy,einää mitn liinoja tarvii",mutta kuinkas kävikään? Seuraavaks meen ite vahtimaa ku niiitä pultataaan kiinne lattiaan! En halua että kukaan vahingoittuu moisen johdosta.

Meidän jälkeen alottanut Sonorous päätti sitte vielä laittaaa varmuuudeks lisää forcee oikeen kiukul. Siellä kävi 3 ihmistä sanomassa/huutamassa että nyt ei kuulosta hyvältä,laitappa hiljemmalle!

Se pa ei todellakaan pitänyt olla tollanen!Tilattiin kuitenkin nätisti balanssissa oleva saundi. saatii jotain aivan muuta! Olemme pahoillamme tapahtuneesta..toivottavast kellään ei ei tullu mitään vaurioita!

tän pienen avautumisen jälkee supervirnistys kaikille ketä oli paikalla... oli lystiä ja kiva soittaa :)
T-Justice

Posts: 892

#66 • • T-Justice
En taida olla ainoa jolla korvat soi, mutta tulihan todettua että tulppien pitäminen taskussa ei kuuloa pelasta!
Tarkempaa erittelyä tekemättä illan setit uppos kyllä meikeläiseen kun tauti!
Tosi kivaa oli, KIITOS!
Sunflower

Posts: 363

#67 • • Sunflower

Radiac, 22.5.2006 19:12:

Pa: n kanssa tuli aivan helvetilliset ongelmat koska äänimiehiltä meni sormi suuhun siinä vaiheessa ku niitä olis pitän pistää synkkaa talon pa:n kanssa niinkuin oli sovittu!



Tää tyhmä ei nyt ymmärrä, miten pa:n ongelmat vähenee, jos niitä luukutetaan aivan helvetin liian lujaa?

Meidän jälkeen alottanut Sonorous päätti sitte vielä laittaaa varmuuudeks lisää forcee oikeen kiukul. Siellä kävi 3 ihmistä sanomassa/huutamassa että nyt ei kuulosta hyvältä,laitappa hiljemmalle!



Äänenvoimakkuutta voi myös säätää pienemmälle. Jos soittava dj ei sitä tee, eikö järjestäjien tulisi asialle jotain tehdä?

Olemme pahoillamme tapahtuneesta..



Ymmärrän hyvin, mutta näissä asioissa vastuun vierittäminen järjestävältä taholta pois on hiukan omituista. Oli ja meni, mutta toivottavasti ei toistu.

*se kiree tyttö jellukan dj-kopista, joka ei koko illan aikana kuullut, mitä jellarin salissa soi...*
Caro²

Posts: 5,301

#68 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

Sunflower, 22.5.2006 21:29:
---
Radiac, 22.5.2006 19:12:

Pa: n kanssa tuli aivan helvetilliset ongelmat koska äänimiehiltä meni sormi suuhun siinä vaiheessa ku niitä olis pitän pistää synkkaa talon pa:n kanssa niinkuin oli sovittu!
---
Tää tyhmä ei nyt ymmärrä, miten pa:n ongelmat vähenee, jos niitä luukutetaan aivan helvetin liian lujaa?


Ja tää tyhmä ei nyt ymmärrä miten nää kaks asiaa liittyy toisiinsa. Teknisesti otettuna, mikäli käytetään useampaa kaiutinta jotka on jaoteltu biletilaan, voidaan pitää huomattavasti pienempiä voimakkuuksia kaikissa kaiuttimissa ja silti saadaan riittävä voimakkuus joka paikkaan sekä tasainen äänikenttä (tämä siis perusajatuksena). Käytännössä biletilat ovat niin kaiukuisia, että jokanen kaiutin pitäs suunnata katosta alaspäin ihmismassaan, että saadaan seinäkaiut pois.

Mutta Olettaisin, että RadiaCin tarkoitus oli selventää, että mikäli äänentoisto olisi ollut sillä tavalla tehty, kuin oli tarkoitus (eli ääntä tulee joka puolelta), niin etukaiuttimia ei olisi tarvinnut soittaa niin lujalla jotta musiikki kuuluisi myös takariviin.



Meidän jälkeen alottanut Sonorous päätti sitte vielä laittaaa varmuuudeks lisää forcee oikeen kiukul. Siellä kävi 3 ihmistä sanomassa/huutamassa että nyt ei kuulosta hyvältä,laitappa hiljemmalle!
---
Äänenvoimakkuutta voi myös säätää pienemmälle. Jos soittava dj ei sitä tee, eikö järjestäjien tulisi asialle jotain tehdä?


Tämän takia tuetaan ulkopuolista äänitarkkailijaa. Dj:n mikseri valmiiksi "täysillä" ja erillisestä tiskistä säädetään äänenvoimakkuus. Harvemmin tämän kokoluokan tapahtumissa (= vähemmän kuin tuhansia ihmisiä) semmoista on tarvittu.


---
Olemme pahoillamme tapahtuneesta..
---
Ymmärrän hyvin, mutta näissä asioissa vastuun vierittäminen järjestävältä taholta pois on hiukan omituista.


Noh, tietänet itse myös varsin hyvin, että jos järjestä tulee ja vetää artistilta mikseristä äänet pienemmälle, voi hyvinkin omapäinen dj pistää levyt pakettiin ja lähteä hotellihuoneeseen. Toki mikserin taakse voi mennä ruuvimeisselin kanssa, pioneerin tiskihän siellä oli, mutta parantaako se fiiliksiä?

Loppupeleissä vastuu on muuten ravintolalla, jonka asiakkaita bileissä olevat ihmiset ovat...


*se kiree tyttö jellukan dj-kopista, joka ei koko illan aikana kuullut, mitä jellarin salissa soi...*


Semmosta se on dj:n duuni, joskus on paskat soittopisteet eikä niille voi vaan mitään. Sen kanssa kandee oppii elämään ja mahdollisuuksien mukaan mielellään vielä välttämään sellaisia keikkoja joissa voisi ennakko-oletuksena olla, ettei hommat tule toimimaan.
Sunflower

Posts: 363

#69 • • Sunflower

Caro², 22.5.2006 21:54:

Ja tää tyhmä ei nyt ymmärrä miten nää kaks asiaa liittyy toisiinsa. Teknisesti otettuna, mikäli käytetään useampaa kaiutinta jotka on jaoteltu biletilaan, voidaan pitää huomattavasti pienempiä voimakkuuksia kaikissa kaiuttimissa ja silti saadaan riittävä voimakkuus joka paikkaan sekä tasainen äänikenttä (tämä siis perusajatuksena). Käytännössä biletilat ovat niin kaiukuisia, että jokanen kaiutin pitäs suunnata katosta alaspäin ihmismassaan, että saadaan seinäkaiut pois.

Mutta Olettaisin, että RadiaCin tarkoitus oli selventää, että mikäli äänentoisto olisi ollut sillä tavalla tehty, kuin oli tarkoitus (eli ääntä tulee joka puolelta), niin etukaiuttimia ei olisi tarvinnut soittaa niin lujalla jotta musiikki kuuluisi myös takariviin.




Usko pois, olen jokusen luennon joskus joutunut/saanut asiasta kuunnella..-)

Ymmärrän ongelmat pa:n kanssa, mutta silti ne ei selitä noin tajuttomia volumeita. Portsaritiskin luona joutui huutamaan ihmiselle, joka seisoi vieressä ja silti vastaus oli useimmiten 'mitä?'.


Tämän takia tuetaan ulkopuolista äänitarkkailijaa. Dj:n mikseri valmiiksi "täysillä" ja erillisestä tiskistä säädetään äänenvoimakkuus. Harvemmin tämän kokoluokan tapahtumissa (= vähemmän kuin tuhansia ihmisiä) semmoista on tarvittu.



Tämä pitäisi olla 'pakollisena' kaikilla. Oli kuulemma toiminut lappeenrannassa hienosti.

Noh, tietänet itse myös varsin hyvin, että jos järjestä tulee ja vetää artistilta mikseristä äänet pienemmälle, voi hyvinkin omapäinen dj pistää levyt pakettiin ja lähteä hotellihuoneeseen. Toki mikserin taakse voi mennä ruuvimeisselin kanssa, pioneerin tiskihän siellä oli, mutta parantaako se fiiliksiä?



No niinhän ammattilaisen ei tulisi käyttäytyä, mutta valitettavasti kaikenlaisia ihmisiä on. Se, että idiootteja löytyy, ei kai kuitenkaan tarkoita sitä, että tulisi katsoa sormien välistä?

Loppupeleissä vastuu on muuten ravintolalla, jonka asiakkaita bileissä olevat ihmiset ovat...



Joo ja käsittääkseni myös ravintolan puolelta asiasta huomauteltiin, mutta tehoa huomautuksille ei näkynyt. Tätä en voi mennä vannomaan, sillä kyseinen juttu ei kuulunut mun toimenkuvaan millään tapaa.

Semmosta se on dj:n duuni, joskus on paskat soittopisteet eikä niille voi vaan mitään. Sen kanssa kandee oppii elämään ja mahdollisuuksien mukaan mielellään vielä välttämään sellaisia keikkoja joissa voisi ennakko-oletuksena olla, ettei hommat tule toimimaan



Joojoo, älä nyt tästä jaksa paasata. On osa dj-duunia, mutta tämä ongelma ei mitenkään säännöllisesti liity siihen, että toisessa ravintolassa on konemusabileet.

Mutta siis bileet näyttivät Livarissa hyville ja järjestämisistä en tosiaan koko iltana kuullutkaan mitään muuta kiukuteltavaa kuin nuo volumet. Hyvät bileet mitä ilmeisimmin ja kiitos järjestäjille, mutta tuohon asiaan toivoisi silti lisää huomiota.
Caro²

Posts: 5,301

#70 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

Sunflower, 22.5.2006 22:22:
Usko pois, olen jokusen luennon joskus joutunut/saanut asiasta kuunnella..-)


Juu, näin mie oon olettanukkin *iloinen*


Ymmärrän ongelmat pa:n kanssa, mutta silti ne ei selitä noin tajuttomia volumeita. Portsaritiskin luona joutui huutamaan ihmiselle, joka seisoi vieressä ja silti vastaus oli useimmiten 'mitä?'.


Ei selitä ei. Enkä itsekään hyväksy sitä, että vedetään volumet tapissa. Tämä kyseinen ongelma tuntuu olevan Kotkan suunnalla ihan vakiona kaikissa tapahtumissa. Se, että siitä erikseen noin moni valittaa klubbariin kertoo kyllä tasojen olleen jokseenkin sietämättömät.


---
Tämän takia tuetaan ulkopuolista äänitarkkailijaa. Dj:n mikseri valmiiksi "täysillä" ja erillisestä tiskistä säädetään äänenvoimakkuus. Harvemmin tämän kokoluokan tapahtumissa (= vähemmän kuin tuhansia ihmisiä) semmoista on tarvittu.
---
Tämä pitäisi olla 'pakollisena' kaikilla. Oli kuulemma toiminut lappeenrannassa hienosti.


Niin pitäisi. Se yleensä tasottaa huomattavasti ilmapiiriä - ja toimii erinomaisesti. Tätä on testattu muissakin bileissä. Mitään muuta ei tarvita kuin yksi pieni potikkamikseri dj-mikserin ja pääteasteen väliin :)


---
Loppupeleissä vastuu on muuten ravintolalla, jonka asiakkaita bileissä olevat ihmiset ovat...
---
Joo ja käsittääkseni myös ravintolan puolelta asiasta huomauteltiin


Toivottavasti ei vaikuta tulevien tapahtumien järjestämiseen.. *ding*
LoFi

Posts: 726

#71 • • LoFi

Caro², 22.5.2006 22:28:
Toivottavasti ei vaikuta tulevien tapahtumien järjestämiseen.. *ding*



Enpä usko että se vaikuttaa, ja tämän sanon ravintolan henkilökunnan kanssa käytyjen keskustelujen perusteella. Enemmänkin ehkä huolettaa koko kyseisen ravintolan kohtalo ja purkuhuhut :/

Toivottavasti muutenkin tästä nyt ei saa sellaista kuvaa että ilta oli hirveää taistelua ravintolan ja järjestäjien kesken - koska sitä se ei todellakaan ollut! Kiitänkin siis myös tässä välissä myös ravintolan henkilökuntaa :) Echon puolesta voin sanoa että ääniasiat otetaan todellakin tarkemmin huomioon tulevissa bileissä.

Unelmamaailmassa tosiaan artistit olisivat ilmaisia ja rahaa kuin roskaa.. Lisää ihmisiä kuin saisi paikalle niin ääneen/valoihin/artisteihin voisi varata lisää rahaa.. Kotka vaan ei ole niin iso paikka eli jostain piti karsia :(
Sunflower

Posts: 363

#72 • • Sunflower

LoFi, 22.5.2006 22:50:

Enpä usko että se vaikuttaa, ja tämän sanon ravintolan henkilökunnan kanssa käytyjen keskustelujen perusteella. Enemmänkin ehkä huolettaa koko kyseisen ravintolan kohtalo ja purkuhuhut :/



Purkuhuhuista sen verran, että tosiaan ovat yhä asteella huhut, eikä hautajaisia kannata siis lähteä vielä järjestämään.

Toivottavasti muutenkin tästä nyt ei saa sellaista kuvaa että ilta oli hirveää taistelua ravintolan ja järjestäjien kesken - koska sitä se ei todellakaan ollut! Kiitänkin siis myös tässä välissä myös ravintolan henkilökuntaa :) Echon puolesta voin sanoa että ääniasiat otetaan todellakin tarkemmin huomioon tulevissa bileissä.



Tällaista kuvaa mulla ei ainakaan ollut tarkoitus antaa. Puhun ihan yksityishenkilönä täällä, en todellakaan edusta kyseistä ravintolaa mitenkään. Mutta hienoa, jos kritiikillä saa jotain tuloksia. Olitte muuten nähnyt decoihin yllättävän paljon vaivaa ja muutenkaan en tosiaan kuullut kiukutteluja järjestävää tahoa kohtaan illan aikana.

Edelleen toistan: kritiikistä huolimatta aika onnistuneilta bileet vaikuttivat.
Radiac

Posts: 671

#73 • • Radiac Beach X Member

Caro², 22.5.2006 21:54:
---
Sunflower, 22.5.2006 21:29:
---
Radiac, 22.5.2006 19:12:

Pa: n kanssa tuli aivan helvetilliset ongelmat koska äänimiehiltä meni sormi suuhun siinä vaiheessa ku niitä olis pitän pistää synkkaa talon pa:n kanssa niinkuin oli sovittu!
---
Tää tyhmä ei nyt ymmärrä, miten pa:n ongelmat vähenee, jos niitä luukutetaan aivan helvetin liian lujaa?

---

Ja tää tyhmä ei nyt ymmärrä miten nää kaks asiaa liittyy toisiinsa. Teknisesti otettuna, mikäli käytetään useampaa kaiutinta jotka on jaoteltu biletilaan, voidaan pitää huomattavasti pienempiä voimakkuuksia kaikissa kaiuttimissa ja silti saadaan riittävä voimakkuus joka paikkaan sekä tasainen äänikenttä (tämä siis perusajatuksena). Käytännössä biletilat ovat niin kaiukuisia, että jokanen kaiutin pitäs suunnata katosta alaspäin ihmismassaan, että saadaan seinäkaiut pois.

Mutta Olettaisin, että RadiaCin tarkoitus oli selventää, että mikäli äänentoisto olisi ollut sillä tavalla tehty, kuin oli tarkoitus (eli ääntä tulee joka puolelta), niin etukaiuttimia ei olisi tarvinnut soittaa niin lujalla jotta musiikki kuuluisi myös takariviin.

WORD!!!!! en tiedä miks täääl pitäää välil käyttää katiskaa esimerkkinä...! mut kiitti karo et selvensit.. toivottavast kaikki nyt ymmärtää mistä on kyse.



Aidrian

Posts: 1,799

#74 • • Aidrian Furian Master
+hyvä reissu oli*joo*ja erityisen hauska oli nähdä niitä kaikkia tuttuja vuosien takaa*hali*
+jatkot oli*possu*
+sain baarimikolta tulpat

-kokeenenkin kehäketun mielestä poppikset liian kovalla*poks*

mut kokonaisuus*aplodit*
aleksisi

Posts: 282

#75 • • aleksisi


Toivottavasti muutenkin tästä nyt ei saa sellaista kuvaa että ilta oli hirveää taistelua ravintolan ja järjestäjien kesken - koska sitä se ei todellakaan ollut! Kiitänkin siis myös tässä välissä myös ravintolan henkilökuntaa :)

..ei taistelua alkuunkaan, hauskaa oli!

--
siellä missä jatkot..

Radiac

Posts: 671

#76 • • Radiac Beach X Member
mun mielestäkin oli pikemminkin havaittavissa plurahtelua ku taistolaisjuttuja *tanssittel* noh enivei.. 16.6 jatketaan taas harjottelua -tf- clubin parissa :)

peace,love,unity&respect
HannaNanna

Posts: 44

#78 • • HannaNanna
Ihanat Bileet oli... Tambbasin siihen malliin et alko loppuillasta polvet pettää..huhhuh!! *tanssittel*Kiitos Ja Kumarrus kaikille järjestäjille...*en ole vieläkään toipunut* Uusia bileitä odotellessa... X))
P@ce

Posts: 86

#79 • • Edited P@ce -tf-
Kiitos ja kumarrus...-tf- jatkaa...*piis*
Btw.Ei ne paineet nyt niiiiiiin hurjat ollu...*senkin*
T-Justice

Posts: 892

#80 • • T-Justice

P@ce, 24.5.2006 09:37:
Ei ne paineet nyt niiiiiiin hurjat ollu...*senkin*



Samaa mieltä! (vaikka korvat soikin pari päivää) Jos tässä tuppukylässä joku vaan bileet järkkää niin en heti olisi antamassa moitteita jostain liiallisesta äänenpaineesta! haloo, ylitarjontaa bileistä ei täällä kymissä ole... *grr*