Mielipidekysely / arvonta - osallistu!

6 posts, 1 page, 5,545 views

Mizfir

Posts: 2,472

#1 • • Edited Mizfir pittuinen
Nyt on Sinun tilaisuutesi kertoa mielipiteesi ja vaikuttaa! Samalla voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on ilmainen sisäänpääsy kaikkiin 2006-vuoden aikana järjestettäviin Rave Against Drugs - bileisiin!

Rave Against Drugs - projektin vapaaehtoiset kiersivät vuonna 2005 pitämässä infopistettä erilaisissa bileissä, josta haluaisimme nyt saada mahdollisimman paljon palautetta. Pyydänkin siis teitä, arvoisat bileihmiset, vastaamaan oheiseen kyselyyn ja tätä kautta tuomaan oman arvokkaan mielipiteenne esille. Myös niiden vastauksia kaivataan, jotka eivät ole tarkemmin toimintaan vielä tutustuneet. Niin risut kuin ruusutkin ovat erittäin tervetulleita. Vastauksia tulemme käyttämään osana projektimme vuosiarviointia.

Jos haluat osallistua arvontaan, muistathan ruksata kyselyn lopussa olevan ruudun ja kirjoittaa nimi- sekä yhteystietosi ( Joita ei luovuteta eteenpäin mihinkään). HUOM! kyselyn voi siis täyttää myös nimettömänä.

Kiittäen ja kumartaen,
Rave Against Drugs - poppoo


KYSELY > http://www.raveagainstdrugs.fi/kysely.htm

--
-Mannanen-

Mizfir

Posts: 2,472

#2 • • Mizfir pittuinen
Tähän mennessä tullut 42 vastausta :) kiitos niistä.

Lisää mielipiteitä kaivataan..

--
-Mannanen-

Mizfir

Posts: 2,472

#3 • • Mizfir pittuinen
Jälleen on tullut mukavasti vastauksia, kiitos niistä! *hymy*

Edelleenkin mahdollisimman paljon palautetta kaivataan*joo* Nyt saa avautua ja tuoda omaa näkökulmaansa aiheeseen ja se todellakin otetaan huomioon. Mielipiteiden perusteella pystymme kehittämään toimintaamme. :)

--
-Mannanen-

Mizfir

Posts: 2,472

#4 • • Mizfir pittuinen
Paljon on tullut vastauksia ja erittäin hyviä mielipiteitä. :) Näiden pohjalta on hyvä taas lähteä keksimään kaikkea uutta*joo*

Mielelläni vieläkin lisää ottaisin vastaan palautetta.. nyt siis saa avautua myös nimettömänä*vink*

--
-Mannanen-

Juhgu

Posts: 7,921

#5 • • Juhgu Virnistelijä
Mun mielestä tätä topiccia ei bumpata tarpeeksi usein.

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

Mizfir

Posts: 2,472

#6 • • Mizfir pittuinen
Suuri kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille! Vastauksia tuli runsaasti ja erityis-kiitokset niille vielä, jotka olivat avanneet mielipiteitään enemmänkin kuin pelkästään vastausten ruksimisen verran. Saimme paljon hyviä kehittämisen aiheita ja uusia ideoita*joo*.

Tämän kertainen arvontamme loppuu siis nyt ja voittajalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Kyselyyn saa toki käydä vielä vastailemassa, mutta seuraavan kerran arvontaan voi osallistua vasta kun siitä erikseen täällä ilmoitetaan. :)

Kannattaa käydä kurkkailemassa myös www.raveagainstdrugs.fi -sivustoja myöhemmin kevään aikana, josta löytyy tarkempaa tietoa projektista, Rave Against Drugs - bileiden artisteista sekä itse bileistä, vapaaehtoistoiminnasta, ym. Kyseiset sivut ovat siis vielä tällä hetkellä työn alla, mutta hyvää vauhtia valmistumassa.


Jatkoa seuraa...

--
-Mannanen-