Loopy - Ticket to London

30 posts, 2 pages, 8,456 views

hoopstar

Posts: 472

#21 • • hoopstar hoopstar
Termoos

Tämäpä muuten on oikein helmi setti. Hyvää miksausta, ei laukkaa ja hyviä biisejä. Tätä on jaksanut jo pidempäänkin kuunnella 'taustamusana', eikä kyllästymisestä tietoakaan :) Dude, this is awesome!
hoopstar

Posts: 472

#22 • • hoopstar hoopstar
Olipa muuten rakentavaa palautetta *justjoo*
Myst

Posts: 95

#25 • • Myst
Loistavat biisivalinnat ja hyvin eteenpäin menevä miksaus *lmao**jiihaa*
Nikke

Posts: 881

#26 • • Nikke Robodisco / Techmu
hmm joo no kyllähän tämä oli ihan ok setti.

Miksauksesta ei voi kyllä valittaa. Se on hyvää. Mutta oikein ei noi biisit putoillu etenkään tossa puolvälissä. Lopussa ja alussa oli kyl hyvää menoa. Vähän meno väsähti tuossa puolessa välissä, mutta introvertin biisi oli kyl hyvä.

Eli miksaus hyvää, biisit ok ja rakennetta vois vähä kehittää.

--
Wunderbar... wundervoll... superschön... supertoll
Dj-info

AaKo

Posts: 637

#27 • • AaKo Tosi veivaaja
jahas nyt on hyvä antaa palautettakin,, tullut jo tiesmontako kertaa kuunneltua läpi tätä settiä tuolla töissä varsinkin, Ite tykkäsin yhtäpaljon ku ruoste tykkää opelista!(eli paljon) *iloinen* muutenki viimevuonna tämmönen pimpelipompelimusa kolahti veri mats!, se on vaan kaunista, aistikasta leijuntamusaa :) kiitos tästä, ja lisää samanlaista odotellessa (miksei tapsan toivomaa kilinäkolinasettiä)
*ugh olen puhunt*

--
En se mää ollut!!!

Miraakkeli

Posts: 133

#28 • • Miraakkeli *As far as you can go*
Parasta progeilua aikoihin! Varsinkin alkupään biisit oli mulle kohtuu uusia ja iskivät tosi kovaa! Eka puol tuntia ja viimenen 15-20min oli todella maistuvaa! *super*

Lisää!

--
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'He manga wai koia kia kore e whitikia\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Make light of difficulties and they will disappear\\\\\\\\\\\\\\\

akiapina

Posts: 2,729

#30 • • akiapina apinaki

Tapsa, 28.1.2006 17:36:
Päällimmäisenä mieleeni jäi huikea
'Beautiful' -uudelleenmiksaus
ja ikävä kyllä toisena: tilulilu overdose! :(



Vähän sama homma täällä, nyt on kuunneltu pariin otteeseen ja vois _vihdoin_ jättää vähän palautetta :) Eka biisi oli imo suht hirvee, mua häirii enemmänkin ton murinabasson esiintyminen joka toisessa "proge"viisussa, siihen kun lyö päälle vielä tilulilut ja west/moor-tyyliset "rikotut" vokaalit niin skippaaminen on jo enemmän tai vähemmän lähellä. Ekassa biisissä oli jotain kivoja soundeja, tosta ~4.40 kohdasta lähti ihan kiva meininki mutta edelleen toi basari :( odotin pig & danilta kyllä vähän enemmän. Toka biisi ei imo oikein sovi tohon väliin, ite oisin pistänyt tokaksi jonkun vähän menevämmän tahi sit ekaks vähän rauhallisemman. Mut tän setin parhaimmistoa ehdottomasti toi so serene, pitäis poistaa itsekin, kivan monivivahteinen ja yllätyksellinen biisi. Beautiful olikin sit ehdoton kohokohta tässä setissä, ilman biisilistaa kun kuuntelin niin ajattelin että jaahas, keneltä pitää ottaa suihin että tä biisi irtoaa, ajattelin että tä on saletisti joku promo mihin vain harvoilla ja valituilla on oikeus :) en hoksannutkaan että toi crash-leffasta tuttu sample oli tossa beautifulin remixpaketissa ilmeisesti, nyt kun jälkeenpäin kuunteli muita versioita niin löytyyhän se tuosta mm-mixistäkin mutta on vain niin perhanan taidokkaasti sovitettu sinne ettei siihen kiinnitä kovinkaan paljon huomiota. imo sundawnerin mix tulee kyllä heti marcin mixin jälkeen kakkosena beautifulin eri versioista, kertakaikkiaan loistava <3

Seuraavat kaks biisiä meni vähän ohi, tearrainin mix oli ihan ok-tasoa mut toi seuraava oli mun mielestä aika kuraa. noista voksuista tulee mieleen positiivisessa mielessä saksatrancet, mut noi soundit ei itselle muuten oikein toiminut. melodiasta ois voinut saada kyllä ihan toimivan muuten, pitää varmaan tsekata josko tosta ois jotain muita versioita. Introvertin biisi oli kyllä hieno, ja toi breiksi sopis tohon väliin hyvin kun alko mennä vähän turhan puuduttavaksi. Sit tulikin neljä niin ohisektoriin menevää biisiä että oksat pois, hyvin rakennettu tosin, sama soundimaailma illustratorin ja hidden logicikin biiseissä, ja hidden logic toimii tuossa välissä paljon paremmin kuin hittiparaateissa koska tuo edellinen vähän keskinkertainen biisi tuo hyvin tilaa ja saa wastingin kuulostamaan paremmalta mitä onkaan :) Vimppa biisi olikin sit ihan vitun hyvä, Matti osaa kyllä :)

Kaiken kaikkiaan jäi vähän ristiriitainen maku tästä setistä, 11:stä biisistä uppos neljä, joista kaks oikein tosi hyvin. Liian monta biisiä missä päälimmäinen fiilis oli loppuis jo :( Tekniikka oli hyvää, mitä nyt alussa pari vähän pois biitistä olevaa vaihtoa. Rakentus hyvin vaikka ite oisin alun biisit miettinyt tosiaan vähän eri tavalla, tribalia en kyllä tästä löytänyt? Makuasioitahan nämä ovat, itselle menee nykyään parhaiten tosi synkkä ja enemmän rytmeihin ja "pelottaviin" soundeihin perustuva proge ja sit "oikea" trance tyyliin way out west, starecase yms.

Vähän meni mindflow-tyyliin tämä palaute, ei nyt jaksa noihin kielellisiin juttuihin sen enempää kiinnittää huomiota, oon enemmänki tyytyväinen et sain vihdoin raapustettua jotain :) Vielä kun sais Okirun Everlasting Greeniin kirjotettua jotain, on jo _muutama_ kuukausi ollut to do-listalla :D