P A C I F I Q U E . 2 0 0 6 : M Y S T È R E 4.3.2006 @

1,602 posts, 81 pages, 335,794 views

Jusna666

Posts: 1,447

#1221 • • Jusna666 Diablo

Jone, 6.3.2006 12:56:
tiedän omista tutuistani kyllä ihan prikulleen ketkä eivät ole koskaan laittomiin päihteisiin koskeneetkaan ja silti jo pelkästään näistä tutuistani useampi kappale tarkastukseen joutui.



Mut ne sopi varmaan muuten vaan "profiiliin" *nauru*
(kuten poliisit asiaa perustelevat) *dissaa*

--
Sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille

Mage

Posts: 57

#1222 • • Mage Se Mikä Ei Tapa, Vahvistaa
Oli ihan hyvät bileet.Odotukset tais olla liian korkeella,ei jotenki saanu sitä fiilistä mikä viime vuonna oli.Ehkä siks ku viime vuonna oli ekaa kertaa Pacifiques ja ei oikein tienny mitä odottaa.Silloin oli aivan mahtavaa *sydän* !
Hauskaa joka tapauksessa oli,hyvää musiikkia ja paljon tuttuja ja kukaan ei onneks tullut kähmimään:)
Tosin se yks ällöttävä "testo" äijä siellä luolassa olis voinu pitää sen hula hula hameensa päällä koko illan,ei kauheesti sytyttäny sen valkoinen,karvainen ja ruma perse siinä metrin päässä.Yritti kai tehdä vaikutusta mut mä otin jalat alleni aika nopeeta...*nauru*
Niin ja pääareenan kuumuus oli jotain ihan järkyttävää,ei meinannu kunnolla saada happea,hyi helvetti,siks suurin osa bileistä tuli vietettyä siellä luolassa ja olihan siel kyl paras musiikki tarjontakin *jiihaa*
Mutta muuten kaikin puolin hauska ilta *aplodit*
Ensi vuonna tulee varmasti taas lähdettyä näihin kemuihin,joten siihen asti voiskin pitää taukoa bileistä *joo*
tattistus

Posts: 278

#1223 • • tattistus Xperience Nights
Aivan mahtava kokemus!
Paikka oli upeesti pistetty, ja kaikki esiintyjät oli näyttävii!
Musa oli hyvää ja sitä oli riittävästi, vaikka kuten kaikki hyvät bileet nääkin loppu liian aikasin (mut tuskin kauemminkaan olisin jaksanu jorailla).
Olin siel lähes koko ajan et wow ja ihan ihmeissäni kattelin ympärilleni et uskomatonta mikä meininki ja fiilis. Tosiaan ympärillä leijui sellanen positiivisesti latautunut energia kehä joka ei katkennut missään välissä! Hymyjä riitti ja ihmiset oli tosi iloisella päällä...
Tosiaan ne puristelijat oli niin syvältä. Yhessä kohtaa paloi hermot ja sanoin et jos joku viel puristaa/lääppii tahallaan ni vedän turpaan. Eipä tullu sen jälkee yhtään ketään lääppii..
Kylmä oli mennä rööki puolelle ku eka oli tanssinu ittensä lämpimäksi!
Ja joku tuli taas kysyy mun ikää mistä (ilmeisesti) oli seurannu keskustelu et noi tytöt on varmaan alaikäsii, rupeen olee jo kyllästyny tähän puheenaiheeseen. *grr*
Positiivinen yllätys oli jonon nopea liikkuvuus ku tultiin!
Parhaat bileet mis oon ikin ollu! Kiitos!
Ensi vuonna uudestaan!!!!
*aplodit*


KIIIIIIIIIIIIIIITOS Nennalle bussista! Meno oli aivan mahtavaa, aina niin mukavaa bussissa, pääsee bilefiilikseen. Ja paljon kamui oli kyydis, se on aina tärkee asia!
iam

Posts: 3,085

#1224 • • iam Studying Inner Paths to Outer Space

lohikarme, 6.3.2006 12:48:
Mun henk.koht. veikkaus on ( näin itsekin koiranomistajana ja peräreikätutkimukses käyneenä) et poliisi oli suht kokematon koiran kans eikä osannut tulkita sitä oikein *joo*


Jep ja poliisi ei tod.näk. halua ottaa mitään riskejä ja ottaa sivuun kaikki pienimmätkin reagoinnit.
lohikarme

Posts: 1,730

#1225 • • lohikarme RitariVittupää

Jone, 6.3.2006 12:56:
---
sxx, 6.3.2006 12:15:
Ne koirat on koulutettu sen verran hyvin, että ne eivät välitä koirankarkeista ollenkaan tai ainakin reagoivat niihin aivan erilailla kuin aineisiin.

---


Onko? Kuinkas sitten selkeästi täysin vääriä merkkauksia koirien tai koiran toimesta tapahtui niin paljon? Tietysti on ihan tervettä suhtautua pienellä skeptisyydellä siihen onko näin, mutta kun tiedän omista tutuistani kyllä ihan prikulleen ketkä eivät ole koskaan laittomiin päihteisiin koskeneetkaan ja silti jo pelkästään näistä tutuistani useampi kappale tarkastukseen joutui.



word!

Oli hippasen noloo mennä siin poliisisedän perässä ku mikäkin taparikollinen *lmao* Ja sit vie se nöyryytys siel "safarikeskuksella". "Joo tota jos vaikka riisut alasti *kumihanskojakäsiinvetäen* "
Onneks emäntä tuli sit oottaa siihen ulkopuolelle ettei ihan yssikseen tarvinnu uudestaan jonottaa...

--
Qualis artifex pereo

nuance

Posts: 1,963

#1226 • • nuance cov ops, combat, sunrise
Mä peräänkuuluttaisin noissa tarkastuskeisseissä äärimmäistä kohteliaisuutta ja diplomaattisuutta polizein/tarkastavan osapuolen osalta. Asiahan on kuitenkin niin, että koira voi merkata väärin ja kenellekään ei ruveta suuta soittamaan vaikka merkkaus osoittautuisikin oikeutetuksi.

Sit ku vielä otetaan huomioon tarkastustilanteen nöyryyttävä luonne ni yhdelläkään virkaintoisella fasistilla ei oo mitään oikeutta tai perusteita olla epäkohtelias. Mä itsekin kuulin ensikäden kokemuksia vääristä merkkauksista tuolla ja siitä miten tarkastajilla ei ollut aikomustakaan esim. pahoitella häiriötä, saati sitten olla lohkomatta esimerkilliseen asiakaspalveluun kuuluvia onelinereita kuten "älä selitä" ja "niin ne kaikki sanoo" väärin merkatuille asiakkaille.

Mun puolesta kyllä saa olla k9:t nuuhkimassa vaikka jokaisen bileen ja klubin ovella mut talutushihnan toisessa päässä sietäis olla joku vähintään sen koiran kohteliaisuustason saavuttava henkilö.

Kiitos ja näkemiin.
Tomu

Posts: 63

#1227 • • Tomu
Kolmas kerta täällä pulikoimassa ja.. no hyvät bileet mutta ei aivan edellisten kertojen tasoa... Kiitoksia silti kaikille osallistujille!!*sydän**tanssittel* (ja vesi oli muuten tosi kylmää..*dissaa*)

--
Viisas apina sanoo:
Lihava apina liikkuu hitaasti

fanny

Posts: 4

#1228 • • fanny
*aplodit* ihan hulvattomaa oli! ja mua ei edes kertaakaan kukaan ahdistellut kun en paljoa jaksanut pääaltaalta siirtyä mihinkään, oli niin hyvä meno *jiihaa*

4h tanssiputken jälkeen alko jo vähän särkemään jalkoja, ehkä se oli taas vuoden odotuksen arvosta. kivaa siis oli, musiikki ehkä parempaa viime vuonna, mutta seura kruunasi illan :)

kiitos kaikille hymyileville ihmisille, harvoin sellaista iloa bileissä näkee *joo*
Individual

Posts: 10,942

#1229 • • Individual HYPNO!

nuance, 6.3.2006 13:12:
Mä peräänkuuluttaisin noissa tarkastuskeisseissä äärimmäistä kohteliaisuutta ja diplomaattisuutta polizein/tarkastavan osapuolen osalta.


Peräänkuuluttaa voi täällä klubbarissa vaikka hamaan maailmanloppuun asti, mutta pointti onkin siinä että miten viesti saadaan myös tuonne virkamiesten suuntaan tiedoksi. Täällä jos sitä jauhaa, niin mikään ei muutu ainakaan, se on aivan varma, mutta enpä tiedä muuttuko muutenkaan. Mutta onhan se sangen persiistä, vaikkakin maine kulttuurillamme on mikä on, että jos ostat lipun konemusiikkitapahtumaan on oletusarvosi se, että olet huumerikollinen, tyyliin: "kaikki ovat syyllisiä kunnes toisin todistetaan", mutta jos ostat lipun vaikka Depeche Moden tai Iron Maidenin keikalle, et sitä ole.
Foxmagon

Posts: 1,329

#1230 • • Foxmagon Iso Paha Ad..
Noniin, josko itsekkin sitten vihdoin kirjoittaisi jotain. Ensimmäinen kerta noissa kekkereissä, ja nähtävästi oli kyllä ihan käsittämättömän upeeta ja mahtavaa koska tajusin sen oikeasti vasta seuraavana päivänä. *nauru*
Lääppijöiltä ei itsekkään kyllä tullut vältyttyä.. Oiskohan pitänyt räpsästä sitten samantien kuva näiden ääliöiden pärstöistä? *pahis*
Känniääliöitä myös riitti vähän liiaksikin, en sitten tiedä oliko nää altaaseen hyppijät joko muutenvain täysin urveloita tai sitten myös humaloideja, kun eivät osanneet varoa ollenkaan mihin hyppäsivät.


Asiat jotka ihmetyttää näissä palautteissa, on esim että "Jos et tykkää musasta laita korvatulpat" ..öö, halo? Tulpat peittää sen pahimman öykkämöykän ja diskantin, ja sen jälkeen se musa kuulostaa tärykalvoystävällisemmältä korville. Toinen asia on se, että valitellaan ettei soittolistoja ollut esimerkiksi siinä pääaltaalla. Siellä se soittolista oli kiltisti tolppaan kiinnitettynä, ainakin yksi niistä. *hymy*

Kiitokset järkkäreille ja rakentajille ja kaikille muillekkin osallisille, aivan mahtava suoritus *sydän*

--
...Fly me to the moon, and let me sing among the stars.. Let me see what spring is like, on Jupiter and Mars.. In other words, please be true, in other words, I love you. *nuotti*

TuoppI

Posts: 60

#1231 • • TuoppI

domi, 6.3.2006 12:55:
---
TuoppI, 6.3.2006 12:45:
Löytyykö kuvia?

---

Voi vittu.



Kiitos! Täällähän sai ystävällisen vastauksen kysymykseen ja vieläpä erittäin nopeasti! Ketjussa on jo 16 sivua ja täällä puhutaan näköjään huumekoirien hajuaistista, vaikka aiheena näyttää olevan pacifique 2006.

Niin löytyykö kuvia jostain, eihän tätä ketjua jaksa kukaan selata kokonaan läpi. Vai onko bilekuville jossain erillinen osasto?
IInesAnkka

Posts: 656

#1232 • • IInesAnkka

Jone, 6.3.2006 11:43:

Kuinka paljon niitä samoja biisejä sit pitäis aina veivata et niitä tulis tarpeeksi? Toki klasarit on klasareita ja mustakin oli ihan hauskaa kuulla parit ohi rampatessani, mutta eikö se nyt oo pikkasen omituista et jokaisissa Pacifiqueissa pitäis tulla about 15 biisiä siitä ~20 biisin (remixit tietty päälle, mut mitä sitten?) überklasariselektiosta vaikka kaikki on kuulleet ne noin n + 400 kertaa.



Ei nyt välttämättä samoja biisejä mutta saman tyylisiä. Eli just sellaista iloista housea josta melestäni löytyy kyllä laajempi kuin 20 biisin valikoima.
ville

Posts: 3,780

#1233 • • ville olen oikeasti ujo

Miss Piggy, 6.3.2006 12:48:
Kumma kun riisutaan alasti ja tarkastetaan siltä osin ja nöyryytetään, mut sit kaikki pussukoiden sisällöt ja muut jätetään tarkastamatta... Mut mistä mitään tiedän, ehkä se on käytäntö?*ding*



Tai sitten poliisi hieman valikoi keneltä tutkitaan ensin taskut & tavarat ja sitten vasta otetaan vaatteet pois... naisilla taitaa tämä jälkimmäinen olla yleisempi? Oliko muuten mies vai naispoliisit tutkimassa?

Nimimerkki: turhaan merkattu (ei kyllä tässä tapahtumassa), ensin katsottiin taskut ja sitten vasta vaatteet
pirpeli

Posts: 5,533

#1234 • • pirpeli

TuoppI, 6.3.2006 13:24:
Niin löytyykö kuvia jostain, eihän tätä ketjua jaksa kukaan selata kokonaan läpi. Vai onko bilekuville jossain erillinen osasto?



www.sessions2.com

--
Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
-Albert Camus-

Jone

Posts: 8,258

#1235 • • Jone Archibald Haddock

TuoppI, 6.3.2006 13:24:
Niin löytyykö kuvia jostain, eihän tätä ketjua jaksa kukaan selata kokonaan läpi. Vai onko bilekuville jossain erillinen osasto?



Ymmärrämme että kuvien etsimisessä tästä threadistä on jonkin verran hommaa, mutta vastaavasti on hieman turhan oloista postata vastausta samaan kysymykseen uudestaan ja uudestaan aina kun joku sen päättää kysyä.

Kuvia on osoitteessa http://www.sessions2.com
Individual

Posts: 10,942

#1236 • • Individual HYPNO!

TuoppI, 6.3.2006 13:24:
---
domi, 6.3.2006 12:55:
---
TuoppI, 6.3.2006 12:45:
Löytyykö kuvia?

---

Voi vittu.

---


Kiitos! Täällähän sai ystävällisen vastauksen kysymykseen ja vieläpä erittäin nopeasti! Ketjussa on jo 16 sivua ja täällä puhutaan näköjään huumekoirien hajuaistista, vaikka aiheena näyttää olevan pacifique 2006.

Niin löytyykö kuvia jostain, eihän tätä ketjua jaksa kukaan selata kokonaan läpi. Vai onko bilekuville jossain erillinen osasto?


Elikkäs tuolta saitilta http://www.sessions2.com/ löytyy upeita kuvia sekä päätapahtumasta ja jatkoilta. Sitten myös tuolta www.platinum.ac saitilta löytynee kuvia gallery-osiosta ja tännekin luultavasti ilmestyy joitain kuvia tuonne http://www.klubitus.org/kuvat.php -osoitteeseen.
Jusna666

Posts: 1,447

#1237 • • Jusna666 Diablo
Sen takii niit sivuja on 100 kun jokainen vuorollaan kysyy kuvia ja sitten ei millään jaksa plärää kaikkia läpi.

--
Sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille

CM

Posts: 1,507

#1238 • • Edited CM
Itse tapahtumasta. Helvetin hauskaa oli. Parin vuoden paussin jälkeen en edes muistanut miten hienolta toi paikka pystyi näyttämään. Oman setin jälkeen meni sitten vaan niin heavy dokauksen puolelle, että jäi allapuolen houset kuulematta Jay Melliniä lukuunottamatta (joka soitti vitun hyvän setin) ja päätin kuunnella reggaeta jne vippipuolella / sen läheisyydessä ja jutella tuttujen kanssa. Järjestelyt meni vaihteeks taas aivan nappiin. Kyllä nää jätkät vaan osaa!

Tossa ois oma tracklist Luolalta 19:10-20:00 (kiitos Denikselle ekan 10min paikkauksesta):

MUZZAIK: It Ain't Right (Tommyboy Remix)
D-NOX & BECKERS: Jet Lag Slave
DJ CHUS: World Routes (Rösh Solar Remix)
MV: Mr. Roboto (Stef Vrolijk Remix)
ROXY: Turning It (Irresistibly Turning It)
BUSH II BUSH: Piano Track (Lützenkirchen Remix)
SYDENHAM & FERRER: Sandcastles (Martin Ten Velden & Mark Knight Mix)
HOUSEAMIGOS VS THE MEDICINE MEN: Saimaa

ISO KIITOS järjestäjille ja kaikille tutuille!
-Santtu-

Posts: 1,965

#1239 • • -Santtu- ananas bananas coconuts

tatjaana, 6.3.2006 13:04:
Ja joku tuli taas kysyy mun ikää mistä (ilmeisesti) oli seurannu keskustelu et noi tytöt on varmaan alaikäsii, rupeen olee jo kyllästyny tähän puheenaiheeseen. *grr*



Tonne oli ikäraja K20.

*maanantaipäivänpätemis* *piis*
tattistus

Posts: 278

#1240 • • tattistus Xperience Nights

-Santtu-, 6.3.2006 13:34:
---
tatjaana, 6.3.2006 13:04:

---


Tonne oli ikäraja K20.

*maanantaipäivänpätemis* *piis*



jeps niin oli, mutta tarkoitin että ne puhujat puhui siitä et mulla ei olis ikää ees 18v. Mut sama se oli siel muitakin alle 20v ikäsiä! Ja tuskin se ikä niin suuri asia on! Ei pitäis muita haitat! *tirsk*